- 4 Temmuz 2008
- 1.755
- 0
- 42
canım sagolasın hakkaten kazasız belasız geldik bu defa amn dilimi ısırayım:) görüşürüz cnm..günaydıııına.s.
ay nurtenciğim gelmiş hoşgelmiş inşallah defne bu adapazarı seferini kazasız belasız hastaalıksız atlatmıştır sendee hasta olacak diye bakma çocuğun yüzüne önemseme bişecik olmaz inşallah
bugün 3 ders kızlar okula erken gidicem
sagol cnmGünaydın kızlar ..nasılınız?
Nurten cnaım oşgldin iyi allahtan defne ye bişey olmamış inşallah bundan sonrada olamzda rahat bir kış geçirirsin canım.
Esen canım iyi dersler
birsen sagol cnm..merhaba kızlar kimseler yok....gelemiş bende ancak geldim
banu tülay kankiler merhaba kızlarrrrrrrrrrrrrr........
nurten hoşgeldin cnm yaa...........
bana gelince sabah marotonu sonra spor
eve geldim...çocukları besledim...yemek yedim...çamaşır attım makinaya bekliyorum onları asacağım...
pınarcığımın ağır boğaz enfeksiyonu varmış...10 penesilin iğne vermiş doktor....evde yatıyor...
diğer kızlar niredeeeeeeeeeeeeee
cnm sagol, badili ilk gelin he :) kolladık ama yinede yerinde durmadı cadı hep sokaklardaydı..
cnm ya geçmiş olsun inş şimdi daha iyidir Doruk
hoşgeldin cnm,özledik seni,Allah mesut etsin çiftimizi,çok eğlenmişssiniz maşallah resimlere baktım da şimdi,defne de pamuk prenses olmuş kuzum ya,neyse ki hastalanmmaış şükür,belli önlemler aldığın badili ilk gelin olmuş :)) defne ama iyi yapmışssın hasta olmasından kat kat iyidir,inş bişey olmaz kuzuma,çok öptümopuyorumnanaktan
maşallah kuzuma
ayy vala süper yapmışlar bravo bursalı ekibe! haberim olsa idi bende planlarına dahil olurdum ama unutuluşuz! mehmete maş. seni böyle mutlu hisstemek cok güzel ALLAH daim etsin inş. cnm öpüyorum..selam kızlar
annemdeydim bikaç gündür,süper geldi valla bize,hem dinlendim hemde moral oldu,bu ufak ayrılık eşimle bana da çok iyi geldi,bizi baya özlemiş,,akşam arkadaşalrı aradı ,dışarı çıkalım,okeye diye yok,çocuklar geldi bugün,onlarla oynuyorum evde dedi,şok oldum,aferin baya gelişme varopuyorumnanaktan
salı günü gülhan,esra ve semra geldiler,çok mutlu oldum,sanki senelerdir tanıyormuşum gibi hissettim valla,hepinize çok teşekkür ederim.Hem mehmede hem de zeynebe hediyeler getirmişler,çok teşekkür ederim.Sibel,Pınar,Tuba,Gülşah;Fulya,Bengi sizlere de ayrıca çok teşekkürler,burda olmadığınız halde varlığınızı hissettirdiniz,canımsınız hepiniz.inş sizlerle de yüz yüze tanışma fırsatımız olur ilerde.
Dün oğlanın aşıları vardı,inş ateşlenmez kuzum,67 cm, 6,5 kilo olmuş tosun paşam
daha neler yazacaktım ama zeynep durmuyor ,oğlanı da emziriyorum bi yandan sonra uğramaya çalışırım tekrarr
Şeniz Şenizherkese sonsuz teşekkürler,yaptığımız güzel paylaşımlar sayesinde ,herkese cevap verebildim,kendimi savunabildim,çoğu aradığım şeye cevap buldum,iyi varsınız kk dostlarımolumunekankayizsmile,inş yüzyüze görüşmek de nasip olur hepinizle,çokk seviyorum sizleri benn,zeyneple mehmet de teyzelerini kocamann öpüyorlaropuyorumnanaktan
Kızların beni ziyarete gelmesi çok hoştu ya,yalnız olmadığımı hissettim sayenizde,bu arada annemin hepinize çokk selamı var,çok sevmiş sizleri,ne iyiler öyle dedi,Allah herşeyi gönlünüze göre versin diye dua etti.
bazen annemi arayıp bişey sorunca kızım unutmuşum ben çok sene oldu çocuk büyütmeyeli diyo,kk arkadaşlarına sorsana en iyi onlar bilir diyo,annem bile öğrendiyerimseniben
öpüyorum hepiniziŞeniz
filizcim doruğa cok gecmiş olsun gercekten cok zor bi durum ya heleki iştahsızlıgı cok zor bir an önce iyileşsşn kuzum..Selamlar,
Yine pek sessiz kalmis burasi bugün. Face'e tasinildigindan midir yoksa hasta sayisinin artmasindan midir acaba? Ben buraya yazmayi daha cok seviyorum. Özel olan burasi, Face sadece kafa dagitmak icin var. Ama arada orayada ugrariz artik...
