2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba herkese
gecmışe hıc bakamıyorum ne olur kusura bakmayın
bu sabah kalktım cocukaların kahvaltısını yaptırıp ogle ıcın corbalarını koydum pişmeye bıde hastaneye yemek goturcem dıye onları hazırlamaya başladım ayrıca bu arada akşam yemegımızıde yapayımda akşam gec kalmasın dedım hastaneye tavuk pılav kendımızede karısık sebze dolması yaptım tabı benım mutfakdan cıkmam saat 1 ı buldu ondan sonra cocukalrın karnını doyurup yatırdım ablaya bırakıp yemeklrı alıp hastaneye gectım belkı guzel bır haber alırım dıye ama malesef bır gelışme yok bu akşam dıyalız makınesıne baglanıcak ama onunda riski varmış saat 4.30 a kadar hastanede durdum eve geldım ben geldıkden 1 saat sonrada yardımcı ablamız gıttı sımdı cocuklarla yalnızım cokta yorgun :KK43:( akşamada gülhan bacıma gıdıcez cocuklarda cık sıkıldı evde bıraz oynar kendılerıne gelırler tabı ınsallah hastaneden kotu bır haber gelmezse benden böyle kızlar umarım herkes ıyıdır cok öptum sizi

İyi haberler gelir inşallah Semroşum,allah yardımcısı olsun,sizede değişiklik olmuştur,toplanmışsınız ne güzel vallahi imreniyorum.

tatlım ben bi kitapta okumuştum genelde çalışan annelerin çocuklarında görülüyormuş bırakıp gidilmelerine bir tepkiymiş. bizde de var aynı durum canını sıkma gelip geçicidir

Teşekkürler Bengicim,dikkat ettimde haftasonu benle sürekli vakit geçirince hiç hırçın hareketler sergilemedi :KK43:

İyi geceler..

Kimsecikler yok ama ben bakmadan uyuyamam şimdi...Beyaz showu izliyorum acayip keyifli çok özlemişim,bi taraftanda yazıyım dedim..

Optimuma gittik oğlumla ve sağolsun Gülşahcım bize güzel bi süpriz yapıp Duruyuda alıp geldi..Çok sevindim gerçekten..Özlemişim ikisinide..Dağhan ve Duru oynadılar orda oyun alanında..bizde sohbet ettik biraz..En kısa zamanda görüşücez yine..Teşekkür ederim Gülşahcım...

Bu arada dün bi baktım bi sitede 3 bölgede 4 seanslık lazer epilasyon 1400 tlden 69 tl ye inmiş kampanya yapmışlar..Arkadaşla filan konuştuk biçok kişi almış,cesaretle aldık bakalım.güzel bi yerde Bağdat caddesinde,inşallah yılbaşında başlarım bende,muhtemelen 4 seans yetmez ama kampanyaları takip etmeye devam ederim bende :KK1:.Şaka bi yana bitirene kadar bi şekilde devam edicem yeter sıkıldım artık bitsin diyorum..Umarım iyi olur..

Neyse ben yavaştan kaçıyorum,Bursalı hatunlardan da ses çıkmadı,ev sahibesi yoruldu heralde gelemedi buralara,yarın alırız haberleri artık...

Herkese iyi geceler...iyi haftasonları...
[/B]

Ne güzel buluşmuşsunuz Gülşah'la.Kıskandım valla.Şu araba bi gelsin işi pratiğe bi dökeyim sonra her yere gidicem valla :)

kaydirigubbakcemile3 ben yazdimmi böyle yazarim cicimmmm naniknanik
amin canim saolasin dualarin için a.s.
ay seninde basina gelmiş he..anam anam anam..Allah korusun herkesiiii
bak sennn kiz ne zaman yazdinda cevap vermedim sana cadiiiiiii :)))

