2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı



Gülcüm seninle aynı dertten muzdaripmişiz, nbenimkiside çok obur maşallah, sürekli göğsümde karnı da tok, habire tıkanıyor fazla emmekten, emziğe alıştırmaya çalışıyorum ama pek istekli değil 2 dakika duruyor ağzında sonra atıyor bende başında bekliyorum sürekli alışsın diye.((
 
ay yazılanları okuyunca bi an 2 3 ay öncesine döndüm inanaın çok güzel teleşlar bunlar gögüs acıları sütüm az çok yetiyor yetmiyor bebişler uyuyor uyumuyor dogum korkuları çok güzel teleşlar ha 3 haftadan sonra bebişlerinizin gaz sorunları başlayacak kötü haber gibi ama malesef böyle kızım 2 ay 3 günlük ve bu gece tam 2 saat agladı ve sonunda pes etti gazını çıkaramadı ve uyudu onlar aglayınca eli ayagına dolanıyor insanın hadin bakalım inanın süt için en güzel şey ne biliyormusunuz stres yapmamak çünkü en büyük etken bu strese sokarsanız kendinizi süt azalıyor rahat olun herşey yoluna giriyor bi şekilde bol bol su için ama soguk içmeyin bebişleriniz gazlı olmasın fazla ama kendimizi yırtsakda malesef gaz oluyor öpüldünüz allah kolaylık versin dogum yapacaklarada allahım yardım etsin ANNE OLMAK DÜNYANIN EN GÜZEL ŞEYİ ONUN YÜZÜNÜ GÖRÜNCE HERŞEY UNUTULUYOR
 
slam hanımlar.
bizimde dün göbeğimiz düştü çok şükür. 2 gündür etrafına baticon sürüyoruz. hala yıkamadım kızımı. bakalım. bir kaç gün daha dursun yıkarım artık hergün. dün göbek düşünce tüm gün uyudu gece ise full ayaktaydı. Allahtan bugün gene biraz daha düzeni uyudu. artık daha çok uyanık kalmak istiyor.
göğüs uçlarım beyazladılar resmen. küçücük çenesiyle bazen öyle bir sıkıyor ki zor duruyorum. oğlumdaki kadar zorlanmasamda genede acıyor lar. yapacak bir şey yok.
havalar sıcak ya ben sıcak demeye utaıyorum hamile arkadaşları düşündükçe. Allah hepsine yadım etsin.
bideeeeeeee
ben bugün yüz üstü yatmayı denedim. yattım. ama uyuyamadım. bu sefer göbüşten değil göğüsten :) neyse. uyuyamasamda çok keyifliydi.

bizden şimdilik bukadar. doğan bebişleri mis mis kokluyoruz. henüz gelmemiş bebişlerin annelerinede Allah bir avazda kurtarsın diyorm. iyi uykular.
 
Dün gece belli aralıklar ile kalkıp kızımı emzirirken sizleri düşündüm ve dedimki KK den acaba benimle şu anda aynı dakikalarda kaç kişi süt veriyor vermeye çalışıyor veya gaz gidermeye çalışıyor :))) şimdi benimki de yedi babasının kucağında keyif yapıyor ben de fırsat bu fırsat gelip buraya bakayım dedim..öpüyorum hepinizi
 
selam arkadaşlar nasılsınız bende uykusuz grubundanım yusufum sürekli emmek istiyor akşam humananın cayını denedım gercekten süper işe yarıyomuşya...gobeğimize düşmek üzere 2saate bır emziriyorum emzik vermıycez dedık babasıyla şimdilik vermıyorum zaten karnı doyunca uyuyo allahım hepimize yardım etsıninş bide şu karın ağrım gecse bışey istemiycem dayanılmaz ağrıyo...
 
Selam kızlarr, kimsecikler yok mu ? Bugün doğuracak olan varsa Allah yardımcısı olsun. Kızım yıkandı , karnını doyurdum , uyuyo şimdi.opuyorumnanaktan Çooooook seviyorum kızımı. Ne güzelmiş anne olmak. opuyorumnanaktan
 

benimki alıştı baya baya ilk başta istemedi ağzını yüzünü ekşitti falan o arada babam geldi ben o kadar uğraş uğraş veremedim dedesi bi aldı kucağına tuttu ağzına bizimki lööp diye tutmasınmı:ecrin_bebek:meğer dedesi veince alacakmışş.sende başkalarına denet belki o zaman tutar.
 
kızlar, bebişimin ta en baştan beri azı dişlerin çıkacağı yerlerindeki dişetleri sarı-beyaz bir renkte.. bebeklerde öle mi oluyor yoksa bu anormal bi durum mu Allah korusun..

