2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ay pinarim testinde inşaAllah temiz cikar..demeyi unuttum azönce :)

nurancim sanada iyi gezmeler hamarat hatunum :)) sacin kaşin içinde sıhhatler olsun :) hamsi işinide dedigin gibi annemler ugrassin..onlar pratikleşmişler..benim imanim gevredi be :)) hayatta yapmam bi daha :)))

ay bu sefer cidden kactim mucksssssssssss herkese günaydinlar a.s.

merhaba kızlar iyi haftalar nasılsının perşembe günü saat 3 gibi çıktık işten kızlarıda aldım evimize gittik yağmurun dersleri vardı birlikte onları yaptık okuma yaptı biraz iki çocukla uğraşmak gerçektende sabır işi birinin isteğini yaparken diğerinin ihtiyacı geliyor yetişmek çok zor sağlıkları yerinde olsunda gerisi önemli değil
cumartesi akşamıda yaptığım yemekleride alıp arkadaşlara gittik orada yedik eşimle aramız haftasonu biraz limoniydi facebook yüzünden kadının mı desem dengesizin mi desem bilmiyorum eşime neler yazmış neler sinirlerim tavan yaptı kavga ettik eşimle geçmiş yıllardan benden önce işyerinde çalışan bir kızmış abi kardeş gibilermiş lafta neyse kıza gereken cevabı kısa ve öz yazdım ne biçim kızlar var ya Allah böylelerinden korusun yuvamızı
aksilikler peşimizi bırakmadı kızlar pazar günüde akşam üzeri annemlere giderken radara yakalandık hemde 6 km fazla hızdan birde o ceza ayy çıldırdım valla yok dedikçe masraf çıkıyor cana geleceğine mala gelsin artık napalım

talihsiz bir haftasonuydu huzursuzum mutsuzum şimdide keyfim hiç yok umarım bu hafta iyi olur hepimiz için

tülaycım nasılsın canım selinim nasıl sana mesaj attım canım cepten buluşamadık yine

pınarcım tatlım günaydın nasılsın iyi olmuş otobüse kayınbabanla binmen biraz olsun korkmuştur

filizcim nurancım incihancım esencim sibelcim tubacım aynurcum gülşahcım sizlerede merhaba

kızlar günaydın herkes iyidir umarım.
bize gelince cuma cts kızımla iyi gezdik bir sürü şey yaptık.ama dün eşime gelen bir telefonla resmen mahvoldukya.kayınpederim vefat etti kızlar çok üzgünümya eşim hemen gitti selin olduğu için ben gidemedim orası çok soğuk ve eşim şimdi çocuk ilgi ister kalabalıkta zor olur dedi ve gidemdim inanın babam vefat ettiğinde yaşadığım acıların aynısını yaşadım tekrar tekrar gözümü ble kapatamaıdm sabaha kadar her gözümü yumduğunda saçımı okşayışı elimi tutup kuzumm yine gelin diyişi aklımdan çıkmıyor ya..kayınvlidem çok kötü ya 61 yıl dile kolay anlatırken bile gözümdrn yaşlar akıyor bugün öğlen cenazesi var ama sanki içimden bşeyler kopup gidiyor:KK43:((((((((((((((

özlemcim sanada günaydın tatlım:)))))))))))

aynurcum hamilelik nasıl gidiyor bu arada alpiş nasıl

ayy tülaycım canım benim ya çok üzüldüm tatlım gerçekten dayanılması zor bir acı cennet mekanı olsun canım Allah sabırlar versin geride kalanlara

banu canım benim saolasın.gerçekten öyle ya kayınvalidem benim arkadaşım gitti naparım ben şimdi diye yıkmış ortalığı

günaydın kızlar. hepimize iyi bir hafta olur inşallah.

tülay'cım başınız sağolsun canım. yanlış hatırlamıyorsan çok ağır hastaydı kayınpederin. allah rahmet eylesin size de sabırlar versin.

günaydın kızlar
günaydın banucum
sabahtan beri açık ama yazamadım bi türlü
tülaycım ya başınız sağolsun,Allah mekanını cennet etsin,eşin en kadar düşünceli,seni götürmemiş,bizim ki olsa bu iki çocukla bile götürü beni:KK43:
pınar,akıllanmış cnm bu adam sanırım,inş sana bulaşmaz bir daha,smear testin de iyi çıkar umarım,maşşalh defneme de
tubiş inatla filmleri izle cnm kendine vakit ayır :))
nuran eşin gerçekten zor bir çocukluk geçirmiş cnm ya,hanzadenin battaniyesi olay o0ldu hee,keşke zeynepde istese de kendi kendine uyusa,taşırım vala :)

Cnm üzülmüşsün sende,aslında bazı konularda haksızda olduğunu düşünmüyorum...Turkcell avea işi değil tabiiki bu bencede seninde haberin olmalıydı..
İnanırmısın bende birileriyle görüşmek için çok çaba gösterdim ama nedense hep imkansız oldu,sanırım bazen ne kadar uğraşsakta istek olmayınca görüşmede olmuyor,bende kendimi aşmıştım zaten,,artık bişey isterken ısrarcı olmamaya karar verdim isteyen zaten arar sorar...Sanırım kendi adıma konuşuyorum yalnış anlama ama herkes kendi gönlünce kendine yakın bulduğu arkadaşlarıyla zaten görüşüyor..Belki olması gerekende bu ama sık görüşmezsek birbirimizi tanımazsak nasıl samimi olabilirizki...Olsun ben yinede burda görüşmeninde çoğu zaman kendime yettiğini düşünüyorum.İnsan ancak başka bi insnın duygularını kendini onun yerine koyunca anlıyor...Ve ben şu anda seni çok iyi anlıyorum ama inan beni bu konuda anlayan kimse olmadı..
sen bana özelden numaranı at avea filan dinlemem ararım çıkar gelirim..Ben zaten bunun için can atıyorum inanki...Kendimi böyle muhtaç gibi filan hissettiriyorum sanırım..Ama bunun böyle olmadığını ben biliyorum nasılsa kim ne düşünürse düşünsün...