Çokkkkk sen msn açıyosun bide iletiye yok yazıp kaçıyosun tabi.Yaz yaz boşa :KK70:

ay imdatttttttttt biri su cadiyi uyutsun yaaaaaaaaaaa

2 gecedir 1de uyanip 3te yatiyor..Allah razi olsun su gece bahcesini nete koyanlardan ya..onunla duruyor..ay bi enerjik ama sormayin gitsin..sabah oldu saniyor yaaa..sanirim kakasi var :S pirtlayip duruyor..ay bide oh diyor ya kopuyorum gülmekten :))))) şimdi dayak yicek ama..ne cenesi duruyor ne eli ayagi ya..ama bi yandan da gece bahcesini izliyor :KK70: Allahim yaaa..saat olmus 3..heh bitti 4.gece bahceside..5.sini acayim..deeeeee yapiyor suan bana :KK70:DD (cee oluyor :p) babasina sesleniyor :KK70: attiye gidecekmiş :KK70:DD ay sapitti iyimi :)))))) saatinin pili bitti sanirim..kariştirdi iyice..ve annesine sesleniyor..assiiiii acacakmişim :KK70: oyyy..bende kacayim artik..namaz kilip yatayim..püf bu gecede salonda yaticam yaaa..benim yattiğimi görünce belki anlar gece oldugunu :pp

hadi mucksssssssss cümleten :) ay buarada sanirim bende grip oluyorum..öksürüyorum..bogazim şiş..içim hirliyor..heryerciğim agriyor..saat 3 olmus gerci normaldir dimi agirmasi :))))))

ana kiz sapittik gece vakti..ay kirip dökmeye basladi..millet polis cagirmadan ben uyutayim şunu yaa..

Ay yerim ben o kuzuyu,kırıp döksün canı sağolsun annesinin işi ne toplar peşinden.Sanada geçmiş olsun canım benim,inşallah Serroşa geçmez.

azcık da bizden bahsedelim
kırdım zincirlerimi sonunda...geçen gece eşim hastanede yazmıştım ya,eve geldi kireç gibi olmuş,çok kötüydü,gece 2 de geldi eve,içim kötü oldu ya dayanamadım...ne kadar kızsamda soğudum desemde hepsi boşmuş bunu anladım...acilde olanları konuştuk falan,sıcak su yaptım yine karnına koydum,yan oda da yattı,çok sık kalkarım siz rahatsız olmayın çocuklarla dedi,tmm dedim,gece kalktıkçe eşime de baktım,ertesi gün işe gitti yine de yaa,dr.tam bişey diyememiş bu yüzden olmuş diye,sonuçlarını cerrahiye göstermiş inş gıda zehirlenmesidir demiş,ama aynı yemekelrden biz de yedik bişey olmadı,dışardan bişey de yememiş anlamadım ya neyse inş odur.yoksa endoskopi falan yapacaklar herhengi bi yerde mide,bağırsak falan yırtılma olma ihtimali varmış,ciddi olabilir baya off değildir inş ya.şimdi bi kaç ilaç kullnıyo,ve ağrısı hala devam ediyo geçmedi.işten gelirken zeynebe bir sürü oyuncak almış,canım ya,açtık oynadık hep beraber,sonra sofraya oturduk yemek yedik işte,konuşurken arada söyledim,bana hasta olduğunu söylemedin dedim,nerde bileyim ben o kadar kötü olduğunu dedimaz daha çantamı alıp gidecetim,söyledğine çok kırıldım dedim,hiç bişey demedi,hafifçe güldü,belli ki canımı acıtmak için söylemiş,kendi canı yandığı için...neysemm akşam çay demledim içerken sarıldım,çok kötüydün geçen gece hiç öyle görmedim seni korktum dedim,sarıldı,öptü(beklediğim bişey değildi valla:))arada böyle hasta olmam gerekiyor galiba dedi,yok dedim olma ben sana olmadan da sarılırım dedim güldü,sanırım bende çocuklardan dolayı çok ihmal ettim eşimi,neyse sonu tatlıya bağlandı ya çok şükür,inş hastalığı da önemli deildir de herşey geçer gider....

bu aralar kafanızı çok şiirdim,özet geçtim olanları:))

