2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

İyi Akşamlar Kızlar...

Fılızcım sayfayı actım ve ınan dusuncelerıme tercuman oldun.Ben sanırım kaptırdım gıdıyorum.Ve bu yuzdende bır suredır cok mutlu hıssetmıyorum kendımı.Kendıme hıc zamanın kalmadı hep bır telas hep br saat kavramı bır program aldı basını gıdıyor.Benım de kendıme aıt bır dunya olusturmam lazım.Ama sanırım bu calısmayla ılgılı bende.Bır bakıyorum saatler gecmıyor bır bakıyorum haftasonu gelmıs.Bazen tesellı edıyorum kendımı ama yetemıyorum malesef...

Pat dıye gırıs yaptım kusura bakmayın.Umarım herkes ıyıdır.Bızde hersey aynı rutınde devam edıyor.Cok sukur bı yaramazlık yok.

Fılızcım kıyamam ama bır hafta suruyor bılıyosun bu hastalıklar.Mutlaka ılaclar etkı edıcektır kısa sure sonra.Ama halsız gormeye ınsanın ıcı elvermıyor ıste...

Özlem ne demek canım bızde sızı cok sevdık.Hele annen cok tatlı hep bırlıkte olun ınsallah.Pasayada kocaman masallah...

Tuba sıfayı sende kaptın desene.Cok gecmıs olsun canım.Keske annene fılan gıtseydın yaa daha ıyı dınlenırsın.

Nurten hosgeldın canım.Yenı cıfte mutluluklar.Bak acma sen su ağzını mumkunke.Bırsey olmıycak dıyeceksın demedım mı ben sana.

Pınarda fecı sanırım.Acıl sıfalar canım.Bayağı sağlam bı vırus bulmus senı.

Hande hosgeldın canım.Özlemıstık senı.Umarım daha ıyısındır.Kılo olayında sasırdım kaldım aferın bıle cok az bu rekora.

Tulay ıyısınız okuduğum kadarıyla tatlım.Banucum da ole alı gel lerle mesgul bu aralar.Kocaman öpuyorum sızı.

Nuran aferın canım yaa.Kızın cok erkencı sanırım bu konuda.Insallah devamı gelır.

selam kızlar
gemiş olsun dilekleriniz için hepinize cok teşekkür ederim

özlemcim mutlu ve huzurlu olmana cok sevindim Allahım agız tadınızı bozmasın mehmet paşamada maşallah nazar degmesin kızlar sana gelmiş ne kadar güzel bende tanısmak isterim valla hepinizle

pınar canım yaa cok gecmiş olsun umarım şimdi iyisindir

tülaycım doktor sonucların iyi cıkmıs yüregine sus erpilmiştir inşallah tedavindende sonuc alırsınız

tubacım sanada cok gecmiş olsun inşallah serraya bulaşmamıstır valla cocuk hastalandımı daha zor

hande sende hoşgeldin canım uzun zamandır yoktun özlettin kendini

nurtennn hoşgeldin canım keyifli gecmiş düğününüz gördüm face de sakın korkma bişi olmamıstır inşallah defneye sen gönlünü serin tut

banu esen birsen kızlar sizlerde iyisiniz inşallah
hepiniZi ve bebişleri öpüyorum

kızlar unuttugum atladıgım varsa kusuruma bakmayın okuyupta aklımda kalanları anca yazdım

bize gelince
bugun hanzade daha iyi
öyle olunca benim sohbet vardı kızı anneme bırktım gittim sohbete
akşamda annemde yemek yedik geldik eve yarın agır misafirlerim var kızıma gözaydına geliyorlar 1.5 sene sonra
ev heryer heryerdeydi kadında bulamadım temizlige hanzadeyi uyttuktan sonra giriştim mutfaga börek yaptım kek yaptım mutfagı kileri topaldım salontan tabak canalarımı getiridm evi topladım yerleştirdim toz aldım
yarına bi süpürme ve silme kaldı
ayy ama cok yoruldum zaten 2 gündür dogru dürüst uyumuyorduk
neyse hanzade nin atesi düştüya buna şükür hemen alt köpek dişi görünmüş sıpanın
aman gelmiş geçmiş olsun inşallah
aman şimdi sesi geldi acıktı sanırım gidip bi süt vereyim yarın akşam anca gelirim öptm
iyigeceler

merhaba arkadaşlarrrrr

bende anca geldım sınılerım cok bozuk bı kaza atlattık verılmiş sadakamız varmıs valla
bugun patronlar kıbarlık edıp 4de gonderdıler eve geldım duruyla oynadık halama yemege gıdecektık esımı aldım kadıkoyden ordan halama gecıyodukkı marketten kuzenımın kızı ve duru ıcın bıseyler almaya cıktı duruda emerken kucagımda uyudu bende ön koltuktayım cama yaslı oturuyorum derken bı küldürtü geldı bı karartı gordum camı yanagımda hıssetım ölece kalakaldım tabı sesten duru korktu ve cıglık cıglıga aglamay basladı derken ne oldugunu anlamaya calısıyodum druyu gorumceme verıp dısarı cıktımkı onune parkettıgımız apartmanın catısından rüzgarın etkısıyle buyukce bı tahta parcası kopup bızım arabanın uzerıne düşmüş tabı benım tarafımdakı kapı pert oldu cam öle bı esnedıkı yanagımda hıssettım yüzümüzede patayabılırdı tahta arabadan sekıp yodan gecen bı cocugun ayagına vurmus yazık onunda cok canı yandı cok korktuk halama gectık ama ne bende ne eşimde keyıf yok saolsun cok hazırlanmıs ıs oda yedık yemegımızı geldık ama tad tuz kalmadı bızdede

allah beterınden sakınsın rabbım aklıma kotu seyler geldıkce delırıyo gıbıyım şunu anladımkı olacagın onune gecılmıyo evın altında a101 var ben ordan almadım esıme aldırdım yol ustunden
yolda gelırken duru uyudu...nasıl kuvvetlı ruzgar esıyo yagmurda sabahtan berı şiddetle devam edıyo

kendı derdımden unuttum ne yzaacagımı
işlerın yogunlugundan gıremedım bugun dogru durust kalan zamandada şu grup kurma ısıyle ugrastım derken zaman gectı
burayı bırakıp oraya gıtmek yok canım...maksat buraya yazmayan arkadaslarlada ırtıbatı koparmayalım bırbırımıden haber alalım
kafam kazan gıbı bıdaha okuyayım gecmısı unutmusum

temızlıgı yapmıs bıde kek borek yapmıs masallah bacım valla hamarat hatunn:hulya:
hadı onla gecmıs olsun ınsallah son diş sancıdır

canım anlıyorum senı..zamansızlık hepımızın ortak derdı sanırım kendımızı sureklı ertelıyorus bıseyler yapmak lazım
çalışmayla ılgılı planların vardı ne oldu onlara?
borayı bıkac saat annene bırakıp açevde falan gonulu ogretmenlık yapabılırsın hem hayır olur hemde kafan dagılır ıyı gelır ınsana boyle guzel seyler yapmak
3 yasına kadar boyle gıder sanırım sonrada ıkıncı cocugun derdıne duserıs derken bı bakmısız yaş gelmıste gııdyor oyy bende buaksam fenalardayım ıyısımı konusmıyayaım optum senı

öykü yarışması fıkrı cok guzel...ınsallah basarılıda olacagına emınım guzel bı anlatımın var sürükleyıcı bıkmıyor ınsan okurken bu cok onemlı bence yazarken bu heyecan ıyı gelıcektır sana emınım hadı hayırlıısı
kardesın ıcınde gozun aydın olsun
gorumcen ıcın yorum yok bence muhattap olmamak en guzel yanıt bence
a.s.

