2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar birkaç gündür yazılarınızı okuyorum galiba en yaşlı anne adayı benim:)

Kısmetse bende Eylül annesi olacağım benide listenize alırsanız sevinirm.
sat: 05 aralık - yaşım: 40:KK43: - kilo: 56-57 arası - doğum: 11 eylül gibi ( 8+2 )

Bende belirtiler arkadaşlar tansiyon düşüklüğü oluyor buna bağlı olarak başım dönüyor midem bulanıyor canım hiç bir şey yemek istemiyor tatlı ya bayılan ben şimdi hiiiç yemesem aklıma gelmiyor. Birde ara ara başım ağrıyor uykuya doyamıyorum. Allah yardımcımız olsun arkadaşlar ne diyeyim bu günlerde geçecek yeterki bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım her şeye değer valla:KK66:

Merhaba hoşgeldin, bebeğin hayırlı olur inşallah. Birisine de yazmıştım daha önce burda; annem beni 37 yaşında dünyaya getirmiş. Hiç bi problem yaşamamış. Umarım sağlıkla gelir bebişlerimiz:1hug:

Merhaba kızlar birkaç gündür yazılarınızı okuyorum galiba en yaşlı anne adayı benim:)

Kısmetse bende Eylül annesi olacağım benide listenize alırsanız sevinirm.
sat: 05 aralık - yaşım: 40:KK43: - kilo: 56-57 arası - doğum: 11 eylül gibi ( 8+2 )

Bende belirtiler arkadaşlar tansiyon düşüklüğü oluyor buna bağlı olarak başım dönüyor midem bulanıyor canım hiç bir şey yemek istemiyor tatlı ya bayılan ben şimdi hiiiç yemesem aklıma gelmiyor. Birde ara ara başım ağrıyor uykuya doyamıyorum. Allah yardımcımız olsun arkadaşlar ne diyeyim bu günlerde geçecek yeterki bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım her şeye değer valla:KK66:

hayırlısı olsun suray sağlıcakla bebişi kucağına alırsın inş....

merhaba canım hoşgeldin benimde en son kontrolümde tansiyonum düşük çıktı fazla su içmediğim içinmiş su içince bile midem bulanıyoo çünkü bende önceden tatlı delisiyken şimdi tozşekerden bile iğreniyorum baş ağrısı ve uyku bendede olan şeyler bide önceden çok sebze severken şimdi nefret ediyorum ızgara eti büyük bi iştahla yiyorum ama özellikle geceleri kebaplar lahmacunlar geçiyo gözümün önünden cokacimcoook

hoşbuldum canım sağol ben çok su içerim aslında bilmiyorum ki neyse gececek sanırım bu durumlar. Sen enazından iştahla yemek istediğin yiyecekler var ne güzel :) Bende biran önce düzelirim de iştahım yerine gelir biran önce. cokacimcoook

bol su tüketilmelı hamılelikte amniyon sıısı her 3 saatte bir kendini yenılıyor daha sağlıklı bir sıvı için bol su e sıı tuketılmelı ancak içilen su yaaş yaaş içilmeli hızlıca içilen su bağırsaklara gider.ordanda dışarı atılır.su midenizi bulandırıyorsa aç karnına içmemeye çalışın.önce karnınızı doyurun sonra suyunuzu için.

teşekkür ederim kızlar inşaallah hayırlısı ile.

hamılelık reflusu diye birşy armış özellıkle hamılelıkte olur kımı insanda kısa sürerken kımısinde doğum olana kadr deam edermiş.Allah kolaylık versin.
benımde mıde bulantılarım aldı basını gidiyor.

