Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben daha ilk ayakkabısını aldım canım :)) bundan sonra da beğendiklerimi alıcam bir daha bulamayabiliyorsun aynısını :))))
takmıyorum canım takınca bişey düzelmiyor millet yıllarca okuyor ne yapayım benim de 1 yılım daha uzayıversin :)))
tabii ki kayınvaliden de haklı... ben de gördükçe alıyorum.. bikaç ay sonra zaten özellikle almaya çıkılacak :))) acelemiz yok...
özlemcim canım benim çok sağol yaramaz bir oğlum var teyzesi siz nasılsınız
Tez canlıyım ne yapayım. İlk bebeğim, annemi alan Allah'ın yerine verdiği tek şey o. Sıkı sıkı sarılıyorum onunla olma hayaline. Dün bebek arabası baktık, babamız beğenmedi. Bayraklıda hello baby diye bir mağaza varmış, haftaya oraya bakacağız, ya da işte konak'a gideceğiz. Dayanamıyorum almak istiyorum her gördüğümü.
olsun annesi şimdi birazcık üzdü doğunca hiç üzmeyecek seni uslu mu uslu tatlı mı tatlı bir oğluşun olacak :))) biz de iyiyiz çok şükür şu günlerde biraz stresliyim işler falan yoğun hafta sonu da sınavım vardı çok şükür onu atlatttım... azıcık ucundan rahatladım ama 2 ay sonra yenileri var...
biraz önce ne hissettim biliyor musunuz? bebeğinin hareketlerini bende sert olarak hissedebiliyorum ama genelde yattığımda daha çok pek ayaktayken hissedemiyorum şimdi fena halde tuvaletim var... işim var diye gidemedim... içeriden biri mesaneme baskı yapıyor resmen vuruyor şimdi daha da iyi anladım bebeğin her hareketini hissedemediğimizi... gerçekten vuruyor içeriden bişey vuruyor kaçıyor ve acı veriyor :))) sanırım doluluktan rahatsız oldu bebeğimm kalk artık yap şu işini diyor bana :))) aşağı doğru vuruyor :))
KIZLAAAAR SELAM BEN GELDİM HEMEN GİDİYORUM.KAÇAK GÖÇEK GİRİYORUM.BUGÜN SONUÇ İÇİN ARADILAR ÇOK ŞÜKÜR TEMİZ DARISI BEKLEYENLERİN BAŞINAalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:ÇOK MUTLUYUM ÇOK SEVİNDİK SİZEDE HABER VERİYM DEDİM KENDİNİZE VE BEBİİŞLERE İYİ BAKIN BYYYYhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
bana gelmedi daha(Selam kızlar . a.s. Nasılsınız ? Milupa hamilelik paketi gelmeyen var mı ? Bana bugün geldi. Cuma günü mail atmıştım, hemen cevapladılar ve bugün göndermişler.:1hug: opuyorumnanaktan
ben de öleyim canım ama gezmek görmek seçmek lazım... olsun dediğim gibi alırız yavaş yavaş heryere bakmak lazım... ama ben de pek dayanamıyorum...
Selam kızlar . a.s. Nasılsınız ? Milupa hamilelik paketi gelmeyen var mı ? Bana bugün geldi. Cuma günü mail atmıştım, hemen cevapladılar ve bugün göndermişler.:1hug: opuyorumnanaktan
kızlaaaar selam ben geldim hemen gidiyorum.kaçak göçek giriyorum.bugün sonuç için aradılar çok şükür temiz darısı bekleyenlerin başınaalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:çok mutluyum çok sevindik sizede haber veriym dedim kendinize ve bebiişlere iyi bakın byyyyhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
bana gelmedi daha(
Üf İzmirde neredeyse her bebek mağazasına girdik çıktık. Hatta bazılarına annemi (k.validem), kolundan sürükleyerek götürdüm. Şimdilik ses etmiyorum ama ayın 15'inde 6. ayı doldurmuş olacağım. O zaman kimseyi dinlemeyi düşünmüyorum nedense.
Hem kötü bir niyetim yok ki. Anneliğimi dolu dolu yaşamak istiyorum sadece.
olsun annesi şimdi birazcık üzdü doğunca hiç üzmeyecek seni uslu mu uslu tatlı mı tatlı bir oğluşun olacak :))) biz de iyiyiz çok şükür şu günlerde biraz stresliyim işler falan yoğun hafta sonu da sınavım vardı çok şükür onu atlatttım... azıcık ucundan rahatladım ama 2 ay sonra yenileri var...
biraz önce ne hissettim biliyor musunuz? bebeğinin hareketlerini bende sert olarak hissedebiliyorum ama genelde yattığımda daha çok pek ayaktayken hissedemiyorum şimdi fena halde tuvaletim var... işim var diye gidemedim... içeriden biri mesaneme baskı yapıyor resmen vuruyor şimdi daha da iyi anladım bebeğin her hareketini hissedemediğimizi... gerçekten vuruyor içeriden bişey vuruyor kaçıyor ve acı veriyor :))) sanırım doluluktan rahatsız oldu bebeğimm kalk artık yap şu işini diyor bana :))) aşağı doğru vuruyor :))
Arkadaşlar 32. haftanız dolmadan önemli eksiklerinizi almış olun. çünkü en sağlıklı hamilelikte bile 32.den sonra her an doğum olabiliyor. hem ağırlaşmamış da olursunuz.
KIZLAAAAR SELAM BEN GELDİM HEMEN GİDİYORUM.KAÇAK GÖÇEK GİRİYORUM.BUGÜN SONUÇ İÇİN ARADILAR ÇOK ŞÜKÜR TEMİZ DARISI BEKLEYENLERİN BAŞINAalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:ÇOK MUTLUYUM ÇOK SEVİNDİK SİZEDE HABER VERİYM DEDİM KENDİNİZE VE BEBİİŞLERE İYİ BAKIN BYYYYhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
inş. tamamlamış oluruz canım çok haklısın şimdi bile çok fazla gezemiyorum ki.... dün gezdik eve geldiğimde belim tutmuyordu...