Çok sevindim Özlemcim,hep böyle gidersiniz inşallah.Karşılıklı konuşmak ve empati kurmak çok önemli.Aman nazar değmesin diyelim :)

selamm
aman dün gelirim dedim akşam ama
bir hastalandım boynumdan aşagısı tutmadı sanki neyse direk yattım sıcak sıcak uyumusum sabahta 8 de kalktık kızı doyurdum annem geldi halama kahvaltıya gittik
kızı orda uyuttum ama gıcık kızım sadece beşik tarzı yataklarda yattıgı için dizimde 1 saat uyuyup uyandı
neyse ordan amcamın kızına gözaydına gittik dogum yapmıstı
ayy hanzade orda resmen kudurdu ben artık cinnet gecircektim
başka kuzenlerin cocuklarıda varnı anam onlarda yaramnazlık yapıyor etraf dagıtıyor döküyor anaları gık demedi ben kendimi yedim
en son annem getir dizime alayım uykusunu cok almadı o dedi yatırdı ama benim cadı baskasının dizine yatarmı ille annme diyor neyse ben azcık salladım ama ses var uyumaz neyse bir hışımla kalktık eve geldik uyuttumda rahata erdik
akşam yemegi yapılcak kafamda fikir yok
aman bugunde dışardan yesek nolurki dimi ama
neyse ben kacar bu arada:

ayyy tubaaa valla gece maceranıza bittim ne bu niye uyanıyor cadı kızın valla pırt meselesinede koprum gülmekten yavrm benm yaaa

Nurancım,geçmiş olsun, bize bu veletlerle misafir ağırlamakta,gezmekte haram valla burnundan getiriyorlar insanın.

Özlemcim eşinle düzelmene sevindim.Umarım sağlık kosunda da önemli bi şey çıkmaz.
Bizim babamızda kasım başında iş değiştiriyo bakalım hayırlısı olur inşallah.Eski iş yerinden tazminat verceklermiş galiba.Ben de araba alalım dedim ama eşim kabul etmiyo.Araba kullanmaktan korkuyo ve arabanın işleriyle uğraşamam diyo.Ben de üzüldüm.Doğru düzgün bi yere çıkamıyoruz.Bi pendiğe inersek iniyoruz.Sıkıldım artık çok.
Ama adam kararlı istemiyo

Aslı'cım babanız iş değişterecekmiş hayırlısı olsun,arabada büyük rahatlık valla,bizim uzun zamandır yoktu yeni aldık,sizede nasip olur inşallah,babanız karar değiştirirde.

[B]SLM KIZLARRRRopuyorumnanaktan
nasılsınız gorusmeyeliiii ...unutmadınız demiii beniiiiiiiiiiiii:kedi:hepınızı cok ozledım valla....bebişler buyumus kımını faceden gordum gecen gun....dertleşmeyı yazmayı yazısmayı olanı bıtenı coookkk ozledım coookkk kk yıııı..yasasınkı sonunda KIŞ geldiiiikaydirigubbakcemile5youn bı sezonun ardındannn kış tatılıne gectık
bızde sonunda....ınanın hıc bişeye vakıt kalmadı bana koca yazz ..iş ew yağız arasında mekik dokudum resmen .....boş kalan her vakıtte ya yemek yaptım yada uyudum ...pc nın basına gececek hiç vakıt olmadı..benım haylazdan kalan 10 15 dk lık zamanlarda arada gırıp baktım bakındım sızlere..yazın pek youn deıldı sankı buralarr ee kımınız tatılde orda burda yada benım geldıım zamanlarda pe2k kımsecıkler olmuordu.....anlatacak okadar coks ey varkiii .......:kedi:

iş guc bıyana Yağız manyak yaramaz bi çocuk oldu cıktı kızlar yaaa....cinlik akıo gozlerınden karışkan yaramaz.....ewde gırmedıgı dolap oynamadıgı tencere karıstırmadık cekmece yok dıyebılırımmm....yasşını karsılayıp yurumeye basladıııı....dogum gunu fotolarını bıle koyamadıydımmm...babsıyla benım canımıza okuyo anlıycanız hiç uslu kendı halınde oyun oynayan bı cocuk olmadı olmıcakta bu gıdışle.....:sinifsinif:
uyku suna gelınce bılıosunuzkı en buyuk sorunumuzdu 13 aydan sonra duzeldı boshayallersmile4 ay rahat ettık ama bu aralar gene sapıttııı sıpam yaaaa dişlerden olabılır dıorum artık son azılarla kopek dişlerı gelıo gene gece saat bası dıker oldu bızı....4 gundur gunduz uykusunu kıstım 1kere uyutuorum aksamda 1 saat one cektık uykusunu 10 10:30 gıbı uyuyo aksam oyuzden bugun vakıt bulabıldım yazmaya yoksa 11:30 dan once uyku moduna gırmıodu yaymazım benım....

kısaca boyle kızlarrrrrrr.....kış geldı yaaaa bol bol yazarım artık hepınızı cok cok ozledımmmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktan
[/B]

Aslıcım hoşgeldinnnn özlettin valla kendini,bundan sonra daha sık uğrarsın iş yoğunluğun azaldıysa.Yağız kuzum nasıl,resimlerini eklesene face de görelim.Uyku düzeni hepimizde aynı,dişler çocukları perişan etti.Benimkide şimdi köpek dişlerini çıkartıyo halimiz perişan.

Selammm...

Be ne sessızlık boyle.Herkes pazar keyfınde sanırım.Bızde bıraz once geldık evımıze.Çocukların öğle uykusundan sonra kızlarla bulusup avm ye gıttık.Bıraz alısverıs yaptık,yemek yedık.Cocuklar oyun alanında oynadı.Kahve keyfıyle sonlandırıp donduk yuvaya.

Aslıııııııııııı bır selam ver bakayım ne ısın var senın buralarda.Nasılsın,yağız nasıl?Özledıkkkkk

Fılızcım yağmurun azızlığıne uğramıssınız.Umarım bugun cıkmıstır ğlum sokaklara...

Özlem cok sevındım canım.Satırların mutluluk kokuyor resmen.

Esen buldun arabayı gezıyosun dımı?Ohh sahıl keyfıde ne guzel olmustur bee

Ohhhh valla keyif sizin keyfiniz en iyisini yapıyorsunuz,akşam oturmaları,avm gezileri imreniyorum :KK70: Çocuklara da çok iyi oluyordur.

günaydınlar herkese iyi haftalar diliyorum

kızlar cumartesi öğlen çıktım kızlarıda aldım eve geçtim akşam halam yemeğe çağırmıştı oraya gittik eşimle birlikte bize ev hediyesi olarak çocuk odası için bir tarafı yüklüklü diğer tarafı dolap hediye almış pazar günüde gelip montajını yaptılar çok iyi oldu :)
pazar günüde eşimin doğumgünüydü ailecek birlikte kutladık yağmurun sabahtan okul toplantısı vardı iki saat sürdü öğretmeniyle konuştuk yağmur çok başarılı ve dahada başarılı olacak dedi:))) gurur duyduk eşimle birlikte

tülaycım pınarcım sibelcim filizcim tubacım esencim nurancım ferdacım nurtencim gülhancım cerencim birsencim sizler nasılsınız bebişler nasıl

Banucum yeni dolabınız hayırlı olsun,keyifli bir haftasonu geçirmişsiniz ne güzel.

günaydın kızlar nasılsınız? dolu dolu cuma ve hafta sonundan sonra iş çekilmiyor.((

banucum hayırlı olsun dolabınız güle güle kullansın kuzucukalrın.eşinin doğum günüde kutlu olsun.
pınarcım nasıl geçti sınavın?

Sorma Tülaycım yaaaa keşke 2 gün çalışıp 5 gün tatil yapsak.

Pınarım bacımmm sınavıın iyi geçmiş çok sevindim.Vermişsindir hepsini inşallah.

Kızlar Yağız'ın hırçınlığı için yazdıklarınızı tek tek okudum.Teşekkürler herkese.Haftasonu daha iyiydi birlikte vakit geçirmek iyi geldi.Hiç televizyon açmadık,bol bol kitap okuyup resimlerimize baktık.

Son düzenleme:
günaydın kızlarrr
dün gelemedim
sabah baba kız markete gittiler bende kahvaltı hazırladım bir güzel yaptık hanzade her yeri yag yaptıgı için hadii banyoya
neyse sonra uyuttum 1.5 sat uyudu uyandımı haydaa birdahada uyumadı bizde kayınvalidelere gittik fırsattan aradan cıkmıs osun dedik
iyide oldu
hanzade herzamanki gibi orda kudurdu
dogru dürüst bişide yemedi
titz kadının evinide mahvettik geldik
hanzadeye kıslık patik almak istiyormus ama ben begenmezsem diye almamıs para verdi siz gidinde alın diye bende twiggi den pantuf alayım diyorum bakalım minik ayaklı kızımın ayagına göre bulabilcezmi
bugunde sabahtan kalktık kahvaltı ev süpür derken kızı uyuttum bu saat ettik
bugun evdeyim
görşürüz kızlarrr

Nurancım ben gezerden aldım ev ayakkabısı çok güzel.Öyle tabanı falanda kalın değil.Çok memnunum.Oğluşta pek seviyo zaten ayakkabı giymeyi bıraksan dışarıda giydiği ayakkbılarıda giyecek.

merhabalar baa keyifsizim bu ara malum konudan dolayı..

ömeri uyutuyorum..sonra eve gideceğim...emlakcı birini getirecek...dünde perşembe gelen kadınınn kocası geldi anne babası ile beğendi eve gidip düşünelim elimizdekine bakalım dedi...

bugünki neder bilmiorum.......aliş çokdan uyudu ömerde tık yok yaa..babannesine verdi çocuğa bağrıyo tv.sesi yine son ses kaçkere dedim dedim...tv.sesi bu kadar varken uyumaz diye........ruhum çok orgun artık

Birsommm yaa nolur üzme kendini artık.Bu gelenlerden bişey çıkacak inşallah.Sabırrrr biraz daha sabır.

aslıcım hoşgeldin aramıza nasılsın özledik seni :) yağız nasıl canım

birsencim tatlım sıkma canını umarım herşey gönlüne göre olur

kızlar yemekten geldim bende herkese afiyet olsun

duru kızlar kendi başına yemek yemeye bayılıyor tabağa hazırlıyorum elinede kaşık veriyorum yiyor :)))

Aferin güzel kuzuma,Yağızda öyle bıraksan çatal kaşık değil direk elle yiyecek :KK70:

Merhabalar,

Haftasonu gelsin istemiyorum artık yaaa :KK43: Hiç dinlenemedim desem yeridir.Cumartesi annem geldi onla oturduk biraz sonra terziye gittim.Sonrasında gelince akşama yemek falan annemler gitti bizde yattık.Pazarda dip köşe temizlik yaptım.Pazara gittim geldim.Birkaç çeşit yemek yap derken yine akşam oldu.Pufffff çok yorgunum.Bugün biranönce bitsin istiyorum daha eve gidince ütü yapıcam.

Herkesler iyidir inşallah.

selam sibelcim yaa amma yaoruluyosun ee birde cocuklar var zaten ev işi bitmiyor Allah sana kolaylık versin canım
tamamdır bi bakayım gezere
neyse ben acar kız uyanmıs aglıyor

sibelcim merhaba canım.valla evde olunca insan daha çok yoruluyor.elbisen daha bitmedi resmini bekliyorum mutlaka

Selam kızlar hepinize güzel bir gün diliyorum adapazarında harika bir hava var gök yüzü pırıl pırıl gülce uyansın hemen atıcam arabaya doğru çarşı pazar gezmeye gidicem bu gün kızım 1.5 yaşına girdi kutlamak lazım dimi ama :) neyse kalkayım kuzuma bir güzel sebze çorbası yapayım hepinizi ve kuzularınızı öpüyorum a.s.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar uzun biraradan sonra sizlerleyim umarım unutulmamışımdır:)) şuan kırıkkaledeyim eşim burda askerlik yapıyo bize ew tuttu.alpişle alışmaya çalışıoruz.bu arada kızlar size bi müjdem var daha çok yeni ama hamileyim.sizler benim ailem gibi olduğunuzz için sizlerle paylaşmakta sakınca görmedim.dualarınızı eksik etmeyin.hepinizi kocaman öpüyorummmopuyorumnanaktan

