2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

pılantada sevmıyorum ben sahtemı gercekmı bellı olmuyo... ıcındekı markayı gormezsen ınan gumus yuzukten farkı yok:): ben ıncılı altın setlerı incili bilezık o tarz seyler hosuma gıdıyo

Pırlanta alırken dikkat edin, sertifikalı olacak. Gerçek pırlantanın değeri düşmez. Sertifikasız ürünleri almayın sakın.

Limon aldım yemekhaneci abladan, umarım işe yarar canım ya..
:Saruboceq:

Babamda da kronik tansiyon var. Hep öyle yaptık, bir şeyi kalmıyordu. Hadi bakalım şifa olur inşallah...

Şimdide annemle kavga ettik ya deli ediyorlar beni işi gücü yok gitmiş fon perdesi beğenmiş çok ucuz 200tl ben yaptırıcam c.tesi gelip ölçü alıcaklar diyor bakbakbak ya benim evime bana sormadan istediğini yaptırmaya kalkıyor bakalım ben istiyor muyum eşim istiyor mu? Yok kızdı kapattı yüzüme

KIZLAR YA, DÜN TANSİYONUM 17/10 A ÇIKTI DİYE ŞİRKET DOKTORU BANA İSTİRAHAT VERDİ.. BUGÜN DE DOKTOR ŞİRKETTE DEĞİL, KENDİMİ KÖTÜ HİSSEDİNCE Bİ ARKADAŞA TANSİYONUMU ÖLÇTÜRDÜM. 15/9 ÇIKTI.. NİYE YÜKSELİYO ANLAMADIM. mafoldumben ŞUAN İŞYERİNDEYİM NE YAPABİLİRİM DÜŞÜRMEK İÇİN FİKRİ OLAN VAR MI?

YARDIM EDİN
:çok üzgünüm:

Geçmiş olsun tatlım... Limonlu suyu içtikten sonra tekrar hemen ölçtür tansiyonunu.. yine yükseldiyse doktora gitmen gerekebilir

Canım aynen düğünün sonunda 20 yi geçik bileziğim vardı ama11 tanesi acayip kalındı eşimin ailesi sağolsun istedikleri için yaptılar biz hiç bişeycik demedik ben de kullanmıyordum altın tavan yapınca bir kaçtane bıraktım paraya çevirdik:))))

Evet biz de öyle şeyler istemedik. Onlar yazın çıkacağımız evi satın aldılar, içini yepisyeni yaptılar. Sattırmadılar bana altınları. Sattırmaz da. Çok borcumuz olduğu için bir kez teklif etmiştim. Kocam: "ben ek iş yapar yine de dokunmam altınlarına" demişti. K.validem de: "benim kolumdakiler dururken, senin bileziklerini mi sattıracağım" demişti.
Kötü gün altını onlar. Zaten kasada, kimse elleyemez ben olmadan.

Şimdide annemle kavga ettik ya deli ediyorlar beni işi gücü yok gitmiş fon perdesi beğenmiş çok ucuz 200tl ben yaptırıcam c.tesi gelip ölçü alıcaklar diyor bakbakbak ya benim evime bana sormadan istediğini yaptırmaya kalkıyor bakalım ben istiyor muyum eşim istiyor mu? Yok kızdı kapattı yüzüme

Üzülme Serdemcim, sana sormamasının sebebi, anneciğin hala seni küçük kızı olarak görüyor sinirlenmeden onunla konuşmaya çalış bence hem o da kırılmamış oluropuyorumnanaktan

özlemcim öyle ama valla hamileyken çok iyi oldu bu araba otobüsler zor olurdu bir yere gitmek için :)

Evet biz de öyle şeyler istemedik. Onlar yazın çıkacağımız evi satın aldılar, içini yepisyeni yaptılar. Sattırmadılar bana altınları. Sattırmaz da. Çok borcumuz olduğu için bir kez teklif etmiştim. Kocam: "ben ek iş yapar yine de dokunmam altınlarına" demişti. K.validem de: "benim kolumdakiler dururken, senin bileziklerini mi sattıracağım" demişti.

ne kayınvalideler var beeeeeeeeee
şaştım şimdi şişşşştttt anne sen de duy bak bizimki biz nişanlanırken kapılarını değiştirdi parası yoktu düğünde devremülk aldı yine parası yoktu hey gidi
şimdopumda da bişiy olur bekliyorum gerçi ama :)

evet şeker ya belli olmuyor eşim gerçek pırlanta almıştı ama baksan baksan diğerlerinden farkı yok ama olsun hoş duruyor yine de sarı altındansa o incili şeyler gerçekten çok daha hoş:)))

bilezık degılde kılıtlı bılelklık gıbı olanlar varya sarı altın uzerınde iniler falan benım onlar cok hosuma gıdıyo cok sık duruyo tek takcaksın ama ıste...

biz çoğuyla araba aldık 3 tane kalın bileziğim kaldı diğerlerine biniyoruz :)

hehe ben cok guldum canım ya... ama en ıyısını yapmıssınız araba lazım gercekten... bende dıyorum esıme bı sahın olsada alalım dıye daha erken dıyo bakalım

hevesınden yapıyodur canım ya...:) cok heveslıller masallah senınkıler ondan

kızlar ben kaçtım kendimi pek iyi hissetmiyorum açık havaya çıkym biraz....

dıkket et kedıne canım beklıyoz bak gıt gelll:)

