Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burdayım canım şimdi yazıcam annem çaırıyor bugün başıma neler geldi anlatıcam yrn dourucam inşallah
ya siz yazdıkça ben heyecanlanıyorum tanışamadım hiçbirinizle sınava hazırlanıyodum ders falan sadece arada girdim yazdıklarınızı takip ettim ama şimdi çok kıskanıyorum valla burda herkes birbirini anlıyo yaşananlar hissedilenler hep aynı süpersiniz kısacası öyle söyleyeyim çok duygulandım şimdi ya zaten herşeye ağlayıp duruyorum siz böyle birbirinizi merak ediyosunuz falan ya bayılıyorum size yani..ben çok tanımadığım halde merak ediyorum siz hep biaradasınız tebrikediyorum inşallah hepimiz meleklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız
damla cnm hakkında hayırlısı olsun.üzülme ne güzel bebeğini kucağına alacaksın sağlıkla inşallah. burcu cnm seni de sezeryan grubuna aldık hadi hayırlısı bakalım. inşallah sağ sağlim kucağımıza alırız bebişleri.
fahricecim cnm nasılsın görüşemedik. valla cuma geliyor meleğim hayırlısı ile inşallah. çok ızdırabım var artık kabus yaşıyorum resmen tek güzel yani cuma yanımda olacak olması. seinde cumartesiymiş cnm çok sevindim hayırlısıile kolarına alırsın kuzunu inşallah cnmm
sağol canım
hayırlısı hepimizin hakkında inşallah
sende günü almışsın cumaya hayırlısıyla meleğini alırsın kucağına inşallah canım
haftaya büyük ihtimal banada gün verilecek
hem heycanlıyım hemen geçsin istiyorum günler hemde çok korkuyorum bakalım hayırlısı
Selam canım nasılsın ? Sende sezeryan oluyomuşsun. Nasıl hissediyosun kendini ? opuyorumnanaktan
iyi akşamlar.....
yarın doğumlr çok galiba.. ramazanın ilk gününde mübarek bir günde gelecek kuzular allahım yanınızda olsun... dualarımdasınız...
çisem bugün seni göremeyince doğurdun sandım şekerim...
Selam canım, yarın ben doğuruyorum, bir de Pelin yarın doğurucam yazmış ama daha bişey yazmadı.Başka kim doğurucak. Haberim yok benim.
Ayy bende 8:30 da hast. olucam ama sen benden önce dourcan çünkü ben önce suniyle deniycem...Ben yarın sabah 8:30 da hastanede olucam kızlar.Öğlene doğru alırız bebişi dedi doktor. Saat vermedi yani. :)
Saol canım...iyi akşamlar.....
yarın doğumlr çok galiba.. ramazanın ilk gününde mübarek bir günde gelecek kuzular allahım yanınızda olsun... dualarımdasınız...
çisem bugün seni göremeyince doğurdun sandım şekerim...