herseyın yolunda olması cok guzel eşin anlamıshatasını sanırım gonul almaya calısıyor gıbı allah bozmasın canım mutlulugunuua.s.
oğluşuda masallah ıyı meme deyıp zeynepte yapısmıyo memenebilmiyorumkismile

iyi geceler kızlara.s.
ben ablamdayım yarın da arkadaşımın bebek mevlüdü var oraya geçicem akşam evde olurum inşallah

gülşahcım gerçekten verilmiş sadakanız varmış canım çok büyük bir kaza Allah muhafaza geçmiş olsun tekrara.s.

özlemcim kızlar gelmişsana ne büyük bir sürpriz valla senin de bu günlerde mutlu olduğunu bilmek ayrıca sevindirici hep böyle ol tatlım bizde seni çok seviyoruza.s.

yaaa bu arada benim bir derdim var sizinle ilgili ama:))şimdi siz hepiniz turkcellisiniz ve bakıyorumda full konuşuyorsunuz valla ben avealıyım diye mi beni kimse aramıyor yoksa(
bu duruma çok üzülüyorum ben baksana herkesin özleme gidiileceğinden haberi var benim yok (kendimi dışarda hissettim iyi mi(
gece gece demogoji yaptım kalkayım da yatayım

filizcim şu yarışma işini okudum süper bir fikir yazabilen üretebilen insanlara her zaman hayranlık duymuşumdur ben hiç beceremediğim için sanırım senideestekliyorum canım görmcene de ayrıca hayret ettim ama sen verilecek cevabı bilirsin
iyi geceler tekrar

pınarım nasıl oldu acaba yaaa yarın bi arayayim

bu sefer kaçtım

hımmm unutmadan
Cumhuriyetimizin 87.yılı hepimize kutlu olsun.

Son düzenleme:
İyi Geceler kızlar

Bugün nisan annesi iki arkadaşla buluştuk burda oturuyolar, güzel bi gündü.Uzun zamandır zayıflıycam zayıflıycam diye kendime bişey almıyodum, artık ufaktan başlıyayım dedim, çok iyi geldi alışveriş, spor olayında motivasyonum düştü ya aerobik, step ve plates hocası var kadın geliyo iki üç kişi var diye ders yapmıyo benimde ne keyif alarak yaptığım onlar, hem zamanın nasıl geçtiğini anlamıyosun hemde daha çok terliyosun, öbür türlü koşu bandında zaman geçmiyo, bir iki gün yapsak hemen moralim düzeliyo
Üstüne üstlük tam ders bitim saatinde gelip koşu bandına çıkmıyo mu deliriyorum ya üç kişide olsa yapmak zorunda. Neyse alışveriş yapınca motivem geldi bakalım :))

Filizcim seni o kadar ii anlıyorumki, banada günler çok anlamsız geliyo çoğu zaman hiçbişey yapmıyorum üretmiyorum, ev işi yaparak zaman geçiyo boşuna diye düşünüyorum, yarışmada çok başarılı olucağından eminim, aman çekilme inzivaya falan özleriz seniii, kız kardeşin geliyomuş gözün aydın

Gülşahçım geçmiş olsun ya görünmez kaza işte, aman ii bişey olmamış size canım

Birsenn verşrsin verirsin, niye bozuk moralin Aliş hasta diye mi?

Pınarcığım çok geçmiş olsun tekrar, iğne vermiş dr he

Gülhancım hoşbuldum canım keşke burda da olsa Cumhuriyet yürüyüşü kortej falan, Lüleburgazda çok güzel
geçerdi resmi bayramlar o geldi aklıma senin yazını görünce

Nurrancım hoşbuldum, geçmiş olsun canım ağır misafirlerin içinde kolay gelsin

Nurtencim hoşgeldin baktım resimler süper çok eğlenmişsin gerçekten

Ferdacım yok canım neden küseyim, bi süre annemlerde kaldım falan sonrada geçmişi okuycam diye diye kaldı

