2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar herkese nasılsınız

incihancım canım takmıyorum böyle insanları eşim gereken açıklamayı yaptı sağolsun bende kıza güzel ve kısa bir mesaj yazdım:))))))))))))))))

herkese günaydın.

çalışan annelere iyi mesailer, evdeki annelere de totiklerin peşinde koşup arkalarını toplamak için bol enerji diliyorum :))

arkadaşım için güzel dilekleriniz için de teşekkürler. allah dualarımızı kabul etsin.

Merhaba kızlar!
Tülay'cım başınız sağolsun. Allah geride kalanlara sabır versin.
Ceylin Allah arkadaşına sabır versin canım. umarım bir mucize olurda iyi haberle döner arkadaşın.
Pınar'cım geçmiş olsun canım. İyileştin ben yazana kadar ama ancak okuyabiliyorum bu aralar.
sapık adamdan da kurtulmuşsun inşallah.
Filiz'cim Doruk iyileşmiş. iştahıda yerine gelmiş maşallah. Çocuklar sorunsuz yemek yediklerinde büyük bir yük kalkıyor üzerimizden. Öykü yazma fikrinde çok güzel. Hep doğru düzgün cümle kurabilmeyi çok istemişimdir. İşimde çok sıkıntı çekiyorum. iki cümleyi bi araya getirene kadar.
Tuba'cım senin yazılarını acaba Serra bu sefer ne yaptı diye okuyorum. Baban sağlıcakla gider gelir inaşllah.
Özlem'cim sen nasılsın? günler senin için yoğun geçiyordur. Ama moralin yerinde bugünlerde okuduğum kadarıyla.

Bengi ve Aynur hamileymiş. hayırlı olsun kızlar. Darısı benim başıma. Bizde bu ay çalışmalara başlıyoruz:))

Birsen Allah sana sabır versin canım. İnşallah eviniz satılırda rahata kavuşursunuz.

İlgin sen nasılsın prenseslerin nasıl. ben gidince Özgü paçamdan ayrılmıyor. Seni düşünümiyorum. Bir yandan Yağmur'un okulu ve diğer yandan Duru. bİde yemek işide cabası. of of Allah kolaylık versin canım.

işe başladım tam aranıza geri döndüm derken işler acayip bir kaos içine girdi. kurum e-devlete geçti ama sistem tam oturmadı. eski yeni karışık gidiyor. böyle olunca işler hiç bitmiyor gibi. o kadar yavaş çalışıyorki sistem. Zaten çoğu site yasaklı burda. msn ve türevleri yasak. dosya indirmek almak yasak. buraya girebildiğime şükrediyorum. bide gazeteleri okuyabiliyorum.

kızlar ya eşime söylemeden kursa yzıldım ona sürpriz yapıcam nasılsa onun arabayı öğreteceği yok. ayy inşallah olur ya:))

bozoncım tatlım iyiyim sen nasılsın onları evde bırakıp gelmek ayrılmak gerçekten çok zor duru alıştı artık işe gitmeme tatlım ablasıyla birlikte hersabah kapıya gelir ikisinide kocaman öperim sırayla beklerler öpülmeyi onları çok sevdiğimi ve akşama döneceğimi söylerim ikiside bay bay eder yağmur habi ablam içeri der girerler:)))))))))))))))) Allah kolaylık versin tatlım işlerinde yoğunmuş prenseside öp benim yerime kocaman

kızlar bize gelince çok ama çok mutluyum yağmur artık okula iyice alıştı dedesi normalde içeri girene kadar bekliyordu bugün kapıdan bırakmış öğle arası almaya gitmiş gittiğinde öğretmeniyle sohbet ediyormuş cimcimem

Herkese selamlar kızlar a.s.

Sabah kayınvalidemde uyuyakalmışım. Yarım saatten fazla geç kaldım. Sorun olmuyor gerçi de ben kahvaltı edene kadar 10'u geçti saat. Acil işlerim vardı sabahtan halledilmesi gereken onları hallettim.

