- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.142
kızlar merhaba
artık ne gelen var neee giden buralara
şimdi bişi yazacağım ama kimbilir ne zaman okunur...
eskiden olsa 1 dk içinde 5 sayfa atlardık :)
ben sütümü bugün ilk kez sağdım ama sanırım bu sağma işlemini pek beceremedim
bebedorun biberonlu gögüs pompasından aldı eşim ama sağma esnasında canım çok acıdı ve çok zorlandım
süt olmasına rağmen boşaltamadım bile gögüslerimi
nasıl yapıcam bunu ben sıkıorum bırakıorum o pompayı ama işte olmadı gibime geldi ...
75cc süt sağdım ve süt poşetine koyup attım buzluğa lazım olur die
acaba daha mı fazla doldursaydım poşeti karar veremedim..
?
Pelincim merhaba tatlım nasılsın? Ya aradın geri dönemedim sana yarın arıycam cnm seni ama yazına cvp vereyim öncelikle. elektrikli göğüs pompasımı belirtmemişsin ama sanırım elle pompalıyorsun öyle anladım. Canım pompaya henüz alışık olmadığıiçin göğüslerin 75 cc çok güzel ilk sefer için. Şimdi hergün urası emzirdikten sonra sağ göğsünü hem göğüs kanalların açılır hem de göğüs uçarına da iyi gelir. benimde ilk seferde çok acıdı uçları cnm amasonra sertleşiyor ve acımıyor biraz dişini sık cnm. Hemde daha çok süt gelmesini sağlar. her emzirdikten sonra göğsünü pompala ve boşalt hem daha çok süt oluyor. bebek uyanana kadar yine süt doluyor zaten. birde süt yapıcı şeyler yiyiyorsan süper olur. hee 75 cc değil 30 cc bile çıksa at buzluğa cnm illa ki tepeleme dolacak değil. ama şöyle yapabilirsin bir uyandı sağdın 30 cc çıktı diyelim dolabın alt kısmına koy.gün içinde yine sağdın 60 cc çıktı onuda sağdığının yanına koy ama bu işlemi gün içinde yağ ve 100 cc-120 cc oluncada poşete koy ve buzluğa at. ama kesinlikle gün içinde olacak aynı günde. 1 gün bile geçmemeli arası. inşallah sütünde bollaşır cnm sütün bol olsun =))):lepi: