2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Benim kızım bi ara kavanoz maması hariç bişey yemiyordu canım. Mecbur veriyordum. Şimdi ise en çok bebelac'ın muzlu muhallebisini yiyor. Dışarı çıkınca iyi oluyor

Sağolasın canım inşallah

Sağoalsın tatlım inşallah

Kendide farkında hatasının. Dün akşam hastaydı bayağı. Sen niye bana bakmıyosun bak hasta oldum ben diyor. Dayanamadım sarıldım yine. Ihlamur yaptım. Çocuk gibi işte ne yapayım

Ooo cidden hamarat hatun olmuşsun kolay gelsin canım

Teyp gibi kaydediyorlar herşeyi. Çok dikkatli konuşmamız gerek yanlarında. Dedesi de geçen bi arabaya kızmış aynen eşşek herif demiş. Defne'de bebeğine parmağını sallayarak hııı eseeeekkk diyor

Çok geçmiş olsun canım. Allah beterinden saklasın sıkma canını. Kolay bi operasyon diye biliyorum. Arkadaşımın yeğeni oldu kısa süre önce. Çok rahatladı çocuk. Sürekli aynı şey olmasındansa alınsın kurtulsum kuzum

Günaydınlar bacılar

Dün gece hiç uyumadım desem yeridir. Defdoş'um akşam bi huysuzdu. Saat oldu 12 uyumuyor. Hadi uyumamasını geçtim keyfi yok belli sürekli ağlar halde geziniyor. Aldık araba ile dolaşmaya çıktık. Yarım saat sonra sızdı kucağımda. Yatırdık yatağa gece bir çığlık çığlığa uyandı. Sese kayınvalidem, kayınpederim, görümcem , kaynım herkes telaşla geldi. Nasıl ağlıyor. Neyse sakinleştirdik mama istedi içti uyudu. Yarım saat sonra bi daha. Sabaha kadar böyle uyanıp durdu. Bizde uyku yok tabi. Sabah baktım olmayacak süreklide kulağını tutuyor. Daha önce götürdüğüm KBB hastanesini aradım. Saat 8'e kadar nöbetçi doktorumuz var. 9'da randevular başlıyor ama hiç boş yok. Gelin nöbetçi doktor görsün dediler. Kalktık kayınpederim ile gittik saat 7'de. Bizden 10 dk önce bi kadın getirmişler. Yüksekten düşmüş burnunun üzerine. Adam da ameliyata girmiş şansımıza. Neyse ordan yakında ki başka bir hastaneye geçtik. Nöbetçi doktor yokmuş. Nasıl özel hastane bu ya dedim. Ordan başka bir hastaneye daha. Ordaki de aile hekimiymiş. Baktı çocuğa kendi doktoruna götürün dedi. Nasıl doktorsunuz siz beyefendi diyorum. KBB uzmanı mıyım ben hanımefendi diyor. Tamam olmayabilirsiniz ama sizde nöbetçi doktorsunuz neticede. Ne işe yarıyorsunuz, paramızla rezil oluyoruz lanet olsun dedik çıktık. Kendi doktorunu aradım. Saat 10:30'a kadar toplantısı varmış. Eve götür şimdi calpol ver uyut. Saat 11'de getir dedi.

Gittik eve. Calpol verdim. Kayınvalidemde minik havlular ısıttı. Boğazına, kulak arkasına falan koyduk. Rahatladı biraz, uyudu kuzum. Gidicekler bakalım ne diyecek doktor. Heralde boğazı kulağına vurdu yavrumun ya

Kimseler gelmemiş. Ya bayram öncesi yoğunluğu yada artık kapatmaya başlıyoruz topiği

Defne'yi doktora götürmüşler. Boğaz enfeksiyonu demiş. Kulak arkasında ki bezeleri de o yapmış. Öksürüğü ciğerden değilmiş çok şükür. Geniz akıntısı öksürük yapıyormuş. Antibiyotik vermiş. Öksürük için farklı bir şurup vermiş. Bende konuştum az önce telde. Burun için kesinlikle otrivine kullanmayın, hem bağımlılık yapar hemde daha çok küçük onu kullanmak için dedi. Bol bol sinomarin sıkın dedi. 1-2 güne geçer boğaz enfeksiyonu, haftaya cumartesi de kontrole getir dedi.

