- 18 Eylül 2009
- 5.669
- 5
bende ıyıyım canım ıste eşim bugun erken gelde erkenden kahvaltı yaptık falan... anca gelebıldım... bı uykum var sorma ya bende bu uykuyu napcam bılmıyorum...
Hamilelikten bende de var...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende ıyıyım canım ıste eşim bugun erken gelde erkenden kahvaltı yaptık falan... anca gelebıldım... bı uykum var sorma ya bende bu uykuyu napcam bılmıyorum...
Yaptırmazsan olmaz, 3 doz olacak, 2 si hamileyken, 1'i doğumdan sonra. En erken ben yemişim benim canım yok mu? 15'inde hem şeker yükleme, hem 2. doz aşım var.
Hem bu kadar korkuyorsan, doğumdan sonra yapılan aşıları hiç açmayalım??
(ah minnoşum tekmeledi :asigim: )
Otomatik hesaplayıcıdan hesaplamıştım, doktorla aynı çıkmıştı. Oto hesaplayıcıya göre söylüyorum. Hesap etmiyorum öyle.
http://www.gebelik.org/dosyalar/hesapla.html
Burada hesaplatıver, günlerini sayıver haftan hangi güne atıyor bakıver. Ay da öyle çıkar zaten.
eee tamam 20 hafta 6 günlük gösteriyor bu benim yani tam 146 günlük hamileyim onu da 30 a bölersem tam benim dediğim gibi 4 nisanda 5.ayım doluyor ama doktorla yine tutmuyorum offf neyse yaaa....
beni de tekmelesin artık yaaaaaaa
Ya neden 30'a bölüyorsun? Bölme boşver. Çok böleceksen adet döngüne böl. 20+6 yarın 21 olacak. Sen zaten 5. ayını doldurmuşsun. 20 hafta 5 ay etmez mi? 24 haftalıkken 6.ay olacak. O da cumadan cumaya 23 nisana denk gelmiyor mu?
ayyy bende gıdıyım bulasıklarımı toplayıp gelıyım hemen... sonra dınelnıp bulasıklarımı yıkarım...bulasık yıkamayı bıle dınlene dınlene yapıyorum artık..:):)
anam senin hesabın benim doktorunkine tamamen uzak 5.ayımı nasıl doldurmuş oluyorum yaaavvv 30 gün 1 ay değilmidir.4 hafta 1 ay değildir ama 28 gündür...offf yaa iyice karıştım neyse boşverelim gitsin....
merhaba güzel anneler nasılsınız biz anca gelebildik kahvaltımızı yaptık biraz etrafı topladık şimdi bilgisayarın başına oturduk nasılsınız bakalım
Selam kızlar. Bugün 1 nisan , şakalanan var mı ? :dance: alkisalkisalkis
Selam kızlar. Bugün 1 nisan , şakalanan var mı ? :dance: alkisalkisalkis
hayır henuz sakalanmadım sen sakalandınmı?????????
aaaa evet yaaaa eşime bi şaka yapayım bari nası bi şaka yapsam acaba:uhm:
kizlar bu oglumunn dun aldigimiz bebek arabasii fikirleriniizi soylerseniz sevinirimmm ilk bebegimm oyuzden iyimi bilmiyorumm
kizlar bu oglumunn dun aldigimiz bebek arabasii fikirleriniizi soylerseniz sevinirimmm ilk bebegimm oyuzden iyimi bilmiyorumm
tsk ederimm kararsiz kalmistimm ama kampanya vardii bugun cikmis iyiki almisimBana da kimse şaka yapmadı. kaydirigubbakcemile3
Yap yap . :roflol:
Ayyyy harika valla , bayıldım. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Canım güle güle kullansın ben de aldım ama benzemiyorlar seninki de çok güzel gözüküyor ama renkleri aynı benimki de turkuaz kız ama biz daha cinsiyet belli olmadan almıştık hem 2 cinse de uyar dedik:)