- 18 Ocak 2010
- 5.910
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kızlar... Oh be hele şükür bizim yaramazdan vakit bulup girebildim. Sarılık oldu oğluşum, sürekli hastanedeydik. Allah'tan düştü de dün, yatırmaya gerek kalmadı.
Eee sizden ne haber? Kimler doğurdu??
Günaydın kızlar... Oh be hele şükür bizim yaramazdan vakit bulup girebildim. Sarılık oldu oğluşum, sürekli hastanedeydik. Allah'tan düştü de dün, yatırmaya gerek kalmadı.
Eee sizden ne haber? Kimler doğurdu??
günaydın kızlar biz geldik kızımla
04.08.2010 da kontrole diye gittiğimde acil sezeryana alındım ve şimdi cnm kızım yanımda
çok küçük dünyaya geldi ama sağlıklı olsunda yeter ancak pazar akşamı taburcu olduk
sarılıktan dolayıda kaldık hastanede ama şimdi çok şükür kızımda ben çok iyiyiz
Selam kızlar ben kontrole gidiyorum, öptükkkk.
Dün gece 10 dklığına değişik bi sancı hissettim böyle yanma gibi bişeydi hah tamam doğurcam bu gece dedim dk tutuyodum 10 dkkada 5 kere falan oldu sonra kesildi..........kaynanam olacak cadıda her önüne gelene o da bi doğuramadı diyomuş çatlak ya arayıp ağzıma geleni söylemek istiyorum zzor tutuyorum kendimi
Uff.. kendileri de anne olmasa halden anlamıyorlar diyeceğim de bu nedir ya.. sinir oldum bana da hala doğurmadın mı diyenlere deliriyorum klava:
ay kızlar dün sinir oldum kayınvalideme sürekli evin anahtarını bi yerlerde unutuyoruz diye anahtar verdim geçen hem doğumda falanda bi şey lazım olur diye düşündüm ya akşam bana geldi bi baktım kapı açılıyor eşim sandım baktım kayınvalidem ohh açmış anahtarla içeri giriyor sinirlerim hopladı resmen ya müsait olmasam wcde olabilirim üstüm başım müsait olmayabilir o kadar sinirlendim ki akşam söyliyicem eşime artık ne yapsın ne etsin halletsin bebeğim oluncada aynısını yapıcak kesin zili çalmadım diyip dalıcak çok kızdım
ay kızlar dün sinir oldum kayınvalideme sürekli evin anahtarını bi yerlerde unutuyoruz diye anahtar verdim geçen hem doğumda falanda bi şey lazım olur diye düşündüm ya akşam bana geldi bi baktım kapı açılıyor eşim sandım baktım kayınvalidem ohh açmış anahtarla içeri giriyor sinirlerim hopladı resmen ya müsait olmasam wcde olabilirim üstüm başım müsait olmayabilir o kadar sinirlendim ki akşam söyliyicem eşime artık ne yapsın ne etsin halletsin bebeğim oluncada aynısını yapıcak kesin zili çalmadım diyip dalıcak çok kızdım
eşine söylesen böyle böyle oldu diye eşin annenle konuşsa anne yaptığın hoş değil bak eşim rahatsız olmuş o anahtar biz evde yokken lazım olabilir diye. eşim evdeyken zile bassaydın ya dese.eminim kayınvalidenden şunun gibi yada şuna yakın bir mazeret duyabilirsin. ay oğluum size iyilik de yaramıyo. niye rahatsız olmuş canım yabancımıyız ben gelinimi düşündüm valla hamile hamile zor oturup kalkıyo ben rahatsız etmek istemedim klava: