Selamlar Kizlar,
Yine keyifsiz birgün. Oglumda, burun tikanikliginin yanisira, birde hafif derecede öksürük basladi. Genel olarak hareketli, keyifli ama hasta oldugu belli oluyor. Ayrica, istahsizda, gidim gidim yiyiyor kac gündür. Atesi falan yok, tek tesellim bu. Yarin, yeniden doktora götürecegim, gece uyaniyor ve geri uyumuyor ya da cabucak geri uyaniyor. Nasil yattigimi, kalktigimi bilmez haldeyim. Sanirim, evin isisini tam ayarlayamadik, cocuga vurdu piyango. Kendime de kiziyorum biraz. Disleride cok zorluyor, "neren aciyor oglum" diye sorunca, "dis" diyor, birsey yapmami istiyor benden caresizce.
Gülhan'cigim, neyseki Bora'nin istahi düzelmis biraz. Ana ögünler genelde cocuklarin en zorlandiklari ögün galiba. Zamanla cözecegine inaniyorum ben sorunu. Anne düskünlügüne gelince, zor olmali ama gecicidir eminim ki!
Pinar'cigim, 42 derece ates gercekten cok fazla. Havale gecirmissin resmen. Bence de ise gitmeseymissin iyi olurmus. Umarim daha iyisindir.
Ferda, kiz kardesin gelmis ne güzel. Bol eglenceler dilerim size. Darisi basima insallah.
Esra, ben Doruk icin d vitamini haric hicbir vitamin almiyorum canim. Onuda 1 aydir aksatiyoruz. Türkiz'in istahsizligi, bence uyku düzeninin bozukluguyla da ilgili olabilir. Gece 01:00 cok gec canim ya. Sende cok yipranirsin. Öglen uyumasin bence 1 kereden fazla.
Sibel'cigim, bizde oto koltugu aldik birkac aydir. Römer'in ama modelininin adini tam hatirlamiyorum. Son modellerinden ama. Doruk cok memnun, hatta ciglik ata ata bindi, disariyi izliyor genellikle bir yere gittimizde. Eskiden arkada onun yanina otururdum, simdi buna gerek bile kalmadi.
Gülsah'cigim, sanirim benimde bir tane buhar makinesine ihtiyacim var, alacagim bu haftasonuna kadar. Sen chicco almistin degil mi? Memnunsun yanilmiyorsam
Ayrica, anladigim kadariyla tüm kuzularimiz kendilerini taniyip ayirt edebiliyorlar resimlerden. Demek ki, kitap bilgileri cok genel bu konuda.
Neyse, oglum asiri mizmizlaniyor. Ben kactim kizlar.