2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese günaydınlar,

En güzel günler sizin ve bebişlerin olsun. Hepinizi öpüyorum işlerimi biraz toparlayayım öğlen uğrarım yanınıza...

kızlar ben kılo almısımmmmm.:):):):) dun bı elbısem vardı yazlık onu gıyıp foto cektırdım eşime bakıyorum şimdi yanaklarım nası şişmişşşş tombık tombık olmusum hehheehe:):)

Bende toplam 2.5 kilo aldım ama zaten 2 kilo da vermiştim:))))
Bu arada 4 gün sonra 5.ayım bitiyor.e bebişimin gramıda iyiyse hiç sorun değil:)))

Günaydın canlaaarhihoyyyt
Ben yine ölüyorum vucudumun ağrısından
sırtım kollarım bacaklarım heryerim ama
birazdan oğluşumu görmeye gidicicemopuyorumnanaktan
Bütün ağrılarım diner ozamangamyoncuiremsu

gunaydın canımmm ohhh gıt bakalım gıt gıt sen benım daha 3 gunum vargormeye...

günaydın kızlarrrr gününüzzz aydın olsun inşallahhh

olsun şekerim al kilo bebeişine yarasınnn inşallah bende aldım başımı gidiyom umrum değil valla napalım veririz şekercim sonrasındaa

gunaydın canımmm ohhh gıt bakalım gıt gıt sen benım daha 3 gunum vargormeye...

gidin bakalım benim daha 3 hafta var ben cok özlüyorum sizde özlüyormusunuz
sanki 2-3 dakika dünyanın en muhteşem bişiy ne bilim
ben adını açık görüş koydum annemle konusurken acık görüşe gidicem diyorum artık herkes bebeğimi görmeye gittiğimi anlıyo :d

günaydın kızlarrrr gününüzzz aydın olsun inşallahhh

olsun şekerim al kilo bebeişine yarasınnn inşallah bende aldım başımı gidiyom umrum değil valla napalım veririz şekercim sonrasındaa

Günaydın canıııım bugün ararlarsa seni bana özelden mesaj atar mıssın canım??
offf çok sabırsız oldum ben yaaa....

kızlar ben kılo almısımmmmm.:):):):) dun bı elbısem vardı yazlık onu gıyıp foto cektırdım eşime bakıyorum şimdi yanaklarım nası şişmişşşş tombık tombık olmusum hehheehe:):)

maşallah maşallah artık yavaştan almaya başlamak lazım canım :)) her sabah tartılıyorum.. ama artık tartıya çıkarken korkmuyorum :)))

Günaydın canlaaarhihoyyyt
Ben yine ölüyorum vucudumun ağrısından
sırtım kollarım bacaklarım heryerim ama
birazdan oğluşumu görmeye gidicicemopuyorumnanaktan
Bütün ağrılarım diner ozamangamyoncuiremsu

Günaydıın Çiğdemcim.. geçmiş olsun.. ne güzel oğluşunu göreceksinn herşeyi unutursun ozaman :))) oyyy yerim ben onlarıııııı...

Ben bugün görücem oğluşumu yarında görücem detaylı var yarın cuma da aşımı olucam:))))

ohhhh valla yaaa 2 gun ust uste... ben hepsını bı gunde halletmek zorundayım... aşıyıda 5 nısanda... ayyy gun yaklasıp gelıyo korkuyorum ama korkunun ecele faydası yokkkk

gidin bakalım benim daha 3 hafta var ben cok özlüyorum sizde özlüyormusunuz
sanki 2-3 dakika dünyanın en muhteşem bişiy ne bilim
ben adını açık görüş koydum annemle konusurken acık görüşe gidicem diyorum artık herkes bebeğimi görmeye gittiğimi anlıyo :d

bende cok ozluyorummmm bıde şimdi cok merak edıyorum canım... en son 4 aylıktı gıttıgımde ve karnım falan hıc cıkmamıstı... sımdı cıktı ya acaba napıyo ıcerde bızımkısı buyudumu boyu posu ne alemde cok merak edıyorum...
acık goruste super olmus yanı resmen acık gorus doktor nezaretınde:):)

Kızlar dun gece eşimin halasıyla konusyodum facede... dogumda falan konustuk... 2 oglu var ... dıyokı ben ıkısınıde evde dogurdum... hatta buyugum 4.5 kılo dogdu ama dıkısım bıle olmadı ben dogurmaktan hıc korkmam dıyooo:):)

Benımkısı ıyı dı c.tesı elı baŞında zıllının keyıf yapıyo du :)
bak onu sÖylÜyorum dıye bana kızıyo teyzesı saka yaptım annecım benım kızım uslu :)

ben arada delı delı konusuyorum da

X