Doruk, hala hasta. Hemde öyle bitkin ki, kucagimda sizip kaliyor. Oyun oynamiyor, yemek istemiyor. Su icmiyor bogazlari agridigi icin. Keyfim hic yok aslinda. Tüm gün cakilip kaliyorum. Wc'ye bile gidemez oldum. Neyseki aksam üstü burnu akmaya basladi, tikanikligi bir gitse, daha rahat edecek kuzum ya. Yarinda iyilesme olmazsa, hastaneye götürürüz büyük ihtimalle. Korkumdan dusda aldiramadim kac gündür cocuga. Öyle zor ki hersey...
Bunun disinda, bu aralar inzivaya cekilebilirim. Kendimi cok yetersiz görmeye basladim. Cünkü duygu ve düsüncelerimle bas basa kalamiyorum, cok sevdigim ve istedigim halde okuyamiyorum, yazamiyorum. Zaman yetmiyor kendimle ilgili hic birseye. Kapilip gitmek istemiyorum, zamanin akisinda kaybolmayida. Degisiklik olsun diye öykü yarismasina katilacagim ve Aralik ayinin son haftasina kadar son basvuru tarihi var. Aksamlari 1-2 saat haftada en az 2 gün yeter sanirim calismak. Daha mutlu olacagima eminim.
Pazartesi'de kardesim geliyor, nasil ihtiyacim var anlatamam. Günler gecmiyor adeta. 2 hafta kalacak ve gidince cok zor olacak eminim ki!
Ayrica, görümcem pasaport cikartmis, buraya gelmeye niyetli sanirim. Aylardir konusmadigim halde, iyi cesaret. Ya da beni iplemiyor. Ama vize almayi basaripta gelirse, iyi bir ders verecegim kendisine. Avusturya'ya gittigimde, hakkimda bir sürü dedikodu yapmis. Esim rica ettigi icin, birsey demedim ama bu hic bir zaman demeyecegim anlamina gelmiyor. Neyse, cok uzatmayayim.
Görüsmek üzere kizlar...
cocuk hasta olunca hep yetersiz kalıyormuş gibi hissediyo insan, ve bu durum hayatın icine de yansıyo bi bakıyoruzki yaptıgımız şeyler aynı ve eksik.. tabi durum senin icin dha farklı sen kendini yazarak motive edebilenlerdensin ve seni cok taktir ediyorum umarım şu hikaye yarışması motiveni arttırır :)
bide görümcen pasaportu kaptısa bilki yanında şekerim... kolay gelsin..
gülhancım cnm sende böyle hisstme ne olur sen cok aktifsin gayette faydalı şeyler yapıyorsun böyle hissediyosan kesin yorulmuşsundur! kır mıcını 1hafta otur evinde 1hafta sonunda aynı tempoya dön bak nasıl olacak herşey :)İyi Akşamlar Kızlar...
Fılızcım sayfayı actım ve ınan dusuncelerıme tercuman oldun.Ben sanırım kaptırdım gıdıyorum.Ve bu yuzdende bır suredır cok mutlu hıssetmıyorum kendımı.Kendıme hıc zamanın kalmadı hep bır telas hep br saat kavramı bır program aldı basını gıdıyor.Benım de kendıme aıt bır dunya olusturmam lazım.Ama sanırım bu calısmayla ılgılı bende.Bır bakıyorum saatler gecmıyor bır bakıyorum haftasonu gelmıs.Bazen tesellı edıyorum kendımı ama yetemıyorum malesef...
Pat dıye gırıs yaptım kusura bakmayın.Umarım herkes ıyıdır.Bızde hersey aynı rutınde devam edıyor.Cok sukur bı yaramazlık yok.
Fılızcım kıyamam ama bır hafta suruyor bılıyosun bu hastalıklar.Mutlaka ılaclar etkı edıcektır kısa sure sonra.Ama halsız gormeye ınsanın ıcı elvermıyor ıste...