Birde ishal gibi kaka yapmış sabah. Doktorda da yapınca "enfeksiyon ishali değil, ne bulursa yeme ishali demiş doktor :)" Anlayacağınız her bulduğunu yemesi de iyi değil kızlar. Bizimki eline geçen her meyveyi, kim ne yemek yerse ondan tırtıklamayı sevdiği için böyle olmuş. Birde çikolata ve sakıza düşkünlüğünü biliyor doktor. O yedikçe seviniyor diye sizin de hoşunuza gidiyor ama karaciğerini yoruyorsunuz daha çok küçük büyüyünce fazlasıyla yiyecek zaten dedi. Bugünden itibaren onlar da yasak yani.

Neyse ki şimdi keyfi yerindeymiş. Boğazına bakarken kustuğu için biraz huzursuz olmuş yemek yerken ama iyiymiş çok şükür. Bayrama kadar toparlar inşallah kuzum. Ne zor ya Allah onların hastalığını bize versin valla

of yaa bu çocukların hastalığı moral falan bırakmıyor heee geçmiş olsun pınarcım
şimdi kayınvalidem aradı Ahseninde ateşi çıkmış calpol ver dedim bakalım düşmezse dr yolları görünür bize(

Ceren, Pinar, Esen gecmis olsun kuzulara. Umarim, bayrama kadar birseycikleri kalmaz.

Ceren, Doruk'da da ara ara horlama gibi sesler duyuyorum, acaba bende mi süphelenmeliyim geniz etinden. Icime kurt düstü, bir daha doktora gittigimizde sorayim.

Herkeslere ne oldu acaba? Sanirim bayram telasi var bir cogunda. Bizde de son birkac günümüzün telasi. Bayrama ayrilikla girecegim, Pazartesi yolcu kardesim. Ic sIkIntisi var biraz, yagmurda iki gündür durmadan yagiyor, eve hapsolduk resmen.

Ay canım haklısın valla ya. Moral falan sıfır. İnşallah düşmüştür kuzumun ateşi. Çok geçmiş olsun canım

Sağolasın canım inşallah

Bugün fena yoğun bir gündü. Hâlâ daha şirkete pasladığım bekleyen işlerim var ama benden çıktı artık. Arife gelmiyoruz. 9 gün tatiliz kısmetse.

Ufaktan toparlanayım. Evden girerim artık. Görüşürüz kızlar öptüm hepinizi

ben geldim....dün ömeri cerraha götürdüm....yarasına baktı....bu yaraya dikiş atılsa çabuk iyileşirdi...
daha iyi olmamış uyuşturalım dikiş atalım dedi...babasına sorayım dedim..8 gün olmuş dedim...eşimde ne bileyim doktor karar versin dedi....bende siz karar verin dedim..hala bana ilk olduğunda dikiş atılsaydı diyor....dedim benmi buna karar vereceğim...doktor öle dedi bizde kabul ettik dedim...
şimdi yarasn açalım dedi....antibiyotik krem verdi açık kalsın dedi...

eve geldik...dün öle koşturmaca geçti gitti....
bugünde erken kalktık kahvaltı faslı vs...
çocukları uyuttum biri uyudu biri uyandı...
bende form ist. gittim...çocuklara birer tişört aldım..
şöle bi lcw bakim dedim..bir kot bir tişört kendime aldım...kociş ne der bilemem ama aldım...
kotum yok hiç...zayıflayınca olmuyorlar...
oradan koşa koşa eve geldim...annem fizik tedaviye gitti bende çocukları uyuttum...hemen mutfağa daldım çocuklara çorba yaptm...çay koydum..bulaşık makinasından bulaşıklar çıkarıp yerleştirdim..halam geldi...üstteki komşuda seslendi...kısır yapalım dedi.. bende gel halam bizde dedim...o arada çocuklar uyandı ...pış pışlladım....sonra sofra kurudum komşu kısır yaptı annem geldi...başka bir komşu daha geldi...yedik içtik gittiiler...bende bakim dedim...
annemde biliyorsunuz fazla giremiyorum nete annem hemen bişey bulup nete girmemin siteminde bulunuyor....

alişle ömere gelince çok fena oldular kızlar ...yapma etme hiçbişeyden anlamıyorlar....en az günde ellikere buzdolabını açıp içine oturuyorlar....ömer ele başı kaçkere söylüyorum iyilik yok bağrarak yokkkkkkkkkkkk dinlemiyor...anlamıyormu anlıyor ama dinlemiyor...fişleri pirizleri elliyor..neden böyle bu çocuk ....bide alişide sürüklüyor peşinden....şaşırdım kaldımmm....

bu arada akdeniz anemisi taşıyııcılığımız yokmş...alide kansızlık var ferrum verdi doktor 7 damla günde ikikez..ben bir çorba kaşığı veriorum günde birkere...acaba şurubunu vwersem nasıl aynı şekildemi fayda eder acabaa

pınarcığım çok geçmiş olsun cnm..........