Neyse bu konuda kimse üstüne alınmasın lütfen kimseyi kırmak istemem,bu en son isteyeceğim şeydir...

Ferda'cım bu yazını okuyunca en çok üzerine alınanlardan biri de benim heralde. Hakkını yiyemem kaç kere aradın , plan yapmaya çalıştın ama ben o dönemde pek evde durmadığım için bi türlü kesinleştiremedik. Mahcubum bu konuda sana karşı. Ama beni biraz tanımışsan kasıtlı bir şey olmadığını biliyorsundur. Muhtaç gibi hissettiriyorum demişsin ya daha da üzüldüm. O ne demek öyle. Senin ailen yanında değil, tabi ki arkadaşlarınala daha çok vakit geçirmek isteyeceksin. Deme böyle üzülürüm valla :KK50:

canım cok geciş olsun seninde defneninde ortanız yok valla hasta oldunuzmu hastanelik oluyonuz.. cnm havalar tam hastalık havasıydı sende yolardasın sürekli iyi bile dayandın cokta yoruluyon be güzelim ondan bukadar agır geciriyosun.. ayy o iğnelerde cok yakıyo dimi?

pınarım ben eşime bu durumu anlattım oda illaki kocasına anlatsın diyip durdu. gerci benim eşim her konuda fevri davranır böle mevzularda cok sakindir benim tüm tel. sapıklarımla cok kibar konuşmuştur..
ziznkilerde cok güzel karar almışlar bravo avvla benim kaynanayla,kayınpeder olsa kesin hemen işten cıkıyosun kutlayında haberi olmıuyo diyip kapatırlardı konuyu..
şu adamda seni bidaha rahatsız etmezde böle durumlara gerek kalmaz cnm..

Valla sorma canım ya ana kız hastanelik olmadan düzelemiyoruz. Kayınvalidemde öyle diyor. Tüm hafta çalışıyorsunuz, hafta sonu da sürekli gezip kendinize vakit ayıramayınca böyle oluyor diyo. Haklı aslında kadın da ama bizde işte fırsat varken gezelim tozalım diyoruz. Neyse Allah bi daha vermesin diyeyim. Penisilin normalde çok yakar ve iğne olduktan yarım saat sonra bacağı felç olmuş gibi yaparmış. Ama artık hastanelerde iğneyi vururken içine morfin karıştırıyorlar canım. O yüzden hiç hissetmedim iğneleri a.s.

Yok anam benimkine söylesem eminim adamı bulduğu yerde elinden bi kaza çıkar. Bugünde neyseki akıllandı herif heralde hiç bulaşmadı. Kayınpederim sağolsun ben hallederim kızım dedi hemen a.s.

canım istanbullu arkadaşlarım,,,,,

madem kopukluk olsun istemiyoz ozman sık görüşmek şart olsun!!

Ben derimki bu haftadan gecti ama önümüzdeki hafta cumartesi kime uygunsa kadıköy civarında buluşalım!!

Kadıköy olmaz başka semt olsun derseniz orasıda uyar.

Ama ortak nokta olsun herkes gelsin yol derdimiz olmasın..

Kahvaltı eder birer kahve icer dagılırız

ne diyonuz 3kişide olsa buluşalım nedersiniz? özledim sizi...

Canım bu hafta sonu arkadaşımın Büyükada'da nişanı var. Oraya gideceğiz :KK17:

İyi geceler,,,

Çok şükür doktor kontrolümüzü atlattık ama aşı olmadığı için aşımızı yaptıramadık,haftaiçi arayıp öğrenicez geldiyse gidi pyaptırıcaz inşallah,onun dışında boyumuz 81 cm,kilomuz hala 10 :)) gülsemmi ağlasammı..ama doktorumuz maşallah yaa boyu iyi adam yemeyi sevmiyor zayıf bi adam olacak ne yapcaksınız siz takmayın kafaya diyip duruyor...ayrıca oğluma kız güzeli bu diyor,calio kitabı vardı onu verdi eline,bende onu ne tanıyor ne de izliyo dedim doktor gülüyor ilk kez sevmeyen bilmeyen bi çocuk gördüm diyor..neymiş bu calio dedim...:)) emzirmeyi kesmeyi düşünüyorum dedim valla ben kesme diyorum daha hakkı var onun diyor 24 aya kadar emzirmelisin diyor ne yapacağımı şaşırdımm,doktorlar karşı kesmeye yani 24 aya gelene kadar...neyse şekerimizi laıp çıktık.

Nautilius a geçtik hastaneden çıkınca,oğluma bot almayı düşünüyordum ama babası bu çocuk dışarda çamurdamı yürücek boşver botu kışlık bi ayakkabı alalım dedi öyle yaptık pançodan alıp çıktık,Bide atkı bere takımı alıcaktım ama bizimki denettirmedi bile anılda boşver bu taktırmaz zaten dedigerçi fazla çeşit yoktu ben yine de alıcam soğukta öyle şapkasız çıkılmaz dışarı bunun karı var yağmuru var...Tavsiye ettiğiniz biyer varmı bere takımı için...??Neyse ordanda yemeğimizi yiyip eve geldik.Oğluşun çok uykusu vardu muhallebisini yedirip 9.30 da uyttum,erken yatnca ne iyi oluyor..Ohh bizde keyif yapıyoruz çayımızı içtik kardeşimle anılda maça gitmişti yeni geldi.Gidiyimde bi yeşil çay yapim kendime...