aynur canımm hoşgeldin..veeeeeeeeeee çok sevidndimya allah sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin.. ee artık 2.bebişlerrr yavaş yavaş geliyorlar:)

ewt tülaycım çok sağol canım yaa inş. sağlıklı sıhatlice kucağıma alırım ben çok istiyordum.eşimin askerliği nereye çıkacak tam kesin değildi o sıralar o yüden biraz beklemiştik inş. ii bi hamilelik geçiririm 6 haftalık daha canım.darısı tüm isteyenlerin başına.tülaycım selinim prensesim nasıl sen nasılsın?

aynur canımd arısı inşallah tüm isteyenlere ve bana)) yakında... selinim iyi teyzesi napsın annemle akşama kadar kavga dövüş geçiniyorlar.bende iyiyim canım iş güç aynen devam.umarım çok güzel bir kızın olur gerçi sağlıklı olsunda önemli olan o.çok öpüyorum seni.

aynur canımd arısı inşallah tüm isteyenlere ve bana)) yakında... selinim iyi teyzesi napsın annemle akşama kadar kavga dövüş geçiniyorlar.bende iyiyim canım iş güç aynen devam.umarım çok güzel bir kızın olur gerçi sağlıklı olsunda önemli olan o.çok öpüyorum seni.

güzel kızım benim maşallah büyümüştür oda.öp benim için tülaycım.inş. canım inş. en yakın zamanda sendende güzel bi haber duyarız.güzel dileklerin içinde çok sağol canım benim.çok öpüyorum kolay gelsin tülaycım

Selamlar Herkese,

Ben sersem gibi bir haldeyim dünden beridir, oglumun burnu tikali iki gündür ve cok rahatsiz oluyordu cocuk. Gecede 2-3 saat ancak uyuduk, uyanip durdu aglayarak. Hasta gibiydi ve öyle pek kolay hasta olmadigi icin, tikanikligi gecenki düsmesiyle ilgilidir diye, pürtelas doktora gittik sabah olur olmaz. Ne seneryolar yazdim kafamdan bir bilseniz. Dünden beridir icim icimi yedi anlayacaginiz. Neyseki düsmeyle ilgili bir durum, iz yok dedi doktor. Iyice muayene etti ve mevsimden olabilir dedi. Ya da burnunda et olabilir, su icerken yutkunmasina, gece yatarken agzini acip acmadigina, horlamasina dikkat et dedi. Birde kanama ice dogruda olmussa, kuruyan kan birikintileri, nefes almasini engelliyorda olabilirmis. Neyse, sanirim mevsimsel birsey cünkü daha önceden yoktu böyle bir olay, esimde hafif üsütmüstü kac gündür, ondan kapti sanirim. Ve ne zamandir istedigimiz seyi nihayet yaptik ve cocuk doktorumuzu degistirdik. Hele su son asi vakasindan sonra, adama iyice gicik kapmistik. Cok tatli ve tecrübeli bir bayan doktordu bugün gittigimiz, umarim yaniltmaz bizi. Hem evede oldukca yakin.

Birde kizlar, birsey merak ediyorum. Mayis bebisleri, resimlerine baktiklari zaman, kendilerini ayirt edebiliyorlar mi? Isimlerini söyleyebiliyorlar mi? Tüm kitaplarda, cocugun kendisini taniyamayacagi, anne ve babasini ayirt edebilecegi yaziyor. "Benlik" duygusunun, 3 yasindan sonra gelistigi falan yaziliyor genellikle. Ama Doruk kendi resmini görünce, adini söylüyordu hep. Ben, "Biz öyle tanimladigimiz icin, o da ezbere öyle söylüyordur" diye düsünüyordum. Bugün, "bu kim" diye sordum, "Ben" dedi kendini göstererek. Sonra da, adini söyledi.

Gecmise söyle bir göz attim ama kafam cok bulanik, ne okudugumu bende pek bilmiyorum.

