2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ne zaman hissettiniz bebeğinizi ya bana arada karıncalanma gibi ne biliyim sanki karnıma bi şey batıyor gibi oluyor ama anlam veremedim hareket mi ağrı mı çözebilmiş değilim
 
kızlar ne zaman hissettiniz bebeğinizi ya bana arada karıncalanma gibi ne biliyim sanki karnıma bi şey batıyor gibi oluyor ama anlam veremedim hareket mi ağrı mı çözebilmiş değilim

canım net bı sekılde hısstemen 18.haftada olur ama suankı hıssetmelerınde odur bence benım oyleydı 16,haftada sankı hıssedıyormusum gıbı gelıyordu ama 18-20,hafftada donmesını bıle anlıyorsun bazen
 
kızlar ne zaman hissettiniz bebeğinizi ya bana arada karıncalanma gibi ne biliyim sanki karnıma bi şey batıyor gibi oluyor ama anlam veremedim hareket mi ağrı mı çözebilmiş değilim

Şekerim günaydın... Ben epeydir hissediyorum veledimi. İkili teste girmeden önce, 10. haftadaydı sanırım (eh 11. haftada test yaptıklarına göre?), bir seyirme hissettim karnımda.
Sonra uzun süre hiç his olmadı, 16. haftada başladı değişik değişik hisler. Seyirmenin yanında dirsek yiyormuşum gibi, bir şey karnımdan dışarı çıkmak istercesine dayanıyormuş gibi, tişörtümde pervane kanat çırpıyormuş gibi hissettim hep.
Şimdi tahminimce bağırsaklarım yukarı çıkıyor yer açılsın diye. O sebepten canım yanımıyor fazla, karnımın üstünden görünüyor "pıt pıt" tekmeleri. Yeni bir şey daha eklendi ilk defa geçen gece; soluma yatıyordum, sanki içimden birşeyler aktı gitti, sıvı gibiydi. Yer değiştiriyormuş, öyle dedi yengelerim.
 
Angel sen ne zaman ayrılcan ızne kaÇ kafta Önce yanı
?
Valla ben 8 hafta Önceden Çıkıcam allah ızın verırse dayanamıcam daha fazla burauya o sıcaklarda evımde olucam ınŞallah
 
iyiyim canım evle ugrasıyorum yarında seker testı verıcem ona bakıyordum netten.sen nasılsın bebısın nasıl

hadi bakalım hayırlısı canımcım
baya koyu kıvamlı bi bardak şekerli su içiriyolarmış bi şekerli sudan önce kan alıyorlarmış birde sudan 1 saat sonra falan sanırsam:) arkadaşıma ve kuzenime yapıldı öle anlattılar:)

ben de iyiyim canım bebeğimde iyi maşallah 3 4 gündür azcık kıpırdanmalar hissediyorum seyirme halinde :) hayırlısı



Günaydın annecikler... Dün siteye bir şeyler olmuş: domain arızalanmış sanırım, girmek mümkün olmadı fazlaca. Eee nasılsınız bakalım?


günaydın canım hoşgeldin nasılsınnkaydirigubbakcemile5
yarın yolculuk var dimi :kedi: heycanlımısınn :kedi:
 
Günaydınn Arkadaşlarım Hepinize... Mutlu süper sağlıklı bir hafta dilerim herkese...
 
ben kaçtım güzel annişler kendınıze ıyı bakın hoşçakalın......
 
Angel sen ne zaman ayrılcan İzne kaÇ kafta Önce yanİ
?
Valla ben 8 hafta Önceden Çıkıcam allah İzİn verİrse dayanamıcam daha fazla burauya o sıcaklarda evİmde olucam İnŞallah

canım bende öle günümü doldurur doldurmaz ayrılcam temmuz başına denk geliyor ama haziran 10 u gibi yıllık iznime başlıcam inşallah 20 günde öle olcak temmuz başındada raporumu verip gidicem buralardan:)))

Günaydın kızlar.. a.s.

günaydın canım hoşgeldin nasılsın
 
Didemcim... tebrik ederim... Allah sonuna kadar sağlıklı haberlerle gelmeni nasip etsin.. inan doktoru senin de beğenmen içimi bi kez daha rahatlattı... çok memnun oldum... ben 2li testi de ona yaptırmıştım ama şimdi daha da bir gönül rahatlığı ile gideceğim... Maşallah diyelim hep öyle olsun benim de cumartesi günü randevum var çok heyecanlıyım...
 
