2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

cok gecmiş olsun canim..dorugun toparlanmasina sevindim ya..inşaAllah biran önce iştahida tamamen düzelir..bencede en iyisi otrivine..acaip güzel aciyor burnu..ama dedigim gibi acaip bagimlilik yapiyor..ben bi ara alerji gibi bişey olmustum..1 sene kadar sürdü..o ara cok kullandim..3-4ay sonrasinda da bi gazetede okumustum otrivine bagimlilari diye bi yazi..hakketen ben de de öyle oldu..onsuz burnum acilmiyordu felan filan..otrivine diyince aklima bu geliyor..oyuzden bu sefer first defence kullandim :)

tubacım canım nasılsın ayşe serra nasıl canım? biz şuan kırıkkladeyiz

iyiyim cok sukur canim..serrosta iyi cok sukur..eşinin yanina gitmişsin okudum..sevindim valla senin için..nasil geciyor orda günlerin? alpişim nasil? minikimiz nasil? kaç haftalik oldun? nasilgeciyor hamilelik :) amma soru sordum :))) tamam sustum:)

valla üstesinden gelmek zorundayiz..yoksa hep birlikte bakirkoyde bi grup acacaz :)))) catlak 2009 mayis anneleri deli kogusu diye

ya cok haklisin hayatim..aynen bende dedigin gibiyim..benim için dinlenmek mutlu olabilcegim şeyler yapmaktir..yoksa uzanip yatmakla insan dinlenmiyor..buluşalim kız ozaman en kisasürede..ister bana gel..istersen dişarida bulusalim..maltepe carrefouru ben cok seviyorum..optimumda güzel..kozyatagi carrefourda olur..bu c.tesi bulusma olmassa da muhakkak sen gitmeden görüşelim tamammi?

kayinpederine tebriklermi desek hayirli olsunmu desek karar veremedim :)ama güzel bişey olmustur eminim onun için..daghanin yabancilamamasi cok iyi olmus ya..eşimin babasida karamürselde kaliyor ne zamandir..enson gecen bayramda gördük..bu bayrama kadar görmedi serra..bakalim nolcak bu bayramda..

oyyy bu kiz genemi hasta oldu yaaa..ay valla şiştim..adapazarina gitmek yasak anacim sana bundan sonra :) anasi 2göbek atacak diye p

valla canim haklisin..böyle kacamaklar aslinda süper oluyor..ay ben sana yazmayi unuttum dimi :)))) gelirim canim inşaAllah..vallabişey demeye korkar oldum gecen haftaki bulusmadan sonra..gelirim dedim puset gitti..o geldi annemin işi cikti..o hallolmadi hala..hadi onu gectim bu sefer grip oldum..oyuzden gene gelirim diyip gelememekten korkuyorum acikcasi..ama inşaAllah cok cok istiyorum gelmek :)

annenlrin evlilik yildönümü kutlu olsun canim a.s. nice mutlu huzurlu saglikli yillaraaa a.s.

ay sorma serrada 8.30da kalkti..daha dogrusu ben anca kalktim..serra daha önce kalkmiştir muhtemelen..ama yeni saatle 7.30 oluyor..hadi onu gec..h.içi eşimin calar saatine uyaniyor 6.30da..oyy bakalim napicaz ozaman...

selam kizlar a.s.

ay sabahtan beri açık yazamadim bi türlü..sabah kalk,kizi yedir,kahvalti hazirla,ye,topla,serraya yemek yap,meyvesini yedir vs vs derken anca oturdum..benim ütüler gene birikti be..bugun o işi hallettmem lazim..cok seyretmek istedigim 2 filmde var..bakalim nasil sıkıştırıcam..1 saat ütü yapayim sonrada serrosu yedireyim..sonrada film izleyeyim diyorum..bakalim tutacakmi bu plan :))))

hadi öptüm hepinizi kocamancaaa a.s.