bende yarın bi arkadaşımın arakdaşlarını benim tüp bebek doktoruma götüreceğim...
oradanda evime geçeceğim evimi temizleyeceğim...çok şükürrrr evime geçeceğim...
eşimle daha konuşmadım ama bayramı evimde geçirmek istiyorum oda kabul eder sanırım
pazar günde eltim bizi ya kahvaltıya yada öğle yemeğine alacakmış kendisi ve kızı bayradma kapadokyaya gidiyormuş o sebepten arife günüde ben kaynanama poğça tatlı yapacağım....temizlik vs. yapamam .....anneme benim hiç borcum yokmuşum gibi davrandığımı söylüyormuş...
kendisinden nefret ettimmmmmmm artıkk yaaaaaaaaaaa

ceren gecmiş olsun canım yaa
valla zor inşallah küçülmştürde yavrum sıkıntılara kalmaz
bu arada ikimizde kayserideyiz görüşmek fırsat olmadı
görüşelim yahuu
ayy kıyamam defneme yaa bayram agzı hastalanmasa bari kuzum
hastanelerede gıcık oluyorum varya Allahım onlara düşürmesin ama onlarsızda koymasın
töbe yarabbim

cok gecmiş olsun pınarcım
bayrama kadar gecer inşallah
ayy kuzuma cikolatamı yasak yaa kıyamam
neyse keyfi yerine gelmiş ya cok şükür

gecmiş olsun sizede esencim
bu cocuklar mevsim degişti hemenbelli ettiler valla

ömere takrar gecmiş olsun
alidede tasıyıcılık yokmus gözün aydın olsun
ohh evine gidiyormussun hadi hayırlısı
cicleride güle güle kullanın
kaynananıda Allaha havale et Allah o kadını ele ayaga koymasın evlatlarına muhtac etmesin evinde mutlu saglıklı otursun canım sizde bulaşmasın inşallah

COLOR="Indigo"]selam kızlar
kac gündür ne topikte ne fece de kimseler yok
bayram telaşınamı girdiniz ayol ama böle hiç güzel degil buralar
ben bugun temizliği bitirdm cok şükür
birde yaprak sardım kız uyyunca
onunda kaygısı kalktı
valla başka bişide yapmadım
oruclu olunca dışarı cıkmakta istemiyorum iyi oldu evde böle
akşam üstü halılar geldi yıkmadan 4 tane 6 m2 2 tane 2m2 halıya 50 tl verdim
bana uygun geldi bilmem size nasıl??
oh mis gibi temiz eve temiz halılarıda serdim iyi oldu
yarında tatlıyla susamlı simit yapcam inşallah
bittii
pazarda dayımlar geliyor bir yıkışma başlıcak bana
işte böle hatunlar
herkez kendine ii baksn öpüyorum totikleri ve sizleri[/COLOR][/COLOR][/COLOR]

günaydın sabah 5.15 den beridir ayaktaym ömerle beraber yatıyoruz....bi ara ömerin ayağı alnıma deydi cayırrr cayırrrr şok oldum peluş battaniye ile uyuyoruz...hemen açtım üstünnü hemen düştü ama tam değil.....delireceğim yaa neden bu kadar hasas bu çocuk...kış gelince dökülüyoruz
acaba benmi besleyemiyorum doğru düzgün bu çocuklarıda bünyeleri zayıf düşüyor....sabah erkenden randevu alıp gideceğim doktora.....bugünde evime gidip temizlik yapacaktım yaaaaaaaaa.......
inş.toplar kendini....artık evime geçeğim yaaaaa

Selam kızlar nasıl herkes 2 haftadır çok yoğundum görümcemler geldi almanyadan yazmıştım evde 15 kişiydik gürültü patırtı okul misafir derken bide yine 19 mayıs hareket çizim görevim geldimi saat 9-5 oraya git hareketler çizimler çekimler akşam gel misafir yemek bulaşık yatak yorgan gece 4 de yat sabah kalk yine maraton bittim ağzım aft oldu dişim yine inmeden şişti türkiz kalabalıkta sıkıldı çıldırdı bayramda komple yatıcam çok yoruldum ya.

