2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar tadsız tuzsuzum...malum hastalıklar birde eşimle tartışmamız canımı skıyor...
şuan kaynanadaym....dün annemdeydik...kahvaltıdan sonra evimize geçtik...ama annemlerde çok sağlam kapıştık....eşim annesine toz kondurmuyor..ve bende karar aldım...açmayscağım ağzımı...sesizliğimle cezalandıracağım....canımdan bezdirdi beni.......dün eve geçtik..hemen ev işine giriştim..önce atak odama girdim..bütün tülleri perdeleri makinaya attım..yazlıkları kaldırdm..kışlıkları çıkardım giymediklerimi ayıkladım...birtek gardolabımı çekemedim heryeri sildim... toz aldım...yatk odamın camını sildim...nevresimini değiştirdim......sonra çocukları besledim...uyuttum...eşimide çocuk odasına yolladım...oturma odamın camın sildim tülünü yıkamıştım..astım..koltğu kanepeyi çektim sildim...halım yıkanmıştı...güzelce serdim...üzerini yine kapattım mecburen açık renk halı....koltuklarıda kapattım....çocuk odasını sildim süpürdüm....oranın tülünü yıkamadım camınıda silemedim.....
yazlıkları kaldırdım...çocukların....sonra atre mutfak bitti....banyomu bitiremedim..eltim bayramda burada olamayacağı için dün aksam ma aile bizi topladı..onlara gideceğimiz için temizleemedim.....eltime gittik..
kaynana oturuyor baş köşede diğer eltimlerde geldi....ama taze gelin gelmedi...oturma izni olmadığı için ayda 1 rusyaya gidiyor bunun biletini satmışlar gidememiş...moreli çok bozuk olduğundan gelmedi.....ben olsadım eşimmm olmazzzzzzzzzzzzzz derdi...kaynım laf bile söyletmiyor...

neyse eltim opğça kek salata vs yapmış....kaynanam sofrada daha ellikere eline sağlık dedi....
ben yanında o kadar yapıyorum...bana bende yapardım diyor hep...

neyse oradan kaynanaya geçtik...ana oğul içeri oturma odasına geçti bende salona...çocuklar oyuncaklarına saldırdı...kaynanam ayyyy özlemişler diyor...birsende ttn özlemiş diyor...beniçeride pc başındaydım....eşimin hiç sesi çıkmıyor...................

..
bugün bütün eşyamızı topladım.....çocuklar uyusun şekerpare yapacam kurabiye poğça yapacağım...çocukları yıkarım sonrabanyoyu temizlerim...eşim kaynıma söylecek bugün müsayit olursa valizleri götürecekler..bayrama inş. evdeyiz bizden böyle kızlarr

Son düzenleme:
selam kızlarr
pc apıldı,dün temizlik yaptım gelemdim,şimdi eşimin dayısına gidiyoruz,yarın akşam gelicez bi aksilik olmazsa,kurbanı orda kesicez

herkesin bayramını kutlarım şimdiden,öptüm hepinizi ve meleklerinizi

Merhaba Kızlar,

Kimsecikler yok bugün.Sanırım bitek ben çalışıyorum hemde tüm gün.Annemdeyiz,eşimde 2 gündür yok bayramda da olmayacak.Bir yanım buruk.Bayram için alışveriş yaptık dün akşam hiçbişey bulamadım inanın Daha doğrusu alışveriş merkezleri insan seli bu kadar geç zamana bırakırsak böle olur.Benden böle geçmişe bakamadım kusura bakmayın.Hasta kuzularım varmış çok çok geçmiş olsun hepinize.

Ah Birsom ahhh sana yazmadan edemedim.Evine geçte şöle bi kafan rahat etsin.Kaynana adı üzerinde ne kadar iyide olsa yaranılmıyor canım.Kötü davranan çektiren daha kıymetli oluyor.Boşver sıkma canını.

Herkese şimdiden hayırlı bayramlar.Hepinizi ve kuzucuklarımı öpüyorum kocaman.Hepbirlikte nice bayramlar görmek dilegiyle...

evet sibelciğim kim hiç değer vermiyorsa o kıymetli...

kendimi bu zamanki kadar değersiz hissetmemiştim

en son size yazdıktan sonra ömeride uyutup...saat 1 gibi fındık kırmaya başladım yarım kilo fndık kırdım rahat...ayklarken aliş uyandı....sonra hemen alişe yoğurt yedirdim tam bitiyordu ömer kalktık onuda yedirdim kaynanada markete gitti bayram için....tam poğça yoğuracaktım.. eşim geldi...çocukları o oyalarken...bende hemen poğça yoğurdum o fırındayken...fındıklı kurabiye yapayım dedim...oturum fındıkları dövdüm...rondo yok burada anam deli oldum kavonozla 10 saatt kır neyse onuda yaptım...poğça pişti onu çıkardım kurabiyeyi koydu...sonra şekerparayi yoğurdum...onu attım...bulaşıkları yıkadım...çamaşır astım...pirnç ıslattım...geldim oturmaya baya yoruldum valla....

Herkese İyi Bayramlar..Sızlerı ve mınıklerı kocaman öpüyorum.Daha nıce guzel gunler gormek dıleğiyle...

Bırsencım ellerıne sağlık yoruldun ama bıtırmıssın.

