- 7 Haziran 2009
- 1.880
- 94
nese kızlar herkeze hayırlı geceler ben kacar... kocısım benı bekler uyuyacazmısız:):):hepınızı optum kocamn yarın gorusuruz ıns...
İyi geceler tatlı ruyalar canım...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nese kızlar herkeze hayırlı geceler ben kacar... kocısım benı bekler uyuyacazmısız:):):hepınızı optum kocamn yarın gorusuruz ıns...
damlacım benım kardesm cok sayıklardı... gece 3 de falan kalkar onu dınler 1 saat gulerdım:):)
bizde balkentteyiz. gelebilirsem tekrar görüşelim :)
:roflol::roflol::roflol: Bizim ki bi gece heyt heyyyt die bağırmıştı neymiş köpekler kovalıyormuş bi gece de çok pis kahkaha atmıştı çok korkmuştum arda bişler söyler ama ağzının içinde.Babam anlatırmış babanem keçip karşısına sorar o da anlatırmış keşke bisimkide öle olsa da bari herşeyi öğrensek aklinialirimsmile
Lüleburgaz tarafındayız biz pek birşey yok hele buradaki hamileler ne giyiyor merak ediyorum doğrusu bi pantolon zor buldm.Bebek içinse pffff buluşma olursa ist gitmeyi düşünüyorum dörtgözle annemlere oradan bakıcam...
Ben de konuştuğu zaman sorular sorucam bi daha olduğunda. Bakiiim cevaplıycak mı ? :roflol: :roflol: :roflol:
Aynen bende zaten bizimki erkek kuaföru malum sabah çıkıp akşam geliyor yemek yiyip biraz tv ye bakınca pestil yatağa yatınca bir görüşüyoruz konuşmaya başlayınca azarı yiyiyorum hiç sevmez kafasına geçirir yastıı ben uyuycaaam yaa sus die zaten bütün gün tek kafaı sıyırdımm.Bu aralar rahat ayrı yatıyoruz halinden pek memnun sadece sabahları üşüyormuş :dilcikar:ya bir şeyi yotur sonuçta rüyasında konuşuyor derin uyuyor demekki:ecrin_bebek: bizim kocada uykuya pek düşkün gece yattığımızda beş dakika konuşalım diyorum hemen uyumaya başlıyor ben seviyorum yatak sohbeti tam kafana göre bulamıyorsun işte ne yapıcaksınboshayallersmile
:roflol::roflol::roflol: Bizim ki bi gece heyt heyyyt die bağırmıştı neymiş köpekler kovalıyormuş bi gece de çok pis kahkaha atmıştı çok korkmuştum arda bişler söyler ama ağzının içinde.Babam anlatırmış babanem keçip karşısına sorar o da anlatırmış keşke bisimkide öle olsa da bari herşeyi öğrensek aklinialirimsmile
Ben de konuştuğu zaman sorular sorucam bi daha olduğunda. Bakiiim cevaplıycak mı ? :roflol: :roflol: :roflol:
Ben denedim ama tık yok aklinialirimsmile bi keresinde biras sesli söyledim uyandı gözler kan çanağı sinirli sinirli az daha güme gidiyordum kızdı uyandırmışım die kaydirigubbakcemile3
Aynen bende zaten bizimki erkek kuaföru malum sabah çıkıp akşam geliyor yemek yiyip biraz tv ye bakınca pestil yatağa yatınca bir görüşüyoruz konuşmaya başlayınca azarı yiyiyorum hiç sevmez kafasına geçirir yastıı ben uyuycaaam yaa sus die zaten bütün gün tek kafaı sıyırdımm.Bu aralar rahat ayrı yatıyoruz halinden pek memnun sadece sabahları üşüyormuş :dilcikar:
ya canım benim bu kocalar istiyorki biz hiç şikayet etmeyelim hiç bir şey istemeyelim maddi manevi hatta görünmez olalım kendi bir yeri ağrısa nalanır 40 kere masaj yaptırır ben hamile kaldığımdan beri bir kere masaj yapmadı
üşürse üşüsün bırak kıymetini anlar belkiyerimseniben
OOhhh koca yatkta tek başıma keyfime diyecek yok ama karanlıktan korkarım ben,gece lambası tepemde akşam uyanınca gözlerim kötü oluyor ama çaktırmıyorum...
istesede gelemez çünkü yine grip oldu geçen bana da bulaştırdı mahvoldum ilaçta kullanamadım malum bu defa işi şansa bırakmadım yataktan da attım beni hasta etmesin die aklinialirimsmile
iyi olmuş canım bizim kocada bana yardım edecek kimse yok bebiş doğunca ben yardım ederim diyo hiç sanmıyorum ya neyse temizlik konusundada öyle demişti doğru düzgün birşey yapmadı ben yapıyorum yavaş yavaş doğumdan önce halıların yıkanması lazım dedim doğumdan sonra yıkanır diyo ya sezeryan olursa ben nasıl yıkıycam halıyı hem bebeğe bakıpkafamçokkarıştı
Hiiç inanma canım,bu arada sen ne kadarlıksın çizelge yokta...
Bizde kaçar arkadaşlar benimki mıkırdanıyor ışığımdan rahatsız olmuş herkese iyi geceler...
kızlar bebişime kapı süsü yapcam kafaya koydum... ekndı el emegım olsun ıstıyorum... kocamda ne gerek var dıyo... kapıda sus olsa neymıs olmasa neymıs