anacım aynı ben valla
gecen misafir geliyor diye mehemt topladı ben temizledim ev pırıl pırıl kızda uyumustu ertesi sabahta üstünden gecmiştim ayyy ev nasıl hoşuma gitti annem geldi ohh yaa evin ne kadar güzel olmus insanın içi açılıyor diyor ama ben her daim böle olamıyorum o bir misafir istisnasıydı normalde gün içinde hanzadenin arkasında koşmaktan toplamaktan o uyuyunca valla serilip yatıyorum
aynı senin dedigin gibi calışmak bi yana hobilere sevdiğin seylere vakit kalmıyorrrr
vee şu bakırköy deyişine bayıldım gülmektenn

sana basarılar canım umarım güzel gecmiştir sınavınn

ahh kuzuma kıyanan yaa neyse sen genede telaşlanma gelir gecer imşallahn

hadi bakalım kolay gelsin sana iyi seyirlrrr

aynurcum hamileymişsin canım cok sevindim darısı tüm isteyenlerin inşallah

selammm
ayy cok güzel bir kahvaltı oldu
burda at cifliklerinde kahvaltı cok moda oldu dag etegine kumuslar cifliği gittik güzelce kahvaltımızı yaptık hanzadenin uykusu vardı ama oraya gidince acıldı uyku
neyse karnımız doyunca at binmeye gittik
hanzadeyi midilliye bindirelim dedik ama anne goktu goktu deyip durdu
baya koşturdu maymunlar falan varmıs bayıldı
bir dünya resim cektim eklicem face e
eee acık dag havasında kosturmanın sonucu arabada uyuyakaldı eve gelirgelmez süt verdim sızdı yavrum bi ara aşagı komsu tangır tangır ses yapınca uyandı ama salladım tekrar uyudu
yaa kızlar buarada bahsetmiştim hanzade yalancı meme emerken mendil kokluyor diye şimdi su gectigimiz ateşli günlerde battaniye koklamaya alıstı yaa mendil kolay tasınıyordu şimdi gittigim heryerde babbani babbani diye aglıyor napcam ben nasıl vazgeccicek böle anlamadım birilerinide kınamadım ama
neysem ,
tubacım annemlerin yıl dönümünü kutlamıssın canım sagol daha nice 25 yıllarda bizler görürüz inşallah
neyse ben zcık ortalıga bakınayım

selam arkadaşlar.

tam dolu dizgin döndüm artık hep aktif olacağım derken yine koptum buradan.
eşim çok ağır bir grip geçirdi. pazartesiden beri raporlu evde yatıyor.
malum erkek evde olunca hele bir de hastaysa evde iş bitmiyor. ceyline de bulaştırdı.
ikisine bakmaktan evde koşturmaktan bi fırsat bulamadım girmeye. gece de pestil vaziyette sızıp kalıyordum.
neyseki daha iyiler şimdi.eşim yarın işe başlıycak tekrar. ay allah eksikliğini vermesin ama erkeğin tüm gün evde olması sinir bozuyor.

sizler nasılsınız? geçmişe azıcık bakabildim.

filiz'in ve nurten'in kuzuları hastaymış. geçmiş olsun kızlar. bizimki iyileşti inşallah sizinkiler de çabucak atlatır.

pınar sana da geçmiş olsun canım. benim eşimde iğne oldu anca iyileşti. salgın var heralde herkes hasta.

nuran'cım ne güzel eğlenmişsiniz. anne babana da nice seneler dilerim.

