2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı


çarşamba günü yani 37 hafta sonunda 2750 civarında idi. 3 kilo altında doğurmazsın 3ü geçer dedi dr.şimdilik normal doğum bebek başıyla geliyor diyor. ama doğum aanında neler gelişir bilmiyorum.benim kızım çok yağlı tombik değil ama sağlıklı olsun bana yeter zaten
 
Kızlar yaa azcık daha uyusam iyi olcak tabiii uyuyabilirsem !!! kafam resmen kazan gibi vallaaa..
Bi deneyeyim bakayım olmadı yine yanınıza damlarım :))
 

Cnm önemli olan sağlıkları kesinlikle..bide erkek bebişler daha fazla yağlı olurlarmış sanırım bizimkiler biraz ondan öle çıkıyor usg lerde..hem normal doğumu rahatçana yaparsın işte :)) hayırlısı inşallah..

Ben bi uyku denemesi yapayım kızlar..sonra görüşürüz..
 
boshayallersmilekızım da uyaandııııı anneee diye bağırıyooo yukardannn!!!!
kahvaltı edelim barii ne hazırlasam acabaa???
 

evet ya didoba ddemi ben de merak ediorm...
 
evet cokta ınanmıyorum usgye sonucta boyuna gore kılosunu verıyor yanı boyu uzun benımkının belkıde daha zayıof doğacak

ya dün dr.da bizim ölçüm yaparken karın çevresini ölçtü baş çevresini
ölçtü kalça diz arasındaki kemiğin boyunu (fL) ölçerken kısa ölçtü hem dikkatli ölçüyorum
dedi.ama eşim de farketmiş ben de o kemiğin uzunluğunu kısa olarak hesapladı usg yani.
bu ölçümlere göre de 3500 gr dedi..aklım karıştı....
 
Selam kızlarrr, kahvaltı edicem birazdan. Ebru'dan haber yok sanırım. Gelince görüşürüz.opuyorumnanaktan
 

amin inşallah iyileşir bir an önce ama ben yıkıldım resmen hiç bu kadar üzüleceğimi düşünmüyordum her an ağlamaklıyım allah kimseyi ailesinden ayrı bırakmasın eşinde olsa yanında anne baba başka valla babam bile yerimden kaldırmıyor hasta haliyle bana hizmet ediyor ama eşim öyle değil annem babam beni kaldırmazken o sürekli yok su yok çay ahh ahh


sibelcim sorma babamda adını bile anmak istemediğim bi hastalık varmış meğerse ondan geç gelmişler bende kızıyordum geç geliyorlar diye dr izne ayrılmış o sırada fırsat bulup buraya gelmişler sonra izinden dönünce aradı pzt hemen gelin ameliyat yapıcam acilen olman lazım diye bi taraftan babamı düşünüyorum bi taraftan yanlız ne yapacağımı o kadar zor ki allahım kimseye yaşatmasın (
 


yanlız değilmişim bende senin durumdayım bebeğim gelsede yanlızlığım bitse diye dua ediyorum belki o zaman mutlu olurum annem gitmek zorunda ameliyattan sonrada babamı bırakıp ha diyince dönemez geri gelir ama benim yarı kırkım çıkmış olur ee kayınvalidem zaten elini bi şeye sürmez çocuk sevmeye gelir arada o kadar bana diyor ki sürekli ben doğumdan sonraki sabah kalktım kocama kahvaltı hazırladım evimi temizledim bilmem ne yani sende kalk yap demeye getiriyor allah nasıl biliyorsa öyle yapsın hamile hamile az lafımı yemedi 2 gündür 1 kere arayıp sormadı ki hastaneye gittik ne diyiceksin :çok üzgünüm:
 
günaydınnnnnnn
Sabah sabah yanıodu ortalık öğşe sıcağını düşünemiormmm çok sıcak oluo bunaltıoo içim bayılıo resmen
Dışarıda çıkılmıo bu sıcakta
Bunaldm çok

Sona yaklaştıkça zaman geçmek bilmio
Bende sabırsızlanıorum yeter artık diorm ama içimde rahat etmio zamanın tamamlansn öyle gel diorm ama yine dayanamıorm hadi gel diorm:)
 

asspirin biliyomusun ben de aynı durumdayım o adını anmak istemsdiğin illet hastalık benim 16 yaşındaki kardeşimde çıktı.1 hafta önce ve annem doğuma gelemiyo.içim acıyo.kardeşime çok üzülüyorum.ben yalnız kalcam ona üzülüyorum.gerçi kayınvaldem geliyo allah razı olsun.ama yinede insan annesini istiyo.allah bütün hastalara şifa versin inşallah.
 

ben hamile kalınca anladımki kendi annesinden başka insanı kimse anlamıyormuş.insan gençlikten herşeyi bilidiğini kendi kendine yeteceğini düşünüyor ama insanların vurdumduymazlığını görünce yine tek faydanın anneden ve kendi ailesinden geldiğini görüyor. ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar diye boşa dememişler.bu konuda çok doluyum çevreme bildiğin gibi değil.beklemeyeyim takmayayım desemde olmuyor olmuyor. ama bundan sonra yok artık öyle her gel diyene koşmak.eleyeceğim çevremdekileri.küçükl bi dünya yaratacağım kendime.tüm iyilik meziyetlerim yok oldu insanlar yüzündenkötükedihüso
 

gerçekten öyle allah kimseyi ailesinden ayırmasın ne olursa olsun onlardan başka düşünen yok kayınvalidemin umrunda değil zaten tek bildiği bebek hareket ediyor mu telde yada yanıma geldiğinde tek sorduğu bu sanki ben kendi çocuğumu düşünmiyicem insanıda huzursuz ediyor saçma sapan sorularıyla insan 1 kere aramaz mı ya ne bu böyle eşime zaten kızgınım hala iş iş iş bugünde yok evde ve uzağa gitti yani doğuruyorum desem kızımız olduktan sonra görmeye gelir ancak onada çook kızgın ve kırgınım bide bana diyor ki tek sen değilsin hamileyken eşi çalışan kaç tane insan var çevremde herkeste durum aynı lafa bak :mymeka:
 
Merhaba arkadaşlar. haber vereyim dedim. daha doğurmadım. ama suyum geldi. 8 dk 1 sancım var. vajinal muayene yapıldı. herşey uygun. 5 dk. 1 e düşünce gidicem hastaneye. ama yakşalık 6 saattir 8 dk 1'den aşağı düşmedi. perşembe günü açıklık 2 cm idi.
beklemedeyim. şimdlik dayanılmıycak gibi değil.
bugün k.validenin de d. günü. biliyosunuz zaten istemiyodum bugünü. kadın durup durup babannesine hediye gelecek diyo.benim kız bana inat bugün gelecek herhalde.

dualarınızı eksik etmeyin. açılmam hızlansın. şimdi sıcak duşa giricem. hurma yiyip su içiyorum. fırsat olursa uğrarım yine.
 
allahım yardımcın olsun canım hayırlısıyla al kucağına...:Saruboceq:
 
didoba allah yardımcın olsun ama su gelince hastaneye gitmek gerekmiyor mu? bide şans yani doğum günü olayı ve bende bundan çoook korkuyorum
 



cnm suyun gelmişse bence hastaneye gitmen gerek.. su bebek için çok önemli.. allah yardımcın olsun inşallahh kolay bi doğum olur..
 


Allah yardımcın olsun

bir avazda dogurasin insallah
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…