Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıslar ara ara bendede ince hafif şelkilde sızıya benzer ama can yakan bir sızı değil onun gibi , garip şeyler hissediyorum tam olarak tarif edemiyorum. . bunu 5 gün önce hissetmiyordum , ara ara içim kazınıyormuş gibi geliyor , elimi karnıma koyuyorum bebğimin harketimi diye elimle hissedemiyorum. ama çok sık yaşıyorum bu durumu. sizce oğlumun hareketlerimi ? buna benzer hisseden oldumu hareketlerin başlangıcını.
valla ben eskidende severdim tatlı ama hamişlikte yediğim tatlı direk kilo aypıyo nedensee aynen bend eçok düşkün oldum tatlıya her akşam dondurma yiyom daha hafif diyeeee kaydirigubbakcemile3
evettttt maşallahhh bizde seni seviyoz şekercik :1hug:
kızlar selam nasılsınız? size birşey soracağım yine , ayak serçe parmakalrımda nasır vardı , bu kış tekrar rahat ayakkabı giymeme ragmen ara sıra ayağım şişince ayakkabı ayağımı sıkınca kalın çoraplarla nasır oluştu tekrar.
yolda yürüyemez hale geldim.
nasır yakısı kullanabilsem temizleyeceğm tekrar ama kullanamıyorum ne yapabilirim ; başına geleniniz varmı?
hoşgeldin canımmm nasılsın
gel face e bekliyoruzzzbayanssulusmile
kızlar selamlar öncelikle bebişini hisseden anneler hayırlı olsun canlarım hadi artık içiniz rahat olsun iki vurun karnınıza bakın hemen oynar ben uzanınca öyle yapıyorum bu arada kızlar face de hangi sayfadasınız benim hesabım var face de arada ugrarım bende ayrıca ben lcw den hamile pantolonu aldım gecen 20 tl ama harika cok rahat ediyorum ama istanbulda oturan için anadolu yakasında sadece optimum ve pendik magazalarında varmış haberiniz olsun kusura bakmayın fazla kalamıycam kızımın arkadaşının okulda dogumgünüymüş gidip ona hediye almam lazım hepinizi öptümmm
kızlar bu arada karar verdım... hamıle kıyafetlerımı hep spor tarzda alcam klasık hıcbısı almıcam... sdaece 25 temmuzda dugun var ozman ıcın bı elbıse alcam tabı dogumyapmazsam...:)
Ayy kızlar kİİmseye cvp yazamadım kusura bakmayın ne olur...bugÜn cuma malum tahsİlat carİ derken..valla fenalık geldİ
Şimdi gibip ufak bardağa açık 1 de çay alıyım benim kızım bayılıyor çaya hemen oynuyor içince(sütten nefret ediyor hemn çıkartıyoruz)
Ya kızlar ne dicem bebeişler tekmelediğinde
bişeyler hoşlarına gidyordamı tekmeliyorlar yoksa
hoşlanmadıklarındamı?yoksa bebek bu her şekilde
tekemelermi diyorsunuz.kaydirigubbakcemile3...hadi söyleyin bakimmm?fisfisfis
herkese merhaba size yazıp hemen cıkıyorum dün amniyosentez yaptrdık 20gün sonra sonucumuz cıkıcak bende istirahat halindeyim size bi ugrıyım istedim ama geçmişi okuyamıyorum vede kalamıyorum hoşçakalın
herkese merhaba size yazıp hemen cıkıyorum dün amniyosentez yaptrdık 20gün sonra sonucumuz cıkıcak bende istirahat halindeyim size bi ugrıyım istedim ama geçmişi okuyamıyorum vede kalamıyorum hoşçakalın
ben bebek bu herşeye tekmelerrrr den yana oyumu kullanıyorum eyvahedigeldismile acaba doğru cevap neeeee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hahahaa biz geldik yedik ve çok mutluyuz...
Kızlar 25 temmuzda ne düğünü orada doğurursunuz aman ha dikkat edin hastane çantanızı yanınıza alın da gidin
Ya kızlar ne dicem bebeişler tekmelediğinde
bişeyler hoşlarına gidyordamı tekmeliyorlar yoksa
hoşlanmadıklarındamı?yoksa bebek bu her şekilde
tekemelermi diyorsunuz.kaydirigubbakcemile3...hadi söyleyin bakimmm?fisfisfis
bu çok güzell ama
günaydınn
Ben işleri bitirdim müdür de yok rahatım kızlar kdv bile tamam sayılır bugün çalışmıycam artık yani acil bir şey tel. vs gelmezse
:mymeka:YANLIŞ CEVAP alsanaalsanasmile:roflol: :roflol: :mymeka:
ÇİÇEĞİM SANA BUNU YAPMAYI ÖZLEMİŞİMMMMMMMMMMMMMMMMMM aklinialirimsmile
[color="ındigo"]bende aynı Şeyİ dÜŞÜnÜyorum ÇİÇeĞİm bencede Öyle....herŞeye tekmelİyor yada tepkİsİz kalıyor[/color]
geçmiş olsun canım ya bende yaptırdım geçen hafta endişelenme inşallah sonuçların temiz çıkar
efferin sanaaa vur sendeee vurrrrrrrrrrrrrr alsanaalsanasmile
seninle hem fikir olmak benim için bir şereftir ninik hanımcımmm kaydirigubbakcemile3