Görüşürüz kızlar ....

Maşallah canım Dağhan'ıma. Herşeyin yoluında olmasına sevindim: Demek ki bünyesi öyle narin olacak tatlım. Sağlıklı olsun da öyle olsun a.s.

Aynen valla Defne'de ne calio ne başka bişey. Hiç ilgisini çekmiyor tv :KK50:

Valla ben geçen sene LCW'den almıştım çok memnundum. Bu sene için halası kulaklıklı getirmiş bi tane yurtdışından. Ama ben yine LCW yada Mothercare'e bakarım. Oralarda iyi oluyor a.s.

tubacım ne kadar güzel yazmışssın valla,ellerine yüreğine sağlık,aynen benn,sanırım bu aralar hepimiz böyleyiz,bunun da üstesinden geliriz eminim
aynurcum tebrik ederim cnm,geçen gün okumuştum,unutmuşum yazmayı kusuruma bakma cnm,çok sevindiim senin adına,Allah kucağına almayı nasip etsin cnmm
yarın kpss ye giricem ben tekrar offf bana şans dileyin kızlar hadi bakalım hayırlısı,erkenden yataım uykumu alamıycam ya neysee,iyi geceler

Nasıl geçti sınavın Özlem'cim?

İyi Geceler ..

Yine yoğun tempolu bi gündü..Sağolsun oğlum sabah 8 buçukta kaldırdı bizi,onları ekemk almaya gönderdim babasıyla bende kahvaltı hazırladım,kahvaltıdan sonrada Şeymayla temizliğe giriştik..Belki temizlikten sonra yine kendimizi sokaklara atardık ama telefon gelince kayınvalidemden evde kaldık.Onlar haftasonu için kayınpederimle Ankara'ya gitmişlerdi,meslekte 40.yılını doldurduğu için plaket aldı kayınpederim,bugünde neyaplım diye düşünmüşler çıkıp geldiler...İyi de oldu Dağhan çok özlemiş hiç yabancılamadı...Bizde onlar gelmeden kurabiye ve börek yaptık Şeymayla..Onlar gelincede çay,kahvaltılık filan hallettik yemek işini.Eltimlerde geldi.Kayınvalidem onlarla gitti,kayınpederim bende,oğluyla oturuyorlar..Bizde burda takılıyoruz işte...ama birazdan yatıcam inşalalh size bakmadan yatamadım yine...

Neyse ben kaçıyım pcyi sevgili kardeşime devrediyim...İyi geceler....
[/B]

Kayınpederini kutlarım canım. Ne gurur verici bişey :KK48:

iyi hafta sonları canlar..

defne dün akşam beridir öksürmeye başşladı!!!

cok icten gelmiyor, gıcık tutar ya sanki öyle. pınar söylemişti zencefille bal gecenlerde dendim cok iyi gelmişti ama bu defa hicccc işe yaramadı..
bugunde doktorumuza gittik ama cok kalabalıktı adamcagız zaten 1e kadar ordaydı, bizde 12 de ordaydı 5 cıksa dr anacak okadar hasta bakar millet niyeyse bekledi biz de cıktık! ve pazartesi,salıda tüm randevular doluymuş!!!
pazartesi 1den sonra gideriz cok yoğunolmuyo alırlar arada,
bugun baksaydı iyi olacaktı aşılarını yapmazdı ama en azından ialc verir geciridi..
bu akşam biraz daha kötüleşti mecburen ilaca başladım sekrol ve soguk algınlıgı icin bi şurup verdim inş. pazartesiye kadar gecer!!!!

bizden böyle.. hayırlısı olsun....

Ay canım ya inşallah bu sefer ilerlemeden geçer hemencecik. Daha yeni toparlanıyordu kuzum. Doktordan sonra haberdar et bizi a.s.

selammm
ayy cok güzel bir kahvaltı oldu
burda at cifliklerinde kahvaltı cok moda oldu dag etegine kumuslar cifliği gittik güzelce kahvaltımızı yaptık hanzadenin uykusu vardı ama oraya gidince acıldı uyku
neyse karnımız doyunca at binmeye gittik
hanzadeyi midilliye bindirelim dedik ama anne goktu goktu deyip durdu
baya koşturdu maymunlar falan varmıs bayıldı
bir dünya resim cektim eklicem face e
eee acık dag havasında kosturmanın sonucu arabada uyuyakaldı eve gelirgelmez süt verdim sızdı yavrum bi ara aşagı komsu tangır tangır ses yapınca uyandı ama salladım tekrar uyudu
yaa kızlar buarada bahsetmiştim hanzade yalancı meme emerken mendil kokluyor diye şimdi su gectigimiz ateşli günlerde battaniye koklamaya alıstı yaa mendil kolay tasınıyordu şimdi gittigim heryerde babbani babbani diye aglıyor napcam ben nasıl vazgeccicek böle anlamadım birilerinide kınamadım ama
neysem ,
tubacım annemlerin yıl dönümünü kutlamıssın canım sagol daha nice 25 yıllarda bizler görürüz inşallah
neyse ben zcık ortalıga bakınayım

Ohhh ne güzel bi gezme olmuş valla. Kuzuma kıyamam korkmuş mu yavruşum a.s.