Asli gelmis ama...Özlemistik Yagiz Efe'mizi. Tabi senide canim. Ne güzel, artik daha fazla görüsürüz.

Banu'cugum, Duru asmis desene. Doruk daha tek basina catal, kasik kullanamiyor. Yemegini ben yediriyorum, sadece eline meyve ya da büskivi alip yiyebiliyor. Gerci kasiga, catala hevesi var ama verince sadece oynuyor, her zaman oynamasina, elini yüzünü belemesine izin verecek kadar sabrimda olmuyor.

Aynur'cugum, sende artik aramizdasin ne güzel. Ayrica, hamileymissin, cok sevindim inan. Pespese büyürler afacanlar. Bende istiyorum ama gözüm yemiyor acikcasi. Doruk'la bile zor bela bas edebiliyorum. Allah güc kuvvet ve en önemlisi bol sabir, huzur versin canim.

Pinar, sinav sonuclarini heyecanla bekliyoruz. Eminim ama kazanirsin sen.

Sibel'cigim, Yagiz'a kiyamam, demek annesini özlüyor minigim. Ama, durumu kabullenir bir süre sonra. 2 yas sendromu yasiyorsa, ki muhtemelen öyledir. Belki bu nedenle de hircindir.

Tülay'cigim, sizde güzel bir haftasonu gecirmissiniz yine. Öpüyorum canim senide.

Ve kizlar cok yorgunum, yemek yapip, uzanayim biraz. Tabi Doruk tepeme dikilmezse. Görüsürüz yine.

Selamlar Herkese,

Ben sersem gibi bir haldeyim dünden beridir, oglumun burnu tikali iki gündür ve cok rahatsiz oluyordu cocuk. Gecede 2-3 saat ancak uyuduk, uyanip durdu aglayarak. Hasta gibiydi ve öyle pek kolay hasta olmadigi icin, tikanikligi gecenki düsmesiyle ilgilidir diye, pürtelas doktora gittik sabah olur olmaz. Ne seneryolar yazdim kafamdan bir bilseniz. Dünden beridir icim icimi yedi anlayacaginiz. Neyseki düsmeyle ilgili bir durum, iz yok dedi doktor. Iyice muayene etti ve mevsimden olabilir dedi. Ya da burnunda et olabilir, su icerken yutkunmasina, gece yatarken agzini acip acmadigina, horlamasina dikkat et dedi. Birde kanama ice dogruda olmussa, kuruyan kan birikintileri, nefes almasini engelliyorda olabilirmis. Neyse, sanirim mevsimsel birsey cünkü daha önceden yoktu böyle bir olay, esimde hafif üsütmüstü kac gündür, ondan kapti sanirim. Ve ne zamandir istedigimiz seyi nihayet yaptik ve cocuk doktorumuzu degistirdik. Hele su son asi vakasindan sonra, adama iyice gicik kapmistik. Cok tatli ve tecrübeli bir bayan doktordu bugün gittigimiz, umarim yaniltmaz bizi. Hem evede oldukca yakin.

Birde kizlar, birsey merak ediyorum. Mayis bebisleri, resimlerine baktiklari zaman, kendilerini ayirt edebiliyorlar mi? Isimlerini söyleyebiliyorlar mi? Tüm kitaplarda, cocugun kendisini taniyamayacagi, anne ve babasini ayirt edebilecegi yaziyor. "Benlik" duygusunun, 3 yasindan sonra gelistigi falan yaziliyor genellikle. Ama Doruk kendi resmini görünce, adini söylüyordu hep. Ben, "Biz öyle tanimladigimiz icin, o da ezbere öyle söylüyordur" diye düsünüyordum. Bugün, "bu kim" diye sordum, "Ben" dedi kendini göstererek. Sonra da, adini söyledi.

Gecmise söyle bir göz attim ama kafam cok bulanik, ne okudugumu bende pek bilmiyorum.

Asli gelmis ama...Özlemistik Yagiz Efe'mizi. Tabi senide canim. Ne güzel, artik daha fazla görüsürüz.

