- 19 Aralık 2008
- 3.583
- 85
Merhaba kızlar biiz geldik.Ayy pardon ben geldim oğlum uyuyor bugün taburcu olduk çok iyiyiz şükür...
Pelın kızzzz dogum yaptın mı hayırlı olsun Allah analı babalı buyutsun ıns... ne zman yaptın nası oldu anaaaaaaa:):):)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kızlar biiz geldik.Ayy pardon ben geldim oğlum uyuyor bugün taburcu olduk çok iyiyiz şükür...
Pelın kızzzz dogum yaptın mı hayırlı olsun Allah analı babalı buyutsun ıns... ne zman yaptın nası oldu anaaaaaaa:):):)
Çok saolun kızlar çarbamba sabahtan gittik 10 gibi suni sancıya başladılar 16:30 a kadar sanırm ama 1 gün önce aradada olsa 100 lere dayanan sancılarım hep 2-3 çıktı geri kaçtılar oğluşum kıpır kıpır nst ye zor baktılar hep kaçtı kaydirigubbakcemile3 .Bende ne sancı ne bişi sonra sezeryana karar verdik vveee oğluşum geldi :)))toxicdaisy hadi gözün aydın daha dün gibi isyanların hala gelmedi demelerin allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
bu arada çisem gelmedi hala doğurdu mu naptı?
Çok saolun kızlar çarbamba sabahtan gittik 10 gibi suni sancıya başladılar 16:30 a kadar sanırm ama 1 gün önce aradada olsa 100 lere dayanan sancılarım hep 2-3 çıktı geri kaçtılar oğluşum kıpır kıpır nst ye zor baktılar hep kaçtı kaydirigubbakcemile3 .Bende ne sancı ne bişi sonra sezeryana karar verdik vveee oğluşum geldi :)))
şeymacım 3 gün hastanede yattı şimdi hala hafif gözlerinde var ama o kadar önemli değilmiş zamanla geçer diyorlar doktorda bizrşey demedi 24 ağustosta kont var bakalım herşey iyi gidiyor şimdilik
benım kızında yanaklarında var gıbı bıraz... yarın kontrolumuz var... korkuyorum ıns bısey yoktur...
nurcancım maşallah bebişine allah nazarlardan korusun ...a.s.
pelin o kadar sancıyı hissetmedin mi maşallah annende inanmıştır artık :)
nurcan oğlun pek tatlı maşallah sana benziyor büyümüş valla
canım korkacak birşey yok inan 10 bebekten 7 si olurmuş zaten tek zor olan ondan ayrı kalmak küvezde yatmak zorunda kalınca sana göstermiyorlarda inşallah birşey yoktur sıkma tatlı canını :1hug:
ayy maşallah ne güzel bebişli annelerimiz burda hep.
nurcancım maşallah oğluşuna çok tatlıymış.
pelincim sana da geçmiş olsun atlattın sonunda sende, hayırlı olsun
şeymacım ebrucum sizlerinde hayırlı olsun
Ohoooo bi görseniz hep uyuyor memede bile rahatsız ederek zor uyandırıyoruz.Ama gögüs uçlarım olmadığı için çok zorlanıyorum kızlar emme işini bi halletsek başka birşey istemiyorumhayırlı olsun canım... allahım analı babalı buyutsun ıns.... nası bebişin keyfı???