Sibelcim toplamda 32 kilo, sizle görüştükten sonra değil ondan sonra 8 kilo falan verdim heralde

Özlem sağol canım, eşinin düzelmsine sevindim erkek milleti böle işte kıymet bilmeleri için illa uzaklaşmak gerekiyo

Öptüm hepinizi, yarın çalışanlar evde, eşlerde evdedir ne güzel bizimki her zamanki gibi çalışıyo (

Cumhuriyetimizin Bayramı Kutlu Olsun

Herkese günaydınlar bacılar a.s.

Öncelikle Cumhuriyetimizin 87.Yılı kutlu olsun hepimize a.s.

Beni merak eden, arayıp soran, buraya geçmiş olsun dileklerini yazan herkese çok teşekkür ederim a.s. bugün daha iyiyim a.s.

Çarşamba işten çıkıp kayınvalidemlere gittiğimde resmen bayılmak üzereydim. Kayınpederim hemen doktora götürdü beni. Adam muayene etti. Sen 2 gündür bu halde nasıl ayakta duruyorsun dedi. Ağır boğaz enfeksiyonu geçiriyormuşum. İlaç bile zor etki eder. Hemen penisilin iğneye başlamamız lazım dedi a.s. İğne olduktan sonra 1-2 saat kızına görünme sonra emzirsende sorun olmaz dedi. Artık büyüdükleri için ilaçlar onlarda çok etki yapmıyormuş. hasta olunca doktora gitmekten çekinmeyin artık emzirseniz bile dedi.

Neyse o günden beri oluyorum iğnemi. Ağır olduğu için yanında vitamin falan da verdi. İçiyorum düzenli. Bugün boğazımın şişliği çok daha iyi. Çarşamba günü ağrıdan boynumu bile çeviremiyordum. Çok şükür düzeliyorum.

Şimdi de kuzuma mama içirdim. Tekrar uykuya daldı. Onlar babası ile uyurken bende 9'da iğne mi olmaya yakınımızdaki hastaneye gideceğim. Birazdan taksi çağırırım artık.

Azcık geçmişe bakayım a.s.

Tülay'cım sana da çok geçmiş olsun canım a.s. Sen kötü birşey mi var sanıyordun ben tam anlayamadım durumu :uhm:

Nurten'cim hoşgeldin canım a.s. Hayırlı olsun düğününüz tekrar. Neyseki kuzucum bu sefer hasta olmadan atlatmışsınız. Çok sevindim canım a.s.

Özlem'im kızlar ana gelmişler ne iyi olmuş valla. Bizde seni seviyoruz ve hep yınındayız unutma yerimseniben

Mehmet paşama da maşallah tosun olmuş kuzum benim a.s. Eşinle de biraz ayrı kalmakla iyi etmişsiniz. İnşallah bundan sonrası hep sorunsuz geçer canım a.s.

Filiz'cim doruk paşam hastaymış çok geçmiş olsun canım a.s. Onların o halsiz halini görmek çok fene. kısa sürede toparlar inşallah kuzum a.s.

Öykü yarışması çok iyi olur senin için. çok seviyorsun sen böyşe konuları. Biraz kendine dönüş sağlarsın. Görümcen de inşallah gelemez ya. Kardeşin de 15 günlüğüne geliyormuş. Çok iyi olacak senin için a.s.

Gülhan'cım sende sıkıntılıymışsın canım ya. Hani şu organizasyon işi falan vardı olmadı anladığım kadarıyla ama başka bişeyler baksan. Şöyle ufak bi iş kursan kendine göre. Yada seni mutlu edecek bi kursa falan katılsan :uhm:

Nuran'cım Hanzade daha iyiymiş sevindim canım a.s. Misafirin varmış kolay gelsin şimdiden a.s.