Şimdi size bakayım dedim a.s.

tatlım ya sorma çok yoruldum :KK50:

Afferim Bengi'cim ya bide tecübeli olucaksın yani :KK19:

pınarcım yaa valla mendil koklamasına razıydım ama battaniye hiç olmadı napcaz bilmem

Biran önce ne yap ne et bıraktır canım ya unuttur. Zor olucak ama devamı daha zor emin ol :KK50:

İyi Akşamlar Kızlar,,

Bır ıkı gundur keyfım yoktu.Canımda yazmak ıstemedı.Umarım herkes ıyıdır.Bızde bı yaramazlık yok Boranın pesınden kosturmaya devam:))Cumartesı,pazar dısardaydım herzaman kı gıbı.Hafta ıcının acısını cıkarıyorum Alp evdeyken.Borayada değişiklik oluyor.Cocuk hep daıre kapısının onunde hazır ve nazır beklıyor kapı acılsın dıye.:))

Organızasyon ısını sormussunuz kızlar.Valla aslında ıs bende bıtıyor.Fırmayla halen gorusuyoruz yenıyılı bekleyelım dıye bır karar almıstık.Benım evımın olduğu caddede acma fıkrı vardı.Ama burasıda restaurant,cafe,bar acımında acaıp tuttu.Bu sebeble suanda kıralar tavan yapmıs durumda.Kucuk bıryerde hıc denk gelmedı sımdılık.Ya mekan değiştırıcem yada arayısa devam.Bakalım bayramda ıstanbulda görusucez tekrardan.Olmadı eskı işime donebılırım ama oda acaıp yoğun.Gun ıcındekı sorun deıl ama yurtıcı,yurtdısı seyehatları hıc bıtmıyor.Cocukla cok zor olur.Olmadı Alpın yanına yanasıcam artık.Ayy alternatıf cokmus bole yazınca.Bakalım kısmet dıyorum artık.

Pınar ıyılıesmıssın arkadasım.Tahlıl sonucunda ıyı cıkıcaktır mutlaka.Benımde gıtmem lazımdı gecen ay ama erteledım gereksız bır sekılde.Iyı hatırladım sayende bende halledeyım su ısı.Hmm bıde su sapıktan kurtulmana sevındım.Edepsız hala aynı arabaya bınıyor desene..

Sağolasın canım iyileştim çok şükür. Sonuçlarımda yarın falan çıkar heralde. Sende yaptır canım ihmal etmemek lazım. Ay sorma bu sabah geç kalınca denk gelmedik neyseki a.s.

Ooo iş alternatifin bayağı varmış hayatım ya. Hadi bakalım yeni yıla yeni bir iş ile girersin inşallah a.s.

günaydın herkesee:KK16:

Selam canım a.s.

günaydın kızlarrrr

Selam canım a.s.

herkese günaydın.

çalışan annelere iyi mesailer, evdeki annelere de totiklerin peşinde koşup arkalarını toplamak için bol enerji diliyorum :))

arkadaşım için güzel dilekleriniz için de teşekkürler. allah dualarımızı kabul etsin.

Sağolasın canım a.s.

Merhaba kızlar!

Pınar'cım geçmiş olsun canım. İyileştin ben yazana kadar ama ancak okuyabiliyorum bu aralar.
sapık adamdan da kurtulmuşsun inşallah.

Bengi ve Aynur hamileymiş. hayırlı olsun kızlar. Darısı benim başıma. Bizde bu ay çalışmalara başlıyoruz:))

işe başladım tam aranıza geri döndüm derken işler acayip bir kaos içine girdi. kurum e-devlete geçti ama sistem tam oturmadı. eski yeni karışık gidiyor. böyle olunca işler hiç bitmiyor gibi. o kadar yavaş çalışıyorki sistem. Zaten çoğu site yasaklı burda. msn ve türevleri yasak. dosya indirmek almak yasak. buraya girebildiğime şükrediyorum. bide gazeteleri okuyabiliyorum.

