Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bende şimdi çıktım hastaneden canlarım çok şükür kalp atışını duyduk haftasıyla da uyumlu 3 hafta sonrasına çağırdı fetal dna için broşür verdi ben sorduğum için ama 9. Hafta da konuşacağız dedi onu ❤️
bende yaptiricam karar verdim cumartesi gorusucem doktorumla bakalim saglikla gelsin kuzum masallah 💛

Kızlar bir şey soracağım , bende kusmalar yeni başladı da bu kusma normal kusma gibi değil ağzım burnum boğazım her yerim yanıyor çok kötü oluyorum birde çalışıyorum ne yesem ne içsem iyi gelir
Zencefil çayı iyi geliyormuş onu deneyebilirsiniz bir de b12 vitamini ve yolculuk bilekliği ağır geçirenlere iyi geldiğini duydum

Sanmıyorum kuzum zararı olacağını o kadar araştırdım kimse bir zarardan bahsetmemiş şimdilik kullanıyorum doktorum daha şu zamana kadar kullan diye bir bilgi vermedi
Teşekkür ederim, ben kullanmadığımda progesteronum düşüyor. Doktorum kalp atışı duyana kadar kullanalım dedi. Sonrasında ya düşerse diye korkmaya başladım.

Ne renk bende de var günlük ped kullanıyorum gebelikten önce böyle olmuyordu sarı renk ile beyaz ksrışık oluyor
Benimde beyaz canım dün biraz sarımsı da gördüm. Doktor bana yanma varma kaşınma var mı ve renk yeşil mi diye sordu hayır. Onun dışında gebelikte akıntı olması normal dedi. Birde günlük ped kullanma akıntıyı arttırır dedi ne alakaysa çamaşırını sık değiştir dedi onun yerine

Evet aynısını duydum ama doktor canlanacağı benzemiyor dedi ve kese bozulmaya başlamış dedi başka bir doktora göründüm o da ben sağlıklı bir embriyo göremedim dedi. O yüzden bekletmeden alacaklar kanamam da hiç durmuyor
CAnım vardır bunda da bi hayır belki de sağlıksız bir gebelikti. En yakın zamanda müjdeli süprizli haberler ile gel insallah içini ferah tut canım ❤️

Benimde beyaz canım dün biraz sarımsı da gördüm. Doktor bana yanma varma kaşınma var mı ve renk yeşil mi diye sordu hayır. Onun dışında gebelikte akıntı olması normal dedi. Birde günlük ped kullanma akıntıyı arttırır dedi ne alakaysa çamaşırını sık değiştir dedi onun yerine
Doktorlar genelde günlük pedi önermezler enfeksiyon yapar çünkü. Siz doktorun dediği gibi sık çamaşırınızı değiştirin. 😊

Bu kanıtlandı gerçek kuzum heralde vajğna pedi görünce akıntı bırakmam lazım psikolojisine giriyor 😅 pamuklu çamaşırlar giy ve sık sık değiştir

Kızlar ikili test ile genetik test ne kadar acaba? Fikri olan var mı?
İkili testi bilmiyorum ama çok pahalı değil sanırım. Ama genetik test 300-350 dolar arası diye biliyorum ama bazı üniversite hastaneleri daha uyguna yapıyo.
Ne zamana kadar kullanacaksınız, bir şey söyledi mi doktor. Bebeğe zararı var mı acaba
Canım ilk hamileliğimde neredeyse doğuma kadar progestan kullandım. Bebeğe hiç bir zararı yok tam tersi düşerse önce kanama alanı ardından kanama oluşuyor.
Günlük Pedlerin çoğu pamuklu olmadığı için tavsiye etmiyorlar ancak okula giderken orada değiştiremeyeceğim için mecburen kullanıyorum. Kotexin pamuklu olanını tercih ediyorum.

