- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.142
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol nurcancım valla zor oluyor doğar doğmaz yalncı memeye alıştırmak lazım yoksa sonradan çok uraştırıyor benimki almıyor zorlarsamda başlıyor kıyametleri koparıyor valla
sağol nurcancım valla zor oluyor doğar doğmaz yalncı memeye alıştırmak lazım yoksa sonradan çok uraştırıyor benimki almıyor zorlarsamda başlıyor kıyametleri koparıyor valla
yaa kafanın şekli falan değişiyor muş ya doğumda uzuyor falan sonra düzeliyormuş.
doktorun onu dedi heralde ama benim 94.48 valla ben de sorucam bi kere 93 ü geçerse
zor oluyomuş falan diye...bakalım bu arada bebişe maşallah...yaa benim de diyor 20 sine
kadar bekleyelim benim de suyu iyiydi kilosu en son 3500 dü.benim dr.da karnıma bakıp 3 buçuk var dedi.
e 20 sine kadar beklersem benim de 4 olacak yani yaklaşacak.aynı benim gibi olmuş
senin de sancı yok bekleyelim dedi dr.dimi??
bize eğitimde hep emzirirken uyutmayın sakın diye tavsiyelerde bulunuyorlardı tabi denemeden insan bilemiyor nasıl olucağını hep uyursa uyandırın dediler yani ağlasada muhtemeln sinirden ağlıyordur emmeye devam etmesini sağlayın tam doyduktan sonra uyusun ama memede değil dediler hep yoksa memeyi uyuma aracı olarak kullanıyorlarmış
aspirincim benimki aynen öyle oldu memeden başka birşeyde uyumak istemiyor çekince başlıyor ağlamaya off yaa ne yapacağımı b,lmiyorum resmen katılıyor ağlarken insan o zamanda kıyamıyor işteemafoldumben
Selam kızlar, yarın zorunlu sezeryan oluyorum maalesef . :gitme: Şoklardayım şu an,:gitme: . Bebeğin gelişimi durmuş,geçen haftada 1 hafta geri kalmıştı zaten.Bu hafta da bi ilerleme olmamış. Suyunda yoğunlaşma var , kakasını yapabilir dedi.Normal doğuramazsın dedi. Doğururken strese girebilir dedi. Kalp atışları nomal görünüyo şu an eğer düşük olsaydı hemen bugün alırdım dedi. 1 haftan kalmış şu an , ama beklemeye gerek yok dedi.Gelişim durmuş çünkü. 1 hafta beklersek sancın gelebilir belki ama doğumda bebek sıkıntıya girer,kakasını yapar , küvezde kalır o zaman dedi.Antibiyotikte veremeyiz o zaman dedi. Kilosundan daha zayıf doğabilir dedi. :gitme: :gitme:
Fahriye burda mı ? Bekleyemedim ben onu. :gitme:
aspirincim benimki aynen öyle oldu memeden başka birşeyde uyumak istemiyor çekince başlıyor ağlamaya off yaa ne yapacağımı b,lmiyorum resmen katılıyor ağlarken insan o zamanda kıyamıyor işteemafoldumben