Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm herkese biz hastanedeydik 4 gündür kanamam oldu miyom sorun çıkarmaya başladı rahim ağzını açmaya çalışıyor erken doğum olma ihtimali çok yüksek tek duamız 30.haftayı tamamlamak sonrasında sezeryanlaalınacak bebeğim çok sağlıklı allaha şükürler olsun tek tesellim o vc ye bile kakmadan yatmam gerekiyor allahım yardımcım olsun ve bebeğimi bana bağaşlasın
merhaba canım hoşgeldin nasılsın
gönderdim özeldenbayanssulusmile
Özlemcim benim msnim var ama işyerinde yasak evde de kociş burnunu sokuyor bir anlamı yok yani yoksa seve seve yazışırdık
slm herkese biz hastanedeydik 4 gündür kanamam oldu miyom sorun çıkarmaya başladı rahim ağzını açmaya çalışıyor erken doğum olma ihtimali çok yüksek tek duamız 30.haftayı tamamlamak sonrasında sezeryanlaalınacak bebeğim çok sağlıklı allaha şükürler olsun tek tesellim o vc ye bile kakmadan yatmam gerekiyor allahım yardımcım olsun ve bebeğimi bana bağaşlasın
ay canım ya çok geçmiş olsun tatlım benimde myomum var iki tane hemde gebelikle birlikte büyüyor oda valla aynı şey benimde başıma gelebilir o zaman valla dikkat et doktorunun dediklerine uy canım
myomunun gebelik öncesi büyüklüğü neydi
ay canım ya çok geçmiş olsun tatlım benimde myomum var iki tane hemde gebelikle birlikte büyüyor oda valla aynı şey benimde başıma gelebilir o zaman valla dikkat et doktorunun dediklerine uy canım
myomunun gebelik öncesi büyüklüğü neydi
Canım Allah yardımcın olsun kuzun sağlıkla gelsin işallah sen de onu iyi besliycek şeyler ye bari kilosu yerinde olsun teyzesinin bitanesi iyi olacak işallah sen de arada sırada uğra merak ettirme kendini.
canım benim sağol 2,5 cm idi valla canım sende dikkatli ol bebek büyüdükçe savaş ediyorlar yeer kavgası için
canım benim sağol 2,5 cm idi valla canım sende dikkatli ol bebek büyüdükçe savaş ediyorlar yeer kavgası için
Melekler korusunu seyreden var mı orada " masal bebek" var işallah benim kzıım da öyle olacak teyzeleri seyretmediyseniz bu akşam 8 gibi açın bir bakın ben onu hep masalım diye seviyorum herkes dizi başlarken beni arıyor kzıın çıkıyor diye
Melekler korusunu seyreden var mı orada " masal bebek" var işallah benim kzıım da öyle olacak teyzeleri seyretmediyseniz bu akşam 8 gibi açın bir bakın ben onu hep masalım diye seviyorum herkes dizi başlarken beni arıyor kzıın çıkıyor diye
Canım ya kıyamam. Benim 9 yaşındaki kız kardeşim abla ya nie erkek yaptın? Niye kız yapmadın ismi masal olurdu die sitem edio :)Melekler korusunu seyreden var mı orada " masal bebek" var işallah benim kzıım da öyle olacak teyzeleri seyretmediyseniz bu akşam 8 gibi açın bir bakın ben onu hep masalım diye seviyorum herkes dizi başlarken beni arıyor kzıın çıkıyor diye
Canım çok geçmiş olsun. Şükür bebişimiz iyi. Sakı stres yapma bebişini etkileme. Allah ım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...slm herkese biz hastanedeydik 4 gündür kanamam oldu miyom sorun çıkarmaya başladı rahim ağzını açmaya çalışıyor erken doğum olma ihtimali çok yüksek tek duamız 30.haftayı tamamlamak sonrasında sezeryanlaalınacak bebeğim çok sağlıklı allaha şükürler olsun tek tesellim o vc ye bile kakmadan yatmam gerekiyor allahım yardımcım olsun ve bebeğimi bana bağaşlasın
ben deldım kıslar:) kolum kopuyor tetenos ve dıfterı asısı ıkısı bır arada vurdular dustu kolum yaf akannehir
ne ıkı asıyı bırden mı yaptılar abooooooo:):) anaaa ben napcam sımdı....
ben deldım kıslar:) kolum kopuyor tetenos ve dıfterı asısı ıkısı bır arada vurdular dustu kolum yaf akannehir