- 15 Mayıs 2009
- 3.349
- 6
hmm..maaşallah, tatlı uykular.. peki kendin mi yıkadın..yıkamak çok büyüyor gözümde benim ah.. annem de 2güne gidecek.. 1başıma nasıl bi anne olcem acep..
Kardeşimle beraber yıkadık canım.benim annemde 1-2 haftaya gidicek, kardeşimin nikahı var yakında. Ben de yalnız kalıcam . :)
saolasın cnm..baya cesaret verdin.. inş.daha kolaylaşır yalnızken..annem bakamazsan sen gel diyor ama eninde sonunda yalnız kalacağıma göre şimdiden alışmam en iyisi..
yalnız değilse de eşimle yıkasak diyorum ama çok korkuyıorum inciticem, düşürücem, hatta kafayı yıkarken boğazını boğuyorum gibi geldi denediğimde.. annem de "ben bile zor yapıom, inş yapabilirsin" filan dedikçe :S kulağına su kaçırmak da büyük bir korku ayrıca.. annem iki koltuğunun arasından elini geçiriyor kafanın arkasından döküyor suyu.. siz de mi öyle yapıyorsunuz.. file aldık ama onu temizlemek, tak çıkar daha zor sanki.. hem suya değmesi daha iyiymiş...
Biz fileyle yıkıyoruz canım, file rahat bana göre.Kulağına kaçan suyu da ağzınla çekebilirsin canım. Biz de öyle yapılıyo senelerdir. :)