annen geliyormuş gözün aydın canım bu ara hepsi huysyzz canım ondan sabredicez bu durumlarınadaselam kızlar a.s.
kursa gitiim geldim eşimin işyerine uğradım sonra o beni arabayla eve bıraktı arabamı yıkamaya verecek
akşam da bayramlık almaya gidicez
Ahsen hala pek iyi sayılmaz aşırı mızmız netcez bilmem
ay bu arada anneciğimin gelmesine sayılı gün kaldı çok özledim çokkkkk
halı yıkamada daha temiz oluyor gerçekten canım.eşininde işi hayırlı olsun inşallah bol kazançlı olurselam kızlar
birsom ya gecmiş olsun cnm biliyosun defnede az üşütsün hemen hasta oluyor seninle alakalı bi durum degil cnm ya hassas bünyeli biizmkiler ama defne biyere gidince hic yaramıyor illa evinde iyileşiyor illa evini istiyor sende evine gec hayırlısıyla düzene girierler hayırlısıyla... bak ne dicem abim dün kutlaya demiş evlerine alıcı cıkış satıcaklarmış ama bizm haberimiz yok annemlere bişi soran yok bunu satıp başka yerden alacaklarmış kzın bi ablası haznedarda ordan alırlar heralde, 1 senedir yalnız kaldı orda olurmu hemn sokulması lazım onlara!! neyse işte lafım şuraya gelecek inş. sizin evde satılır hayırlısıyla aklıma hemn sen geldin valla.. evine yerleşte sana gelicem cnm ok.
esen,ceren,pınar kuzular hastaymış gecmiş olsun.
bize gelince 2 gün annemde bişiler yaptım sonrasında kendi halılarımı halı yıkama makinasıyla yıkayım dedim aman ne bicim bişeyiş hic begenmedim mecbur yıkatmaya vericem cokta gec geliyo bidaha geri serdim,yani bayramdan sonraya kaldı temizligim havalarda bi güzelki icim gidiyo inş. sogumaz bayram sonrası..
bide eşim yeni biyerle anlaştı merter realle tezgah kurdu bugun acılışı oldu ama tüm tezgahlara izin vermemişler bitek pamuk şeker kurdu yrn hepsini acarım diyor inş. hayırlısı olsun cok seviniyorum koca kış yatmaktan iyidir corbamız kaynar..
akşam üstü bizde gittik defne tek kelimeyle kudurdu ya zaptedemedim ikimizde cok yorulduk.. yıkadım yatırdım.
yrnda kuaför işim var sabah arayacagım gel derse giderim saclara bi balyaj daha atsın.. bizden böyle öpüldünüz..
valla kendini üzüyorsun gördün dimi yeni gelini tavrını en başta koymuş kimseninde gıkı çıkmamış sen ne desen suçlu olursun canım bence sende onları umursama böyle olmadık zamanda gelemem çocuklarla de özlet kendini iraz çok yanlarında olunca herşeye he deyince senin değerini unutmuşlarmerhaba kızlar tadsız tuzsuzum...malum hastalıklar birde eşimle tartışmamız canımı skıyor...
şuan kaynanadaym....dün annemdeydik...kahvaltıdan sonra evimize geçtik...ama annemlerde çok sağlam kapıştık....eşim annesine toz kondurmuyor..ve bende karar aldım...açmayscağım ağzımı...sesizliğimle cezalandıracağım....canımdan bezdirdi beni.......dün eve geçtik..hemen ev işine giriştim..önce atak odama girdim..bütün tülleri perdeleri makinaya attım..yazlıkları kaldırdm..kışlıkları çıkardım giymediklerimi ayıkladım...birtek gardolabımı çekemedim heryeri sildim... toz aldım...yatk odamın camını sildim...nevresimini değiştirdim......sonra çocukları besledim...uyuttum...eşimide çocuk odasına yolladım...oturma odamın camın sildim tülünü yıkamıştım..astım..koltğu kanepeyi çektim sildim...halım yıkanmıştı...güzelce serdim...üzerini yine kapattım mecburen açık renk halı....koltuklarıda kapattım....çocuk odasını sildim süpürdüm....oranın tülünü yıkamadım camınıda silemedim.....
yazlıkları kaldırdım...çocukların....sonra atre mutfak bitti....banyomu bitiremedim..eltim bayramda burada olamayacağı için dün aksam ma aile bizi topladı..onlara gideceğimiz için temizleemedim.....eltime gittik..
kaynana oturuyor baş köşede diğer eltimlerde geldi....ama taze gelin gelmedi...oturma izni olmadığı için ayda 1 rusyaya gidiyor bunun biletini satmışlar gidememiş...moreli çok bozuk olduğundan gelmedi.....ben olsadım eşimmm olmazzzzzzzzzzzzzz derdi...kaynım laf bile söyletmiyor...
neyse eltim opğça kek salata vs yapmış....kaynanam sofrada daha ellikere eline sağlık dedi....
ben yanında o kadar yapıyorum...bana bende yapardım diyor hep...
neyse oradan kaynanaya geçtik...ana oğul içeri oturma odasına geçti bende salona...çocuklar oyuncaklarına saldırdı...kaynanam ayyyy özlemişler diyor...birsende ttn özlemiş diyor...beniçeride pc başındaydım....eşimin hiç sesi çıkmıyor...................