Ayyy o battaniye olayını nasıl yapar edersin bilemm ama acil kes canım. Bende 1 yaşında ıslak bez koklamaya başlamışım. Bronşit olmuşum. Sonra annemler bari kuru olsun diye küçük bi yastık vermişler elime. Onu bıraktığımda orta 2'ye gidiyordum. Ve okula bile yanımda götürüyordum. Çok fena bişey. En sonunda bi komşumuz sen tinerci mi olacaksın bunları koklaya koklaya diye beni sinirlendirmişti de Allah razı olsun o zaman inadımdan bırakmıştım. Aman diyeyim canım ne yap ne et unuttur :KK50:

selam arkadaşlar.

tam dolu dizgin döndüm artık hep aktif olacağım derken yine koptum buradan.
eşim çok ağır bir grip geçirdi. pazartesiden beri raporlu evde yatıyor.
malum erkek evde olunca hele bir de hastaysa evde iş bitmiyor. ceyline de bulaştırdı.
ikisine bakmaktan evde koşturmaktan bi fırsat bulamadım girmeye. gece de pestil vaziyette sızıp kalıyordum.
neyseki daha iyiler şimdi.eşim yarın işe başlıycak tekrar. ay allah eksikliğini vermesin ama erkeğin tüm gün evde olması sinir bozuyor.

sizler nasılsınız? geçmişe azıcık bakabildim.

pınar sana da geçmiş olsun canım. benim eşimde iğne oldu anca iyileşti. salgın var heralde herkes hasta.

Ay canım sağolasın ya. Evet salgınmış doktorda dedi. Eşine de çok geçmiş olsun a.s.

canım arkadaşlarım hepinize kocaman bi merhaba nasılsınız biz bugün dışarı çıktık alpişin ihtiyaçlarını aldık hemde yavaş yavaş kırıkkaleyi tanımaya çalışıyoruz burası uşak gibi bi yer ama bana birazdaha karmaşık geldi çünkü uşakta bi tane "mecburiyet caddesi " var ve aradığm herşey o caddede olur burda bi çok cadde var işte alışmaya çalışıyoruz ankaraya çok yakın 45 dk bilemedin 1 saatlik arası var o yüzzden biraz ankaranın gölgesinde kalmış.napalım bunada şükür doğu çıksa daha zor olacaktı terör yönünden Allah yardımcıları olsun askerlik yapanların.sıra geldi bebişe tüm tebrik eden güzel dileklerde bulunan Birsencim,burcucum,tubacım,filizcim,nurancım,sibelcim,tülaycım,banucum,özlemcim,knk ve aklıma gelmeyen tüm canım arkadaşlarım hepinize sonsuz teşekkürler..hepiniz sağolun varolun.bebişim şuan 6 hafta 5 günlük bu hafta içi gitmeyi düşünüyoruz dr bakalm kalp atışlarını duyarız inş. hayırlısıyla.sizler ve kuzucuklarınızz nasıllar?kocaman kocaman öpüyorumm sizleri.şimdilik hoşçakalın.ii akş.:KK16:

Hoşgeldin Aynur'cum. Hayırlı olsun tekrar yeni şehriniz ve bebişiniz. Alışma süreci zor olur ama sonra alışınca rahat edersin tatlım. Bebişden de habersiz bırakma bizi a.s.

Selamlar Kizlar,

"Ay ne sIkIci bir gün böyle"diyecegim, cok klasik olacak. Ama öyle iste...Doruk, öglen uykusunu cok sevgili babasinin, üsümesin diye sarip sarmalamasindan dolayi, asiri terledigi icin, neredeyse uyuyamadan kalktigindan, epeydir uyuyor. Gece mahfedecek beni eminim ama olsun. Yarin kardesim geliyor ve takmiyorum.
Epeyce iyilesti benim kücük sincabim. Bugün, 2 kase balik corbasi bile icti. Hic beklemiyordum oysa, nazlanacak saniyordum. Neyse, dilimi isirayimda, insallah böyle gider...
Dünde, disardaydik, eve epeyce gec geldik. Biz alis-verise diye, cok sevdigim bir sehir var bize yakin, oraya gittik. Orada da, ortacag panayiri gibi birsey kurmuslar, o zamanlarin yasantisina, kiyafetlerine, yemeklerine, oyuncaklarina öykünmüsler ve güzel birsey cikmis ortaya. Doruk, tüylü, yünlü hayvanlara bile bindi. Ama gelgelelim, fotograf cekemedim, Memet, aküsünü sarj etmis ve pilini takmayi unutmus makinenin. Onlar, orada baba ogul eglenirlerken, bende keyfimce alis-veris yaptim. Sonra gerisin geri eve.
Sabahta Doruga kahvalti yaptirirken, israrla telefon caldi. Neyse geldim, sanirim bizi merak etmislerdir dün arayip ulasamamislarsa diye. Baktim ki, esimin ailesi. Geri aradim, karsima görümcem cikti. Sabah sabah tüm keyfim kacti. Önce sesimi duyunca birkac sn konusmadi, sonra da, "Annem, merak etmis, dün ulasamamis" diye konuya girdi. Bende, "Iyiyiz, disardaydik" dedim. Ve "iyi öyleyse", diye küt diye daha lafim agzimdayken, telefonu kapadi. Sonra, Memet'e söyledim, "ne kadar kaba, az gelismis bir ablan var dedim sinirle". Olayi anlattim, "Hemen ara sicagi sicagina sorgula, tartisman gerekiyorsa tartis, sana böyle davranmaya hakki yok" dedi. Neyse birkac kere aradim, evde yoklardi. Zeytin toplamaya gidiyorlarmis. Aksam'da aramadim bir daha, babasi falan da evde olur, keyiflerini kacirmayayim diye. Ama esime söyledim, "Ablan, kesinlikle bu eve gelmeyecek, o gelirse ben Avusturya'ya giderim Doruk'la" diye. Evraklarini yollamayi düsünmüyor simdilik.
Bunun disinda, yillardir görüsmedigim bir arkadasimla sohbet ettik telefonda. Anladim ki, yillar ne cok seyi götürüyor insanda. Bir zamanlar, yedigimiz ictigimiz ayri gitmezdi, simdi belli bir mesafe girmis aramiza. Konusmanin ileri boyutlarinda bunu biraz astik ama insan anliyor ki, artik hic bir zaman eski ben olamayacagim...Ne cok benlikle yasiyoruz aslinda biz...Ne cok sey sigiyor bünyemize...Ve her gecen gün ne kadar cok eksiliyoruz yasamdan...

