- 12 Kasım 2009
- 4.057
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar dayanamadım doğumgünü vardı inmedim pasta yemiyim diye ama herkes hamileyim diye pasta getirdi 2 dilim yedim duramıyorum masamda 1 dilim dahha var onu da zar zor stajere verdim işallah başka getiren olmaz
BEBEK RESİNLERİNE BAKMAYA BAYILIRIM, KUZULARIMIZ GELSE DE ONLARA BAKSAN DİMİ AMA? yerimseniben
UFF YA ÇOK YOĞUN İŞLER mirmirmirmir, BEBEK RESİMLERİ BAKIYOM ARADA hihoyyyt
Didemcim bence çok kullanışlı bu ... bende inş. alacağım...
bu arada kızlar başkanım bana hepinizin fotolarını gönderdi ben de mahrum kalmadım sizleri tanımaktan hepinizin maşallahı var facebook grubu olaraktan buluşma olduğunda göbeklerimiz şişmiş olmasa laf atan çok olur ben size söyliiimmm kaydirigubbakcemile3B]
kızlar bu mılıpa anne-bebek kulubunden paketı gelen var mı hıc???
hangi ücraısndasın şekercik kaydirigubbakcemile3
Kızlar dayanamadım doğumgünü vardı inmedim pasta yemiyim diye ama herkes hamileyim diye pasta getirdi 2 dilim yedim duramıyorum masamda 1 dilim dahha var onu da zar zor stajere verdim işallah başka getiren olmaz
canım ben K.Çekmece deyim... bilir misin :))))
benim ayrın bebek odasına dolabım gelicek kızlar ya ne bilim heycanlanamıyorum yaa
evet ücraymışın bende şu anda kartaldayım iş yerim kartalda yani sen bi ucrada ben bi ücrada hahahahaaa evim dudulluda ama kaydirigubbakcemile3
canım neden öle diyorsun ki yazık ama sana... üzülecek bişey gok... sevin bebeğine anlat sana neler aldıık neler de... içine neler koyacağını anlat... sen de iyi ol bebişin de opuyorumnanaktan
canlar meraba hoş sohbetler :)
ama burcuuu ben torpilli değilim kiiiiii aklinialirimsmile şekerler msn kullanıyor musunuz?? :))) kullananlar var ve benimle konuşmak isterseniz bana mail adreslerinizi gönderir misiniz? madem benim facebook um gok... msnim olsun bari :)))
ümraniye dudullu mu canım? benim eşim orada çalışıyor düşün taaa nerden nereye gidip ekmek parası kazanıyor bizim için :)) Allah razı olsun ondan...
Melekler korusunu seyreden var mı orada " masal bebek" var işallah benim kzıım da öyle olacak teyzeleri seyretmediyseniz bu akşam 8 gibi açın bir bakın ben onu hep masalım diye seviyorum herkes dizi başlarken beni arıyor kzıın çıkıyor diye