Sağolasın canım iyiyim şimdi çok şükür a.s.

İşlerde yoluna girer inşallah biran önce. Yavaşlık çok fena. yapacağın işi kaç saatte zor yapıyorsun. Sıkıcı bi durum a.s.

Eeee işe yeni başladın kız hamilelik nerden çıktı? Hayırlısı olsun diyelim inşallah gönlüne göre verir Rabbim a.s.

kızlar ya eşime söylemeden kursa yzıldım ona sürpriz yapıcam nasılsa onun arabayı öğreteceği yok. ayy inşallah olur ya:))

Ooo süper canım ya hadi hayırlısı bakalım a.s.

kızlar bize gelince çok ama çok mutluyum yağmur artık okula iyice alıştı dedesi normalde içeri girene kadar bekliyordu bugün kapıdan bırakmış öğle arası almaya gitmiş gittiğinde öğretmeniyle sohbet ediyormuş cimcimem

Çok sevindim banu'cum. Afferim akıllı kızıma benim a.s.

evet bencede süper olcak pınarcım.bakalım eşimin sözüde vardı bir dahaki evlilik yıldönümümüzde araba alcam dedi gerçi çok umutlu değilim ama olsun:))

pınarcım sağol kardeşim benim:))))) çocuklarımızın mutluluğu başarısı bizide inanılmaz sevindiriyor:)))

banu cum sevindm canım yağmur un alışmasına artık kafan daha rahat olur.demiştim sana ama düzelir zamanla diye boşuna yıprattın kendini.

ya banu cum iyi sayılırım.çamaşır makinam bozuldu garantisi bitmedi daha 1 yıl var adam aradı garantisi bitmiş yapamayız diyor.bende 3 yıl diyorum epey tartıştık.şimdi arıcak makinayı alın turşusunu kurun dicem istemiyorum götürsünler çok sinirlendim ya

evet bencede süper olcak pınarcım.bakalım eşimin sözüde vardı bir dahaki evlilik yıldönümümüzde araba alcam dedi gerçi çok umutlu değilim ama olsun:))

Hadi bakalım inşallah olur tatlım ya a.s.

pınarcım sağol kardeşim benim:))))) çocuklarımızın mutluluğu başarısı bizide inanılmaz sevindiriyor:)))

Evet canım aynen öyle a.s.

ya banu cum iyi sayılırım.çamaşır makinam bozuldu garantisi bitmedi daha 1 yıl var adam aradı garantisi bitmiş yapamayız diyor.bende 3 yıl diyorum epey tartıştık.şimdi arıcak makinayı alın turşusunu kurun dicem istemiyorum götürsünler çok sinirlendim ya

Ne demek bitmiş ya. Faturan falan yok mu canım ya :uhm:

Nerelerdesiniz ya kimse uğramamış :KK47:

Son düzenleme:
ya pınarcım ben tanıdık bayiden aldım kaç yıl oldu faturayıda bulamıyorum şimdi.çeyiz olarak almıştım kısacası.sonrada bana etslim edildiğinde garanti yapıldı 3 yıl garantisi var .ama kabul etmiyorlar sırf yapmamak için garanti yok diyorlar.aldığım bayi halletmeye çalışıyor ama sonuç çıkmıcak.vestel tüketici haklarını aradım epey tartıştık.en son aldığım yeri aradım lütfen birini gönderin makinayı alsınlar dedim.neden dedi kız çöpün dibine koymak için çünkü istemiyorum ürününüzü dedim.tamam dedi kız sinirlenmeyin haklısınız ben yardımcı olucam dedi ama sonuç sıfır olacak biliyorum.

