- 1 Eylül 2008
- 6.409
- 0
Pınarcım saol canım.hazır yarın evdeyken yapayım eŞİmİ 3 gÜn İdare eder.
kızlar selam..
fazla vaktim yok çıkıcam hemen akşama hiçbir hazırlığım yok!!zaten yalnız olucazz kardeşim bizde,,oğluşla evde olmamız lazım bu yıl olsun daha iyi gözüm kesmiyor zaten hiçbişeyi..
neyse hepinizi tek tek öpüyorum..ailenizle sevdiklerinizle,bebişlerinizle nice nice mutlu huzurlu sağlıklı yıllar diliyorum...herkese iyi eğlenceler...
Kızlar eŞİm gelİyor ben Çıkıyorum.hemen markete gİdİp eve gelİp hemen yemeĞe baŞlamam lazım.hepİnİzİ Çok Çok ÖpÜyorum.yenİ yıl İnŞallah hepİmİze uĞur Şans hayır getİrİr.İyİ tatİller bebİŞlerİ ve sİzlerİ Çok Çok ÖpÜyorum.
çok teşekkürler cnm,sanada iyi yıllarSELAM KIZLAR!
Benim cadı ancak uyudu.
Öncelikle Özlem'cim hayırlı olsun canım. Doğum günün kutlu olsun.
YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN KIZLARRRRR. KUZUCUKLARINIZLA MUTLU SAĞLIKLI VE HUZUR DOLU BİR YILL GEÇİRMENİZ DİLEĞİYLE...
Bizde çekirdek aile olarak evde kutlayacağız yeni yılı. GEçen sene aklıma geldi. Özgü düşmesin diye ayaklarımı havaya dikmiş yatıyodum. Canım eşimde bana kocaman bi çiçek getirmişti. Şimdi çiçeklerin en güzeli yanımızda. Kızımı koklayarak girecem yeni yıla.
Ben bi nette elmalı pasta tarifine bakayım.
ohh maşallah amma çok çekmişisniz pınar kocan batar kız hesini bastırısankaydirigubbakcemile3Bende annemi yolcu ettim. Defdef'imin resimlerini aylık klasörler halinde ayırıp tek tek tarih attım altlarına. Anam hergün resim çekince 4000 küsür resim olmuş :1shok:
En kısa sürede doğduğu günden bu güne hergün için bi resim bastırıp albümümüze koymam lazım. Anaaammmm yeni resimlerindende bastırdım mı 300 resim falan yapar. Ben direk fotoğrafçı açayım bari daha ucuza gelir kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Uyandı Defnoş'um şimdi oyuncaklarıyla oynuyor. Bende ona mama yapayım. Sonrada kociş tiramisu istedi yine. Hiç bıkmıyor bu tatlıdan ya. Yapayım da akşama soğusun afiyetle yesin kocişim a.s.
afiyet olsun cnmAYYY YEMEK YEDİM GELDİM YEMEKTE ÇOK KÖTÜYDÜ AŞURE VARMIŞ ALLAHTAN AŞURE YEDİM TEK... cokacimcoook
iyi yıllar cnmkızlar selam..
fazla vaktim yok çıkıcam hemen akşama hiçbir hazırlığım yok!!zaten yalnız olucazz kardeşim bizde,,oğluşla evde olmamız lazım bu yıl olsun daha iyi gözüm kesmiyor zaten hiçbişeyi..
neyse hepinizi tek tek öpüyorum..ailenizle sevdiklerinizle,bebişlerinizle nice nice mutlu huzurlu sağlıklı yıllar diliyorum...herkese iyi eğlenceler...
kolay gelsin cnm sana,mutlu yıllarKızlar eŞİm gelİyor ben Çıkıyorum.hemen markete gİdİp eve gelİp hemen yemeĞe baŞlamam lazım.hepİnİzİ Çok Çok ÖpÜyorum.yenİ yıl İnŞallah hepİmİze uĞur Şans hayır getİrİr.İyİ tatİller bebİŞlerİ ve sİzlerİ Çok Çok ÖpÜyorum.
Bende kızım mamasını erken tiramisumu yaptım attım dolaba. Eşim aradı. Mesaisi varmış gümrükte. Eve gelmem 9-9:30'u bulur dedi. Üzüldüm ama adamda ne yapsın el işi sonuçta. Bizde bekleriz artık kızımla ne yapalım a.s
tülaycım kolay gelsin sana kızlar işyerinden arkadaşım bana hediye almış çok mutlu oldum :)))
çok teşekkürler cnm,sanada iyi yıllar
pasta mı yapacaksın bende düşündüm ama üşendim sanırım yapmayacağım
ohh maşallah amma çok çekmişisniz pınar kocan batar kız hesini bastırısankaydirigubbakcemile3
afiyet olsun cnm
iyi yıllar cnm
kolay gelsin cnm sana,mutlu yıllar
ne çabuk yaptın kız maşallaha.s.
tülaycım kolay gelsin sana kızlar işyerinden arkadaşım bana hediye almış çok mutlu oldum :)))
Karnım acıktı canım sarımsaklı yoğurtlu kıymalı makarna istedi yapsam mı :uhm:
yap cnm afiyet olsun bende biraz önce dışardan söyledim yedim ne yapayım canım istedi,uğraşmak istemedim,sende yap afiyetle ye
sağol cnmKalkayım da bi makarna suyu koyayım, buzluktanda kavrulmuş kıyma çıkarayım oldu bitti zemuszemus
Sanada afiyet şeker olsun canım yarasın minik bebişime a.s.
kızlar bende çıkıyorum herkese iyi yıllar dilerim 2010 hepimize sağlık mutluluk versin inşallah herkesi öpüyorum
sağol cnm
süper yaw bu noel bebelerkaydirigubbakcemile3
kızlar bende çıkıyorum herkese iyi yıllar dilerim 2010 hepimize sağlık mutluluk versin inşallah herkesi öpüyorum
bende çıkıyorum kızlar pilvı falan koyayım eşim gelir birazdan
herkese tekrar mutlu,sağlıklı yıllar
bu da zeynepten size
yccxj bnnbp:hydf vbbvf vbf kaydirigubbakcemile3