Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benim parça düşmedi sadace 1 aya yakın hafif kanamam oldu önemli 1 şey değildir ama bence doktoruna danış
günaydın canım evet bayadır yoktun gerçi hepimiz az girebiliyoruz artık
bi parça düşmüş buna eminim plesantanın devamı ya da başka bişey mi bilmiyorum ama birazdan arıycam doktoru
ben normal doğurdum ama ilk hafta bende de oldu iki küçük küçük parça düştü ben doktora başvurmadım ama tekrarlanmadı :)
doğumlar bitti hepimiz çil yavrusu gibi dağıldık :)))
kızlar beren ellerini emmeye başladı ya emziği atıp elini emiyo sıpa nie acaba???
herkese merhaba,
hepimiz aşağı yukarı aynı şeyi yaşıyoruz.kuzucuklarımız bir düzene girse tadlarından yenmeyecek..sürekli mızmız durumdayız.2.çocuklarını yapan annelere helal olsun.
kaydirigubbakcemile3
bu arada ben regli oldum,aranızda olan var mı?bebişlerinizi ve sizi öpüorum...
Bizim de bugün 40'ımız çıktı hayırlısıyla. Annem bebeğin suyuna altın batırıp çıkarttı ben de aynı şekilde altın batırılmış su ile abdest aldım. Hastalıklardan kötülüklerden allah hepimizi korusun. Lohusanın mezarı 40 gün açık kalırmış ne oldu diyorum bugün kapanıyor diyor :)) Bizim ciciş de uyudu şimdi biz de yatacağız. 10 saat uykuya alışmışım çok zor geliyor kalkmak 1 saat sürüyor tekrar yatmak dalmak.
Yarın bileklerimdeki ağrılar için dr'a gidiyorum inşallah kolayca tedavisi vardır. Hepinizi öptümmmmmm
offf oğlum bugün çok huzursuz...sabah 7 den beri toplam iki saat uyumamıştır...şimdi ayağımda sallıyorum sancı geldikçe kıvranıyor...onu böyle gördükçe çok üzülüyorum...
benimde bileğimde ağrı var ya baş parmağımın hareketi bileğimde acayip bir ağrı yapıyor bazen çok hafif bişeyi bile tutamıyorum....