Iyi Aksamlar Kizlar,

Göz kirpayim dedim yatmadan. Malum ben bu saatlerde aktifim. Artik yazdigim icin cokta mutluyum, gercekten ise yariyor. Tabi bu mutlulukta, kardesiminde payi var, cok sevindirdi hepimizi. Ama, astimi hissediliyor, icim sIkIliyor böyle görünce, bakalim iyi bir doktor ariyoruz, birde burada baksinlar istiyorum...

Kizlar, dün cok ilginc bir olay oldu, yazmadan gecemeyecegim. Gözlerim dolu dolu oldu, hala icim kayniyor aklima geldikce. Kardesimi, karsilamaya gidiyoruz Düsseldorf'a. Arabada, hararetli bir tartisma yapiyoruz Memet'le. Doruk'da arkada ses cikartmadan bizi dinliyor. Esim, heyecanlaninca sesinin siddetini ayarlayamiyor, sesi bana bagiriyormus, benimle kavga ediyormus gibi geldi sanirim ogluma. Birden bire bir celallendi. Sert sert ve gözünü kirpmadan babasina bakmis. Ben göremedim o halini ters acida oturdugum icin, ama esim görmüs. Sonra, "Baba, baba, baba bat..." diye bir kiziyor, pes pese. Resmen, babasinin ses temposuyla. Sonra da, "Anne cici" dedi öfkeyle babasi ona kavga etmedigimizi anlatmaya calisirken. Beni korumak istedi 1,5 yasinda oglum ve o kadar cok sevmesine karsin, resmen 15 dk susmadi cenesi, kavga edip durdu babasiyla. Ama bir kere yaninda yüksek sesle tartismistik, acaba ondan mi etkilendi bilmiyorum? Icime cok dert oldu ya, aglamakli oluyorum o hali gözümün önüne gelince. Ki, biz öyle cok kavgali-gürültülü bir ciftte degiliz, ayda yilda bir ölcüyü kaciriyoruz. Bilmiyorum acikcasi, insallah o tartismanin etkisi degildir bu cikis...

Tülay'cigim, basin sag olsun, kayinbaban vefat etmis. Duygularini cok iyi anliyorum, Allah hepinize sabir versin. Camasir makinen icinde, yapacak birsey yok galiba. Dert etme, demek ki onun miadida o kadarmis...

Banu'cugum, masallah diyorum Yagmur'a. Artik asmis kendini epeyce.

Pinar, galiba su densiz adam, haddini bilecek artik. Yine de tedbiri elden birakmayin bir süre. Kuzuma da masallah, kugu gibi narin bir kiz olacak bu gidisle...

Tuba, hamsi baligini son 2 yildir yapmiyorum bende, en son hamsi pilavi yapmistim ve dersimi almistim. Ama cok özledim, öyle yapacak birileride yok ki, gideyim yemeye...

Ayse, nasil dokundu arkadasinin durumu bana anlatamam. Nasil bir aci tahmin edebiliyorum. Bir anne icin, en zor imtihan...Duygusal yani, izin veremez o cana kiymaya, mantik ise, en dogru kararin, o eziyeti yasam boyu cekmenin dogru olmayacagini söyler. Dilerim, bir mucize gerceklesirde, hicbirsey olmaz kuzucuga. Hirvat bir is arkadasim vardi, onunda özürlü bir cocugu vardi. Doktorlar hamileliginde söylemisler ta ve en fazla 20 yil yasar demisler. Kadin her seye ragmen dogurmus ama sonraki süreclerde hamile kalmak istemiyordu bir daha korkusundan. Ya yine sakat cocuk dogurursam diye. O aklima geldi birden bire. Onunla ilgili bir sürü anilarim...Duygulandim gecenin su saatinde...

Bu kadar yeter kizlar, bu kadar duygusallik beni bozar. Görüsmek üzere, öpüyorum hepinizi bir süre görüsemezsek...

Herkese İyi Geceler..

