merhabalar , ben de biraz önce emzirip temizleyip uyuttum kuzucuğu. Bütün gün salonda beşikte uyuyor , akşam yukarı yatak odasına çıktığımızda gözler açılıyor. Dün akşam 1 saat uğraştım ikimiz de ter içinde kaldık yok uyumadı artık bayılacaktım. Kucakladım aşağıya salona indim beşiğine yatırdım uyudu. Artık sanırım salonda yatmaya başlıyacam yatak odasında uyumuyor sıcaktan mı beşiğe mi alıştı anlayamadım. Eşim de rahat uyuyabildi kaç gündür o da bu savaşta uykusuz kaldı sıfır uykuyla işe gitti . Annem bizde o da yardım ediyor bebeği yıkıyor yemek yapıyor , ben daha hiç yıkamadım ama diğer bütün bakımlarını ben yapıyorum.
Dün dr'u aradım topuk sonuçları çıkmış normalmiş bu arada hastanede biri acıbadem diğeri de devlet için 2 kan birden aldılar topuktan. Sonra da sağlık ocağından geldiler biz de istiyoruz dediler ama aldırmayacam. 3. kan olacak birşey yok zaten sonuçlarda. Troid için de kan almışlardı doğumdan sonraki 2. gün o biraz sınıra yakın 14 çıkmış bir daha tekrarlayalım dedi dr'u. cumartesi gideceğiz tekrar kan vermeye . Göbek bu sabah düşmüş mandalı sırtında buldum uyandığında. Pıtısında akıntı var sakın ellemeyin temizlemeyin dediler onu da söylemiş olayım.
Bebeklerine kavuşan arkadaşlarına gözünaydın , hayırlı olsun diyorum. Kavuşmaya bekleyen arkadaşlarıma da sabır ve güzel rahat doğumlar diliyorum.
Hepinizi öptüm