Gülşah'cım canım okuyunca inanamadım. Çok çok geçmiş olsun canım. Allah korumuş vallahi ucuz atlatmışsınız. Ayyyy fena oldu içim. Verilmiş sadakanız varmış canım. Allah bi daha göstermesin. Bizim burda da tek katlı evlerin çatıları uçtu ne rüzgardı öyle eyvahedigeldismile

Esen'cim sende al bi turkcell har yerimseniben Şaka bi yana valla kızlar aralarında iyi konuşuyorlar da bende bu aralar pek katılamıyorum. Bi Siboş'la gün aşırı konuşuyoruz işte. Bi de arada Birso'yla falan. Hastayım diye Ferda falan , kızlar aradılar sağolsunlar. Bende ihmal ettim arkadaşlarımı. pazartesiden sonra sıradan arayayım hepinizi bi a.s.

Hande'cim alışverişler yapılmış ne güzel a.s. Bende plastesi çok seviyordum spor yaparken. 1 ayda 5 cm incelmiştim valla hafta da 3 gün 1 saat platesle. Çok faydalı bencede a.s.

Bu arada kızlar şu hastalıklı adamla ilgili yazdıklarınızı tek tek okudum. Aslında haklısınız Halit ona söylemediğimi duyunca çok kızacak ama adamı bulursa inanın o sinirle ne yapacağını kestiremiyorum :1no2:

Dün annem de abimin görüşünden sonra kayınvalideme geldi. Annem , kayınvalidem ve kayınpederim oturup konuştuk. Halit'e söylememe kararı aldık. Çünkü dediğim gibi o sinirle Allah korusun elinden bi kaza çıkar eyvahedigeldismile

Pazartesi kayınpederim aynı saatte gelicek benimle Kadıköy'e. Benden ayrı duracak. Birde polis arkadaşı var onu alacak yanına. Adamla da konuştu dün. Otobüste yine takip edecekler adamı. ğer aynı şekilde davranmaya kalkışırsa polis hemen müdahale edicek ve gerekirse mahkemeye vereceğim o manyağı. Zaten hergün otobüse aynı saatte bindiğim için şoförde aynı adam oluyor. Çarşamba gününden olayı bildiği için adam da şahitlik eder. Belki hergün karşılaştığım yolculardan bile şahitlik eden olur. Halit'i de adam polis tarafından alındıktan sonra bilgilendireceğiz. En azından adama ulaşamaz o arada.

Bakalım pazartesi belli olacak herşey kızlar. Hakkımızda hayırlısı a.s.

Neyse ben giyineyim de hemen iğnemi olmaya gideyim. Saatini geçirmemek gerekiyormuş görüşürüz kızlar a.s.

Son düzenleme:
Taksici bekledi sağolsun, 10 dk'da gittim, iğnemi oldum, geldim. Gelirken de fırından sıcak ekmek aldım. Bu boğazım yüzünden günlerdir çorba harici bişey yiyemedim doğru düzgün. Bugün daha iyi yutkunuyorum. Şimdi kociş ve kuzum uyurken bi sucuklu menemen yapayım. Yakındır Defdoş'umun uyanması. Yeriz hep birlikte a.s.

Renkli ve beyaz çamaşırlarım var kurudu ütülenecek. Yine bir makine renkli bir makine beyaz var yıkanacak. Bugün ütüleri halledeyim. Diğerlerini de yıkar yarın hallederim. Pazartesiye kafam rahat başlayayım a.s.