Bikaç gübdür yazamadım yine.Malum misafirlerim vardı.Bu gece 12 de yola çıktılar.Bizde oğluşu yıkayıp uyuttuk,büyük oğlanda uyudu,bende bu saatten sonra kafayı dinlicem inşallahh...

Pazar günü kahvaltımızı yaptıktan sonra kayınvalidemle kendimizi optimuma attık,Dağhanı babasına bırakmayı düşündüm ama babaannesi ne olur bizimle gelsin dedi iyi dedik artık.Şeymada vardı neyseki,bayram için Şeymayla bişeyler aldık kendimize..Bide kayınvalidem bana bişeyler aldı sağolsun..Dağhan paşayıda düzdü,daha yeni birsürü şey göndermişti oysaki kargoyla...Çok seviyor bişeyler almayı,güzelde oluyor..:))Ordan eve geldik kayınpederimle Anıl balık yapacaklardı sözde ama eve geldiğimizde ikiside uyuyordu :KK9: uyandırdım tabi hemen bizimkini,neyseki hemen halletti,bizde hamsi yaptık ama Tubacım sizinki kadar olaylı olmadı açıkçası...:)) Yemeğe eltimle kaynımda geldi..geç saatlere kdar oturduk sohbet muhabbet iyi oldu yanii..

Pazartesi sabahtan kardeşime börek yaptım yine,kurabiyede ekledik,onuyolcu ettim artık,okuluna döndü...Okurken böyle evden biri bişeyler getirsede yesek diye beklerdik,bende arkadaşlarına götür beraber yiyin dedim..Oyy kuzumu şimdiden özledim valla,birsürü yardımıda oluyordu bana,bayramda görüşücez inşallahh..Ordan ben pazara geçtim,kayınvalidemde Dağhanı parka götürdü,bizimki mest oluyor tabi,ordan pazarın yanındaki parka doğru gelmişler buluştuk,birazda orda basket oynadı abileriyle..:)) Sonra eve geldik,aldıkları yerleştirip kendimizi yine dışarı attık,akşam eltim yemeğe çağırmıştı,ayrıca kaynımın haftaya doğumgünü onuda hepbiaradayken kutlayalım demişti o yüzde bizde hediye almaya çıktık eve gelişimiz yine 5 i buldu hemen dağhanı uyuttum hazırlandım Anıl gelincede çıkıp gittik,dün gecede ordaydık yani,pastamızıda yedik...Ama kayınvalidemler bileti bu geceye ertelettiler bazı durumlardan dolayı,hadi ben bu gece sende kalıyım sabah Dağhana bakarım sen uyursun dedi.İyi de oldu..

Sabah 10 gibi kalktım sağolsun oğlum uyandırdı,Delda Delda diyee bana kaldırım çalışması varda bizim mahallede kaç gündür onları anlatıyoo vuuuuv vuuuu diyip duruyor elleriyle bi hareketler filan neyse kalktım tabii..Kayınvalidem uykusuzluğa dayanamadı uzandı biraz bende kahvaltı hazırladım.Kayınpederimde geldi,eltimde kalmıştı o,kahvaltımızı yaptık,oğluş uyanıncada tekrar kendimizi optimuma attık..Anıla deri ceket alacaktı annesi ona bakmaya gittik ama kime niyet kime kısmet bi tane denedim bayıldı ve bitanede bana aldı sağolsun,bende ayakkabı ve bot eksiklerimi hallettim geri döndükk..Bu arada giderken sevgili eşim arabayı aldığı için dolmula gittik havada çok güzeldi,Dağhan bayıldı bayıldı çocuk ilk kez bindiya her dolmuşa binene alkış yapıyo durunca alkış yapıyoo koptum yanii..

Akşamda yine yemek hazırladım gelince eltimler geldi son kez bizde yemek yedik ve gitti onlarr...İnşallah hayırlısıyla giderler...

Kızlar aslında geçmişi okudum alıntı yapacaktım ama çok uykum geldi mazur görün yarın yazıcam öptüm hepinizi..

X