- 14 Ağustos 2008
- 7.149
- 210
slm kızlar bişey sorucam daha deminde sordum sandım ama yanlış topiğe yazmışım konuyu :90: kızlar şu kavanoz mamalarından kullanan varmı meyve püresi veye muhallebilerden benim kızım cok seviyor veriyorum ama teredütte kalıyorum sizce ne kadar dogru yapıyorum
Benim kızım bi ara kavanoz maması hariç bişey yemiyordu canım. Mecbur veriyordum. Şimdi ise en çok bebelac'ın muzlu muhallebisini yiyor. Dışarı çıkınca iyi oluyor
Iyi Aksamlar Kizlar,
Ihmal etmek istemiyorum sizi hic. Yazmadan gecmeyeyim yine...
Gülsah'cigim unutmadan, öykü yazim calismalarima bir süredir ara verdim ama kafam sürekli mesgul. Yatmadan okuyorum bu aralar, zihnim bos kalmasin diye. Bir isle mesgul olmak, hemde bu isi cok sevmek, insanin ic huzuru icin cok önemli bence. Gezme demissin birde...Genlerimde mi var nedir bilmem ama annem ve babamda gezmeyi cok severler. Sanirim onlardan etkilenmisimdir. Resimlerde o anlarin cansiz, bir soluk alip veris kadar kisa anilari. Onlara bakmayi seviyorum, ve paylasmayida nedense...
Pinar...Cok tebrik ederim canim, gecmissin sinavini. En kisa sürede ehliyet cebinde olacaktir, o zaman degmeyiz senin keyfine, artik Istanbul kazan sen kepce...
Birsen...Cok üzüldüm Ömer'in durumuna. Ama basinda yakalamissiniz, cok büyük bir sans. Ve eminim ki, ilac tedavisi sonuc verecektir.
Esen sanirim boyun agrin var, gecmis olsun canim. Emzirme konusuna gelince, Pinar'in yöntemini deneyebilirsin. Ya da biberon aliyorsa, meme yerine onu tercih etmesine tesvik edebilirsin. Allah kolaylik versin.
Doruk hazir uyumusken, biraz keyif sürelim kardesimle. Görüsürüz kizlar. Öptüm hepinizi...
Sağolasın canım inşallah
pınarcım cok tebrik ederim canım darısı direksiyona vee kazasız belasızyola cıkmana inşallah
görümcene gelince bende ogün stresten sölemiştir farkına varmıstır ama caktırmadan gönlünü almaya calısıyordur aman sen zaten anlattıgın kadar onlarla cok şükür iyisin oda seni seviyordur tabii takma gecer bunlarr
birsen canım alişime tekrar tekrar gecmiş olsun annendeymişsin azcık kendine gelirsin sende dikkat et vitamin destegi al git saglık ocagına kan sayımı yaptır ihmale gelmez biliyorsun
özlem bizde seni özledik canım zeynebi ve mehmeti kokulu kokulu öpüyorum
banucum güle güle gidin inşallah kazasız belasız iyi tatiller iyi bayramlar şimdiden
duru kuzuma da maşallah tabi ününde abla olunca cok farklı oluyordur yaa süperr
esencim canım yaa boyun agrısı cok zor valla tekrar gecmiş olsun ayy ahsen kuzumada nediyim memeden kessen valla rahat etcen ama tabi sen bilirsin
unuttugum atladıgım varsa affola kuzuları missssss gibi öpüyorummm
Sağoalsın tatlım inşallah
Kendide farkında hatasının. Dün akşam hastaydı bayağı. Sen niye bana bakmıyosun bak hasta oldum ben diyor. Dayanamadım sarıldım yine. Ihlamur yaptım. Çocuk gibi işte ne yapayım
selam kızlarr
anam ben su bayram temizliğinin içine gömüldüm valla
sabah kızcemle kalkıp ütü yaptık ama dag gibi camasırda yıgılı banyoda
sonra anneme gectik sohbetim vardı bugun kızı güzelce uyuttum tam gicem uyanmasınmı valla sıktı bu cocugun beşik sevdası neyse annem aldı ayagına sallarken ben cıktım saat 3:30 gibi sohbet bitti eve dönerken marketten yaprak aldım sarcam bayrama (bu ara hamaratlıgım tuttu)
neyse eve geldim benim cimcime nasıl sarıldı bana annanesi sallamıs bir saat uyumus kuzum
neyse halamlar gelmiş benden önce iftar yaptık beraber
sonra babamlar geldi onlara sofra hazırladık
tabi benim kız kudurdu cantamı karıştırmıs içinden güneş gözlügünü bulmus bana getirmiş gülerek bide gö gö diyor aman yarabbi
bide buara cok dillendi ne desek anında kaydedip diyor gecen babası arabada giderken bi arabya yuhh oha dedi hanzade şimdi şaşılcak bişi odumu ohha diyor yaaa unutmuyorda bende üstüne düşmedim düşsen söleme desem inadına yapcak ama babasına kızıyorum bidaha öle deme babası diye dogrumu yapıyorum bilmiyorum
ayy yoruldum yazmaktan
yarın evdeyim oturma odasınıda temizleyim tüm evi tekrar süpürüp işimi bitircem temizliğim tamamlanmıs olcak öglen kız uyurkende yapragımı sararım bitti
pazar dayımlar gelcek izmirden cok mutluyuz
işte böle be kacar kız erken uyanıyor hiç olmazsa erken yatayımda uykumu alayım
Ooo cidden hamarat hatun olmuşsun kolay gelsin canım
Teyp gibi kaydediyorlar herşeyi. Çok dikkatli konuşmamız gerek yanlarında. Dedesi de geçen bi arabaya kızmış aynen eşşek herif demiş. Defne'de bebeğine parmağını sallayarak hııı eseeeekkk diyor
iyi geceler kızlar ben hala oturuyorum berkede bugünlerde geniz eti meydana geldi.uyuyamıyor malesef gece sabaha karşı ancak sızıyor süreki horluyor ve nefes alamayıncada kalkıyor sürekli.
dün dr a götürdüm ultrason çekti büyükçe gözüküyordu sprey le şurup yazdı bayramdan sonra salı yada çarşmba tekrar görecek eğer küçülmemişse alınacak sormayın bide bu çıktı başımıza allah beterinden saklasın tabi..
Çok geçmiş olsun canım. Allah beterinden saklasın sıkma canını. Kolay bi operasyon diye biliyorum. Arkadaşımın yeğeni oldu kısa süre önce. Çok rahatladı çocuk. Sürekli aynı şey olmasındansa alınsın kurtulsum kuzum