özlem umarım sınavın çok iyi geçmiştir canım.

tuğba sana da kolay gelsin. sen ütüyü yapar iki filmini de izlersin maşallah. hadi bakalım iyi seyirler.

ayyy aklımda kalanlar bunlardı. unuttuklarım varsa affola

canım arkadaşlarım hepinize kocaman bi merhaba nasılsınız biz bugün dışarı çıktık alpişin ihtiyaçlarını aldık hemde yavaş yavaş kırıkkaleyi tanımaya çalışıyoruz burası uşak gibi bi yer ama bana birazdaha karmaşık geldi çünkü uşakta bi tane "mecburiyet caddesi " var ve aradığm herşey o caddede olur burda bi çok cadde var işte alışmaya çalışıyoruz ankaraya çok yakın 45 dk bilemedin 1 saatlik arası var o yüzzden biraz ankaranın gölgesinde kalmış.napalım bunada şükür doğu çıksa daha zor olacaktı terör yönünden Allah yardımcıları olsun askerlik yapanların.sıra geldi bebişe tüm tebrik eden güzel dileklerde bulunan Birsencim,burcucum,tubacım,filizcim,nurancım,sibelcim,tülaycım,banucum,özlemcim,knk ve aklıma gelmeyen tüm canım arkadaşlarım hepinize sonsuz teşekkürler..hepiniz sağolun varolun.bebişim şuan 6 hafta 5 günlük bu hafta içi gitmeyi düşünüyoruz dr bakalm kalp atışlarını duyarız inş. hayırlısıyla.sizler ve kuzucuklarınızz nasıllar?kocaman kocaman öpüyorumm sizleri.şimdilik hoşçakalın.ii akş.

Son düzenleme:
Selamlar Kizlar,

"Ay ne sIkIci bir gün böyle"diyecegim, cok klasik olacak. Ama öyle iste...Doruk, öglen uykusunu cok sevgili babasinin, üsümesin diye sarip sarmalamasindan dolayi, asiri terledigi icin, neredeyse uyuyamadan kalktigindan, epeydir uyuyor. Gece mahfedecek beni eminim ama olsun. Yarin kardesim geliyor ve takmiyorum.
Epeyce iyilesti benim kücük sincabim. Bugün, 2 kase balik corbasi bile icti. Hic beklemiyordum oysa, nazlanacak saniyordum. Neyse, dilimi isirayimda, insallah böyle gider...
Dünde, disardaydik, eve epeyce gec geldik. Biz alis-verise diye, cok sevdigim bir sehir var bize yakin, oraya gittik. Orada da, ortacag panayiri gibi birsey kurmuslar, o zamanlarin yasantisina, kiyafetlerine, yemeklerine, oyuncaklarina öykünmüsler ve güzel birsey cikmis ortaya. Doruk, tüylü, yünlü hayvanlara bile bindi. Ama gelgelelim, fotograf cekemedim, Memet, aküsünü sarj etmis ve pilini takmayi unutmus makinenin. Onlar, orada baba ogul eglenirlerken, bende keyfimce alis-veris yaptim. Sonra gerisin geri eve.
Sabahta Doruga kahvalti yaptirirken, israrla telefon caldi. Neyse geldim, sanirim bizi merak etmislerdir dün arayip ulasamamislarsa diye. Baktim ki, esimin ailesi. Geri aradim, karsima görümcem cikti. Sabah sabah tüm keyfim kacti. Önce sesimi duyunca birkac sn konusmadi, sonra da, "Annem, merak etmis, dün ulasamamis" diye konuya girdi. Bende, "Iyiyiz, disardaydik" dedim. Ve "iyi öyleyse", diye küt diye daha lafim agzimdayken, telefonu kapadi. Sonra, Memet'e söyledim, "ne kadar kaba, az gelismis bir ablan var dedim sinirle". Olayi anlattim, "Hemen ara sicagi sicagina sorgula, tartisman gerekiyorsa tartis, sana böyle davranmaya hakki yok" dedi. Neyse birkac kere aradim, evde yoklardi. Zeytin toplamaya gidiyorlarmis. Aksam'da aramadim bir daha, babasi falan da evde olur, keyiflerini kacirmayayim diye. Ama esime söyledim, "Ablan, kesinlikle bu eve gelmeyecek, o gelirse ben Avusturya'ya giderim Doruk'la" diye. Evraklarini yollamayi düsünmüyor simdilik.
Bunun disinda, yillardir görüsmedigim bir arkadasimla sohbet ettik telefonda. Anladim ki, yillar ne cok seyi götürüyor insanda. Bir zamanlar, yedigimiz ictigimiz ayri gitmezdi, simdi belli bir mesafe girmis aramiza. Konusmanin ileri boyutlarinda bunu biraz astik ama insan anliyor ki, artik hic bir zaman eski ben olamayacagim...Ne cok benlikle yasiyoruz aslinda biz...Ne cok sey sigiyor bünyemize...Ve her gecen gün ne kadar cok eksiliyoruz yasamdan...

