2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben daha parlamadım, çünkü eşim henüz benden yana. O da çok özeniyor bebeğimize birşeyler almak için. Sadece böyle giderse "bir anda kalkışma" yapacağım. Az daha sabredeyim. Bir kere kalkışma yaptım, oyunparkı ve içindekileri aldık, dün beğenseydik bebek arabasını da hallediyorduk. Soğuk savaş durumundayım şimdilik.

inş. tamamlamış oluruz canım çok haklısın şimdi bile çok fazla gezemiyorum ki.... dün gezdik eve geldiğimde belim tutmuyordu...

Benim ilk hamileliğimde son 2 ay pelvik kemikleri açılmasından dolayı çok şiddetli ağrım oldu. yürümeyi bırak yatakta dönemiyordum. en sona küvet filesi ve kova maşrapa takımını alcaktım oğlum da erken gelince doğumdan sonra annem aldı onları. sona bırakmamak lazım. Allah korusun birşey olcak olsa ;üzülmekse hiçbirşey alınmasa da kahrolur insan.

Arkadaşlar 32. haftanız dolmadan önemli eksiklerinizi almış olun. çünkü en sağlıklı hamilelikte bile 32.den sonra her an doğum olabiliyor. hem ağırlaşmamış da olursunuz.

Bu tavsiyeni dikkate alacağımdan emin olabilirsin, teşekkür ederim kaydirigubbakcemile5

ÇİSEMMMMM ÇOOKKKK SEVİNDİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM. RABBİMM HERKESE BÖYLE HAYIRLI SONUÇLAR VERSİN İNŞ. :lepi::lepi::lepi:laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

ben artık doğumdan sonra alcam nealacaksam daha önce korkudan alamıyordum şimdi de yasak diye çıkamıyorum evden

walla bana bir tek can bebeden 2li bez geldi o da yenidoğan değil ve ben bir sürü yere yazmıştım sizler nerelere yazdınız ve nerelerden cevap geldi

Ben primaya üye oldum, bir halt da gelmedi. . Oysa prima almak istiyordum bebeğime.

kocam aradı şimdi bebeğin ismi kesin idil dimi diye sordu bende evet dedim neden sormuş tahmin edin ben deliriyorum da kızının ismini dövme yaptırmak istiyormus ben kıskandım biran benim için hiç böyle sey düşünmedi hem de sevindim kızı için ufakta olsa bişiyler yapmak istiyoooo

Ülker herobaby'e de üye olun. ordan bebek 4. ayı doldurunca numune kutusu gelmişti bana.

ay p.tesi pazarıda cok güzeldir benim yerime de gez canım

Tek başıma gezmeyi de hiç sevmem ama eşim geç çıkıyo işten,yetişemedik geçen hafta pazara. :roflol: Bişey kalmamıştı. kaydirigubbakcemile3 Ben çok severim pazarları gezmeyi, eşimle gidince sonuna kadar çıkmak istemiyo, bende heryeri gezmek istiyorum. Burdaki pazarda pek büyükte değil yani . Beyoğlundayken , salı pazarı, çarşamba pazarı, cuma pazarı, cumartesi pazarıi pazar pazarı falan onlara gidiyodum.Tabi her hafta değil. kaydirigubbakcemile3

öyle ama hiç yoktan iii dir

Ben de dün çooooook gezdim, heryerime ağrılar girdi. Erkenden uyudum. Birazdan da pazara çıkmam lazım. kaydirigubbakcemile3

Ben çıktım canım kızıma bandanalar filan aldım çıkın çıkın...

:dance:

Ayyy çok şeker ve ince bir davranış. Alkışlar böyle babaya. Ama benim kociş de öyle ne görsem al canım al diyor hiç kırmadı ve fikir bile vermiyor sen nasıl istiyorsan diyor Allah bin kere razı olsun perdelerimi bile değiştiriyor mevlutta güzel olsun dedim diye

Ben 6 haftalık hamileyken kanamam olmuştu, sonra kahverengi akıntı devam etti 1 hafta boyunca, doktor düşük tehliken var dedi. İlaç falan verdi, dinlendim hep.Allah'a şükürler olsun şimdi çok iyiyiz. Ama ben ilk hamileliğimi öğrendiğimde gittim bi tulum aldım bebeğime. opuyorumnanaktan

Ben primaya üye oldum, bir halt da gelmedi. . Oysa prima almak istiyordum bebeğime.

evet prima en güzeli, yeğenim kullanıyodu bebekken.Bi mail de oraya atalım. kaydirigubbakcemile3

Olsun canım, sonuçte ikinizin bi parçasının ismini dövme yaptırıyo. opuyorumnanaktan

Ülker herobaby'e de üye olun. ordan bebek 4. ayı doldurunca numune kutusu gelmişti bana.

oooo oraya da üye olalım o zaman. Ufacık şeyler bile mutlu ediyo insanı. kaydirigubbakcemile3

benim kardeşim bebeği 18 aylık o prima kullanıyor bir ara değişirdi ama paket bitmden primaya döndü bana da gelmedi ama ben de prima kullancam

ay ben de çok severim pazar gezmeyi ama kalabalık beni boğuyordu şimdi de zaten çıkamıyorum evden

benim kardeşim bebeği 18 aylık o prima kullanıyor bir ara değişirdi ama paket bitmden primaya döndü bana da gelmedi ama ben de prima kullancam

Haftalık özet geliyor mailime, başka da birşey yok.

Biz primadan hiç memnun kalmadık. sırt kısmında lastik omadığı için hep kaka taştı. hem de çiş yapıca böyle jeller çok belli oluyodu rahatsız olduk çok kimyasal geldi. huggiesten çok memnun kaldım. hiç kaka kaçırmadı belindeki lastikler kavrıyor sırtını bi de pamuklu iç dokusu daha yoğum geliyor. 2. de hiç prima almıycam

gözün aydın canımalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Hmmmmm huggies'i bir kaç kişi daha tavsiye etmişti bana. Kararsız kaldım ne yalan diyeyim.
Yaw takip edemiyorum fazla yazılanları. Ayıptır söylemesi, bahçemizdeki bir ağaç meyve vermiş, ağacı kurutmakla meşgulüm :roflol: . Yazın ne yiyeceğiz bakalım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…