Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tatlım ya sorma çok yoruldum
pınarcım yaa valla mendil koklamasına razıydım ama battaniye hiç olmadı napcaz bilmem
İyi Akşamlar Kızlar,,
Bır ıkı gundur keyfım yoktu.Canımda yazmak ıstemedı.Umarım herkes ıyıdır.Bızde bı yaramazlık yok Boranın pesınden kosturmaya devam:))Cumartesı,pazar dısardaydım herzaman kı gıbı.Hafta ıcının acısını cıkarıyorum Alp evdeyken.Borayada değişiklik oluyor.Cocuk hep daıre kapısının onunde hazır ve nazır beklıyor kapı acılsın dıye.:))
Organızasyon ısını sormussunuz kızlar.Valla aslında ıs bende bıtıyor.Fırmayla halen gorusuyoruz yenıyılı bekleyelım dıye bır karar almıstık.Benım evımın olduğu caddede acma fıkrı vardı.Ama burasıda restaurant,cafe,bar acımında acaıp tuttu.Bu sebeble suanda kıralar tavan yapmıs durumda.Kucuk bıryerde hıc denk gelmedı sımdılık.Ya mekan değiştırıcem yada arayısa devam.Bakalım bayramda ıstanbulda görusucez tekrardan.Olmadı eskı işime donebılırım ama oda acaıp yoğun.Gun ıcındekı sorun deıl ama yurtıcı,yurtdısı seyehatları hıc bıtmıyor.Cocukla cok zor olur.Olmadı Alpın yanına yanasıcam artık.Ayy alternatıf cokmus bole yazınca.Bakalım kısmet dıyorum artık.
Pınar ıyılıesmıssın arkadasım.Tahlıl sonucunda ıyı cıkıcaktır mutlaka.Benımde gıtmem lazımdı gecen ay ama erteledım gereksız bır sekılde.Iyı hatırladım sayende bende halledeyım su ısı.Hmm bıde su sapıktan kurtulmana sevındım.Edepsız hala aynı arabaya bınıyor desene..
günaydın herkesee
günaydın kızlarrrr
herkese günaydın.
çalışan annelere iyi mesailer, evdeki annelere de totiklerin peşinde koşup arkalarını toplamak için bol enerji diliyorum :))
arkadaşım için güzel dilekleriniz için de teşekkürler. allah dualarımızı kabul etsin.
Merhaba kızlar!
Pınar'cım geçmiş olsun canım. İyileştin ben yazana kadar ama ancak okuyabiliyorum bu aralar.
sapık adamdan da kurtulmuşsun inşallah.
Bengi ve Aynur hamileymiş. hayırlı olsun kızlar. Darısı benim başıma. Bizde bu ay çalışmalara başlıyoruz:))
işe başladım tam aranıza geri döndüm derken işler acayip bir kaos içine girdi. kurum e-devlete geçti ama sistem tam oturmadı. eski yeni karışık gidiyor. böyle olunca işler hiç bitmiyor gibi. o kadar yavaş çalışıyorki sistem. Zaten çoğu site yasaklı burda. msn ve türevleri yasak. dosya indirmek almak yasak. buraya girebildiğime şükrediyorum. bide gazeteleri okuyabiliyorum.
kızlar ya eşime söylemeden kursa yzıldım ona sürpriz yapıcam nasılsa onun arabayı öğreteceği yok. ayy inşallah olur ya:))
kızlar bize gelince çok ama çok mutluyum yağmur artık okula iyice alıştı dedesi normalde içeri girene kadar bekliyordu bugün kapıdan bırakmış öğle arası almaya gitmiş gittiğinde öğretmeniyle sohbet ediyormuş cimcimem
evet bencede süper olcak pınarcım.bakalım eşimin sözüde vardı bir dahaki evlilik yıldönümümüzde araba alcam dedi gerçi çok umutlu değilim ama olsun:))
pınarcım sağol kardeşim benim:))))) çocuklarımızın mutluluğu başarısı bizide inanılmaz sevindiriyor:)))
ya banu cum iyi sayılırım.çamaşır makinam bozuldu garantisi bitmedi daha 1 yıl var adam aradı garantisi bitmiş yapamayız diyor.bende 3 yıl diyorum epey tartıştık.şimdi arıcak makinayı alın turşusunu kurun dicem istemiyorum götürsünler çok sinirlendim ya