günaydinlarrrr a.s.
geçmiş bayraminiz mubarek olsun hatunlar a.s. Rabbim tüm sevdiklerimizle nice mutlu,huzurlu,saglikli bayramlar göstersin inşaAllah a.s.
sanirim ilkkez bukadar uzak kaldim buralardan..işin komik tarafi bu sefer inzivaya felan cekilmedim :))) yani bilerek yapmadim..ha bugun yazicam ha yarin yazicam derken kaç hafta gecti..
kizlar ben kendimi atli karincada gibi hissetmeye basladim yaaaa..sürekli bi hareket var..sürekli bişeyler yapiyorum..ama gene ayni yere geliyorum..valla ben serradan önce böyle aktif değildim ya..bu aktiflikle evlere temizlige gitsem,hergün 2 ev temizlerim zaten,paraya para demem :))))) harcaniyorum buralarda
p
yetişemiyorum hiçbişeye,hiçkimseye..herşeyi unutuyorum ya..unutmayi engellemek için işleri zamaninda yapmaya calişiyorum..ama yok illa bişeyler kaciyor aradan..ay bi düzen oturtamadim gitti ya..gerçi nasil oturtcamki..evdeki hesap serraya uymuyor :))))
eşime aldigim mont için tam 3 kere daha cevahire gittim bu bikaç hafta içinde..gina geldi valla..sonunda tutturduk..ya bedeni ya modeli uymadi..ay bu arada evlilik yildönümünü unutmak eşime pahaliya patladi
3 canta aldirdim ona
bidaha unutmaz
o unutsada kredi karti 6 ay boyunca unutturmayacak
DDDD
bayrama gelince..eşim arefe günüde calişti..arefe o gelir gelmez karamürsele geçtik..hatta idoyu kacirdik beyfendinin işi yüzünden
neyseki diger idoya yetiştik..1.günde köye ciktik..2.gün anneme gectik..oh tüm sülaleyi gördüm bayram sebebiyle :) kuzenlerimi çok özlemiştim..onlarla vakit gecirmek cok iyi geldi..serra tam kubra delisi oldu :) kizi tuvalete bile yollamadi :)) kubrada o yaslarda benim kuyrugumdu :) ne cabuk geciyor zaman ya :)
4.gün eve geldik..c.tesi pazarda tahmin ettiğiniz gibi hep gezdik
ay bu adami 365 gün evde birak..bigün dişari cikalim demez ya..içi kurumus resmen
2gün boyunca camdan bile bakmadik
bolbol film izledik..zaten yakinda film eleştirmeni olcam
D maç yaptik..alt katimiz boş
yedik içtik oturduk anlayacaginiz
bugunde temizlik yapcam..baba kiz ortaliği talan ettiler
ben hiç dagitmadim
parmagimin ucunda gezdim
suclu onlar,ceremesi benim
diyetimede basladim tekrar..regl idi bayramdi kosturmacaydi derken iyice salladim diyeti
hasta olan kuzucuklarim olmus cok cok gecmiş olsun a.s.
bengicim seker cikmiş gene
az kaldi canim sabir diyelim ne diyelim..cok gecmiş olsun a.s.
birsencim evine gecmene cok sevindim..bence cok daha iyi olacak senin için..kayinvalidende sinirleri harap olmaktan baska bişey olmuyordu..gerçi iyi tarafindan bakarsak borc işini hafiflettin epey..ay buarada kac kere aramişsin canim ya..telefonum daha yeni elime gecti..oyuzden geri dönemedim..digerinin sürekli şarji bittiği için kimseyi arayamiyordum dogru dürüst..inşaAllah firsat bulur bulmaz geri döncem sana
pinarcim defdosum hasta olmus cok gecmiş olsu..gecmiştir muhtemelen :) bayramda da güzel planlariniz varmiş..inşaAllah gercekleştirmişsinizdir :)
sibelcim bayramda eşin yokmus..olsun kiz böyle ayriliklar evliliği perçinliyor :) 1-2 hafta balayi gibi geçiyor
DD sende annenlerle güzel vakit geçirmişsindir inşaAllah a.s.
nurancim maraton devam ediyor anlaşilan :)
filizcim kardesin gelmiş..muhtemelen ben yazana kadar geri dönmüştür :S Allah kavustursun diyeyim a.s.
tülaycim söyledimmi bilmiyorum ama basin sagolsun canim..Rabbim rahmet etsin teyzecigine
nurtencim,esencim,gülşahcim resimlere bayildim :) hele daghana koptummm :)
özlemcim maraton nasil gidiyor tatlim :) resimlere baktim..ama yorum yapamadim..ikiside sana benziyor maşaAllah :)
gülhancim ist.a gelmişsin..gene görüşemedik tebrikler :)))
ferdacim hala annesinde sanirim..
tutkuncum gözünaydin kardesin geliyormus..maşaAllah görümcende yetişmiş hemen :)
ay kesin birilerini unuttum gene
lütfen kusuruma bakmayin kizlar a.s. hepinizi kocamancaaa öpüyorum :)