2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

özlemcim sanada günaydın tatlım:)))))))))))

aynurcum hamilelik nasıl gidiyor bu arada alpiş nasıl

banucum canım benim bazı kendini bilmez tipler var öyle sıkma sen canını sen o güzel yuvanın ve eşinle olan mutluluğunun tadını çıkar.ewt canım senin işim bizimkindende zor gerçi Allah nasip ederse bende senin gibi olacağım.hamilelilk bulantı ve yorgunla şimdilik ii gidiyor yarın kontrole kalp atışlarını duymak için gidicez inş. bi aksilik çıkmaz banucum.güzel kızlarını öp benim için yağmurcumada derslerinde başarılar diliyorum.çok çokta öpüyorumm

aynurum sağol tatlım güzel dileklerin için:) küçük bebişimizde iyidir inşallah kalp atışlarını yerim ben kuzumun:) hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah alpişide öp kocaman :) benim yerime kendine dikkat et canım

çok sağol canım benim.

pınarcım hastaymışsın çok geçmiş olsun canım şimdi birazdaha iyisindir umarımdefne prenses nasıl annesi?.sibelcim nasılsın yağız paşam nasıl öp annesi benim yerime.tülaycım canım kardeşim sen nasılsın selinim güzel kızım nasıl? tam okuyamadım ama galiba k.pederin vefat etmiş canım başınsağolsun Allah rahmet eylesin.Allahım geride kalanlara sağlık sıhat uzun ömürler versin.

kızlar sabahtan beri pc açık ama yarım yamalak okuyabildim alpiş sağolsun pc başına geçince basıyor yaygarayıı geçen karşı komşu geldi bi sorunmu var diye o derece yani şu sıralar gene mızmızlığı üzerinde.şimdi uyududa bende rahat rahat yazabiliyorum size.birazdan bi duşa gireyim inanın artık kendimi unuttum alpişle ilgilenmekten çokmu şikayet ettim Allah'ın gücüne gitmesin ben bide ikinciyi çok istemiştim olsunda sağlıklı sıhatli olsunlarda herşey feda onlara.varya kızlar gece nasıl yatıyosan sabah bütün gün öyleyim saçımı bile taramaya vaktim olmuyoo pasaklı pasaklı dolanıyorumm şu sıralar çok çabuk yoruluyorumm kızzlar dua edin yarın miniğimizin kalp atışlarını hayırlısıyla duyalım 2011 haz.annelerine baktığımda bebeğini kaybedenler var buda beni üzüyoo.canım arkadaşllarım iyiki varsınız ben bi duşa girip çıkayıp yoksa alpiş uyanırsa kalırım gene.hepinizi çok çok öptümmm

herkese merhaba :) geçmişi çok fazla okuyamadım çok işim var çooookkkk okuldan geldim oğlanı yıkadım uyuttum . makineye çamaşır attım ortalığı toplayıp toz alıp yemek yapıp sınav sorusu hazırlamam lazım ve tüm bunları Deniz Kaan uyanmadan yapmalıyıııımmm

Tülay'cım canım başın sağolsun
Aynur'cum sağlıkla al inşallah meleğini kucağına:)
gelmeye çalışırım tekrardan ama çok zor görünüyor öptüm hepinizi ve totikleriiiii:)

bengicim çok teşekkür ederim canım darısı tüm isteyenlerin başına.deni kaan paşamda alpiş gibi nennen yaparken sende hallet gel işlerini ben duşumu aldım geldim

Tabi ki hayatım ya insan kimseye yakıştıramıyor ölümü. Allah rahmet eylesin canım a.s.

özlemcim bende sinirlendim kızın yazdıklarına terbiyesizlik diz boyu valla aldatılmayı asla kabul edemem canım midem kaldırmaz

pınarcım Allah korusun böyle kadınlardan valla eşlerimizi

Amin canım a.s.

Ay Ayşe'cim çok zor bi durum ya. Allah yardımcıları olsun. İnşallah yanılıyorlardır da sağlıkla alır arkadaşın bebeğini kucağına canım a.s.

Gelmedi tatlım a.s.

Çok sağolasın canım. Evet fena hasta oldum ama 10 tane iğneyi olunca kendime geldim çok şükür. Defne'de iyi canım. Babanesinde keyifli vakit geçiriyor canım a.s.

Oyy Allah kolaylık versin valla 2.çocuğu çok isteyenlerin başında ben vardım ama şimdi gözüm yemiyor ne yalan söyleyeyim. İnşallah sende duyarsın kalp atışlarını aklına getitme öyle şeyler a.s.

Canım benim bütün bunları yaparken arada hamile olduğunu da hatırlar olur mu klava:

Bende yoğunum bugün. Sabah yazdığım gibi gitti telefondaki tüm bilgiler. Şimdi arayanları kayıt ediyorum tek tek

Bi çay koyayım kendime a.s.