Özlem ne demek canım bızde sızı cok sevdık.Hele annen cok tatlı hep bırlıkte olun ınsallah.Pasayada kocaman masallah...
Tuba sıfayı sende kaptın desene.Cok gecmıs olsun canım.Keske annene fılan gıtseydın yaa daha ıyı dınlenırsın.
Nurten hosgeldın canım.Yenı cıfte mutluluklar.Bak acma sen su ağzını mumkunke.Bırsey olmıycak dıyeceksın demedım mı ben sana.
Pınarda fecı sanırım.Acıl sıfalar canım.Bayağı sağlam bı vırus bulmus senı.
Hande hosgeldın canım.Özlemıstık senı.Umarım daha ıyısındır.Kılo olayında sasırdım kaldım aferın bıle cok az bu rekora.
Tulay ıyısınız okuduğum kadarıyla tatlım.Banucum da ole alı gel lerle mesgul bu aralar.Kocaman öpuyorum sızı.
Nuran aferın canım yaa.Kızın cok erkencı sanırım bu konuda.Insallah devamı gelır.
sagol cnm a.s.selam kızlar
gemiş olsun dilekleriniz için hepinize cok teşekkür ederim
özlemcim mutlu ve huzurlu olmana cok sevindim Allahım agız tadınızı bozmasın mehmet paşamada maşallah nazar degmesin kızlar sana gelmiş ne kadar güzel bende tanısmak isterim valla hepinizle
pınar canım yaa cok gecmiş olsun umarım şimdi iyisindir
tülaycım doktor sonucların iyi cıkmıs yüregine sus erpilmiştir inşallah tedavindende sonuc alırsınız
tubacım sanada cok gecmiş olsun inşallah serraya bulaşmamıstır valla cocuk hastalandımı daha zor
hande sende hoşgeldin canım uzun zamandır yoktun özlettin kendini
nurtennn hoşgeldin canım keyifli gecmiş düğününüz gördüm face de sakın korkma bişi olmamıstır inşallah defneye sen gönlünü serin tut
banu esen birsen kızlar sizlerde iyisiniz inşallah
hepiniZi ve bebişleri öpüyorum
kızlar unuttugum atladıgım varsa kusuruma bakmayın okuyupta aklımda kalanları anca yazdım
isafirinde varmış kaloy gelsin hanzadeyede gecmiş olsun.bize gelince
bugun hanzade daha iyi
öyle olunca benim sohbet vardı kızı anneme bırktım gittim sohbete
akşamda annemde yemek yedik geldik eve yarın agır misafirlerim var kızıma gözaydına geliyorlar 1.5 sene sonra
ev heryer heryerdeydi kadında bulamadım temizlige hanzadeyi uyttuktan sonra giriştim mutfaga börek yaptım kek yaptım mutfagı kileri topaldım salontan tabak canalarımı getiridm evi topladım yerleştirdim toz aldım
yarına bi süpürme ve silme kaldı
ayy ama cok yoruldum zaten 2 gündür dogru dürüst uyumuyorduk
neyse hanzade nin atesi düştüya buna şükür hemen alt köpek dişi görünmüş sıpanın
aman gelmiş geçmiş olsun inşallah
aman şimdi sesi geldi acıktı sanırım gidip bi süt vereyim yarın akşam anca gelirim öptm
iyigeceler
gülşah ya nasıl korktugunu tahmin edebiliyorum allah korumuş verilmiş sadakanız varmış cidden.. şey derler başından bişiler cevirip vermek lazımmış.. gerci sende gönül yapmayı cok iyi biliyosun.. allah bidaha yaşatmasın böyle şeyler.. sende üzme kendini tmm cnm cok öptm sizi..merhaba arkadaşlarrrrr
bende anca geldım sınılerım cok bozuk bı kaza atlattık verılmiş sadakamız varmıs valla
bugun patronlar kıbarlık edıp 4de gonderdıler eve geldım duruyla oynadık halama yemege gıdecektık esımı aldım kadıkoyden ordan halama gecıyodukkı marketten kuzenımın kızı ve duru ıcın bıseyler almaya cıktı duruda emerken kucagımda uyudu bende ön koltuktayım cama yaslı oturuyorum derken bı küldürtü geldı bı karartı gordum camı yanagımda hıssetım ölece kalakaldım tabı sesten duru korktu ve cıglık cıglıga aglamay basladı derken ne oldugunu anlamaya calısıyodum druyu gorumceme verıp dısarı cıktımkı onune parkettıgımız apartmanın catısından rüzgarın etkısıyle buyukce bı tahta parcası kopup bızım arabanın uzerıne düşmüş tabı benım tarafımdakı kapı pert oldu cam öle bı esnedıkı yanagımda hıssettım yüzümüzede patayabılırdı tahta arabadan sekıp yodan gecen bı cocugun ayagına vurmus yazık onunda cok canı yandı cok korktuk halama gectık ama ne bende ne eşimde keyıf yok saolsun cok hazırlanmıs ıs oda yedık yemegımızı geldık ama tad tuz kalmadı bızdede
