2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Büyük ihtimal devlette olucak benimde canım. Ama yine de belli olmaz. Devlet hastanesini gidip araştırmam lazım, ayrı oda yoksa ben öyle herkesin içinde doğum sancısı falan çekemem valla. :roflol:

ben sezeryan istiyorum canım anestezili korkuyorum normal doğumdan kim ne derse desin iki tarafıda kesiyorlar fark eden bir şey yokbilmiyorumkismile

iyi geceler cnm,hakkınızda hayırlısı olsun inş,dualarım seizinle cnm
kendine ve meleğine iyi bak

cnm bildiğim kadarıyla öyle özel oda yok bi odada 4-5 yatak var yada daha fazla
ben kzkımda gitmiştim ama sezeryan oldum ben hiç hatırlamıyorum bile odayı

Bende öyle biliyorum da, bu hastaneyi yeni yaptılar, hani dedim fark falan verince özel oda oluyo mu acaba, doktoruma sorucam gidince.Yoksa ben öyle çoklu odada kalamam valla.

ben sezeryan istiyorum canım anestezili korkuyorum normal doğumdan kim ne derse desin iki tarafıda kesiyorlar fark eden bir şey yokbilmiyorumkismile

Ben de sezeryandan korkuyorum canım. boshayallersmile kaydirigubbakcemile3

slm kızlar geceniz hayırlı olsun bu gece topic boş kalmamış hayırdır uykusu kaçan uyuyamayanlar burda benim gibi sanırım sırtım belim ağrıyor yaaaaa

slm kızlar geceniz hayırlı olsun bu gece topic boş kalmamış hayırdır uykusu kaçan uyuyamayanlar burda benim gibi sanırım sırtım belim ağrıyor yaaaaa

geçmiş olsun normal diyorlar bu ağrılar bol bol dinlenmeye çalış:ecrin_bebek:

kızlar ben yatmaya gidiyoorum kociş tepeme dikildi illa yatıcakmışım uykusuz kalmıcakmışım bir sürü laf etti gideyim de oda uyusun bariii öpüyorum sizleri güzel anneler bebişlere i bakınnnnn

Bende öyle biliyorum da, bu hastaneyi yeni yaptılar, hani dedim fark falan verince özel oda oluyo mu acaba, doktoruma sorucam gidince.Yoksa ben öyle çoklu odada kalamam valla.

berrakadacım inşallah normal doğurabilirsen ne mutlu sana canım:ecrin_bebek:

bildiğim kadarıyla özel oda olabiliyordu günlük ücretli am sen şimdiden araştır yer kalmayabiliyormuş iyice soruştur bence

geçmiş olsun normal diyorlar bu ağrılar bol bol dinlenmeye çalış:ecrin_bebek:

haklısın arkadaşımmm dr uma sordum normal dedide yemek yaparken az ayakta kalatım kuyruk sokumum başlıyor ağrımaya,sert zeminlere bile oturamaz oldummm anlayacağınn mide bulantısı çekmedim yırttım derken bel ağrısı bariyerine takıldım :KK70::KK70::KK70:

Günaydın kzılar
biraz önce klktım kahvaltıyı koydum şimdi hazırlanıcam
dr.a randevum var
bi kaç haftadır lekelenmem vardı,kanamaya dönüştü,ağrın olursa gel demişti dr. bi gideyim bakalım ne diyecek
zeynep hala uyuyo eşimde yarım saat 45 dk sonra gelir
inş dişi çıkmıştır zeynebin bu gece gündüz rahatlar yavrum
az daha uyusa ben hazırlanan kadar süper olacak bakalım
neyse öptüm hepinizi
gelince haber veremem sanırım size akşam yada yarın yazarım
hoşçakalın

"Günaydın kuzuşlar, size ve bebiklerinize; sıkıtısız, stressiz ve huzurlu bir gün diliyorum." opuyorumnanaktan

i742910_2327583.jpg

günaydın herkese....
umarım herkes iyidir.
hepinizi goccamaannn öpüyorum, bebişleri öpmeye kıyamam onları da kokluyom.

herkeze gunaydınnnn bu sabah acayıp yıne mıde bulantısıyla uyandım... 5 aylık olduk artık gecsın bu bulantılar yaaaa

herkeze gunaydınnnn bu sabah acayıp yıne mıde bulantısıyla uyandım... 5 aylık olduk artık gecsın bu bulantılar yaaaa

Günaydıınnn Kıslaarr.... Herkese çok güzel bir gün diliyorum... Allah herkese bugünkü işlerinde kolaylık versin inş. özellikle de çalışan annelerimize...

Şeymacım inş. geçer yakın zamanda.. doktoruna sordun mu hiç neden bu kadar uzadı diye... moralini bozmayayım ben de burda okumuştum ama bazı anne adaylarında doğurana kadar geçmeyedebiliyormuş... inş. senin öyle olmaz...

Günaydıınnn Kıslaarr.... Herkese çok güzel bir gün diliyorum... Allah herkese bugünkü işlerinde kolaylık versin inş. özellikle de çalışan annelerimize...

Şeymacım inş. geçer yakın zamanda.. doktoruna sordun mu hiç neden bu kadar uzadı diye... moralini bozmayayım ben de burda okumuştum ama bazı anne adaylarında doğurana kadar geçmeyedebiliyormuş... inş. senin öyle olmaz...

tatlım gunaydınnn hosgeldınnn... benım ılk 3 ay bulantılarım okadar sıddetlı oldukı ben bukadarına dua edıyodum cunku yıyebılıyodum en azından.. ama simdi 5 aylık olunca hala devam etmesı artık zoruma gıdıyo... ınan kahvaltı bıle hazırlamak ıstemıyorum... doktorumda olabılcegını dedıgın gıbı 9. aya kadar devam edebılcegını soyledı... ıns gecer...

kızlar ben kılo almısımmmmm.:):):):) dun bı elbısem vardı yazlık onu gıyıp foto cektırdım eşime bakıyorum şimdi yanaklarım nası şişmişşşş tombık tombık olmusum hehheehe:):)

Günaydın canlaaarhihoyyyt
Ben yine ölüyorum vucudumun ağrısından
sırtım kollarım bacaklarım heryerim ama
birazdan oğluşumu görmeye gidicicemopuyorumnanaktan
Bütün ağrılarım diner ozamangamyoncuiremsu

X