2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

burcucum pınarcım merhaba kızlar nasılsınız:)) bebişler nede güzel dans ediyor süper ya bende yaptım duruya kızlar:))
bizimde yılbaşı foto çekimi vardı heryıl yapıyoruz sonrada yemeğe gittim mesai bitsede gitsem eve gidip hazırlık yapacağım

SAOL ÖZLEM TEYZESı .banucum aynen bende eve gidip eşimle alışverişe gidicez meze tarzı hazırlıcam şeyler yapılcak ya çok işim var ve ben nasıl çıkcam işten bilmiyorum.annecimde aşure yapıyor bugün güya yardım etcem demiştim.

SELAM KIZLAR!
Benim cadı ancak uyudu.
Öncelikle Özlem'cim hayırlı olsun canım. Doğum günün kutlu olsun.

YENı YILINIZ KUTLU OLSUN KIZLARRRRR. KUZUCUKLARINIZLA MUTLU SAĞLIKLI VE HUZUR DOLU BıR YILL GEÇıRMENıZ DıLEĞıYLE...

Bizde çekirdek aile olarak evde kutlayacağız yeni yılı. GEçen sene aklıma geldi. Özgü düşmesin diye ayaklarımı havaya dikmiş yatıyodum. Canım eşimde bana kocaman bi çiçek getirmişti. Şimdi çiçeklerin en güzeli yanımızda. Kızımı koklayarak girecem yeni yıla.

Ben bi nette elmalı pasta tarifine bakayım.

offff işler bitmiyoryaaa güya erken çıkıcaktım bugün offffffffff

Allah kolaylık versin canım a.s.

burcucum pınarcım merhaba kızlar nasılsınız:)) bebişler nede güzel dans ediyor süper ya bende yaptım duruya kızlar:))
bizimde yılbaşı foto çekimi vardı heryıl yapıyoruz sonrada yemeğe gittim mesai bitsede gitsem eve gidip hazırlık yapacağım

Sağolasın canım sen nasılsın a.s.

Açılmıyo ya :1no2:

a.s.

biz biraz eyneple oynayalım mıkırdamaya başladı yine görürüşürz sonra

Oynaşın bakalım a.s.

SELAM KIZLAR!
Benim cadı ancak uyudu.
Öncelikle Özlem'cim hayırlı olsun canım. Doğum günün kutlu olsun.

YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN KIZLARRRRR. KUZUCUKLARINIZLA MUTLU SAĞLIKLI VE HUZUR DOLU BİR YILL GEÇİRMENİZ DİLEĞİYLE...

Bizde çekirdek aile olarak evde kutlayacağız yeni yılı. GEçen sene aklıma geldi. Özgü düşmesin diye ayaklarımı havaya dikmiş yatıyodum. Canım eşimde bana kocaman bi çiçek getirmişti. Şimdi çiçeklerin en güzeli yanımızda. Kızımı koklayarak girecem yeni yıla.

Ben bi nette elmalı pasta tarifine bakayım.

Selam canım a.s.

Ay dediğin gibi hediyelerin en güzeli yanımızda artık Allah'ımıza şükürler olsun :Saruboceq:

Bende annemi yolcu ettim. Defdef'imin resimlerini aylık klasörler halinde ayırıp tek tek tarih attım altlarına. Anam hergün resim çekince 4000 küsür resim olmuş :1shok:

En kısa sürede doğduğu günden bu güne hergün için bi resim bastırıp albümümüze koymam lazım. Anaaammmm yeni resimlerindende bastırdım mı 300 resim falan yapar. Ben direk fotoğrafçı açayım bari daha ucuza gelir kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Uyandı Defnoş'um şimdi oyuncaklarıyla oynuyor. Bende ona mama yapayım. Sonrada kociş tiramisu istedi yine. Hiç bıkmıyor bu tatlıdan ya. Yapayım da akşama soğusun afiyetle yesin kocişim a.s.

AYYY YEMEK YEDıM GELDıM YEMEKTE ÇOK KÖTÜYDÜ AŞURE VARMIŞ ALLAHTAN AŞURE YEDıM TEK... cokacimcoook

Pınar tiramisu tarifini alabilirmiyim banudan istemiştim geçen unuttu sanırım.bende yapıp dolaba koyayımda eşim yesin dursun..

ceren yazdım ama görmedin.valla enfes bişey oldu eşim çok beyendi sadece biraz hamurun tuzunu fazla kaçırmışım o kadar çok yedimki ben tadı acayip güzel bişey.

Yine olmadı canım :1no2:

AYYY YEMEK YEDıM GELDıM YEMEKTE ÇOK KÖTÜYDÜ AŞURE VARMIŞ ALLAHTAN AŞURE YEDıM TEK... cokacimcoook

Afiyet olsun a.s.

Pınar tiramisu tarifini alabilirmiyim banudan istemiştim geçen unuttu sanırım.bende yapıp dolaba koyayımda eşim yesin dursun..

Tatlım 2 bardak süte 3 yemek kaşığı un 5 yemek kaşığı şeker ve 1 yumurta kırıp muhallebi kıvamına gelene kadar pişiriyorsun. Sonra onu soğumaya bırakıyorsun. O arada 1 bardak suya 2 yemek kaşığı nescafe ve 2 yemek kaşığı şekeri koyup karıştırıyorsun. 2 katlı çikolatalı kekin tek katını hazırladığımız kahvenin yarısı ile ıslatıyoruz. Soğuyan muhallebiye 1 paket labne ekleyip mikserle çırpıyoruz. Islattığımız kekin üzerine muhallebinin yarısını döküyoruz. Sonra diğer keki üstüne kağatıp bıçak ile bikaç delik açıyoruz üzerine. Kalan kahve ile tamamen ıslatıyoruz. Muhallebinin kalan kısmını da kekin üstüne ve kenarlarına yayıp kakao eliyoruz üzerine. Afiyet şeker olsun a.s.

tülaycım bende aynı yapıyorum tatlım ama o gün neskafe yerine kakao ile ıslamıştım kekini evde nescafe kalmadığı için:))

kızlar selam..
fazla vaktim yok çıkıcam hemen akşama hiçbir hazırlığım yok!!zaten yalnız olucazz kardeşim bizde,,oğluşla evde olmamız lazım bu yıl olsun daha iyi gözüm kesmiyor zaten hiçbişeyi..
neyse hepinizi tek tek öpüyorum..ailenizle sevdiklerinizle,bebişlerinizle nice nice mutlu huzurlu sağlıklı yıllar diliyorum...herkese iyi eğlenceler...

X