2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hoşgeldin canım, çok sağol daha iyiyim. İlaçlarımı düzenli alıyorum. En kısa zamanda ayağa kalkarım...

Haftada bir haa? Aah ah 1,5 ay oldu vicdansız adam... klava:

aman bakışsak nolcak sözde biz bakıyoz manyak gibi sonra kuzu kuzu yatıyoz ben ara ara sıkıştırıyorum da kociş "doktor koruması altındasın yoksaaaaaa" diyor ama kim doktor korumasında acaba

Vallahi şimdi yatsın kuzu kuzu benimki de. Ben onun burnunu sürttürüp kıvılcım çıkartmasını bilirim. Hele yaz gelsin, bebeğim doğsun; 40'ını da atlatalım, yaptıklarını ödeticem o pis kediye.

bu zamanın acısını cıkartmam için onu 40 gün eve kapatmayı planlıyorum ondan sonra burnunu sürterimmmmm hemde öle bir sürtmek

kızlar ben nezle gibi grip gibiyim ıhlamur, portakal suyu içiyorum başka ne yapabilirim acaba

saol cnm çok teşşekkür ederim yardımın için.
buca kadın doğuma daha önce gitmedim hiç :S ama doktor isimlerini yazacağım aklımda bulunsun. ben şimdiye kadr ege sağlık hastanesine gidiyordum ama doktorum oradan ayrıldığı icin artık gitmeyi düşünmüyorum. bakalım doktor araştırması içindeyim.
benden daha önceki doktorum renkli doppler ultrasonoğrafi istemişti onu çektireceğim çarşamba günü gazi hastanesinde.
bildiğim kdrıyla detaylı ultrason ile renkli doppler farklıymış senin bilgin var mı bu konuda ?

bu zamanın acısını cıkartmam için onu 40 gün eve kapatmayı planlıyorum ondan sonra burnunu sürterimmmmm hemde öle bir sürtmek

Neyse kapatalım bence artıkın. Çünkü hepimizin yarasına kezzap basılıyor :roflol:

kızlar ben nezle gibi grip gibiyim ıhlamur, portakal suyu içiyorum başka ne yapabilirim acaba

Vallahi ben ne ıhlamurlar, ne portakal suları içtim. İşe yaramadı, ilerleri bir de. Ondan sonra doktora gittim (ilk sağlık ocağına gitmiştim, pret. hekim "ben birşey yapamam" demişti). 1 torba ilaç yazdı. Şimdi sadece biraz burnum akıyor, bir de öksürüyorum; öksürmek iyidir, mikrobu dışarı atıyorum. 2-3 güne toparlanırım. Seninki de ilerliyorsa muhakkak doktora görün.

Yok aynı değilmiş.

http://www.ayrintiliultrason.com/96/BIRINCI-DUZEY-AYRINTILI-ULTRASONOGRAFI

Buradan bakabilirsin...

öncelikle geçmiş olsun canım,bende h.sonu ş.dışındaydım.şifayı kaptım geldim :gitme:
bu sene 2. oldu,hayırlısı bakalım...bende az önce ıhlamur yaptım ama ıhlamurun kendisinden...ıhlamur,limon,limon,tarçın ve karanfil koydum şimdilik iyiyim canım.bi de burnum için deniz suyu solüsyonu kullanıyorum.faydasını gördüm guclubacismile

herkese merhaba kizlar ben cok siddetli sekilde kuruyorum ya ne yapsam fayda etmiyor karin ve sirt bolgem kup kuru ve kirmizi kirmizi noktalar olustu hafta sonu doktorada gidemedim sicak bisey dokulmus gibide yaniyor aciyor kremlerin falan hic faydasi olmadi alerji oldu heralde fikri olan varmi bu sorunu yasayan falan

Ay aklıma ne geldi. Yine başladım rüyalar görmeye... Perşembeyi cumaya bağlayan gece annemi gördüm: Ben hep görüyorum annemi ama, bu azınlıktaki rüyalardan biriydi. Yani bilincim açıktı, annemin öldüğünü biliyordum, elimde mavi bir bebek kıyafeti vardı. ıki koltuk; birinde annem, birinde ben oturuyordum. Annem elimdeki bebek kıyafetini aldı. Ona bakarken "keşke yaşasaydın da onu görebilseydin" dedim mafoldumben