Ve kizlar...

Dün gece öykü yazim calismalarina basladim. Gece 02:00'ye kadar sürdü ama inanilmaz bir haz alarak yazdim. Kendime parmaklari acikta birakan mor bir eldiven aldim dün. Ilham versin diye. Mor rengini ben cok seviyorum ve birgün kendi evimiz olursa, mos mor olacak her yani sanirim...Eski öykülerimdende begendiklerim var. Onlarinda üzerinden birkac kere gecer, imla hatalarimi düzeltirim. Sonra da eleme yapar, yollarim. Ama öncelikle kendime bir yazici almam gerekiyor, evdeki bozulmus...

Ohh maşallah paşama afiyet şeker olsun a.s. Ne güzel hem alışveriş yapıp hem eğlenmişsiniz a.s.

Görümcene de diyecek söz yok zaten. Kaba insan. Kıskanlığından yapıyor herşeyi. Bence de yanınıza gelmemesi en hayırlısı canım a.s.

Oooo öyküye başlamışsın hadi bakalım. Bitince mutlaka okumak isterim bende a.s.

merhaba kızlar nasılsınız Türkizden dolayı çok giremiyorum pc yi açtığımda didima diyor yani ringa ringa günde 50 den fazla bu şarkıyı dinliyoruz kusucam artık bide sıkılıncada apaçi diyor onu açıyoruz yeterrrrr diye bağırasım geliyor bazen herkes iyimi bu hafta süpriz konuklarımız var eşimin 10 ıldır görmediği Almanyadaki ablası geliyor cuma günü cumarteside İst. daki ablası ve 4 çocuğu pazar onları da alıp dönecekler salı yine bize gelip memlekete geçecekler yani yoğunum.Bu ablasıyla adece telde tanışıyoruz çok heyecanlı yani bu kalabalıkta nasıl konuşucaz bilmiyorum ama tam 15 kişiyiz ne yemek yapsam diye şimdiden düşünür oldum bugün yatak yorgan ayarladım kim nasıl nereye yatar onu hesapladım iyi şekilde ağırlamak istiyorum tabi burdaki ablası izin verseydi bi kaç gün gezerdik iyi olurdu şimdi eve kapanacaz çoluk çocuk gürültü patırtı normalde eşimlede konuşmuştuk cumartesi gider boğazda yemek yerdik gezerdik diye konuştuk pazarda duruma göre bişeyler yapardık onların isteğine göre diye planldık ama ablası bizde gelicez ablamı alır döneriz dedi ya gıcık oldum bırak hasret gidersinler sen 3 ay önce gördün en son dimi ama yok illa set vurcak

Anaaa kız 15 kişiyle nasıl baş edeceksin Allah kolaylık versin valla. Umarım çok eğlenceli geçer. Ay cidden ne düşüncesizlik etmiş kadın ya. Bırak hasret gidersinler Allah Allah :eek:klava:

günaydın
ayy tuba gel valla midilli sana kurban olsun :KK9:
hayatım hanzadeniin battaniyeye sarması iyide her gittigimyere nasıl tasıcam dur bakalım olmazsa dediğin gibi kesip bebek yapatım oyy oyyy nasıl huy ediniyorlar anlamadım
pınarcım maşallah defneye boylu bir kız olcak kilosuda iyiymiş ohh nazar degmesin kuzuya seninde iyileşmene sevindim canım aman gelmiş gecmiş olsun bidaha ugramasın
esraa 15 kişi türkizle nasıl halletcen valla Allah kolaylık versin canım

Sağolasın canım aminnn a.s.

Defdoş sanırım boy konusunda babasına çekicek canım ya. Amannn sağlıklı olsunlarda hepsi boş a.s.

günaydin hatunlar a.s.

oy yorucu bi h.sonundan sonra sabah sakinliği pek bi iyi geldi valla :) kahvemide içtim..söylemesi ayip hiiiiiç işim yok :))) sadece kalan ütülerim var,süpürüp silmem,toz almam,çamasir yikayip,kuruyanlari yerleştirmem,banyoyu temizlemem,manikur yapmam,nevresimleri değiştirmem gerekiyor..okadarcik :KK43:(((((( ay aglicam şimdi :pp

dün maalesef film izleyemedim :)) iş inada bindi :KK70: bugun bukadarcik işi yapip seyretcem işte :))))

dün hamsi yapalim dedik..hep eşimin yüzünden..ben severim hamsiyi..ama ayiklamasiyla pişirmesiyle ugrasamiyorum..cok minikler..ben oyuzden büyük balik tercih ediyorum..ve firinda yada buglamayi tercih ediyorum..ama hamsi olunca kizartma oluyor..kizartma olunca mutfak batiyor..