bİRSOM YENİ ADIN VE GİFTLERİN SÜPER ÇOK KUUUL OLMUŞ
GEÇMİŞ OLSUN BU ARADA İNŞALLAH HEMEN GEÇER ATEŞ
hANDEOR VE GÜLHAN BURDA ÇOK ÖPÜLDÜNÜZ KIZLAR

selam kızlar a.s.
kursa gitiim geldim eşimin işyerine uğradım sonra o beni arabayla eve bıraktı arabamı yıkamaya verecek
akşam da bayramlık almaya gidicez
Ahsen hala pek iyi sayılmaz aşırı mızmız netcez bilmem
ay bu arada anneciğimin gelmesine sayılı gün kaldı çok özledim çokkkkk

selam kızlar

birsom ya gecmiş olsun cnm biliyosun defnede az üşütsün hemen hasta oluyor seninle alakalı bi durum degil cnm ya hassas bünyeli biizmkiler ama defne biyere gidince hic yaramıyor illa evinde iyileşiyor illa evini istiyor sende evine gec hayırlısıyla düzene girierler hayırlısıyla... bak ne dicem abim dün kutlaya demiş evlerine alıcı cıkış satıcaklarmış ama bizm haberimiz yok annemlere bişi soran yok bunu satıp başka yerden alacaklarmış kzın bi ablası haznedarda ordan alırlar heralde, 1 senedir yalnız kaldı orda olurmu hemn sokulması lazım onlara!! neyse işte lafım şuraya gelecek inş. sizin evde satılır hayırlısıyla aklıma hemn sen geldin valla.. evine yerleşte sana gelicem cnm ok.

esen,ceren,pınar kuzular hastaymış gecmiş olsun.

bize gelince 2 gün annemde bişiler yaptım sonrasında kendi halılarımı halı yıkama makinasıyla yıkayım dedim aman ne bicim bişeyiş hic begenmedim mecbur yıkatmaya vericem cokta gec geliyo bidaha geri serdim,yani bayramdan sonraya kaldı temizligim havalarda bi güzelki icim gidiyo inş. sogumaz bayram sonrası..

bide eşim yeni biyerle anlaştı merter realle tezgah kurdu bugun acılışı oldu ama tüm tezgahlara izin vermemişler bitek pamuk şeker kurdu yrn hepsini acarım diyor inş. hayırlısı olsun cok seviniyorum koca kış yatmaktan iyidir corbamız kaynar..
akşam üstü bizde gittik defne tek kelimeyle kudurdu ya zaptedemedim ikimizde cok yorulduk.. yıkadım yatırdım.

yrnda kuaför işim var sabah arayacagım gel derse giderim saclara bi balyaj daha atsın.. bizden böyle öpüldünüz..

erkenden uyumuşum yaa çok yorgundum...
nurtenciğim sağol...valla şimdi bu saatte alişin kusması ile uyandm cnm
eşim diyorki çok şey yedi ondan...inş.ömer gibi değildir ömer kuzu gibi yattı serum yerken bu durmazda...
bugün hastanedeyken kaynana aradı haberi yoktu ömerden...eşime benim tatlı poğçasını yapacakmıyım diye sormuş...eşimde evet demiş....ama hastanedeyiz demiş...

kadın hiççç birdaha aramadı yaa...kızlar benmi abartıyorum...nasıl olurda birdaha aramaz yaaa
annem ellikere aradı...bu kadar bencil bir kadın...
kendini düşünen biri iştee...

neyseeeee allahın izni ile inş..evime geçeyim...yarın çocuklarıda alıp geçeceğim..öle temizlik yapacağım.....yaptığım kadar ne yapem başka yolu yok...
ama pazar günü kaynanaya gideceğiz kalacağız...ufffffffffffffffffffff arife eve dönemk istiyorum ama eşim istemiyor 2-3 gün sıkamıyorsun dio dişini.....

nurtenciğim ve diğerr kızlar beklerim evime yerleşeyimm..

birsencim öncelikle geçmiş olsun canım
eşin sence de biraz bencil davranmıyormu bildiğim kadarıyla ikizlere çok düşkün ama annesinin çocuklara davranışını pek aldırmıyor gibi benim çocuğum hastanede olacak annem aramayacak anneme acayip kızar tepkimi de koyarım
he bi de poğaça yapacakmı sorusuna evet diyo ne demek yaa sen çocuğunla hastalıkla uğraşıyorsun tatlı mı yapacaksın onun senin evini temizlemesi lazım şu durumda
çok kızdım yaaa valla bu kadar susmamalısın bencea.s.
,ay kusura bakma çok tepkisel davrandım ama valla haline üzülüyorum

günaydın milleta.s.
sabah kalktık Ahsen çok huysuzz eşim uyuyor bende kahvaltı hazırlıycam şimdi sonra da beylik pazarına gidicez
herkese hayırlı pazarlar

Günaydın esenciğim.....
Tepkin çok normal cnm...bende aynı tepkiyi veriyorum..ama annem o benim
diyor savıyor....bıktım bıktımmm canımdanda bıktım esen sizldere yazmaya bile gücüm kalmadııı artık günden güne bunalıyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…