- 14 Ekim 2008
- 1.446
- 80
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam bayanlar nasılsınız buğün ben iyi olmaya çalışıyorum sıcaklarla ama allaha şükür yinede iyiyyim
canım benim de hep önde hatta demin 41+4 mü ne yazıyordu usg kağdında baktm
ama son adet tarihmi kesin olarak bildiğimden tahm.doğ.tarihi hiç değişmiyor bebişin
selam bayanlar nasılsınız buğün ben iyi olmaya çalışıyorum sıcaklarla ama allaha şükür yinede iyiyyim
bugun evlılık yıldonumumuz nıkah olmustuk 8 ağustostada nısanlanmıstık kaydirigubbakcemile2 belkı oğlum bugun gelır dıyordum ve ruyamda 6 lı bıseyler hatırlıyorum tabı bu 16 sıda olabılır 26 olmasında ....
esımde baska gun gelsın ben 2 kere pasta yıycem dıyor
eglantine bence sen 4 e kadar in çık.4.kattaki komşunla samimiysen bi soluklan
öyle gel:))))
hosgeldın canım bugun dahada kotu esmıyor bıle
hülyacım kutlarım cnm kaçıncı yılınız bizim de 30 ağustosta 2.yıl dolacak...
hoşgeldin evet çok sıcakkkk
canım biraz geçmişi okudum açılmamanı çok kafana takma takıncada olmaz rahat ol benim ikinci gebeliğim ilk bebeğim nerdeyse 10 aylık doğdu hiç açılmadı allerji oldum acil sezaryana aldılar dilerim seninki açılır ama takaya çok takma ben çok takardım bunda o yüzden rahatım mecbur sezaryen vereceği tarihi bekliyorum
canım biraz geçmişi okudum açılmamanı çok kafana takma takıncada olmaz rahat ol benim ikinci gebeliğim ilk bebeğim nerdeyse 10 aylık doğdu hiç açılmadı allerji oldum acil sezaryana aldılar dilerim seninki açılır ama takaya çok takma ben çok takardım bunda o yüzden rahatım mecbur sezaryen vereceği tarihi bekliyorum