gaz sancımız bizim de var malesef zinco başladık bir tavsiye üzerine.. briaz faydası oldu şükür.. şu sıra en kafaya taktığım şey annemin gidecek olması.. çok korkuyorum yalnız nasıl halletcem diye.. kimisi yalnız daha iyi olur diyor ama.. sizler nasılsınız.. yalnızlar var mı ben gibi..?
 

hmm..maaşallah, tatlı uykular.. peki kendin mi yıkadın..yıkamak çok büyüyor gözümde benim ah.. annem de 2güne gidecek.. 1başıma nasıl bi anne olcem acep..
 
selam kızlar
annelerimiz ne güzel bebeişlriyle ilgieniyor.
ya doğurmayan kalmadı mı ne?
daha doğurmayanlar bi haber verin nerelerdesiniz?benim de haftaya günüm doluyo bakalım hayırlısı
 
selam kızlar...opuyorumnanaktan
ben uğramayalı doğum yapanlar olmuş yine..
Allahım herkese sağlıkla almayı nasip etsin.
ben de bi kızımla bi oğluşla uğraşıyorum.
şimdi oğlanı yıkayacağız sıcaktan da isilemiş biraz.
kızımı da babası denize götürür belki!
duramıyor yerinde çocuk!!!kaydirigubbakcemile2
 
Selam arkadaşlar 12 agustosta oğlumu kucağıma aldım ve 10 günlük oldu bile... günden güne iyice adapte oluyoruz birbirimize... Çoooook güzel bir duygu... Herkese ve bebişlerine sevgilerle..
 

cnm bende 1 haftadır yalnızım.hiç korkma.yıkamak çok zevkli bebeğini.insan bazen bunalıyor ama yalnızlık en iyisi bence.kafana göre bakıyosun bebişine.benimki hiç uyumuyor ağlıyor ama yinede bakabiliyorum.annem bırakmak istemedi beni yalnız ama ben ısrar ettim ve başardım.annelik duygusuyla herşey hallediliyor.tabi yemek yiyememek,lavaboya gidememek ve uykusuzluk bunlarda tuzu biberiii...
 

saolasın cnm..baya cesaret verdin.. inş.daha kolaylaşır yalnızken..annem bakamazsan sen gel diyor ama eninde sonunda yalnız kalacağıma göre şimdiden alışmam en iyisi..

yalnız değilse de eşimle yıkasak diyorum ama çok korkuyıorum inciticem, düşürücem, hatta kafayı yıkarken boğazını boğuyorum gibi geldi denediğimde.. annem de "ben bile zor yapıom, inş yapabilirsin" filan dedikçe :S kulağına su kaçırmak da büyük bir korku ayrıca.. annem iki koltuğunun arasından elini geçiriyor kafanın arkasından döküyor suyu.. siz de mi öyle yapıyorsunuz.. file aldık ama onu temizlemek, tak çıkar daha zor sanki.. hem suya değmesi daha iyiymiş...
 
buarada gazımız klimadan sonra başladı, rastlantı mı acaba yoksa varmı etksi.. hatta ben de gazlıyım.. biara epey bulgurlu yemekler tükettim ondan da olabilir.. uzman tv.den baktım da.. orada da iki meme toplam 15dk dan fazla emerse hava yutmaya başlarmış, ilk 15dk.da zaten memenin %90ını emmiş olurmuş filan.. bide her emmeden sonra yarım saat dik tutun diyor abartı geldi.. zaten sık emiyorlar..yarım saat ne demek.. her dr.da bişi diyo valla:s
 
merhaba kızlar asspirinden haberiniz varmı perşembe doğum için hastaneye gidecekti ama gelen giden olmamış...
 
normal doğum isteyip günlerini bekleyen annelerle bi türlü rastlaşamıyoruz. doğum yapan anneler de arada giriyor. ıssız kaldı topic ( inş. herkes doğurur da 10-15 güne kalmaz burda toplanırız yine farklı konularla :)))

takip edemiyorum buaralar doğum yapan arkadaşlara da gözleri aydın diyorum. darısı başıma opuyorumnanaktan
 
hmm..maaşallah, tatlı uykular.. peki kendin mi yıkadın..yıkamak çok büyüyor gözümde benim ah.. annem de 2güne gidecek.. 1başıma nasıl bi anne olcem acep..

40 ı yarılayan anne gidiyor demek benimkide yarı kırk olunca gidecek bakalım bende ne yapıcam.ama evler yakın annemle benim gel desem 10 dk ya burda.yinede sürekli yanımızda olmaları insana güven veriyo.
ne yapalım eninde sonunda yalnız kalıcaz nasılsa ha 10 gün önce ha 10 gün sonra.
 
Kizlar merhaba, Duru'mu yıkadım, emzirdim ve şimdi mis gibi uyuyo meleğim. Hazır kuzum uyuyoken bi duş aldım bende.. Sizler nasılsınız, umarım herşey yolundadır :) :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…