Kızlar inanmayacaksınız ama düğünümüz çok kalabalıktı 42 tane bilezik takılmıştı Ama bunların çoğunu kendi tarafım taktı kız tarafı olarak çevremiz çok gerçekten... Eşim canım bana 10 tane bileziği o almıştı kayınpederimden hiçbirşey görmedim hepsini oğullarına yaptırdılar...Evimizide eksiksiz bir şekilde kalebodurdan tut mutfak dolabına kadar 0 eve çıktık ama yine oğulları yaptı herşeyi kuruş çıkmadı eplerinden yinede canları sağolsun:)

Üzülme Serdemcim, sana sormamasının sebebi, anneciğin hala seni küçük kızı olarak görüyor sinirlenmeden onunla konuşmaya çalış bence hem o da kırılmamış oluropuyorumnanaktan

Ya hiç düşünmüyor ama ya bir de çok iyi bir şey yapmış gibi sevinerek beni arıyor sonra bana vicdan azabı çektiriyor söyleniyorum diye offfffff. Olur desem eşimle küsüz ona bir şey demeden c.tesi adamları mı getiriyim ayrıca ben anneme parasını verdirtmem adama da söylemeden çıkartıp nasıl veriyim parayı

Kızlar inanmayacaksınız ama düğünümüz çok kalabalıktı 42 tane bilezik takılmıştı Ama bunların çoğunu kendi tarafım taktı kız tarafı olarak çevremiz çok gerçekten... Eşim canım bana 10 tane bileziği o almıştı kayınpederimden hiçbirşey görmedim hepsini oğullarına yaptırdılar...Evimizide eksiksiz bir şekilde kalebodurdan tut mutfak dolabına kadar 0 eve çıktık ama yine oğulları yaptı herşeyi kuruş çıkmadı eplerinden yinede canları sağolsun:)

bizimkide öle herşeyi kocam yaptı ama simdi pek bişey söyleyemiyorlar düğünü biz yaptık gibi bişiy herşeyi saolsun kocam yaptı

ne kayınvalideler var beeeeeeeeee
şaştım şimdi şişşşştttt anne sen de duy bak bizimki biz nişanlanırken kapılarını değiştirdi parası yoktu düğünde devremülk aldı yine parası yoktu hey gidi
şimdopumda da bişiy olur bekliyorum gerçi ama :)

K.validem çok iyidir, maddeni tamamen boşver, manevi olarak da sever, korur beni. Kızı olmadığı için, her yere götürür beni, bir dediğimi iki etmez. Hatta geçen c.tesi güne gitmiştik, benim kocam/kendi öz oğlu için "çiğdemin kocası" demişti. Ben de takılmıştım herkes şaşırınca "ee, artık emre benim kocam, ben de k.validemin öz kızıyım" demiştim de herkes "maşallah" demişti. Keza k.pederim de öyledir. Bir keresinde örgü öreyim dedim, tahta şiş istiyorum diye adam Konak'ta girmediği yüncü kalmamış. Oysa ben ondan istememiştim, annemle gidip ikimiz alacaktık, sürpriz yaptı bana. Ben de onlara layık olmaya çalışıyorum elimden geldiğince.

kızlar bu ugunde takılanlar falan oglan tarafının kendı serefıdır... elınde varda yapmıyosa yanı bılemıyorum... ama soylede dusunuyorum keske hersey altın gıbı olsa... kolayca alınabılse... Allahım herkeze mutluluk versın huzur versın... Altın okadarda onemlı degıl benım ıcn.. bızler eşlerımızle mutlu olalımda kocısler alır bıze... dıgrlerı bı yerde dısardalar demi... yanlıs mı dusunuyorum...

K.validem çok iyidir, maddeni tamamen boşver, manevi olarak da sever, korur beni. Kızı olmadığı için, her yere götürür beni, bir dediğimi iki etmez. Hatta geçen c.tesi güne gitmiştik, benim kocam/kendi öz oğlu için "çiğdemin kocası" demişti. Ben de takılmıştım herkes şaşırınca "ee, artık emre benim kocam, ben de k.validemin öz kızıyım" demiştim de herkes "maşallah" demişti. Keza k.pederim de öyledir. Bir keresinde örgü öreyim dedim, tahta şiş istiyorum diye adam Konak'ta girmediği yüncü kalmamış. Oysa ben ondan istememiştim, annemle gidip ikimiz alacaktık, sürpriz yaptı bana. Ben de onlara layık olmaya çalışıyorum elimden geldiğince.

bizimkilerde beni çok seviyor ama herşeyden kaçıyorlar ceplerinde akrep var mübarek hep ben veriyorum insan bir kerede onlardan görmek istiyor... Babacığım şimdiden bebeğim için ne almalıyız diye sorup duruyor... Onlar ise bebek konusu açılıp ihtiyaçlardan bahsedeceğiz diye ödleri kopuyor ya... Ben sadece mutluluğumu paylaşmak istiyorum en azından kızım odasını nasıl yapmayı düşünüyorsun diye bir sorar insan...

Arıyorum açmıyor ağlıycam sinirden ya annem bana küstü ben kocama küstüm kocam bana küs. Eve servisle gidicem servisten beni kim alacak bilmiyorum hamileyim yine kabız oldum şişkinliğim var ve kendimi çokk kötü hissediyorum

masallah dıyelım canım nazar degmesın:):) benımkılerde oyle anlattıgın gıbıler canım Allah onlardan razı olsun... kendı oz kızları gıbıyım hıc ayırt etmedıler benı... hatta kayınvalıdem dıye konusurken utanııyorum kendı oz annem gıbı hıc bır farkı yok benım ıcın ınannın olmaz oyle demeyın benım ıcın oyleler... kendı annemden babamdan ayırt edemıyorum... hrseyımı konusurum paylasırım... dedıgın gıbı canım banada oyle suprızler yapmak ıcın kosturmustu kayınpedrım faln... o yuzden cok sevıyorum onları:)

X