ooo erkencısın pınarcım ıyı bı karar vermıssınız halıte sımdılık söylemekle kızgınlıkla ne yapacagı hıc bellı olmaz allahın gerızekalısı senı buldu ya neysekı kayınpederın orta yolu bulmus ınsallah pazartesı gelırdeee alır goturur polıs oda mılletın karısına asılmamayı ogrenırrr ne terbıyesız ınsalar var ya
kolay gelsın canım hasta halınle ugrasma hıc işlerle yatın dınlenın bol bol

esencım bu işin turkcelle ılgısı yok canım bende turkcelım ama sadece arada bırsencım arıyo saolsunkaydirigubbakcemile5
karsıya oto fuara gıtmeyı dusunuyoduk bugun sıradan arıcaktım bende cay ıcelım demek ıcın ama araba bu halde olunca servıse gıder eşim sanırım

bu yarışmaya katılma fikri çok iyi canım ya,eminim derece bile alırsın yazıların çok güzeldi bizimle paylaştıkların,Doruğa da çok geçmiş olsun cnm ya,hasta oldukları zaman çok kötü oluyor,kıyamıyorum ya,inş bi an önce toparlar kuzum
sağol cnm
hiç karamsarlığa kapılma cnm ya,hepmiz aynı kdurumdayız inan,benim halimi gördün sen bi de, annem varken iyi de,şimdi evde yalnızı bak,zeyneple yapışığız resmen,bi de paşa var,hepsi geçecek düzelecek,yaz geldsin daha iyi hissedicez kendimizi
ohh maşallah en çok iş yapmışssın,geçmiş olsun hanzademe,şimdi daha iyimiş sevindim,tuvalet işi nasıl gidiyor söylüyor mu hala?bende senden cesaretle dün zeynep akkasını yapıyordu,banyoyaya gidelim mi kzıım,sende anne gibi otur çiş yap dedim,koştu,klozetin üstüne oturağını koydum tabi bu arada kaksını yapmıştı zaten hadi çiş yap dedi,yaptı alkışladım falan,motive etmeye çalışıyorum ama zorlamıyorum hem erken hemde evde mehmet faktörü var bizde,mehmet olmadan önce çiş ve kaksını söylüyordu şimdi tık yok,yapsa bile sesini çıkarmıyo,kızım mehmet kaka yapmış cici yapalım diyorum o da bezini elleyip bak kak diyo bakalım anca yaza alışır sanırım
canım ya,çok geçmiş olsun,Allah korumuş gülşahcım,bişey olmamış Allahtan okyunca ben bile ürktüm valla,Allah bir daha göstermesin inş
cnm zeynep 6 aylıktan beri emmiyo o yüzden kendisinin emdiğinin farkında değil,bazen gelip mem diye elliyo sadece:)) hatta dr.a gittiğimizde isterse ver bi kaç gün sonra istemez demişti,istemedi hiç emmek,sadece yalancı emzik sorunumuz vardı,zeynep hiç almamıştı,oğlanda görünce istedi,diş kaşıdı hep,şimdi bıraktı onu da :))
sağol cnm,kız benimki de avea ben arıyım seni:))sen bu aralar çok yoğunsun cnm gözden kaçmıştır mutlaka,dert etme
canım ya çok geçmiş olsun,keşke baştan gitseydin dr.a bu kadar ilerlemezdi be pınar,neyse şimdi daha iyisindir inş,öptüm seni
cnm ya iyi düşünmüşssün de mahkenmelik falan olunursa,eşin benim niye haberim olmadı diye yıkmaz mı ortalığı,bi kez daha düşün derim ben

cnm hastasın sen ya,bu kadar iş yapılır mı pınarrklava:klava:bırak yat inlen cnm sen,anne gelir bi gün yaparsınız beraberŞeniz

Merhaba Arkadaslarim,

Yeni bir gün daha. Anlamli oldugu icin, özel bir gün benim icin. Küllerinden yeniden yaratilan bir ülke, icteki hainlerin ve distaki düsmanlarinin ayak oyunlariyla, yeniden isgal edilmis durumda. Ama yine de kutlu olsun Cumhuriyetimiz...

