pınarcım tebrikler tatlım direksiyonuda geçersin eminim :))))))
tebrık ederım pınarcım
kazasız belasız gunlerde kullanmayı nasıp eder rabbım inşallah
Pınrcım hayırlı olsun canım.kazasız belasız güzel günelrde kullan canım.
Banucum görüşelim valla çok uzun oldu fırsat bulup görüşemedik.
Sibel canım ya şu iş stresi valla snei bitirdi resmen.inşallah ehrşey yoluna girer.eşinin olmaması kötü olmuş aslında en azından birlikte tatil yapardınız.
Malum biz kayınvalideye gidicez durgun üzgün bir bayram olucak hayırlısı bakalım.
Merhaba Kızlar,
Benimde yoğunluğumdan bakma fırsatım olmadı geçmişede pek bakamadım açıkcası
Gülşah gibi benimde keyfim yok,çok gerginim.Sanki birisi dokunsa ağlıycam.Ay en sonunda bu kadar stresten bi gün inme inecek diye korkuyorum kendimden :)
Biz arife günü bile çalışıyoruz.Kocişte bu cumartesi 1 haftalık Tayland'a gidiyor.Bayramda babamız yok.Bir yanımız eksik olacak.Anneme geçicem bende.Arabamızda geldi geçen hafta, babamla çalışırız biraz.
afıyet olsun pınarcım
off ya bugun hıcbısey yapmak ıstemıyo canım
öff ya bı pasta olsakta yesek ayy cok pıs bogazım buara
buarada nurtendekı resımlerı ferda saolsun yuklemiş face e merak edenlere duyrulurr:))
selam kızlar,herkes iyidir umarım
pınarcım tebrik ederim cnm,sınavını geçmişssin,gülhan cevabın için çok sağol cnm,
anenmdeyim ben hala yarın evime geçicem,burda pek pc ye giremedim,bebek görmeye gelen gidenm oldu komşulardan,evde de giremiycem dün akşam pc çökmüş,bakalım bayrama kadar yapılır inş,ben sizi çok özledim daha da özliycemm,öpüyorum sizleri ve kuzularıı
selamlar kızlarra.s.
akşam hiç uyumadım desem yeridir Ahsen sürekli ağladı emzirmek işkence gibi zaten boynumdan dolayı offff çok yoruldum yaaaa
geçmişi okumaya çalıştım ama tam değil
pınarcım geçmişsin sınavı darısı direksiyon başına sonra gelirsin artık bize
görümceni de mazur gör eminim hatasının farkındadır özür dilemek istiyordur bence ama insan bazen özür dilemek için bile olsa konunun açılmasını istemez sen büyüklük göstermişsin bravooa.s.
boynum fena ağrıyor bildiğiniz gibi değil netcem bilmiyorum Ahsen bu akşam uyusa da bende uyusam
bugün kayınvalideme bayram için bişeyler alayım dedim sonra sordum bedenini baktım istemiyor olmaz falan bende cebine para bıraktım zevkine göre alsın diye bedenini bilmediğim için kendim almaya cesaret edemedim başörtü zaten sürekli aldığım bişe olduğu iiçin düşünmedim böyle bir çözüm buldum
Kızlar hepinize iyi akşamlar diliyorum. Ben yarın izinliyim artık bayram dönüşü görüşürüz.
Herkese şeker tadında mis gibi bir bayram diliyorum sevdiklerinizle kuzucuklarla huzurlu sağlıklı bir bayram geçirin. öpüyoruz teyzeleri sizi ve meleklerimizi benim minnoş meleğimle...
slm kızlar bişey sorucam daha deminde sordum sandım ama yanlış topiğe yazmışım konuyu :90: kızlar şu kavanoz mamalarından kullanan varmı meyve püresi veye muhallebilerden benim kızım cok seviyor veriyorum ama teredütte kalıyorum sizce ne kadar dogru yapıyorum