kıss sende minyonsun niye hakaret ediyon kendine bakimmmmm öyle deme bu benim görüşüm bacım valla :)))))
yok canım, hemen uyanıyorum,uykum çok hafif. odalarımızda bitişik zaten. ağlamadan iç çekmeye başlamış annem benim. çok üzüldüm onu öyle görünce:gitme:
ihmal etme canım,sinüzit çok kötü bilrim:1no2:
oyy kıyamam kuzum yaa((
canım biz odasını ayıralı çok oluyor. genelde uyanınca ağlamaz oğlum, değişik sesler çıkarır bana duyurabilmek içinkaydirigubbakcemile3 yine öyle çok ağlamadı,duydum hemen gittim,sessiz sessiz iç çekiyordu kuzumm(
bence emzirmeyi azaltmalısın aralarda bazen ve geceleri yeterli bence. yoksa ek gıdaya hiç alışamazki:sinifsinif:
canım bu akşam paça var menümde. annem yapmış göndermişti, dondurucudaydı. işim çok olunca hemen onu çıkardım. genelde pek sevilmez,ama eşim çok severkaydirigubbakcemile3
yarınki menümde az sonnraaaaa:lepi: kaydirigubbakcemile3
yarın akşama misafirim var yemeğe kızlar. ondan hazırlıkla uğraşıyorum giremedim pek.
yılbaşı menüme de gelince: domates çorbası, humus yemeği, yeşil mercimek salatası, fırında kaz ve iç pilav. tatlı olarakta burma yapıcam hazır baklava yufkasından.
sağol canım yaaa gerçekten tşk ederim opuyorumnanaktan ama işte insan kendini beğenmezya o yüzden didiydimmmmmm
mesela kimi gören ne güzel annesin diyor ama ben işte kendimi kilolu görüyorum.
amann neyse yine kiloya takıldım
başka şeylerden konuşalım yaaaaaaa :bbo:
kıs bu özlem nerelerde acaba çok merak ettim ne yapıyorsa bi göründü bir kayboldu
valla herşey kendini sevmekle başlar tatlım hiçde kilolu değilsin bence doğum yapmış biri için opuyorumnanaktan
ayşecim afiyet olsun. bende yarın akşama f sebzeli fırında tavuk yapıcam.perde pilavı,mevsim salata,haydari ,şakşuka,patlıcan salata ama bunlar az az olucak meze gibi.bide mercimek çorbası yaparım tatlı olarakda annem bükme yapıcak yemekler benden tatlılar onlardan:)) ayşe humus yemeği neki bildiğimiz humusmu farklı bişimi
valla ceren canım işte bende buna şaşıyorum eşimde. hatta bir sürü örgü örüp görümcemlere falanda yolladım:) evi genelde cuma akşamları her yeri tamizlerim çamaşırımda cuma biter h.içi yıkadıklarımıda ütülerim cumadan yada cts sabah.selini yatağın üzerine koyarım ütümü yaparım.hafta içide oturma odası mutfak ve tuvalet banyoyu işten gelince yemek olurken hemen hallederim.yada alıştığım için herşey yetişiyor aman nazar değmesin :)) evet panço başlamıştım ceren canım 1-2 hafta önce az bir yeri kaldı bitince koycam resmi.bu arada tabiki akşamları kızımla oynuyorum ona çorba muhallebi falan yapıyorum ya yapıyomm işte bişiler:))
kızlar yakın olsanız sizede bişeyler örerdimm
kız tülay pançomu örüyorsun hangi arada derede yapıyorsun yaaaaa
ben ev bile temizleyemiyorken
senin bu hamartalığın öldürecek beni valla
ya bu arada gerçekten kızlar siz ne zaman ev temizliyorsunuz ben evi süpürsem bike silmem kalıyor mutlaka onu bile zor yapıyorummm
canım ben artık alıştım kendime göre bir düzen kurdum iki günde bir en az wc lavobo temizlerim balkonları herün yıkarım çamaşır günüm cumadır tatlım haftasonuna çamaşır bırakmam haftanıniki günü temizlik yaparım evimi asla dağınık bırakmam bitanem aldığım şeyleri yada bulaşıkları falan anında yerleştiririm fazla titiz bir yapım var herşey düzenli olacak temiz kokacak eşim mutfak robotum benim diye severhihoyyyt
kızlar ben çıkıyorum acil bankaya yetişmem lazım.ceren canım ya bazen bende de aksıyor ama ben yapı olarakda tuhafım biraz aklımda olan ehrşeyi yaparım yoksa gece uyanır yapmaya kalkarım:))) öptüm hepinizi
merhaba arkadaşlar isim anketime katılırmısınız?
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...37003-melegimin-ismini-beraber-koyalimmi.html