2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

yarın akşama misafirim var yemeğe kızlar. ondan hazırlıkla uğraşıyorum giremedim pek.

yılbaşı menüme de gelince: domates çorbası, humus yemeği, yeşil mercimek salatası, fırında kaz ve iç pilav. tatlı olarakta burma yapıcam hazır baklava yufkasından.

kıss sende minyonsun niye hakaret ediyon kendine bakimmmmm öyle deme bu benim görüşüm bacım valla :)))))

sağol canım yaaa gerçekten tşk ederim opuyorumnanaktan ama işte insan kendini beğenmezya o yüzden didiydimmmmmm
mesela kimi gören ne güzel annesin diyor ama ben işte kendimi kilolu görüyorum.
amann neyse yine kiloya takıldım
başka şeylerden konuşalım yaaaaaaa :bbo:

kıs bu özlem nerelerde acaba çok merak ettim ne yapıyorsa bi göründü bir kayboldu

afiyet olsun tatlım:)))

tülaycım maşallah valla pançoyuda bitirdin ya neredeyse helal olsun sana zaten örgün çok güzel birdahaki görüşmemizde bakarım tatlım güle güle giy

ohhhhhh menüye bakk afiyet bal şeker olsun ayşecim hihoyyyt

valla herşey kendini sevmekle başlar tatlım hiçde kilolu değilsin bence doğum yapmış biri için opuyorumnanaktan

kız tülay pançomu örüyorsun hangi arada derede yapıyorsun yaaaaa
ben ev bile temizleyemiyorken
senin bu hamartalığın öldürecek beni valla

ya bu arada gerçekten kızlar siz ne zaman ev temizliyorsunuz ben evi süpürsem bike silmem kalıyor mutlaka onu bile zor yapıyorummm

ayşecim afiyet olsun. bende yarın akşama f sebzeli fırında tavuk yapıcam.perde pilavı,mevsim salata,haydari ,şakşuka,patlıcan salata ama bunlar az az olucak meze gibi.bide mercimek çorbası yaparım tatlı olarakda annem bükme yapıcak yemekler benden tatlılar onlardan:)) ayşe humus yemeği neki bildiğimiz humusmu farklı bişimi

valla ceren canım işte bende buna şaşıyorum eşimde. hatta bir sürü örgü örüp görümcemlere falanda yolladım:) evi genelde cuma akşamları her yeri tamizlerim çamaşırımda cuma biter h.içi yıkadıklarımıda ütülerim cumadan yada cts sabah.selini yatağın üzerine koyarım ütümü yaparım.hafta içide oturma odası mutfak ve tuvalet banyoyu işten gelince yemek olurken hemen hallederim.yada alıştığım için herşey yetişiyor aman nazar değmesin :)) evet panço başlamıştım ceren canım 1-2 hafta önce az bir yeri kaldı bitince koycam resmi.bu arada tabiki akşamları kızımla oynuyorum ona çorba muhallebi falan yapıyorum ya yapıyomm işte bişiler:))

valla herşey kendini sevmekle başlar tatlım hiçde kilolu değilsin bence doğum yapmış biri için opuyorumnanaktan

ayyyy çokkkkkk sağol banucuğummmmmmmm canım benim yaa öpüyorum seni.

ohhh valla okudukça acıktım yaa

işte ben bu işi beceremiyorum. normalde mirza 10 gibi uyuyor 10 dan sonra normalde dünyalar iş yapılır yapacak olsam. ama küt diye amannn diyip 10,5 ta uyuyorum pilim bitiyor gıcık oluyorummmm ütüm çamaşırım sürekli birikiyor amannn biraz insanın içinde olcak senin gibi canım..

kızlar yakın olsanız sizede bişeyler örerdimm

canım sen ör yine gönder giyeriz...ne kadar yüzsüzüm dimi kaydirigubbakcemile3
yok kız şaka şaka valla sağol canım düşünmen yeterli Şeniz

canım ben artık alıştım kendime göre bir düzen kurdum iki günde bir en az wc lavobo temizlerim balkonları herün yıkarım çamaşır günüm cumadır tatlım haftasonuna çamaşır bırakmam haftanıniki günü temizlik yaparım evimi asla dağınık bırakmam bitanem aldığım şeyleri yada bulaşıkları falan anında yerleştiririm fazla titiz bir yapım var herşey düzenli olacak temiz kokacak eşim mutfak robotum benim diye severhihoyyyt

kızlar ben çıkıyorum acil bankaya yetişmem lazım.ceren canım ya bazen bende de aksıyor ama ben yapı olarakda tuhafım biraz aklımda olan ehrşeyi yaparım yoksa gece uyanır yapmaya kalkarım:))) öptüm hepinizi

ve misafirim çok fazla olduğu için kekim kurabiyem genelde deepferezzde hazırdır yetiştiremediğim anlarda onları ikram ederim ütümü asla bırakmam çünkü bırakınca birikiyor yapasım gelmiyor geçen cumartesi sabahı duruyu yürütece bindirdim yağmuruda çalışma masasına oturttum resim yaparken ben evimi temizledim arada kızların ihtiyaçlarını giderdim

peki canım 2 çocukla hergün nasıl balkon filan yıkıyorsun iyi vaktin oluyorsa.
bak mutfağımda bende çok titizim asla bulaşık bırakmam tülayın dediğibi rüyamam girer.
ama diğerlerini yapamıyorumm offf bunada çok sıkılıyorum

tamam canım güle güle....öpüyoruz..

tatlım balkon yıkamak on dakikalık iş eşim ilgilenirken hemen yıkarım tertemiz olur bitanem yattığımda aklım işte kalmamalı çamaşır makinam gecede bitse kalkar sererim yağmurun büyük olmasının avantajıda var çizgi film aç seyreder:)) insan alışıyor tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…