2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı


hımmm bi bakayım yarın olmazsa dr uma onu da sorarım..
 

benimki hep elini koydu yüzüne, hiç çekmedi, bir tek dün gördük güzelce. :)


Kötü şeyler düşünme canımmm.opuyorumnanaktan


benimki uzun zamandır ters, yani kafası aşağıda hep.Zaten ultrason tam ölçemiyo , ablamın oğluna 3700 dediler, erkenden aldırlar sezeryana 3450 çıktı. :)

kociş geldi yemekten sonra gelirim öptüm hepinizi

Afiyet olsun, görüşürüzzz. opuyorumnanaktan

Ben de yarın gidiyorum bakalım tontişim ne kadar olmuş çok merak ediyorum ...

Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım. opuyorumnanaktan
 
benimki hep elini koydu yüzüne, hiç çekmedi, bir tek dün gördük güzelce. :)

Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım. opuyorumnanaktan

inşallah canım. Benimkinin de dönmeden önce hep elleri şakaklarındaydı döndüğünden 1 aydır yüzüne hasret kaldık bıcırığın.

Sen de muhatap olmamaya çalış arkadaşım ... bizde de aynı dert var sinir olmamak içten değil cahille uğraşmak kadar zor birşey yok bu dünyada...
 
kızllaaarrr bi yardımcı olun ya.saat 7den beri garip bi agrım var.şeyde orda yani böle bi kalp atışı gibi bişey bidebi agrı sonra adet sancısı gibi.bi 20dk dır geççti sanırım ama yine az var.sanki her an altıma yapacakmışım gibikasılıyo bide karnım sürekli.gelip gelip gidiyo ama düzensiz..sizce dr a gitsek mi .gidince çatı maueyenesi diye tuttururmu benımkı zorunlu sezeryan zaten bakmasına gerek var mııki
 

Birşey olmaz canım nişan su gelirse doktorunu ararsın , normal doğum başlasa bile dr sabah sezeryana alır seni. Çatıya bakmasına gerek yok nst'den de anlar sancılarının hangi düzeyde olduğunu. Benim de aynı şekilde şeyimde bir gerilme acı var herhalde bugün ağdada bacağını sedyeye attım v.s. bir sürü hareket yaptım onlardan kasıldı.
 

ee yani su nişan gelmeden doğum başlamazmı .başlar diye biliyorm kız.agrım düzenli değil.sanki kalbim orda.hadi sen agdaya gittin oldu bana ne oldu:roflol:
 
Bugün herkeste benzer şikayetler var arkadaşlar..demekki olağan şeyler, çok dert etmemek lazım. Ben mesela mahvolmuştum akşam üzeri ama şimdi rahatladım o halime göre. 2 saatte sürse bekleyince dinlenince filan bi şekilde rahatlıyor. Dinlenin siz de bol bol.
 
ee yani su nişan gelmeden doğum başlamazmı .başlar diye biliyorm kız.agrım düzenli değil.sanki kalbim orda.hadi sen agdaya gittin oldu bana ne oldu:roflol:

bence kesin hamilesin :))

başlasa bile ooo saatleri var bu iş az kişide şak diye oluyor , başlangıcı su nişan olayı anladığım kadarıyla. bizim dr suyu gelmiş kızı bile eve yollamıştı sancıları sıklaşınca alacaktı.
 

seninle çok yakın günlerimiz ... senin belli mi doğum yapacağın gün şekli v.s.

ben 7 ağustos cumartesi epidural spinal sezeryan olacağım.
 
seninle çok yakın günlerimiz ... senin belli mi doğum yapacağın gün şekli v.s.

ben 7 ağustos cumartesi epidural spinal sezeryan olacağım.

Ben normal doğumu bekliyorum..herhangi bi sorun çıkmazsa epidural normal planlıyoruz. Tek duam önümüzdeki hafta doğum yapmamak. Doktorum 1 hafta izinde olacak. İnşallah o gelince 2. haftada güzel bir doğum yaşarım. yarın doktor kontrolüm var zaten. Son durum ne öğrenirim. Suyumun azalmasından filan da korkuyorum, sezaryene girmemek için. Herşeyin hayırlısı inşallah.
 

benim de yarın kontrolum var bakalım bizdeki durumlar ne. Benim göbeğim aşağıya düştü biraz sanki eşim ve görenler öyle diyor 2 gündür. Doğumun yaklaştığına alametmiş bu durum.

Benim herşeyim normal maşallah da ben kendim epidural sezeryanı tercih ediyorum. Yaşımdan dolayı normal doğumun komplikasyonlarından benim ve bebeğin daha az etkilenmesi için

Yarın 1.30 da randevum ama herhalde öğleden sonra yazabilirim. Anestezi dr ile de görüşeceğiz bir de eğer müsaitse odamı kontrol edeceğim.

Bebişin kilosu kaç senin ? ben 2 hafta önce gitmiştim 3 kg çıktı. Ama kafası ve göbeği biraz ileri çıktığından kg paremetrelerini etkiliyor bu durum.
 
39. hafta olacak sanırım canım. Sen nasılsın ipek nasıl ?
38+6 hesabıma göre listeyede öyle yazdım:)
biz iyiyiz ipek hanımın keyfini bekliyoruz.. sezeryanın en güzel yanı bu olsa gerek,tarihini bilyorsun ona göre bekliyorsun.. benim normal,ne zaman gelmek isterse???????
evede yerleştim iş bitti yapacak bişeyde kalmadı sıkıntıdan patlıyorum.. dışarı çıkacak takat de yokboshayallersmile
ay gelsin artıkkkkkk (sağlıkla inş) delikafadulden
 

Ben de 2 hafta önce gitmiştim; 2900 gr'dı. ya aslında ben ameliyattan da çok korkuyorum..bi de ayağa çabuk kalkmak, kimsenin bakımına muhtaç olmamak için normali çok istiyorum. Sonuçta yanımdakiler annem ablam da olsa ben biraz titiz, pimpirikli birşeyim. Şimdi bile herşeyden rahatsız oluyorum ki, lohusayken nasıl olurum bilmiyorum.Şöyle kimse duymadan gitsem yapsam doğumumu keşke. Sezaryen olunca herkesin önceden haberi olacak mecbur. kayınvalide görümce vesaire. CADIARZU
 

Güle güle oturun canım yeni evinizde , bebiş de yakında şenlendirecek ne güzel.

böyle şafak saymak da çok geriyor insanı. Kısmetse 10 gün sonra yeni bir dönem başlıyacak bizim için. 8 senelik evliliğimizde değişik bir dönem ayyyy çok heyecanlı... Eşim de çok heyecanlı minik ayakları elleri bizim bir parçamız çok güzel olacak diye diye beni yatıştırmaya çalışıyor.

Çapada tanıdık v.s. var mı ?
 

etrafımda çoğu kişi sezeryan oldu allaha şükür bir problem yaşamadılar, geçenlerde italyadan pınar da 3 gün içinde evde 4 dönüyorum dedi. İnşallah bizler de hemen atlatırız bu durumu.

Aman benim kayınvalideler anlatmıştım yazlığa çağırıyormuşuz gibi ev boşalsın geliriz v.s. diyorlar eşimi sinir ettiler... Annem gelecek yazlıktan , eşim hastanede yanımda kalsın diye planlıyorum annem kana falan dayanamaz hem eşim beni kaldırır tuvalete falan daha iyi olur.

Suit oda tuttum bir aksilik olmazsa erken gelme v.s. millet beni o kadar daraltmaz diye düşünüyorum bakalım. Ben de gelemem kalabalığa falan ...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…