Bızde yarın ıstanbul yolcusuyuz hayırlısıyla.Valızlerı daha bıtırmedım onlarla uğrasıyorum....

Günaydınlar

Tüm bacılarımın ve kuzucuklarımın bayramı kutlu olsun. Hepinizi kocaman öpüyorum.

Kociş namaza gitti. Gelince beni anneme bırakıp kurbana gidicek. Bende hazırlandım bekliyorum. Telden size bakmadan gidemedim.

Hepinizi öptüm kocaman. İyi bayramlar, iyi tatiller

Son düzenleme:
annen geliyormuş gözün aydın canım bu ara hepsi huysyzz canım ondan sabredicez bu durumlarınada
halı yıkamada daha temiz oluyor gerçekten canım.eşininde işi hayırlı olsun inşallah bol kazançlı olur
valla kendini üzüyorsun gördün dimi yeni gelini tavrını en başta koymuş kimseninde gıkı çıkmamış sen ne desen suçlu olursun canım bence sende onları umursama böyle olmadık zamanda gelemem çocuklarla de özlet kendini iraz çok yanlarında olunca herşeye he deyince senin değerini unutmuşlar
canım kutlu olsun bayramınız öp kuzuları
canım iyi bayramlar öptük oğlunu ve seni
dünürüm benim çok öptüm seni Borayı
bayramınız kutlu olsun canım

selam bayanlar, ben haziran annesiyim, tecrübelerinizden faydalanmak için sık sık uğruyorum topiğinize,
hepinizin bayramını tebrik ediyorum tek tek, kuzularınızla nice bayramlara kavuşmanız dileğiyle

tünaydınlar kızlar kimseler yok .......biz kalktık saat 9 da çok şükür eski saatimize geri döndük gerçi babası gittikten sonra ömer uyandı..yanıma geldi yattı...sonra aliş ağladı onun yanına gittim....onu uyuttum ömer düşer diye gittim direk ömüşün yanına...uyumuşum orada rüyamda bide o arada yılanlar gördüm gerildim tabi...alişin ağlaması ile kalktım...alişle uyudum en sonunda 9 gibi kalktık...annemle sohbet ettim...
çocuklar oyun oynuyorlardı....sonra alt alma faslı,kahvaltı vs.kendim kahvaltı yaptım....evim temiz..çocuk odasını sileceğim ütü yapAcağım....
ama şimdi huzur içinde kk ma takılacağım...ne kadar huzurluyum allahımmm bozmasın yaaa keyfim gıcırr yanii

ben okadar alıntı yapmıstım kendim yazmıstım nerde yaaaaaa
ben bu yeni kk yı sevmedimm

selam kızlar
aslında herkeze gecen gün neler neler yazmıstım ama şimdi acıyorum yok nerde bunlar neyyse
biz iyi bir bayram gecirdik sayılır
bugun annemler dayımlarla yemege gelcekler
şimdi kız uyuyor bende ortalık topladım yemeklerimin adı hazır yapımı kolay
annemlerde vakitli gelip oturcaz beraber
şimdi ş basına görüşürzz

evet ya bende çok giremiyorum geçen gün uzun uzun yazmıştım hiçbiri yok gıcık oldum tekrar yazmaya ise ne halim var ne de zamanım:84:
bi selam vereyim dedim öpüyorum hepinizi

özlemcim aynen şekerim zaten eskisi kadar zamanımız olmuyor yazılanlarda gidince iyice gıcık bir durum oluyor herkeze iyi geceler
dayımlar gelmişti bugun güzel gecti cocuklar evi talan ettiler ama gittiklerinde oyuncakları toplamak 5 dakkamızı aldıgı için umursamadım
dayımın dogum günüydü onu kutladık cok güzel oldu
yarın hava güzel olursa baga gitcez bende gitmeden bi fotograf makinasına bakıcam alayım ki olmuyor böyle
işte benden bugunluk bu kadar hepinizi öpüyorumm

Merhaba kızlar kimseler uğramamış bayramda bizde sakin geçiriken bayramı dün arkadaşlar geldi bugün kardeşim Didimden geldi 1 hafta bende görümcemlerde yola çıkmışlar yarın bize uğruycaklarmış herzamanki giibi ne işleri varsa çok kötü oldu ertesi gün okul bide başlıyor birden yoğun tempoya girdim yani kardeşimle 8 aydır görüşememiştik ne işi varsa 4 çocuğuyla görümcemin bizde ya bide rahatlar şimdi kardeşimden ve sözlüsünden rahatsız olurlar gerginlik olur biliyorum ben hepinizi öptüm

selam bayanlar, ben haziran annesiyim, tecrübelerinizden faydalanmak için sık sık uğruyorum topiğinize,
hepinizin bayramını tebrik ediyorum tek tek, kuzularınızla nice bayramlara kavuşmanız dileğiyle

çok teşekkür ederiz sizinde bayramınız kutlu olsun

Herkese iyi bayramlaaarrr :)
iyi bayramlar tatlım

yine işler içindesin Allah huzurunu bozmasın canım benim

:88::98::95::76::82::92: yeni ikonlar gelmiş
valla değişik olmuş bunlar ya

ben okadar alıntı yapmıstım kendim yazmıstım nerde yaaaaaa
ben bu yeni kk yı sevmedimm
alışıcaz bunada ama biraz soğuk olmuş sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…