Sonra bir sonraki gece: Bir evdeyiz kocamla, gece olmuş yatıya kalmışız, ama evde eski devlet başkanları var. Gece bir an uyanıp tavana bakıyorum (rüyamda) gökyüzü görünüyor, bir sürü yıldızlar, kuruklu yıldızlar görüyorum. Sonra tavan oluşuyor, tavanda da melekler var; ama meleklerin kendisini değil, hani o başlarındaki hareler var ya onları görebiliyorum sadece (popüler kültür işte, meleği bilinçaltım böyle yorumlamış sanırım). Tam tepemizde 3 tanesi dönüyor; korurmuş gibi. Eşimi uyandırıp soruyorum, "sen de görüyor musun?" diye. "Evet" diyor bana. Anlayanınız varsa bana da anlatsın. Rüya tabirlerinde pek bir şey bulamadım...

Bana da alerji gibi geldi. Bende çok olmuştu ancak ilaçların yan etkisiydi. Ben sana olası nedenlerini yazayım; sen de hangisini çok yediysen ara verirsin. Domates, salça, yumurta, süt, çikolata. Bunların fazla tüketimi karaciğerini yormuş olabilir.

Merhaba Kızlaarr... Ben de gelebildim...

maşallah ne kadar çabuk doluyor bu sayfalar... sizlere maşallahh.. :))) herkes fenalarda sanırım bu aralar :)))

Aslıımm geçmişi okudum ama yazamadım çook çoook geçmiş olsun.. Allah bir daha yaşatmasın canım şimdi iyi olduğuna sevindim... sonuna kadar sağlıcakla geçirirsin inş. bundan sonra üzmez annesini yavrucak

benim de içim yanıyor sürekli buz gibi şeyler yemek istiyorum gece içimin yanmasına uyandım buz gibi şeyler yemek istiyorum

özlemcim canım benim çok sağol yaramaz bir oğlum var teyzesi siz nasılsınız

KIZLAAAAR SELAM BEN GELDİM HEMEN GİDİYORUM.KAÇAK GÖÇEK GİRİYORUM.BUGÜN SONUÇ İÇİN ARADILAR ÇOK ŞÜKÜR TEMİZ DARISI BEKLEYENLERİN BAŞINAalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:ÇOK MUTLUYUM ÇOK SEVİNDİK SİZEDE HABER VERİYM DEDİM KENDİNİZE VE BEBİİŞLERE İYİ BAKIN BYYYYhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

bende de öyle hastahane cıkısı bataniye yok ama 5-6 cift ayakkabısı var :)

ben daha ilk ayakkabısını aldım canım :)) bundan sonra da beğendiklerimi alıcam bir daha bulamayabiliyorsun aynısını :))))

takmıyorum canım takınca bişey düzelmiyor millet yıllarca okuyor ne yapayım benim de 1 yılım daha uzayıversin :)))

tabii ki kayınvaliden de haklı... ben de gördükçe alıyorum.. bikaç ay sonra zaten özellikle almaya çıkılacak :))) acelemiz yok...

Ay geldim yemekten Çığğdeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmm ben dediydim sana şimdi tüm işkenceleri edebilirim sana bizi bu kadar evhamlandırdığın için. Doruk damatçım çok öpüyorum seni de sapasağlam benim damadım

gözün aydın canım

Hoşgeldin tatlım. Çok sevindim temiz çıkmış herşey. Çok stres yaptın kendini. Bundan sonra Allah'ın izniyle herşey daha iyi olacak.
Demek gidiyorsun :gitme: peki, bizi unutma, kendine ve bebişe iyi bak, en yakın zamanda aramıza dön.
Kocaman öpücükler; sevgiler... opuyorumnanaktan

Biz doyduk kızlar bakın sayfa hayırlı geldi yeni topikten beri tek 1 kötü haber yok maşşallah

ahhh cok mutlu oldum canım darısı diğer sonuç bekleyenlerin basına ne guzel haber böyle buuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…