Ve biz...Daha iyiyiz. Iyilesme belirtileri gösteriyor Doruk. Sabah, "Atatürk" demeyi bile ögrendi alkis yaparak. Istahsizligi sürüyor hala, ama az biraz birseyler yiyiyor yine de. Esim de sabah dis cektirmeye gitti, evde istirahatta. Cok keyifsiz ve bitkin. Zor bir gün beni bekliyor, birazdan yemek yapacagim. Umarim, yiyebilirler benim hastalar. Menüde kremali sebze corbasi ve kusbasili-soslu makarna var. Evde tam takir zaten, yemeklik neredeyse birsey kalmamis. Aksama dogru saglam bir alis-veris yapariz sanirim.

Fikrimi destekleyen, motive eden herkese cok tesekkür ederim. Sizi seviyorum, iyiki varsiniz.

Gülhan'cigim, ayni durumdaymisiz. Bir labirentin icinde dolaniyormus gibi hissediyorum kendimi ben. Ama labirentin cikis yolu yok diye, cikis yolu acamayacak kadarda caresiz degiliz. Düsün sende, seni en cok ne mutlu eder...Kücük kücük emeklerle, büyük büyük mutluluklar yaratabiliyor insan. Kalabaliksiniz orada. Sosyal bir paylasim, etkinlik olabilir belki. Ya da daha bireysel birseyler. Eminim ki, en iyisini düsünüp, bulacaksindir.

Hande'cigim, meraklanma canim. Ne kadar yogun olursam olayim, bir göz kirpmayacak kadar vefasiz degilim. Ayrica, sana cok imrendim. Bak sen, seni mutlu edecek cok büyük bir adim atmissin. Alis-veriside ödülü olmustur. Kararli insanlara sonsuz saygi duyuyorum ben. Sana da ayni sekilde...

Pinar'cigim, perisan etmis hastalik seni canim ya. Neyseki toparlaniyorsun. Dorugunda bogazlari ayni senin gibi. Suyu bile zor iciyor bebegim. Su adam icinde, en dogru karari vermissiniz. Insallah, Pazartesi, bu is kökten cözülürde rahatlarsin. Biz Istanbuldayken, komsumuz bir kadinin basina böyle bir adam musallat olmustu, kocasina söylemisti kadin. Kocasi kadina, parkta randevu vermesini istemis. Randevuya kendisi ve arkadaslari gitmis ve adami öldü diye birakmislar. Adam ceza almisti, kadin müskül duruma düsmüstü. Genelde, erkeklerin kan beynine sicriyor böyle durumlarda.

Bir sürü is beni bekler kizlar. Yine ugrarim, görüsmek üzere...

Ayrica, cok gecmis olsun Gülsah'cigim. Görünmez kaza ve kabus gibi. Neyseki verilmis sadakaniz varmis, ucuz kurtulmussunuz.

Esen, benide kimse aramiyor diye serzeniste bulunayim bari. kaydirigubbakcemile3 Saka bir yana, ben cep telefonu kullanmiyorum yillardir, sadece seyehate ciktigimda ya da hastaneye yattigimda. Ama evinde sabit numarasi olan varsa, Türkiye'ye sinirsiz konusma hakkimiz var, arayabilirim. Buradanda ilgililere duyurulur.

Ferda sende buradasin canim. Öpüyorum senide...a.s.

Ve simdi cidden ciktim...

Son düzenleme:

Gerçektende cnm b urası hepimiz için bi nimet sanırım...açıkçası benim içinde öyle..

Bütün arkadaşlarımı ayrı ayrı seviyorum,iyi ki varsınız...

Cnm inziva filan ne oluyor öyle aşkolsun hiç olmazsa haftada bir iki gün gelirsin buraya bak darılırız yoksa...

Ben bu yarışmada da çok başarılı olacağına inanıyorum...kolay gelsin sana her zman destekçinim..

Demek görümcen geliyor sonunda,dur bakalım neler bekliyor sizi,ama sen gereken cevabı verirsin ona eminim..

Demek sende dertliydin arkadaşım bu konuda,aslında hepimizin azda olsa sıkıntısı var bu noktada.Acaba hep beraber bunalımamı giriyoruz :)) Şaka bi yana sen bulursun bişeyler araştır bakalım...Ama sende inzivaya filan çekilme sakın...