Ve kizlar...

Dün gece öykü yazim calismalarina basladim. Gece 02:00'ye kadar sürdü ama inanilmaz bir haz alarak yazdim. Kendime parmaklari acikta birakan mor bir eldiven aldim dün. Ilham versin diye. Mor rengini ben cok seviyorum ve birgün kendi evimiz olursa, mos mor olacak her yani sanirim...Eski öykülerimdende begendiklerim var. Onlarinda üzerinden birkac kere gecer, imla hatalarimi düzeltirim. Sonra da eleme yapar, yollarim. Ama öncelikle kendime bir yazici almam gerekiyor, evdeki bozulmus...

Tuba, umarim filmlerini izledin canim. Güzel bir haftasonu gecirmis olmanizi diliyorum.

Ayse'cigim, esin ve tombik kizin hasta olmus. Cok gecmis olsun hepinize canim. Seni cok iyi anliyorum, bende kac gündür hasta kahri cekiyorum. Neyse, iyi olsunlarda, ziyani yok degil mi?

Ferda'cigim, sizde cümbür cemaat güzel bir haftasonu gecirdiniz sanirim.

Aynur'cugum, canim arkadasim...Kisa sürede ögrenirsin Kirikkale'yi merak etme, sonucta tasra kenti degil mi? Alistikca, zorlanmayacagini saniyorum. Arada, Ankara'ya, gidersiniz alis-verise. Minik bebegindende haberler, ver bize arada. Merakta kalmayalim.

Filizcim canım benim alpişte öyle çok geç uyuyor artık ben alıştım sabah 5 lerden günlere:))illa gece 12 yi geçecek.ohhh negüzel gezmişsiniz sefanız olsun görümcende çatım çatım çatlasın.hiç sen öyle lüzumsuz insanlaradn dolayı sıkma canını olurmu canım arkadaşım.bu arada yarışmaya katılacaktın değilmi ben senin kalemine güveniyorum şimdiden başarılar dilerim filizcim.Ankara'ya gidiyoruz canım h.sonları kayınvaldemler orda yaa uğramadan olmuyo tabi.geçecek burası bitip uşağa geri dönücez elbet.bu hafta inş. güzel haberler veririm size.dua edin canım arkadaşlarım.doruk paşamıda kocaman öpüyorummmmmm tabi senideee

cnm tebrik ederim bebek geliyormus..çok sevındım sağlıkla kucagına almayı nasıb etsın allah :))

iyi akşamlar kızlarrr
bugun kaynanamları yemege cagırdım saat 6:30 gibi geldiler
hanzzadeye oynadılar yemek yedik kızı uyuttum baktım kalkacakları yok cay demledim
neyse cayımızı içerken laflar acıldı yaa eşim cok sıkıntılı bir cocukluk gecirmiş ve ailesi hala o sorunları kapatmak için ugrasıyor anlatsam destan olur ama kısa söleyim eşim dogdugunda annesi 14 yasındaymıs ve eşimi 8 yasına kadar babane büyütmüş anne sevgisi tatmamıs annesigilde mehmeti evlat olarak benimsememiş ve catlaklar cıkmıs neyse konus konus basım agrıdı ama neyse gittilerde bende size bakim dedim gidip bi sigara içip geri gelcem

