Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya midem çok kötü yaaaa uyuyamadım hiç yatağa yatınca herşey boğazımda düğümleniyor sanki kussam rahatlıcam niye böyle oldum ben şimdi yaaaa....
dün çok stresli bi gündü acaba ondan mı oldu çok mu kastım kendimi
dün kontrolüm vardı nst de sancım geldi makina başladı ötmeye bebişimin kalp atışları bozuldu yüreğim ağzıma geldi 1:30 saat nst de kaldım bugün tekrar giricem zaten yavrum tansiyonum yüzünden kilo alamamış offf herşey üstüste şimdide midem bi tuhaffff kızlar dua edin nolur toplu dua bide biz hamilelerden olursa işe yarıyor bari 10 gün daha dursun yavrum karnımda
yaaa şimdi doğsa 2600 gr gerçi iyi ama annelik işte
ya midem çok kötü yaaaa uyuyamadım hiç yatağa yatınca herşey boğazımda düğümleniyor sanki kussam rahatlıcam niye böyle oldum ben şimdi yaaaa....
dün çok stresli bi gündü acaba ondan mı oldu çok mu kastım kendimi
dün kontrolüm vardı nst de sancım geldi makina başladı ötmeye bebişimin kalp atışları bozuldu yüreğim ağzıma geldi 1:30 saat nst de kaldım bugün tekrar giricem zaten yavrum tansiyonum yüzünden kilo alamamış offf herşey üstüste şimdide midem bi tuhaffff kızlar dua edin nolur toplu dua bide biz hamilelerden olursa işe yarıyor bari 10 gün daha dursun yavrum karnımda
yaaa şimdi doğsa 2600 gr gerçi iyi ama annelik işte
canım hepimizde olabiliyor telaş yapma, inş. bugünkü nsten daha iyi geçer, bebeşin de rahat rahat durur
demetcim hayırlı olsun senin de tarih belli olmuş ne güzel, belirsizlikten kurtulmuşsun inş. herşey yolunda gider seninde.
günaydın kızlar biz geldik kızımla
04.08.2010 da kontrole diye gittiğimde acil sezeryana alındım ve şimdi cnm kızım yanımda
çok küçük dünyaya geldi ama sağlıklı olsunda yeter ancak pazar akşamı taburcu olduk
sarılıktan dolayıda kaldık hastanede ama şimdi çok şükür kızımda ben çok iyiyiz
Selam kızlar ben kontrole gidiyorum, öptükkkk.
günaydın kızlar biz geldik kızımla
04.08.2010 da kontrole diye gittiğimde acil sezeryana alındım ve şimdi cnm kızım yanımda
çok küçük dünyaya geldi ama sağlıklı olsunda yeter ancak pazar akşamı taburcu olduk
sarılıktan dolayıda kaldık hastanede ama şimdi çok şükür kızımda ben çok iyiyiz
Günaydın güzeller. Sizle dün öğrendiğim bir bilgiyi paylaşmak istiyorum. Magnezyum krampları vs geçirdiği gibi doğum kasılmalarını da önlüyormuş. Bunu siz biliyorsunuzdur belki de ben yeni öğrendim. Ve doktorum bana haftaya magnezyumu bırakmamı yoksa doğum sancılarını hissetmeyebileceğimi söyledi.
Burada da günü gelip de doğum başlamayan, hatta tık yok diyen arkadaşlara soruyorum, magnezyum kullanıyor musunuz? Ya da yediğiniz bir şeylerden magnezyum takviyesi alıyor olabilir misiniz? Bir ihtimal dedim belki bundan dolayı bazı arkadaşlar kasılma yaşamıyor...