Banu'cugum, Duru asmis desene. Doruk daha tek basina catal, kasik kullanamiyor. Yemegini ben yediriyorum, sadece eline meyve ya da büskivi alip yiyebiliyor. Gerci kasiga, catala hevesi var ama verince sadece oynuyor, her zaman oynamasina, elini yüzünü belemesine izin verecek kadar sabrimda olmuyor.

Aynur'cugum, sende artik aramizdasin ne güzel. Ayrica, hamileymissin, cok sevindim inan. Pespese büyürler afacanlar. Bende istiyorum ama gözüm yemiyor acikcasi. Doruk'la bile zor bela bas edebiliyorum. Allah güc kuvvet ve en önemlisi bol sabir, huzur versin canim.

Sibel'cigim, Yagiz'a kiyamam, demek annesini özlüyor minigim. Ama, durumu kabullenir bir süre sonra. 2 yas sendromu yasiyorsa, ki muhtemelen öyledir. Belki bu nedenle de hircindir.

Tülay'cigim, sizde güzel bir haftasonu gecirmissiniz yine. Öpüyorum canim senide.

Ve kizlar cok yorgunum, yemek yapip, uzanayim biraz. Tabi Doruk tepeme dikilmezse. Görüsürüz yine.

canım filizcim güzel dileklerin için çok sağol canım kardeşim.doruk paşamada eşinede çok geçmiş olsun.dr.iyi birisi olmasına sevindim hadi bakalım sağlıklı sıhatli günleriniz bol olsun sadece kontrol amaçlı olsun dr gezmeleriniz.sende dinlen biraz filizcim yorulmuşsun bak.

filizcim selinde kendini tanıyor resimelrde ama beilinçli bilinçsizmi bilmiyorum.

aynurcum nasılsın canım ya görüşemiyoruz hayırlı haberlerle geldin ne güzel çok sevindim canım ikinci bebişin gelmesine:))))

kızlar mesai bitsede gitsem ya çok yorgunum

selam sibelcim yaa amma yaoruluyosun ee birde cocuklar var zaten ev işi bitmiyor Allah sana kolaylık versin canım
tamamdır bi bakayım gezere
neyse ben acar kız uyanmıs aglıyor

Sorma canım yaaaa.Gezere bak mutlaka çok güzel modeller var kızlar için.

sibelcim merhaba canım.valla evde olunca insan daha çok yoruluyor.elbisen daha bitmedi resmini bekliyorum mutlaka

Tülaycım düğünde çekicem mutlaka.Ben çok beğendim terzide çok maharetli çıktı.

merhaba arkadaşlar uzun biraradan sonra sizlerleyim umarım unutulmamışımdır:)) şuan kırıkkaledeyim eşim burda askerlik yapıyo bize ew tuttu.alpişle alışmaya çalışıoruz.bu arada kızlar size bi müjdem var daha çok yeni ama hamileyim.sizler benim ailem gibi olduğunuzz için sizlerle paylaşmakta sakınca görmedim.dualarınızı eksik etmeyin.hepinizi kocaman öpüyorummmopuyorumnanaktan

Aynurcum,çok sevindim. Sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin rabbim.

Tülayyy akannehir sendemi istiyosun ikinciyi?

Selamlar Herkese,

Filizcim,kesinlikle bana olan özleminden olduğunu anladım.Haftasonu hiç hırçınlaşmadı aksine üzerime dahada düştü diyebilirim.Bencede 2 yaş sendromu buu :sinifsinif:
Dorukcuğumada geçmiş olsun basit bir burun tıkanıklığıdır inşallah.Bu resim mevzuunda ise Yağız inanılmaz,kendini dedesini,ananesini,dayısını tanıyor hangisi dediğimizde gösteriyor.En sevdiği şey resimlere bakmak diyebilirim.Gördüğü anda elinden kesinlikle alamıyoruz.Elinden gelse resimlerle yatacak.Ama kendini tanıma olayı bilinçlimi bilemem.Bizim kuzu henüz kendi ismini söyleyemiyor.Hoş okadar konuşmayada meraklı değil ya :gitme:

Banucum Sibelcim çok teşekkür ederim canlarım.güzel dilekleriniz için ayrıca sağolun.

X