özlemmm sınav nasıldı ugramamıssın
tubaaaa izledinmi filmleri ütüler bittimi
aynur kırıkkaleye alışmanıza sevindim herşeyin hayırlısı yeni bebi için rızık oradaymıs demek hayırlısı olsun

ben kacar görüşürüzzz

merhaba kızlar nasılsınız Türkizden dolayı çok giremiyorum pc yi açtığımda didima diyor yani ringa ringa günde 50 den fazla bu şarkıyı dinliyoruz kusucam artık bide sıkılıncada apaçi diyor onu açıyoruz yeterrrrr diye bağırasım geliyor bazen herkes iyimi bu hafta süpriz konuklarımız var eşimin 10 ıldır görmediği Almanyadaki ablası geliyor cuma günü cumarteside İst. daki ablası ve 4 çocuğu pazar onları da alıp dönecekler salı yine bize gelip memlekete geçecekler yani yoğunum.Bu ablasıyla adece telde tanışıyoruz çok heyecanlı yani bu kalabalıkta nasıl konuşucaz bilmiyorum ama tam 15 kişiyiz ne yemek yapsam diye şimdiden düşünür oldum bugün yatak yorgan ayarladım kim nasıl nereye yatar onu hesapladım iyi şekilde ağırlamak istiyorum tabi burdaki ablası izin verseydi bi kaç gün gezerdik iyi olurdu şimdi eve kapanacaz çoluk çocuk gürültü patırtı normalde eşimlede konuşmuştuk cumartesi gider boğazda yemek yerdik gezerdik diye konuştuk pazarda duruma göre bişeyler yapardık onların isteğine göre diye planldık ama ablası bizde gelicez ablamı alır döneriz dedi ya gıcık oldum bırak hasret gidersinler sen 3 ay önce gördün en son dimi ama yok illa set vurcak

ben kayseriye taşiniyorummm midilliye binicemmm :)) gerci midilli beni taşiyamaz ama olsun ben onu taşirim :))))))

oh süpervalla..iyi yapmişsiniz canim..

hanzade demek battaniyeye sardi he..ya bir ark.im cocuguda öyle..ayni tüyden olan bi oyuncak aldi..onunla uyuyor..ama cok güzel bişey ya..enson baska bi ark.a yemege gitmiştik onlarla..cocuk orda battaniyesine benzer tüylü bi oyuncak buldu zirt diye uyudu ya :)))) sende öyle bişey yapabilirsin..olmadi battaniyeden biraz kes bebek yap :)

ay annenlerin 25.yilimi oldu :) ne güzel maşaAllah..bizimkilerin 37. yili :)) ay yaslandilar iyice iyimi :)))

oyy cok gecmiş olsun..nasil oldu totik kizce?? valla eşler cocuklardan beter oluyor..evde durmalarida kötü oluyor hakkaten :) bayram tatilinden sebep eşimde cuma evdeydi..c.tesi yarim gündü..pazar gene tatil..ev çarşamba pazarina döndü iyice :)

ay canim sagolasin ama maalesef ütüyü yarim yaptim..filmlerde hak getire gene izleyemedim :)))

canim ya daha epey basindaymişsin :) hadi bakalim doktora gidince bizede yaz :)
ankara'ya yakinmişsiniz canim..gidin gezin bolbol..sayili gün cabuk gecer derler..

of bu görümce gene basladi uzaktan kumanda olayina..iyi yapmişsin eşine hemen anlatmakla..inşaAllah gelmezde rahat edersin ya..kardesinde geliyormus hadi bol keyifli günler :) doruk içinde cok iyi olmus gezmeniz..iyiye de gidiyormus cok sevindim..Allah korusun veletlerimizi ya..zor oluyor hastalik :S

:)))))) kalkacaklari yoktu he :))
eşin için üzüldüm ya..kayinvaliden 14 yasindami dogum yapmiş..oy oyyy..resmen cocuguyla bir büyümüş ya..

yok artik 15 kişi misafirmi olur ya..hemde yatili..ay bu insanlarin hiç düşüncesi yok ya..bu kadin calişiyormus..cocugu varmiş..kimin umrunda! Allah kolaylik versin canim..inşaAllah güzel gecer..