allah beterınden sakınsın rabbım aklıma kotu seyler geldıkce delırıyo gıbıyım şunu anladımkı olacagın onune gecılmıyo evın altında a101 var ben ordan almadım esıme aldırdım yol ustunden
yolda gelırken duru uyudu...nasıl kuvvetlı ruzgar esıyo yagmurda sabahtan berı şiddetle devam edıyo
kendı derdımden unuttum ne yzaacagımı
işlerın yogunlugundan gıremedım bugun dogru durust kalan zamandada şu grup kurma ısıyle ugrastım derken zaman gectı
burayı bırakıp oraya gıtmek yok canım...maksat buraya yazmayan arkadaslarlada ırtıbatı koparmayalım bırbırımıden haber alalımkafam kazan gıbı bıdaha okuyayım gecmısı unutmusum
evet cicim senin tek sorunun avealı olman :) ay ne güldüüm ya... valla benide bi birsenle hülyacım arıyo sagolsunlar :) sende beni aramıyon ahanda sanada küstüm:umursamaz:iyi geceler kızlara.s.
ben ablamdayım yarın da arkadaşımın bebek mevlüdü var oraya geçicem akşam evde olurum inşallah
gülşahcım gerçekten verilmiş sadakanız varmış canım çok büyük bir kaza Allah muhafaza geçmiş olsun tekrara.s.
özlemcim kızlar gelmişsana ne büyük bir sürpriz valla senin de bu günlerde mutlu olduğunu bilmek ayrıca sevindirici hep böyle ol tatlım bizde seni çok seviyoruza.s.
yaaa bu arada benim bir derdim var sizinle ilgili ama:))şimdi siz hepiniz turkcellisiniz ve bakıyorumda full konuşuyorsunuz valla ben avealıyım diye mi beni kimse aramıyor yoksa(
bu duruma çok üzülüyorum benbaksana herkesin özleme gidiileceğinden haberi var benim yok (kendimi dışarda hissettim iyi mi (
gece gece demogoji yaptım kalkayım da yatayım
filizcim şu yarışma işini okudum süper bir fikir yazabilen üretebilen insanlara her zaman hayranlık duymuşumdur ben hiç beceremediğim için sanırım senideestekliyorum canım görmcene de ayrıca hayret ettim ama sen verilecek cevabı bilirsin
iyi geceler tekrar
pınarım nasıl oldu acaba yaaa yarın bi arayayim
bu sefer kaçtım
canım cok geciş olsun seninde defneninde ortanız yok valla hasta oldunuzmu hastanelik oluyonuz.. cnm havalar tam hastalık havasıydı sende yolardasın sürekli iyi bile dayandın cokta yoruluyon be güzelim ondan bukadar agır geciriyosun.. ayy o iğnelerde cok yakıyo dimi?Herkese günaydınlar bacılar a.s.
Öncelikle Cumhuriyetimizin 87.Yılı kutlu olsun hepimize a.s.
Beni merak eden, arayıp soran, buraya geçmiş olsun dileklerini yazan herkese çok teşekkür ederim a.s. bugün daha iyiyim a.s.
Çarşamba işten çıkıp kayınvalidemlere gittiğimde resmen bayılmak üzereydim. Kayınpederim hemen doktora götürdü beni. Adam muayene etti. Sen 2 gündür bu halde nasıl ayakta duruyorsun dedi. Ağır boğaz enfeksiyonu geçiriyormuşum. İlaç bile zor etki eder. Hemen penisilin iğneye başlamamız lazım dedi a.s. İğne olduktan sonra 1-2 saat kızına görünme sonra emzirsende sorun olmaz dedi. Artık büyüdükleri için ilaçlar onlarda çok etki yapmıyormuş. hasta olunca doktora gitmekten çekinmeyin artık emzirseniz bile dedi.