Günaydın kızlar.. a.s.

Günaydıııınnnn... a.s.



Öğğ benim de nisanın 15'inde var yükleme testim. Bir de aynı gün 2. doz tetenoz aşım olacak...
Günaydın tatlım, nasıl olayım, heyecanlı değilim aslında. Sadece sinirliyim; kocam ısrar ediyor el bagajı almak için, el bagajına hiçbir şey konmuyor ki klava: . Yavaş yavaş hazırlanmaya başladım. Birazdan kalkıp yüzüme maske yapacağım, sonra da ara makasımı buldum, saçlarımın arasından biraz kesim yapayım diyorum. Çok gür ve kabarık saçlarım maşallah. Bıcı bıcı falan yapacağım vs vs. Sen neler yapıyorsun??
 
ayy ne güzel ya bende zaman çabucak geçsin bebeğimi hissedeyim oda beni hissetsin istiyorum ama arada hissettiklerim kesin gaz sancısı değil eşim sürekli gazdır diyor da.

iğne batar gibi karıncalanır gibi bi şeler oluyor ama tek noktada bazen yer değiştiriyor neyse hayırlısı bakalım.
soho nasılsın bebeğin nasıl cinsiyeti belli olmuşmuydu
 
Kızlar bu arada bende çatlaklar oluşmaya başladı... şimdilik idare etmeye çalışıyorum bebe yağı ile ama sanırım yeterli olmayacak... ara sıra nemlendirmek yetmiyormuş onu anladım... her gün sık sık nemlendirmek gerekiyor... artık her lavaboya girdiğimde nemlendiriyorum...

yine de en kısa zamanda krem almalıyım.... 2 tane krem duydum şimdiye kadar sizlerden biri lierac biri Mustela... ama hangisini alacağım konusunda kararsızım... yardımcı olabilir misiniz?
 


ayyy ben nisan 15 te ilk aşıyı olcam:kedi:
bakalım nasıl olcekk:hulya:

neyse canım zaten 2 gün ya idare ediver artık kocişler hiç anlamıyor bizim halimizden :) iç çamaşırımız geceliğimiz eşofmanımız zaten yarım valiz ediyorr:kedi: güzellik çalışmalarına başladın yani hadi bakalımmbayanssulusmile kendi saçını kendinmi kesiyosun tatlım ne güzel vallaaakaydirigubbakcemile2 yarın kaçta yolculukkk?

bende iyiyim canım ya valla gün sayıyorum şu işte çıkmak için
bide hala ev falan bakamadık sinirim bozuk ondan
 
Günaydınn Arkadaşlarım Hepinize... Mutlu süper sağlıklı bir hafta dilerim herkese...


Günaydın canım hoşgeldin... Henüz başlamadı çatlak oluşmaya bende. Ama Lierac'ın iyi olduğunu duymuştum.
 
günaydın canımcım hoşgeldin
nasılsınnnopuyorumnanaktan

saol burcum iyi diyeyim iyi olayım... aynı bir değişiklik yok :))) yine geldim şuraya ona yanıyorum... sen nasılsın canımcım ?


iyiyim demek istiyorum asspirin... Allah daha iyi etsin :)) doktor en son kontrolümde %60 kız dedi bakalım cumartesi günü kesinleşecek inş. bebeğimin sağlıklı mutlu olduğunu düşünmek istiyorum...

onlar bebeğin hareketleridir canım... gaz sancısı ayrı oluyor... yavaş yavaş artar bundan sonra sen de emin olursun inş. :))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…