neyse eşim temizledi..ben salata yaptim..serrayla birlikte ailece pişirdik..o arada baliklari koydugumuz tabak yuvarlanip kirildi..heryer cam+balik oldu..neyse onu hallettik..bende serrosa balik vercem diye yogurt vermedim..cok acikti..malum kati yemedigi için acikinca yer dedim..ama benim kizim sabredemedi..ekmekle doldurdu mideyi..sinir oldum..

neyse tam yemek yicez..bu kız iyice zivanadan cikti..bi baliklari elliyor bi salatayi sonra elini bize sürmeye calişiyor..aglama krizleri vs..yemegi biraktim onu yedirip yatirdim..bu yeni saatlere alişamadi hala..7de aksam yemegi yedi uyudu..neyse yemege döndüm..bu sefer eşim belini incitti serrayi yerine koyarken..neyse dedik..öglen balkonda oturmustuk herhalde o ara giren bi böcek ucusmaya basladi masanin üstünde..ay içime fenaliklar basti..eşim bi daha hamsi yapmayalim bi aksilik daha kaldiramicam dedi sonunda :)))) biz gene ya kayinvalidemlerde yada annemlerde yemege devam etsek iyi olcak :))

temizlemeside cabasi..17.30daki maceraz 21.30da bitti ya..ben daha hamsi mamsi yapmam velhasil :)))

bu hafta babam gene afrikaya gidiyor..oyuzden annemde kalcaz bikaç gün..perşembe günüde evlilik yildönümümüz..ordami kutlasak burdami karar veremedim..bakalim ne görcez..

neysem ben gidip kizcemin kahvaltisini yaptirayim..o uyumadan süpürmeye baslamam lazim..öptüm hepiniziiiiiiiii muckssssssssssss

Tubiş'im günaydın canım. Anam o kadar işi bi güne sıkıştırma. Daha çok stres oluyorsun. Birazını bugün birazını yarın yap dicem ama o işler durdukça bana da batıyor valla. Bende olsam aynı gün halletmeye çalışırdım :KK36:

Oooo hamsi keyfi biraz sorunlu olmuş. Ben daha evlendim evleneli evde balık yapmadım. Eşim hiç sevmez kokusunu. O yüzden bizde ya dışarıda yada kayınvalidemde yiyoruz :KK1:

Babacığın gidiyormuş. Allah kavuştursun canım. Sağ salim gitsin gelsin inşallah a.s.

Sizin de evlilik yıldönümüzün kutlu olsun canım. Bence annende ol. Serroş'u bırakıp dışarı çıkma şansınızda olur a.s.

bize gelince hanzade yeni saat uygulamasına alışmadı ve erkenden kalktı bizide dikti ayaga eşimi gönderdik hanzadenin karnını doyurdum çamasır astım makinaya tekrar ettım
bugun gezmem var şimdi ortalık toplayıp akşa yemegi hazırlıcam hanzadeye corba hazırlıcam duşa gircem erken cıkcam evden kusföre gidip saclarımı kestircem kasımı aldırcam inşallah hanzade saat 1 e kadar dayanır gezmede uytmayı düşünüyorum uyursa tabi çünkü beşik olmadıgı yerde uyumuyor sıpa ama cok yorulursa uyur inşallah
işte böle ben gidip işe girişeyim cok iş var cokk

Kolay gelsin canım şimdiden a.s.

oh cok sukur atlatmişsin hastaliği canim :) Allah korusun valla ya..zor oluyor :S

kizcemede kocaman bi maşaAllahhhh :) ya bu biberonu nasil biraktircaz ki..serra sütü bardak içmiyor :S kamışta kullanamiyor..geri üflüyor cadi :))) cicilerinide güle güle kullansin prensesim a.s.

ay cok sukur bişi yapmamiş bu sefer rezil herif ya..inşaAllah akıllanmiştir..

geleyim dimi ya :KK70:D midilli taşicam :p

valla bence bi oyuncakcilara bak..benzeri bişey bulabilirsin..yada battaniyeyi kaldir bi süre..tüylü bi oyuncak al..onunla uyumaya aliştir..

Sağolasın canım a.s. Valla Defne'de aynı Serroş gibi. Pipeti verince üflüyor cadı. Babanesi bugün su ile alıştırmaya çalışıcak bardak olayına. Bikaç zaman alışsın da mamayı da öyle veririz ama gece ne olacak onu düşünüyorum :uhm:

ay pinarim testinde inşaAllah temiz cikar..demeyi unuttum azönce :)

nurancim sanada iyi gezmeler hamarat hatunum :)) sacin kaşin içinde sıhhatler olsun :) hamsi işinide dedigin gibi annemler ugrassin..onlar pratikleşmişler..benim imanim gevredi be :)) hayatta yapmam bi daha :)))

ay bu sefer cidden kactim mucksssssssssss herkese günaydinlar a.s.

İnşallah canım. 6 ayda bir baktırmak şart diyor doktorum. Bu hafta belli olur sonuçlar a.s.