Herkese günaydınlar , iyi haftalar bacılar a.s.

Yine bir tatili yedik bitti. İğnelerimi oldum düzeldim çok şükür. Allah kimseye vermesin valla hastalık. Perşembe ve cuma evde dinlendik, film izledik kocişle hep. Cumartesi pazar da hem doktor işlerimizi hallettik. Hemde arkadaşlarla gezdik. Defdoş'umu yine lunaparka falan götürdük. Sahilde gezdirdik. Dolu dolu geçti. Tabi arada ütülerimi ve temizliğimi de hallettim kocişin yardımıyla. Bugün kafam rahat çok şükür a.s.

Kuzum 11.870 gr - 85,5 cm olmuş. Herşey yolunda dedi doktor. Gayet iyi gidiyor dedi. Biberonu bırakmamızı önerdi dişleri için. Göz muayenesi 2 yaşında olacakmış. 2 tane aşı olduk. 18 aylık olunca diş muayenesi tavsiye ediyoruz dedi. Güzel bi çocuk diş kliniği araştırayım da haftaya götürelim kuzumu. Emmesini de sen istediğin sürece 2 yaşına kadar emebilir dedi.

Bende doktoruma gittim Defdoş'dan sonra. Smear testim yapıldı. Birde rahim azında akıntı yapan bir açıklık varmış. Sana bi zararı yok akıntının dışında, ama rahatsız oluyorsan smear testin sonuçlandıktan sonra dondurma işlemi yaparız 10 dk'da dedi. Bakalım bi testin sonucu gelsin yaptırayım olmadı.

Görümcem bu 4 gün Hırvatistan'a gitmişti gezmeye. Defdoş'a bir güzel kar botu getirmiş beyaz. Tüylü, pembe ipli acaip şirin bişey. Beyaz-pembe şişme montuyla öyle tatlı oldu ki kuzum. Dün ayağından çıkarmadı botlarını kaydirigubbakcemile3

Benden bu kadar kızlar. Bi kahvaltı edeyim işlere gömülmeden geçmişe bakacağım hemen. Öpüyorum hepinizi a.s.

Aaa bu arada sabah kayınpederim ve polis arkadaşı geldiler benimle. Adam geldi heh yanıma oturacak derken baktım gitti en arkaya oturdu. Tabi benim arkam dönüktü ama kayınpederimin söylediğine göre tüm yolculuk boyunca kafası önünde kitap okumuş. Hiç kaldırmamış bile kafasına. Sanırım hırpalanması ve rezil olması iyi geldi ona. Bakalım yine de 1-2 gün daha gelicek kayınpederim her ihtimale karşı a.s.

Son düzenleme:
günaydın
ayy tuba gel valla midilli sana kurban olsun
hayatım hanzadeniin battaniyeye sarması iyide her gittigimyere nasıl tasıcam dur bakalım olmazsa dediğin gibi kesip bebek yapatım oyy oyyy nasıl huy ediniyorlar anlamadım
pınarcım maşallah defneye boylu bir kız olcak kilosuda iyiymiş ohh nazar degmesin kuzuya seninde iyileşmene sevindim canım aman gelmiş gecmiş olsun bidaha ugramasın
esraa 15 kişi türkizle nasıl halletcen valla Allah kolaylık versin canım

günaydin hatunlar a.s.