Çok teşekkür ederim canım hemen yazacağım çıkar çıkmaz ❤️🌸 evet evet tahlilleri bende yaptırdım onlara da bakıcaz ya bende akıntı çok fazla su bi kaç gündür enfeksiyon mu var acaba bi soracağım onu sizler de var mı arkadaşlar
Akıntı bende de var, ilk gebeliğimde de vardı baştan sona kadar.. İdrar tahlili verdim birşey çıkmadı. Doktorum normal olduğunu söyledi canım

Evet aynısını duydum ama doktor canlanacağı benzemiyor dedi ve kese bozulmaya başlamış dedi başka bir doktora göründüm o da ben sağlıklı bir embriyo göremedim dedi. O yüzden bekletmeden alacaklar kanamam da hiç durmuyor
Sen hep hayırlısını iste rabbinden inşallah senin ve bebeğin için en hayırlısını nasip etsin. Senin için hayırlı olana gönlün razı gelsin

Merhabalar kızlar . Bugün doktor kontrolüm vardı gittim kanama alanları baya azalmış çok şükür . İdrar yolu enfeksiyonu ve demir takviyesi kullanmamı söyledi doktor ilaçlarımı yazdı . Muayene ederken bende hocam kesenin şekli normal mi diye dördüm çünkü çıkıntılı gibi geldi bana . Bir de bana dedi ki bebek bir hafta kadar küçük gibi . Bende hocam normal değil mi diye sordum bir de dikkat etmemiz gereken nelerdir vs. Diye sordum. Ciğer filan yemek zararlı diyorlar ama tüketebilir miyiz gibisinden. Neyse cevapladı . Sonra bana ben zaten size bilmeniz gerekenleri söylüyorum ve gibi serzenişte bulundu, tatmin olmuyorsunuz gibi bir şey söyledi . Tatmin olmam için sorulara cevap almam lazım değil mi? Ben mi yanlış yapıyorum yani moralim bozuldu kızlar

Merhabalar kızlar . Bugün doktor kontrolüm vardı gittim kanama alanları baya azalmış çok şükür . İdrar yolu enfeksiyonu ve demir takviyesi kullanmamı söyledi doktor ilaçlarımı yazdı . Muayene ederken bende hocam kesenin şekli normal mi diye dördüm çünkü çıkıntılı gibi geldi bana . Bir de bana dedi ki bebek bir hafta kadar küçük gibi . Bende hocam normal değil mi diye sordum bir de dikkat etmemiz gereken nelerdir vs. Diye sordum. Ciğer filan yemek zararlı diyorlar ama tüketebilir miyiz gibisinden. Neyse cevapladı . Sonra bana ben zaten size bilmeniz gerekenleri söylüyorum ve gibi serzenişte bulundu, tatmin olmuyorsunuz gibi bir şey söyledi . Tatmin olmam için sorulara cevap almam lazım değil mi? Ben mi yanlış yapıyorum yani moralim bozuldu kızlar
Gerçekten ehline denk gelmek çok önemli.Dun aynısını yaşadım o kadar para verdik ne doğru dürüst sorularımı cevapladi nede benimle konuştu.Evet tatmin olmamız için bizimle iletişim kurmaları gerekiyor

Doktorunu sevmediysen kesinlikle değiştir canım, bende değiştiriyorum bu süreçte ulaşabildiğin her şeyi sorabildiğin biri ile ilerlemek çok önemli zaten bir sürü soru oluyor kafamızda iyi yönlendirmesi lazım

Gerçekten ehline denk gelmek çok önemli.Dun aynısını yaşadım o kadar para verdik ne doğru dürüst sorularımı cevapladi nede benimle konuştu.Evet tatmin olmamız için bizimle iletişim kurmaları gerekiyor
Aslında çok iyiydi bugün anlamadım illaki sorularım olacak bilmiyorum ilk kez hamilelik yaşıyorum. Yani tatmin olmasam zaten sana gelmem değil mi? Kan testlerini yaptırdık tsh düşük gelmiş beklenir mi hocam diyorum endokrinle konuşun diyor . Ben sana soruyorum ne olur tsh düşük olursa diye doğru düzgün yanıtlamadı bile

X