..
bugün bütün eşyamızı topladım.....çocuklar uyusun şekerpare yapacam kurabiye poğça yapacağım...çocukları yıkarım sonrabanyoyu temizlerim...eşim kaynıma söylecek bugün müsayit olursa valizleri götürecekler..bayrama inş. evdeyiz bizden böyle kızlarr
canım kutlu olsun bayramınız öp kuzularıselam kızlarr
pc apıldı,dün temizlik yaptım gelemdim,şimdi eşimin dayısına gidiyoruz,yarın akşam gelicez bi aksilik olmazsa,kurbanı orda kesicez
herkesin bayramını kutlarım şimdiden,öptüm hepinizi ve meleklerinizi
canım iyi bayramlar öptük oğlunu ve seniMerhaba Kızlar,
Kimsecikler yok bugün.Sanırım bitek ben çalışıyorum hemde tüm gün.Annemdeyiz,eşimde 2 gündür yok bayramda da olmayacak.Bir yanım buruk.Bayram için alışveriş yaptık dün akşam hiçbişey bulamadım inanınDaha doğrusu alışveriş merkezleri insan seli bu kadar geç zamana bırakırsak böle olur.Benden böle geçmişe bakamadım kusura bakmayın.Hasta kuzularım varmış çok çok geçmiş olsun hepinize.
Ah Birsom ahhh sana yazmadan edemedim.Evine geçte şöle bi kafan rahat etsin.Kaynana adı üzerinde ne kadar iyide olsa yaranılmıyor canım.Kötü davranan çektiren daha kıymetli oluyor.Boşver sıkma canını.
Herkese şimdiden hayırlı bayramlar.Hepinizi ve kuzucuklarımı öpüyorum kocaman.Hepbirlikte nice bayramlar görmek dilegiyle...
dünürüm benim çok öptüm seni BorayıHerkese İyi Bayramlar..Sızlerı ve mınıklerı kocaman öpüyorum.Daha nıce guzel gunler gormek dıleğiyle...
Bırsencım ellerıne sağlık yoruldun ama bıtırmıssın.
Bızde yarın ıstanbul yolcusuyuz hayırlısıyla.Valızlerı daha bıtırmedım onlarla uğrasıyorum....
bayramınız kutlu olsun canımGünaydınlar
Tüm bacılarımın ve kuzucuklarımın bayramı kutlu olsun. Hepinizi kocaman öpüyorum.
Kociş namaza gitti. Gelince beni anneme bırakıp kurbana gidicek. Bende hazırlandım bekliyorum. Telden size bakmadan gidemedim.
Hepinizi öptüm kocaman. İyi bayramlar, iyi tatiller
selam bayanlar, ben haziran annesiyim, tecrübelerinizden faydalanmak için sık sık uğruyorum topiğinize,
hepinizin bayramını tebrik ediyorum tek tek, kuzularınızla nice bayramlara kavuşmanız dileğiyle
iyi bayramlar tatlımHerkese iyi bayramlaaarrr :)
yine işler içindesin Allah huzurunu bozmasın canım benimtünaydınlar kızlar kimseler yok .......biz kalktık saat 9 da çok şükür eski saatimize geri döndük gerçi babası gittikten sonra ömer uyandı..yanıma geldi yattı...sonra aliş ağladı onun yanına gittim....onu uyuttum ömer düşer diye gittim direk ömüşün yanına...uyumuşum orada rüyamda bide o arada yılanlar gördüm gerildim tabi...alişin ağlaması ile kalktım...alişle uyudum en sonunda 9 gibi kalktık...annemle sohbet ettim...
çocuklar oyun oynuyorlardı....sonra alt alma faslı,kahvaltı vs.kendim kahvaltı yaptım....evim temiz..çocuk odasını sileceğim ütü yapAcağım....
ama şimdi huzur içinde kk ma takılacağım...ne kadar huzurluyum allahımmm bozmasın yaaa keyfim gıcırr yanii
valla değişik olmuş bunlar ya:88::98::95: :76: :82::92: yeni ikonlar gelmiş
alışıcaz bunada ama biraz soğuk olmuş sankiben okadar alıntı yapmıstım kendim yazmıstım nerde yaaaaaa
ben bu yeni kk yı sevmedimm