Ben toparlanayım kızlar yavaştan. Görüşürüz öptüm hepinizi a.s.

tatlım ya sorma çok yoruldum

tülaycım basınız sagolsun canım yaa Rabbim mekanını cennet etsin inşallah kolay degil zor bir durum eşindende ALLAH razı olsun su asoguk günlerde seni götürmemiş

pınarcım yaa valla mendil koklamasına razıydım ama battaniye hiç olmadı napcaz b,lmem
tubacım battniyeyi kaldırırım sorun degil 2 tane sevdiği oyuncak var calliou ve sünger bob ama istemiyor babbani babbani oyyy oyyy

özlemmm valla battaniyede koklasa mendilde koklasa anacım aksi kız genede ben sallıyorum hatunu
hayırlısı daha neler görcez bakalım

aysecim arkadasın için gercekten cok üzüldüm Rabbim yüzlerine baksında yanlıs teshis konmus osun inşallah

iyi geceler hatunlar
bugun gezmeden direk kaynanamlara gectim kocamın bursadan dayısı geldi onu görmeye aman bizim kız gene kudurdu ama iyi oldu eve gelir gelmez uyudu
bende azcık bakınıp cıkcam basım agrıyor
burarada birsen nerde gene kayıplara karıstı bu hatunnn

İyi Akşamlar Kızlar,,

Bır ıkı gundur keyfım yoktu.Canımda yazmak ıstemedı.Umarım herkes ıyıdır.Bızde bı yaramazlık yok Boranın pesınden kosturmaya devam:))Cumartesı,pazar dısardaydım herzaman kı gıbı.Hafta ıcının acısını cıkarıyorum Alp evdeyken.Borayada değişiklik oluyor.Cocuk hep daıre kapısının onunde hazır ve nazır beklıyor kapı acılsın dıye.:))

Organızasyon ısını sormussunuz kızlar.Valla aslında ıs bende bıtıyor.Fırmayla halen gorusuyoruz yenıyılı bekleyelım dıye bır karar almıstık.Benım evımın olduğu caddede acma fıkrı vardı.Ama burasıda restaurant,cafe,bar acımında acaıp tuttu.Bu sebeble suanda kıralar tavan yapmıs durumda.Kucuk bıryerde hıc denk gelmedı sımdılık.Ya mekan değiştırıcem yada arayısa devam.Bakalım bayramda ıstanbulda görusucez tekrardan.Olmadı eskı işime donebılırım ama oda acaıp yoğun.Gun ıcındekı sorun deıl ama yurtıcı,yurtdısı seyehatları hıc bıtmıyor.Cocukla cok zor olur.Olmadı Alpın yanına yanasıcam artık.Ayy alternatıf cokmus bole yazınca.Bakalım kısmet dıyorum artık.

Tulaycım cok uzuldum basınız saolsun.Allah mekanını cennet eylesın Kayınpederının.Cok zor yaa esınınde sana cok ıhtıyacı vardır bu donemde...

Banucum ıyıyım sen nasılsın.Ayy ne manyaklar varya mıllet ıyıce zıvanadan cıktı.Esın gereklı acıklamayı yapmıstır.Uzme sende kendını.

Pınar ıyılıesmıssın arkadasım.Tahlıl sonucunda ıyı cıkıcaktır mutlaka.Benımde gıtmem lazımdı gecen ay ama erteledım gereksız bır sekılde.Iyı hatırladım sayende bende halledeyım su ısı.Hmm bıde su sapıktan kurtulmana sevındım.Edepsız hala aynı arabaya bınıyor desene..

Tuba balık olayı supermıs.Emınım cok lezzetlı gelmıstır.Sen ne dıye ıs acıyosun basına yaa.Bende hıc dokunamam ve beceremem zaten.En guzel balık annede yenen balık:))

Fılız Doruk hastalığını atlattı heralde canım.1 hafta zorluyor basıt bır vıruste olsa cocukları.Gozun Aydın.Görumcen ıcınde nasıl yanı dıyorum.Bu kadar kaba davranabılır bı ınsan.Ama esının senın safında olması cok guzel.

Duzenlı okumadığım ıcın aklımda bırsey yok kızlar.Bıraz gerılere gıdeyım ben en ıyısı..

tülaycığım başınız sağolsun

nuran beni sormuşsun cnm buralardayım ruhum sizinle bedenim biraz molada cnm :)

günaydın kızlar..

nursan gülhan birsen saolun canlarım.gülhan evet cnm eşim çok üzgün ama selin den dolayı orası çok soğuk gelme dedi.ama eşim gelsin gidicem bende kayınvalidem çok üzgün belki bir müddet yanıma getiririm orda tek başına napcak bakalım ikna edebilirske.

git tabi cnm,kayınvaliden çok şanslı valla tülay senin gibi gelin zor bulunur,böyle kötü zamanda yanında olmak lazım zaten,iyi gününde zaten herkes yanında değil mi?

git tabi cnm,kayınvaliden çok şanslı valla tülay senin gibi gelin zor bulunur,böyle kötü zamanda yanında olmak lazım zaten,iyi gününde zaten herkes yanında değil mi?

özlemcimm saolaısn canım.eşim gelsin gidicem mutlaka.canım doğru diyorsun iyi günde değil önemli olan kötü gündede beraber olmak.ama canım allah var yukarda eşimin ailesi gerçekten hepside çok iyi allaha şükür 4 yıldır tanıyorum hepsini ama en ufak bişeylerini görmedim göstermesinde yüce allahım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…