banucum çok sinir oldum valla bend eşimdi okuyunca,evli olduğunu bile bile Allahım ya,biz de dün sınava eşimle gittik,otobüs bekliyoruz,kızın biri geldi saat soruyo,bana değil eşime,neyse aynı otobüse bindik,sınavla ilgili bişey soruyo bize,eşime camı açarmısın diyo,sanki bizden başka kimse yok otobüste,deliler ya,bende girdim kocişin koluna,öyle olmaz böyle olur misali hahaha,sıkıysa sorsaydı bi daha bişi :))

merhaba kızlar iyi haftalar nasılsının perşembe günü saat 3 gibi çıktık işten kızlarıda aldım evimize gittik yağmurun dersleri vardı birlikte onları yaptık okuma yaptı biraz iki çocukla uğraşmak gerçektende sabır işi birinin isteğini yaparken diğerinin ihtiyacı geliyor yetişmek çok zor sağlıkları yerinde olsunda gerisi önemli değil
cumartesi akşamıda yaptığım yemekleride alıp arkadaşlara gittik orada yedik eşimle aramız haftasonu biraz limoniydi facebook yüzünden kadının mı desem dengesizin mi desem bilmiyorum eşime neler yazmış neler sinirlerim tavan yaptı kavga ettik eşimle geçmiş yıllardan benden önce işyerinde çalışan bir kızmış abi kardeş gibilermiş lafta neyse kıza gereken cevabı kısa ve öz yazdım ne biçim kızlar var ya Allah böylelerinden korusun yuvamızı
aksilikler peşimizi bırakmadı kızlar pazar günüde akşam üzeri annemlere giderken radara yakalandık hemde 6 km fazla hızdan birde o ceza ayy çıldırdım valla yok dedikçe masraf çıkıyor cana geleceğine mala gelsin artık napalım

talihsiz bir haftasonuydu huzursuzum mutsuzum şimdide keyfim hiç yok umarım bu hafta iyi olur hepimiz için

tülaycım nasılsın canım selinim nasıl sana mesaj attım canım cepten buluşamadık yine

pınarcım tatlım günaydın nasılsın iyi olmuş otobüse kayınbabanla binmen biraz olsun korkmuştur

filizcim nurancım incihancım esencim sibelcim tubacım aynurcum gülşahcım sizlerede merhaba

Banu'cum günaydın canım. Sağolasın canım. Kayınpederim bindi ama hiç tanışmıyormuş gibi yaptık. Hani gelir yine yanıma oturursa yakalansın diye ama akıllandı heralde bakalım :uhm:

Sizinde gerçekten talihsiz bi haftasonu olmuş. Allah böyle yüzsüz, kendini bilmez insanlardan korusunun hepimizi. Ceza içinde dediğin gibi cana geleceğine mala gelsin ne yapalım a.s.

kızlar günaydın herkes iyidir umarım.
bize gelince cuma cts kızımla iyi gezdik bir sürü şey yaptık.ama dün eşime gelen bir telefonla resmen mahvoldukya.kayınpederim vefat etti kızlar çok üzgünümya eşim hemen gitti selin olduğu için ben gidemedim orası çok soğuk ve eşim şimdi çocuk ilgi ister kalabalıkta zor olur dedi ve gidemdim inanın babam vefat ettiğinde yaşadığım acıların aynısını yaşadım tekrar tekrar gözümü ble kapatamaıdm sabaha kadar her gözümü yumduğunda saçımı okşayışı elimi tutup kuzumm yine gelin diyişi aklımdan çıkmıyor ya..kayınvlidem çok kötü ya 61 yıl dile kolay anlatırken bile gözümdrn yaşlar akıyor bugün öğlen cenazesi var ama sanki içimden bşeyler kopup gidiyor:KK43:((((((((((((((

Tülay'cım çok üzüldüm canım ya. Başınız sağolsun. Çok zordur çok. Allah geride kalanlara sanır, kayınpederine de rahmet eylesin :KK59:

günaydın kızlar. hepimize iyi bir hafta olur inşallah.

tülay'cım başınız sağolsun canım. yanlış hatırlamıyorsan çok ağır hastaydı kayınpederin. allah rahmet eylesin size de sabırlar versin.

Günaydın canım a.s.

günaydın kızlar
günaydın banucum
sabahtan beri açık ama yazamadım bi türlü
tülaycım ya başınız sağolsun,Allah mekanını cennet etsin,eşin en kadar düşünceli,seni götürmemiş,bizim ki olsa bu iki çocukla bile götürü beni:KK43:
pınar,akıllanmış cnm bu adam sanırım,inş sana bulaşmaz bir daha,smear testin de iyi çıkar umarım,maşşalh defneme de
tubiş inatla filmleri izle cnm kendine vakit ayır :))
nuran eşin gerçekten zor bir çocukluk geçirmiş cnm ya,hanzadenin battaniyesi olay o0ldu hee,keşke zeynepde istese de kendi kendine uyusa,taşırım vala :)

Özlem'cim günaydın canım. Sağolasın Allah razı olsun. İnşallah bulaşmaz bir daha :KK50:

tutkun Allah kolaylık versin cnm ya,15 kişi az değil,hem de yatılı,umarım yardım ederler sana
nurten defnoş hastaymış geçmiş olsun cnm
birsenn nerelerdesinn?
ceylin nasılın cnm?kız sen mi atlıyordun ip?bende atlasam mı diyorum :))
gülşahh da yok bugün,sibelde işleri yoğun galiba...

[/B]başaım çatlıyooo akşamdan beri,zeynep çok kalkıyo ya gece,mahvetti beni iki gündür,konuşuyo bide uyku arasında ağlıyo anne diye,bizim yatağa alıyorum bazen,ne yapsam bu kıza bilemedim[/B]

Son düzenleme:
ayşecim pınarcımm saolun kızlar .pınarcım evet çok zor ya tamam hastaydı ama yinede insan ölümü yakıştıramıyor.

özlem canım saolasın.ya normal şarylarda olsa eşim göütürüdü ama orası çok soğuk şimdi . selin in burnu akıyor hafif de ateşi var.bide mahşer yeri gibi olmuştr şimdi ev selinle rezil olurduk çocuk durdan anlamazda ama aklım orda.