Vajinal akıntı problemim var kızlar. Günlük ped bile dayanmıyor. Nerdeyse normal ped koyucam. Çok yoğun ve koyu renkli. Napıcamı şaşırdım. kafamçokkarıştı

ajinal akıntı çok çok normal sakın endişelenme hatta olması iyi bile.ancak koku varsa doktoruna danış enfeksiyon olmasın.benim şuan cok fazla yok ancak oğluma hamıleyken senın gıbıydım aynı aşırı akıntım vardı çok uzun sürdü 7.aydan sonra azaldı benım kımısininkı 3.-4. aydan sonra azalıyor.

ajinal akıntı çok çok normal sakın endişelenme hatta olması iyi bile.ancak koku varsa doktoruna danış enfeksiyon olmasın.benim şuan cok fazla yok ancak oğluma hamıleyken senın gıbıydım aynı aşırı akıntım vardı çok uzun sürdü 7.aydan sonra azaldı benım kımısininkı 3.-4. aydan sonra azalıyor.

Demek normal, hımm çok şaşırdım. Koku yok ama koyu renk ve yoğun olduğu için garipsiyorum. Üşütmemeye çalışıyorum ama çorap giyemiyorum ayaklarım yanıyor:eek:lmaz:

Merhaba kızlar geçen hafta tahlil yaptırdım, dr gebelik başlangıcı olduğunu söyledi muayeneye bu gün gittim ortalama 5,5 mm boyunda bir kese görünüyor sat 15 Aralık. Aslında daha fazla olması gerek ama 5 haftalık kadar.3-4 ay evvel de hamile kalmıştım fakat bebeğin kalp atışları duyulmamıştı. Sizce bu kese çok mu küçük dr geç döllenme olabilir diyor ama ben aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.

Merhaba kızlar geçen hafta tahlil yaptırdım, dr gebelik başlangıcı olduğunu söyledi muayeneye bu gün gittim ortalama 5,5 mm boyunda bir kese görünüyor sat 15 Aralık. Aslında daha fazla olması gerek ama 5 haftalık kadar.3-4 ay evvel de hamile kalmıştım fakat bebeğin kalp atışları duyulmamıştı. Sizce bu kese çok mu küçük dr geç döllenme olabilir diyor ama ben aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.

hayırlı olsun canende.. canını sıkma hiç.. benim SAT 29 Kasım... Bebek 5 haftalık görünüyor... olabiliyor böyle şeyler... çok şükür zorda olsa kalp atışını da duydum.. inş kısa zamanda sende duyarsın için rahatlar....

aynı şekilde bendede reflü belirtileri var kötü oluyor ya inş bizim bu durum kısa sürenlerden olur ...

kızlar bende varımm... tahmını dogum 22 eylül kilom 75 :KK43: yarın 7 haftalık olucak. onumuzdekı hafta kontrol var henuz kalp sesını duyamadık.

kızlar bende varımm... tahmını dogum 22 eylül kilom 75 :KK43: yarın 7 haftalık olucak. onumuzdekı hafta kontrol var henuz kalp sesını duyamadık.

hoşgeldin cnm allah tamamına erdirsin sıkıntı yapma kalpatışlarınıda en kısa süre sonunda duyarsın allahın izni ile aramıza hoşgeldin......

arkadaşlar ben bişey daha sorucam

herkes nasıl dr. gittiğini yazabilirmi? yani özelemi devlete mi vs?

ben mesela tıp merkezine gidiyorum özelden hiçbir farkı yok muayene ücreti de 20 tl oluyor

eşim üzerinden ssk dan yararlanıyorum bunun gibi sizde paylaşırmısınız?

hoşgeldin canım aynıyız seninle benimde muhtemel doğum tarihi 22 eylül.sat 16 aralık.bende daha kalp sesi duymadım 3 hafta sonra kontrolüm.opuyorumnanaktan

Dr doğum tarihini bana da 22 eylül dedi ama bebek 5 haftalıkmış nasıl oluyor anlamadım, bir de şunu sormak istiyorum, kese içinde embriyo göründü de daha kalp atışlarını mı duymadınız yoksa embriyo göründüğü gibi kalp atışları duyuluyor mu?

X