Neyse o günden beri oluyorum iğnemi. Ağır olduğu için yanında vitamin falan da verdi. İçiyorum düzenli. Bugün boğazımın şişliği çok daha iyi. Çarşamba günü ağrıdan boynumu bile çeviremiyordum. Çok şükür düzeliyorum.
Şimdi de kuzuma mama içirdim. Tekrar uykuya daldı. Onlar babası ile uyurken bende 9'da iğne mi olmaya yakınımızdaki hastaneye gideceğim. Birazdan taksi çağırırım artık.
Azcık geçmişe bakayım a.s.
pınarım ben eşime bu durumu anlattım oda illaki kocasına anlatsın diyip durdu. gerci benim eşim her konuda fevri davranır böle mevzularda cok sakindir benim tüm tel. sapıklarımla cok kibar konuşmuştur..Bu arada kızlar şu hastalıklı adamla ilgili yazdıklarınızı tek tek okudum. Aslında haklısınız Halit ona söylemediğimi duyunca çok kızacak ama adamı bulursa inanın o sinirle ne yapacağını kestiremiyorum :1no2:
Dün annem de abimin görüşünden sonra kayınvalideme geldi. Annem , kayınvalidem ve kayınpederim oturup konuştuk. Halit'e söylememe kararı aldık. Çünkü dediğim gibi o sinirle Allah korusun elinden bi kaza çıkar eyvahedigeldismile
Pazartesi kayınpederim aynı saatte gelicek benimle Kadıköy'e. Benden ayrı duracak. Birde polis arkadaşı var onu alacak yanına. Adamla da konuştu dün. Otobüste yine takip edecekler adamı. ğer aynı şekilde davranmaya kalkışırsa polis hemen müdahale edicek ve gerekirse mahkemeye vereceğim o manyağı. Zaten hergün otobüse aynı saatte bindiğim için şoförde aynı adam oluyor. Çarşamba gününden olayı bildiği için adam da şahitlik eder. Belki hergün karşılaştığım yolculardan bile şahitlik eden olur. Halit'i de adam polis tarafından alındıktan sonra bilgilendireceğiz. En azından adama ulaşamaz o arada.
Bakalım pazartesi belli olacak herşey kızlar. Hakkımızda hayırlısı a.s.
Neyse ben giyineyim de hemen iğnemi olmaya gideyim. Saatini geçirmemek gerekiyormuş görüşürüz kızlar a.s.
ziznkilerde cok güzel karar almışlar bravo avvla benim kaynanayla,kayınpeder olsa kesin hemen işten cıkıyosun kutlayında haberi olmıuyo diyip kapatırlardı konuyu..
şu adamda seni bidaha rahatsız etmezde böle durumlara gerek kalmaz cnm..
kız hic bana ugrama sen hemen furara ugra evine dön tamamı!! gerci gidememişiniz sanırım.. bana sözün var unutma :)ooo erkencısın pınarcım ıyı bı karar vermıssınız halıte sımdılık söylemekle kızgınlıkla ne yapacagı hıc bellı olmaz allahın gerızekalısı senı buldu ya neysekı kayınpederın orta yolu bulmus ınsallah pazartesı gelırdeee alır goturur polıs oda mılletın karısına asılmamayı ogrenırrr ne terbıyesız ınsalar var ya
kolay gelsın canım hasta halınle ugrasma hıc işlerle yatın dınlenın bol bol
esencım bu işin turkcelle ılgısı yok canım bende turkcelım ama sadece arada bırsencım arıyo saolsunkaydirigubbakcemile5
karsıya oto fuara gıtmeyı dusunuyoduk bugun sıradan arıcaktım bende cay ıcelım demek ıcın ama araba bu halde olunca servıse gıder eşim sanırım
seninle sohpet süper olur filizcim bizim sabit hattı kapattık ama annemlerin tel nosunu verirm sana ordan konuşuurz ok :)Ayrica, cok gecmis olsun Gülsah'cigim. Görünmez kaza ve kabus gibi. Neyseki verilmis sadakaniz varmis, ucuz kurtulmussunuz.
Esen, benide kimse aramiyor diye serzeniste bulunayim bari. kaydirigubbakcemile3 Saka bir yana, ben cep telefonu kullanmiyorum yillardir, sadece seyehate ciktigimda ya da hastaneye yattigimda. Ama evinde sabit numarasi olan varsa, Türkiye'ye sinirsiz konusma hakkimiz var, arayabilirim. Buradanda ilgililere duyurulur.
