2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar eŞım gelıyor ben Çıkıyorum.hemen markete gıdıp eve gelıp hemen yemeĞe baŞlamam lazım.hepınızı Çok Çok ÖpÜyorum.yenı yıl ınŞallah hepımıze uĞur Şans hayır getırır.ıyı tatıller bebıŞlerı ve sızlerı Çok Çok ÖpÜyorum.

Pınarcım saol canım.hazır yarın evdeyken yapayım eŞİmİ 3 gÜn İdare eder.

Rica ederim canım afiyet olsun a.s.

İyi yıllar canım a.s.

Kolay gelsin canım iyi yıllar a.s.

Bende kızım mamasını erken tiramisumu yaptım attım dolaba. Eşim aradı. Mesaisi varmış gümrükte. Eve gelmem 9-9:30'u bulur dedi. Üzüldüm ama adamda ne yapsın el işi sonuçta. Bizde bekleriz artık kızımla ne yapalım a.s

çok teşekkürler cnm,sanada iyi yıllar
pasta mı yapacaksın bende düşündüm ama üşendim sanırım yapmayacağım
ohh maşallah amma çok çekmişisniz pınar kocan batar kız hesini bastırısankaydirigubbakcemile3
AYYY YEMEK YEDİM GELDİM YEMEKTE ÇOK KÖTÜYDÜ AŞURE VARMIŞ ALLAHTAN AŞURE YEDİM TEK... cokacimcoook
afiyet olsun cnm
iyi yıllar cnm
kolay gelsin cnm sana,mutlu yıllar

ne çabuk yaptın kız maşallaha.s.

tülaycım kolay gelsin sana kızlar işyerinden arkadaşım bana hediye almış çok mutlu oldum :)))

Ne yapayım tatlım ya oldum olası hep istemişimdir bi bebeğim olunca albmde hergüne bi resmi olsun diye. Eeee artık biraz fazla çalışıcak babamız kaydirigubbakcemile3

Kız ne olacak yarım saatlik iş tiramisu a.s

tülaycım kolay gelsin sana kızlar işyerinden arkadaşım bana hediye almış çok mutlu oldum :)))

Güle güle kullan canım a.s.

Karnım acıktı canım sarımsaklı yoğurtlu kıymalı makarna istedi yapsam mı :uhm:

yap cnm afiyet olsun bende biraz önce dışardan söyledim yedim ne yapayım canım istedi,uğraşmak istemedim,sende yap afiyetle ye

Kalkayım da bi makarna suyu koyayım, buzluktanda kavrulmuş kıyma çıkarayım oldu bitti zemuszemus

Sanada afiyet şeker olsun canım yarasın minik bebişime a.s.

kızlar bende çıkıyorum herkese iyi yıllar dilerim 2010 hepimize sağlık mutluluk versin inşallah herkesi öpüyorum

bende çıkıyorum kızlar pilvı falan koyayım eşim gelir birazdan
herkese tekrar mutlu,sağlıklı yıllar
bu da zeynepten size
yccxj bnnbp:hydf vbbvf vbf kaydirigubbakcemile3

Yerim ben o Kağantoşu :)

sağol cnm

süper yaw bu noel bebelerkaydirigubbakcemile3

a.s.

kızlar bende çıkıyorum herkese iyi yıllar dilerim 2010 hepimize sağlık mutluluk versin inşallah herkesi öpüyorum

bende çıkıyorum kızlar pilvı falan koyayım eşim gelir birazdan
herkese tekrar mutlu,sağlıklı yıllar
bu da zeynepten size
yccxj bnnbp:hydf vbbvf vbf kaydirigubbakcemile3

İyi akşamlar mutlu yıllar kızlar a.s.

Bende makarnamı yaptım bir kutu kolayla koca bir tabak yedim akannehir

Defdef'im uyudu. O uyurken bende ortalık toparlayayım. Eşimin gelmesine yakın kızımla giyinir süslenir babamızı bekleriz zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…