Diştendir demiştim cnm,hadi kolay çıkarır inşallahh...
Misafirin geliyormuş kolay gesinn..

Cnm çok geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm,verilmiş sadakanız varmış cidden,bu gece bizim karşı apartmanın önündeki ağaçta devrilmiş,hava çok fena dikkat etmek lazım ..Allahtan size bişey olmamış...:Saruboceq:

Cnm üzülmüşsün sende,aslında bazı konularda haksızda olduğunu düşünmüyorum...Turkcell avea işi değil tabiiki bu bencede seninde haberin olmalıydı..
İnanırmısın bende birileriyle görüşmek için çok çaba gösterdim ama nedense hep imkansız oldu,sanırım bazen ne kadar uğraşsakta istek olmayınca görüşmede olmuyor,bende kendimi aşmıştım zaten,,artık bişey isterken ısrarcı olmamaya karar verdim isteyen zaten arar sorar...Sanırım kendi adıma konuşuyorum yalnış anlama ama herkes kendi gönlünce kendine yakın bulduğu arkadaşlarıyla zaten görüşüyor..Belki olması gerekende bu ama sık görüşmezsek birbirimizi tanımazsak nasıl samimi olabilirizki...Olsun ben yinede burda görüşmeninde çoğu zaman kendime yettiğini düşünüyorum.İnsan ancak başka bi insnın duygularını kendini onun yerine koyunca anlıyor...Ve ben şu anda seni çok iyi anlıyorum ama inan beni bu konuda anlayan kimse olmadı..
sen bana özelden numaranı at avea filan dinlemem ararım çıkar gelirim..Ben zaten bunun için can atıyorum inanki...Kendimi böyle muhtaç gibi filan hissettiriyorum sanırım..Ama bunun böyle olmadığını ben biliyorum nasılsa kim ne düşünürse düşünsün...

Neyse bu konuda kimse üstüne alınmasın lütfen kimseyi kırmak istemem,bu en son isteyeceğim şeydir...

hımmm unutmadan
Cumhuriyetimizin 87.yılı hepimize kutlu olsun.

Sağol cnmm..

Tekrar geçmiş olsun cnm iyi olmana sevindimm..

şu adam konusunda yaptığınız plan tutar inşalalh..bidahada rahtsız edemez..

Bence sende dinlen ütüyü filan bırak artık bugün hastasın zaten..
selam kızlarrr
cumhuriyet bayramımız kutlu olsunnn
hayırlı cumalarrr

Sağol cnm...

Selam Herkese,,,

Günlerdir sadece aıntı yapabildim yine,bişeyler yazmaya fırsat bulamadım...

Çarşamba günü Dağhan hiç emmedi kızlar...Ayy nasıl rahattı anlatamam,bende anlamadım çocuk hiç bulaşmadı bana,ama gece acısını çıkardı..Dünde ilk kez akşam dokuzda emdi, gündüzleri pek aramıyormu acaba artık?Ama bu aralar benim göğüsler fena,çok acıyor neden hiç anlamış değilim...

Dün Şeymayla doktora gitmiştik,adeti geciktide kist varmış ilaç verdi doktor,geçer merak etmeyin dedi,ordan çarşıya geçtik,Dağahn babasıyla kalmıştı evde,bizde biraz alışveriş yaptık,kendime elbise ve gömlek aldım...Ama yağmur fırtana gözümüzü korkuttu geri geldik.Zaten 10 dkkalık yolu bir saatte geldik sinir oldum..

Bugünde 4 buçukta bizim oğlanın doktor randevusu var çıkıcaz bakalım...Belki gideriz ordan biyerlere...

Bizden böyle,görüşmek üzere ...Dağhan uyurken ben hazırlanıyım...

Bu arada unutmuşum bende herkesin Cumhuriyet bayramını kutluyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…