Ferda sende buradasin canim. Öpüyorum senide...a.s.
Ve simdi cidden ciktim...
hakkaten senin hakkını ve gülşahın ahkkını yememek lazım her fırsatta görüşelim diyip güzel planlar yapıyorsunuz ama biri geliyo biri gelmiyo cok kopukluklar oluyo.. sen yine ısrarcı olmaya devm etme küsme kimseye! bide illa tel. konuşalım diye bi kural yok.. burdan konuşup gayette güzel anlaşıyoruz!! özel bi duurm olmadıktan sonra bence buradad herkes herşeyden haberdar edilmeli illa tel. acalım diye bi kural olmamalı..Gerçektende cnm b urası hepimiz için bi nimet sanırım...açıkçası benim içinde öyle..
Bütün arkadaşlarımı ayrı ayrı seviyorum,iyi ki varsınız...
Cnm inziva filan ne oluyor öyle aşkolsun hiç olmazsa haftada bir iki gün gelirsin buraya bak darılırız yoksa...
Ben bu yarışmada da çok başarılı olacağına inanıyorum...kolay gelsin sana her zman destekçinim..
Demek görümcen geliyor sonunda,dur bakalım neler bekliyor sizi,ama sen gereken cevabı verirsin ona eminim..
Cnm üzülmüşsün sende,aslında bazı konularda haksızda olduğunu düşünmüyorum...Turkcell avea işi değil tabiiki bu bencede seninde haberin olmalıydı..
İnanırmısın bende birileriyle görüşmek için çok çaba gösterdim ama nedense hep imkansız oldu,sanırım bazen ne kadar uğraşsakta istek olmayınca görüşmede olmuyor,bende kendimi aşmıştım zaten,,artık bişey isterken ısrarcı olmamaya karar verdim isteyen zaten arar sorar...Sanırım kendi adıma konuşuyorum yalnış anlama ama herkes kendi gönlünce kendine yakın bulduğu arkadaşlarıyla zaten görüşüyor..Belki olması gerekende bu ama sık görüşmezsek birbirimizi tanımazsak nasıl samimi olabilirizki...Olsun ben yinede burda görüşmeninde çoğu zaman kendime yettiğini düşünüyorum.İnsan ancak başka bi insnın duygularını kendini onun yerine koyunca anlıyor...Ve ben şu anda seni çok iyi anlıyorum ama inan beni bu konuda anlayan kimse olmadı..
sen bana özelden numaranı at avea filan dinlemem ararım çıkar gelirim..Ben zaten bunun için can atıyorum inanki...Kendimi böyle muhtaç gibi filan hissettiriyorum sanırım..Ama bunun böyle olmadığını ben biliyorum nasılsa kim ne düşünürse düşünsün...
Neyse bu konuda kimse üstüne alınmasın lütfen kimseyi kırmak istemem,bu en son isteyeceğim şeydir...
..
...
Selam Herkese,,,
Günlerdir sadece aıntı yapabildim yine,bişeyler yazmaya fırsat bulamadım...
Çarşamba günü Dağhan hiç emmedi kızlar...Ayy nasıl rahattı anlatamam,bende anlamadım çocuk hiç bulaşmadı bana,ama gece acısını çıkardı..Dünde ilk kez akşam dokuzda emdi, gündüzleri pek aramıyormu acaba artık?Ama bu aralar benim göğüsler fena,çok acıyor neden hiç anlamış değilim...
Dün Şeymayla doktora gitmiştik,adeti geciktide kist varmış ilaç verdi doktor,geçer merak etmeyin dedi,ordan çarşıya geçtik,Dağahn babasıyla kalmıştı evde,bizde biraz alışveriş yaptık,kendime elbise ve gömlek aldım...Ama yağmur fırtana gözümüzü korkuttu geri geldik.Zaten 10 dkkalık yolu bir saatte geldik sinir oldum..
Bugünde 4 buçukta bizim oğlanın doktor randevusu var çıkıcaz bakalım...Belki gideriz ordan biyerlere...
Bizden böyle,görüşmek üzere ...Dağhan uyurken ben hazırlanıyım...
hadi gözün aydın emeyi bırakıyo sanırım dağhan:lepi:
bizde yrn aşılarıımızı olacagız ama randevu almamadım dolmuş direk gidicem.. pazarteside cok kalabalık oluyor defne cok sıkılıyor.. bizi tanıyor doktorumuz geri cevirmez bakar. ayy bide bakmazmış!