Kızlar ya benim telefon kendini sıfırladı. Hiçbişey kalmadı telefonda. Tüm cep noları falan herşey gitti. Bana burdan yada face'den mesaj atın numaranızı ya :KK50:

özlemcim bende sinirlendim kızın yazdıklarına terbiyesizlik diz boyu valla aldatılmayı asla kabul edemem canım midem kaldırmaz

pınarcım Allah korusun böyle kadınlardan valla eşlerimizi

kızlar sabah bi selam verip çıktım çok işim vardı.
o arada üniversiteden arkadaşım aradı. ikinci çocuğuna hamile 6.5 aylık.
geçen gün kontrole gittiğinde doktoru bebeğin beyninin bir tarafının gelişmediğini
söylemiş. fakülteye sevk etmiş. oradaki profesörde aynı şeyi söylemiş. zihinsel engelli
olacak bebeğin demiş. kızcağız yıkılmış tabi. şimdi kendi ailesi aldır diye baskı yapıyormuş.
eşi de kararın ne olursa sana destek olurum demiş. kendisi kesinlikle aldırmam diyor. ama depresyona
girmiş üzüntüden. teselli etmeye çalıştım. biliyorsun bana da hamileyken
bebeğin tavşan dudaklı, damağı birleşmemiş dedi doktor. kızım turp gibi doğdu belki senin de yanlış görmüşlerdir dedim. ayşe hiçbir şey beni
teselli etmiyor çok emin konuştular dedi. psikolojik destek alacakmış. haftaya bebeğin anne karnında beyin emarı çekilecekmiş.
offf çok üzüldüm elim ayağım iş tutmuyor ağlamaktan. keşke yanında olabilseydim arkadaşımın.
bakalım belki atlar giderim.
allah kimseyi evladıyla sınamasın inşallah.

tutkun Allah kolaylık versin cnm ya,15 kişi az değil,hem de yatılı,umarım yardım ederler sana
nurten defnoş hastaymış geçmiş olsun cnm
birsenn nerelerdesinn?
ceylin nasılın cnm?kız sen mi atlıyordun ip?bende atlasam mı diyorum :))
gülşahh da yok bugün,sibelde işleri yoğun galiba...

[/B]başaım çatlıyooo akşamdan beri,zeynep çok kalkıyo ya gece,mahvetti beni iki gündür,konuşuyo bide uyku arasında ağlıyo anne diye,bizim yatağa alıyorum bazen,ne yapsam bu kıza bilemedim[/B]

ben ip atlamıyorum canım. başkasıyla karıştırdın galiba. ama sezaryanla doğum yaptıysan erken değil mi ip atlamak için?

ayşe canımya çok üzüldüm umarımm yanılıyorlardır allahım yardımcısı olsun.

ayşecim pınarcımm saolun kızlar .pınarcım evet çok zor ya tamam hastaydı ama yinede insan ölümü yakıştıramıyor.

özlem canım saolasın.ya normal şarylarda olsa eşim göütürüdü ama orası çok soğuk şimdi . selin in burnu akıyor hafif de ateşi var.bide mahşer yeri gibi olmuştr şimdi ev selinle rezil olurduk çocuk durdan anlamazda ama aklım orda.
cnm diyorum ya eşim bazı konularda çok anlayışssız,erzumrumda ailesi,oraya bile götürüdü eminim,daha doğrusu götürürrr,bi de çocukların psikolojisi var tabi,herkers ağlayacak,bağıracak falan korkacaklar,en iyisini yapmış eşin,aklın ordadır tabi cnm,olmaz mı hiç,Allah sabır versin
Kızlar ya benim telefon kendini sıfırladı. Hiçbişey kalmadı telefonda. Tüm cep noları falan herşey gitti. Bana burdan yada face'den mesaj atın numaranızı ya :KK50:
yolluyorum cnm
kızlar sabah bi selam verip çıktım çok işim vardı.
o arada üniversiteden arkadaşım aradı. ikinci çocuğuna hamile 6.5 aylık.
geçen gün kontrole gittiğinde doktoru bebeğin beyninin bir tarafının gelişmediğini
söylemiş. fakülteye sevk etmiş. oradaki profesörde aynı şeyi söylemiş. zihinsel engelli
olacak bebeğin demiş. kızcağız yıkılmış tabi. şimdi kendi ailesi aldır diye baskı yapıyormuş.
eşi de kararın ne olursa sana destek olurum demiş. kendisi kesinlikle aldırmam diyor. ama depresyona
girmiş üzüntüden. teselli etmeye çalıştım. biliyorsun bana da hamileyken
bebeğin tavşan dudaklı, damağı birleşmemiş dedi doktor. kızım turp gibi doğdu belki senin de yanlış görmüşlerdir dedim. ayşe hiçbir şey beni
teselli etmiyor çok emin konuştular dedi. psikolojik destek alacakmış. haftaya bebeğin anne karnında beyin emarı çekilecekmiş.
offf çok üzüldüm elim ayağım iş tutmuyor ağlamaktan. keşke yanında olabilseydim arkadaşımın.
bakalım belki atlar giderim.
allah kimseyi evladıyla sınamasın inşallah.
ay cnm ya,inş bişeyi yoktur bebeişin,en çok da hemen aldır demelerine kzııyorum,bırakın anne babalar en doğru kararı veriri elbet,inş en kısa zamanda iyi haberler duyarız senden,şu emar bi çekilsin de,hayırlısıyla
ben ip atlamıyorum canım. başkasıyla karıştırdın galiba. ama sezaryanla doğum yaptıysan erken değil mi ip atlamak için?

evet cnm sezeryan oldum,karıştırmışımdır valla :) 2 ay oldu cnm,hiç yatmadım ki daha doğrusu yatamadım,o yüzden erken gibi gelmedi alıştım belki de dolaşmaya hep :)

X