Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar benim oğlumda 20 günlük ama 2-3 gündür kakası değişti böle çiş gibi çok sıvı ve çok sık kaka yapmaya başladı. altını sık değiştiriyorum ama yine de pişik oldu poposu çok huzursuz kuzucum yaaa tavsiyesi olan var mı acaba
face adresi ne canım
tatlım doğduğunda simsiyahtı bnm oğlumun gözleriKızlar size bi sorum var benim oğluşum 40 günlük oldu ama gözleri hala mavi sizde durumlar nasıl bebişi kahverngi gözlü olan varmı nezaman belli oluyor?...bizim gözlerimiz renkli değil ama kayınpederiminki yeşil.yeşil olabilirmi merak ediyorum...erken mi acaba.
heey gidi eski günler heeeyy :)merhaba anneler opuyorumnanaktan
geçmişi okudum 2 de kelam ediyim bari fırsat bulmuşken
nete girmeye vaktim olmuyo gisem de kk ya uğrayıp yazmak henüz lüks kaydirigubbakcemile3
biz iyiyiz çok şükür.bayramda bi ara üzüntüden sütüm kesilmişti ama toparlandı yeniden.
kilo alımımız keyfimizde yerinde. :Saruboceq: rahatına çok düşkün bi kızım var.kucağa fena alıştık.indirice basıyo çığlığı bi asabi sormayın gitsin.şu an tek elle yazıorum.
umarım herkes iyidir.istisnasız herkese sevgiler ve öpücükler opuyorumnanaktan
en kısa zamanda topiciğmizi eski günlerdeki şenliğine kavuşturmak burda buluşabilmek dileğiyle.. :enbuyukkk: kendinize ve meleklerinize iyi bakın :ecrin_bebek:
canım bnmde sezeryan bugün 1 ay oldu korse kullanamadım 2 gün zor giyebildim çok bunaldım gelemedm sıkıyakızlar sezeryan olan arkadaşlar korse kullanıyormusunuz.karnınızın durumu ne benim 22 günüm ama hala karnım var ilk zamana göre baya indi ama yinede baya bir karnım var.korse giyiniyordum ama dikiş yerlerim acımaya başladı böle iğne batar gibi batıyor korktum bugün giyinmedim napsam ki ya.....kanamanız ne kadar sürdü benim hala devam ediyor az ama hala temizlenmedi.....................
çok geçmiş olsn canım inş bşr an önce sağlık durumu iyi olur kuzunun..artık buraya herkes tek tek uğrar olmuş önceden bi anda 30 kişi oluyordu kaydirigubbakcemile3
bizdede gaz problemi var çok fena sürekli ağlar durumdayız maşallah gelişimimiz iyi ama sarılıgımız uzadı şuan 5 günlük hap tedavisi görüyoruz kanına mikrop karışmamış ama bazı değerleri yüksekmiş pzt kontrole gidicez inş. geçer gider artık...
çok geçmiş olsun canım ya inş uyku sorununuzda bir düzene girer ve artık sende bebişinde rahat edersiniz..Merhaba kızlar, uzun zamandır giremiyordum; not bırakayım sizlere dedim:
Bebeğimle başımıza gelmeyen kalmadı. Önce sınırda sarılık oldu, Allah'tan hastaneye yatmadan geçirdik. Sonra nedeni bilinmez bir şekilde idrar yolları enfeksiyonuna yakalandı; 2 gün hastanede yattık, 10 gün de iğne vuruldu yavrum. Yarın son testlerin sonuçlarını almaya gideceğiz. Şu an pek bir sorunumuz yok, uyku problemimiz var sadece. Umarım herkes iyidir. Hepinizi çok özledim...
Face te grubumuz var, Halisnaya mail adresini verince ekliyo . Orda bizden başka kimse görmüyo birbirini. Arama yapınca çıkmıyo,gizli :)
kızlar sezeryan olan arkadaşlar korse kullanıyormusunuz.karnınızın durumu ne benim 22 günüm ama hala karnım var ilk zamana göre baya indi ama yinede baya bir karnım var.korse giyiniyordum ama dikiş yerlerim acımaya başladı böle iğne batar gibi batıyor korktum bugün giyinmedim napsam ki ya.....kanamanız ne kadar sürdü benim hala devam ediyor az ama hala temizlenmedi.....................
canım....bugün itibariyle oğlum 24 günlük oldu...benim karnım 8 aylık hamileler gibi...öyle şiş ki...ben de korse kullanmayı düşünüyorum..ama olur mu olmaz mı bilmiyorum..hiç giyip denemedim çünkü....doğumdan önce 36 beden bana geniş gelirdi...ve şu an kaç bedenim onu bişe bilmiyorum...evde 36 beden bir korse var....yarın deneyeceğim bi...bu karın en kısa zamanda gitmeli....yoksa pisikolojim iyice bozulacak..
zaten sütüm bir türlü artmıyor ve bunalım takılmaya başladım bu aralar...öfffffffff napıcam ben yaa....mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben