Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy peliiin doktorun risk almam diyor sen 41 i beklicem diyosun kız niye bu inat.
sancıyla başlatıcaklar doğumu işte başka çıkar yol yok.doktorun almıyorsa riski sen niye
alıyorsun kız korkmuyor musun hiç akannehir
pelin ne kadar dedi doktor bebişin kilosuna?
İnat ettim ben normal dourmak istiyorum yaa,suni sancıda verseler rahim ağzı olgunlaşması lazımmış olgunlaşmadıysa da verselerde açılma olmuyormuş 3000-3500 arası dogar demişti son ölçümü üstünden öylesine durum normalmi die vıjt die baktı 3200 civarındaydı doumu 14 ağus olarak gösterdi neden bu kadar geri gös dedim kiloya göre öle gösterio önemli deil sağlıklı ona baktık diip kalktı kafamçokkarıştı ama 3400 felan olmuştur
Ablam geliyor bu akşam bende ona küveti temizletiim malum uzanıpta iyice temizleyemiyorum.çamaşır yıkamıştım onları asayımda öle geleyimm
hmmm senin bebişin kilosu da artacak 41 i de beklersen o yüzden sordum..
kuşum ben de normal doğurmak istiyorum ama risk almam yani bu konularda.
baksın denesin doktorum versin sunni sancıyı ondan sonra olmuyorsa sezeryan
olayım.fazla zorlamanın manası yok.ama 41 de olursam daha da normal doğum
istemem ben...
herkeze merhaba ben geldım... duru bebişi ğordum cok guzel masallah ya cok tatlı tıpkı annesı masallah...
Bakma bana 10 unda bekide konuştuumuz gibi giderim hast. ama bakcass bakalım 4000 felan olursa bende istemem normal ama nasılsa o kadar olamıcak die düşünüyorum kafam çok karışık hayırlısı bakalım.hmmm senin bebişin kilosu da artacak 41 i de beklersen o yüzden sordum..
kuşum ben de normal doğurmak istiyorum ama risk almam yani bu konularda.
baksın denesin doktorum versin sunni sancıyı ondan sonra olmuyorsa sezeryan
olayım.fazla zorlamanın manası yok.ama 41 de olursam daha da normal doğum
istemem ben...
gercekten ya doguramayanlar lıstesı bızım kadar tembeli yoktur herhalde:):):)
evet beni de yazin listeye ama daha vaktimiz var yaaaazemuszemus
41 e kadar yolu var kaydirigubbakcemile5