Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohoooo bi görseniz hep uyuyor memede bile rahatsız ederek zor uyandırıyoruz.Ama gögüs uçlarım olmadığı için çok zorlanıyorum kızlar emme işini bi halletsek başka birşey istemiyorum
Bebişkomun fotosu,doum tarihi 11.08.2010
e-Bebek | Online Servisler | Lüleburgaz Özel Medikent Hastanesi
Selam Kızlar,
Pelincim tebrik ederim kurtuldun aldın yavrunu kucağına... da benim anlamadığım bişey var suni sancıyı mı hissetmedin? ya da sana faydası mı olmadı anlamadım ben bunu...
Pınarcım burdasın sanırım Laranın resimlerine baktım 3ünüzde mükemmelsiniz Allah mutluluğunuz daim etsin...
ben daha doğurmadım yarın hastaneye yatışım yapılacak inş. yavrumu kucağıma alabilirim artık... çok üzgünüm...
Ohoooo bi görseniz hep uyuyor memede bile rahatsız ederek zor uyandırıyoruz.Ama gögüs uçlarım olmadığı için çok zorlanıyorum kızlar emme işini bi halletsek başka birşey istemiyorum
pelin maşallah senin oğlunda pek güzel allah nazarlardan saklasın
soho yarın sezeryan mı var yoksa suni sancı mı?
neye üzgünsün hayatım ne güzel alacaksın meleğini kucağına
maşallah pelincim oğluşun çok tatlı yahuuu :asigim:
soho olsun kavuşta sağsalim bebeğine sezeryan olsun bak pelinde sezeryan oldu oda istemiyordu ama şimdi bizimle sohbette sende inşallah bebeğini kucağına alınca geçicek hepsi
inş. Burcu onu gördüğümde herşeyi unutmayı diliyorum... yarın inş. ben de kucağıma alabilirim yavrumu...
Nurcan ben hiç böle düşünmemiştim hiç böyle hayal etmemiştim doğumu... hiçbişey istediğim gibi olmadı ona üzülüyorum...
zaten eşimle de aram limoni anneme de kızdım... gidip tek başıma doğurasım geliyor üzgğnğm işte ne bileyim... keşke baştan bilsek ne olacağını ona göre davranırdık ne güzel...
inşallah canım , hepimizi sıkıyorlar kendi sıkıntılarımız yetmiyor gibi. Hepsini unutacağız onlarn bir gülüşü herşeye değiyor canım.
pelin o kadar sancıyı hissetmedin mi maşallah annende inanmıştır artık :)
nurcan oğlun pek tatlı maşallah sana benziyor büyümüş valla
İnşallah canım sende kavuşursun yavruna biran önc. bak hiçbir şekilde kafana takma herşey olup bitiyor bak taburcu bile olduk sezeryanmış normalmiş hikaye bence.Bunları benim söyleyeceim aklıma gelmezdiSelam Kızlar,
Pelincim tebrik ederim kurtuldun aldın yavrunu kucağına... da benim anlamadığım bişey var suni sancıyı mı hissetmedin? ya da sana faydası mı olmadı anlamadım ben bunu...
Pınarcım burdasın sanırım Laranın resimlerine baktım 3ünüzde mükemmelsiniz Allah mutluluğunuz daim etsin...
ben daha doğurmadım yarın hastaneye yatışım yapılacak inş. yavrumu kucağıma alabilirim artık... çok üzgünüm...
:)) benide annem babaneme gezmeye geldiiinde dourmuş yoksa ist. doumlu olacaktım ailemdeki dier üyeler gibi :))pelin bu arada bende lüleburgaz doğumluyum oralı değilim ama orda doğmuşum anne baba işi nedeniyle :))
sağol parlecim darısı sizlerin başına hayırlısıyla inşallahhh
oyyy canım benim üzme tatlı canınıda melek kızınıda yarın inan onların yanında olmasına öyle ihtiyacın olacakki anlatamam hakkında hayırlısı neyse o olsun canım bende suni sancıyla doğurdum çokta zor değildi olmadı epidural istersin olmadı sezeryan olursun hele cennet kokulunu bir al kucağına inan ne sitres ne sinir hiç birşey kalmaz allahın izniyle öyle bir aşk yaşıyorsunki yarın koklarken meleğini anlarsın beni:asigim:
Merhaba kızlar biiz geldik.Ayy pardon ben geldim oğlum uyuyor bugün taburcu olduk çok iyiyiz şükür...
üzmemeliyim evet biliyorum ama elimden gelmiyor ki...
sen kaç saat çektin canım suni sancı bir de ne kadar açılman vardı bende şuan hiç yok... kaç saatte doğuma aldılar seni...