oy yorucu bi h.sonundan sonra sabah sakinliği pek bi iyi geldi valla :) kahvemide içtim..söylemesi ayip hiiiiiç işim yok :))) sadece kalan ütülerim var,süpürüp silmem,toz almam,çamasir yikayip,kuruyanlari yerleştirmem,banyoyu temizlemem,manikur yapmam,nevresimleri değiştirmem gerekiyor..okadarcik (((((( ay aglicam şimdi p

dün maalesef film izleyemedim :)) iş inada bindi bugun bukadarcik işi yapip seyretcem işte :))))

dün hamsi yapalim dedik..hep eşimin yüzünden..ben severim hamsiyi..ama ayiklamasiyla pişirmesiyle ugrasamiyorum..cok minikler..ben oyuzden büyük balik tercih ediyorum..ve firinda yada buglamayi tercih ediyorum..ama hamsi olunca kizartma oluyor..kizartma olunca mutfak batiyor..

neyse eşim temizledi..ben salata yaptim..serrayla birlikte ailece pişirdik..o arada baliklari koydugumuz tabak yuvarlanip kirildi..heryer cam+balik oldu..neyse onu hallettik..bende serrosa balik vercem diye yogurt vermedim..cok acikti..malum kati yemedigi için acikinca yer dedim..ama benim kizim sabredemedi..ekmekle doldurdu mideyi..sinir oldum..

neyse tam yemek yicez..bu kız iyice zivanadan cikti..bi baliklari elliyor bi salatayi sonra elini bize sürmeye calişiyor..aglama krizleri vs..yemegi biraktim onu yedirip yatirdim..bu yeni saatlere alişamadi hala..7de aksam yemegi yedi uyudu..neyse yemege döndüm..bu sefer eşim belini incitti serrayi yerine koyarken..neyse dedik..öglen balkonda oturmustuk herhalde o ara giren bi böcek ucusmaya basladi masanin üstünde..ay içime fenaliklar basti..eşim bi daha hamsi yapmayalim bi aksilik daha kaldiramicam dedi sonunda :)))) biz gene ya kayinvalidemlerde yada annemlerde yemege devam etsek iyi olcak :))

temizlemeside cabasi..17.30daki maceraz 21.30da bitti ya..ben daha hamsi mamsi yapmam velhasil :)))

bu hafta babam gene afrikaya gidiyor..oyuzden annemde kalcaz bikaç gün..perşembe günüde evlilik yildönümümüz..ordami kutlasak burdami karar veremedim..bakalim ne görcez..

neysem ben gidip kizcemin kahvaltisini yaptirayim..o uyumadan süpürmeye baslamam lazim..öptüm hepiniziiiiiiiii muckssssssssssss

bize gelince hanzade yeni saat uygulamasına alışmadı ve erkenden kalktı bizide dikti ayaga eşimi gönderdik hanzadenin karnını doyurdum çamasır astım makinaya tekrar ettım
bugun gezmem var şimdi ortalık toplayıp akşa yemegi hazırlıcam hanzadeye corba hazırlıcam duşa gircem erken cıkcam evden kusföre gidip saclarımı kestircem kasımı aldırcam inşallah hanzade saat 1 e kadar dayanır gezmede uytmayı düşünüyorum uyursa tabi çünkü beşik olmadıgı yerde uyumuyor sıpa ama cok yorulursa uyur inşallah
işte böle ben gidip işe girişeyim cok iş var cokk

tuba anacım bırak hamsiyi o sizi istememiş annenler yapsın siz yiyin bir hamsi ugruna cekilene bak
aman bu cocuklar yeni saate nasıl alışcak bilmem
hadi kolay gelsin sana

oh cok sukur atlatmişsin hastaliği canim :) Allah korusun valla ya..zor oluyor :S

kizcemede kocaman bi maşaAllahhhh :) ya bu biberonu nasil biraktircaz ki..serra sütü bardak içmiyor :S kamışta kullanamiyor..geri üflüyor cadi :))) cicilerinide güle güle kullansin prensesim a.s.

ay cok sukur bişi yapmamiş bu sefer rezil herif ya..inşaAllah akıllanmiştir..

geleyim dimi ya D midilli taşicam

valla bence bi oyuncakcilara bak..benzeri bişey bulabilirsin..yada battaniyeyi kaldir bi süre..tüylü bi oyuncak al..onunla uyumaya aliştir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…