Hoşgeldin canım çok şükür idare ediyoruz sen nasılsın :uhm:
Ben hazır muhallebi kullanıyorum canım o yüzden bişey diyemeyeceğim sana a.s.[/QUOTE
h.b pınarcım.bizde iyiyiz şükür ewdeyiz havalar soğuk ewde tv.internet ve oğluş geçinip gidiyoruz:) gece çok geç uyudu yaa 04.30 da uyudu keratabiraz uykusuzluk var.tamam canım teşekkürler.pamuk prensesi öp benim için.opuyorumnanaktan
aynur canım ben uzun süredir tarhana veriyorum. ben muhallebiyi 1 su br.süte 2 tatlı kaşığı pirinç unu koyuyorum 1 çay kaşığıda pekmez öyle pişiriyorum cnaım.daha sonra evde hangi meyve varsa elma armut muz yada havuçu haşlayıp içine koyup yediriyorum.selin çünkü hazırları yemiyor asla ancak böyle yiyor
kızlar bu arada benim sütüm çok azaldı ama ben yinede kahvaltısına falan katıyorum geçen hafta yumurta sarısını ayrı verdim biraz sütümle sulandırdım fazla ezmeden yedirdim pütürlere alışması lazım artık :))
h.b pınarcım.bizde iyiyiz şükür ewdeyiz havalar soğuk ewde tv.internet ve oğluş geçinip gidiyoruz:) gece çok geç uyudu yaa 04.30 da uyudu keratabiraz uykusuzluk var.tamam canım teşekkürler.pamuk prensesi öp benim için.opuyorumnanaktan
sağolun kızlar :))))
tülaycım mehmet beye gidiyorum ben tatlım çok memnunum doğduğundan bugüne kadar ona gittik
şimalcim ben yediklerimizden vermeye başlamıştım az az ama doktorumda onaylayınca artık yediririm bal ve süt haricinde herşey:) pazar günü bizimle kahvaltı yaptı duru küçük ekmekleri domates suyuna reçele batırıp verdim çok sevdi canım ben goglynın pirinç ununu veriyorum su ile hazırlıyorum 100 ml suya iki üç tatlı kaşığı ekliyorum muhallebi kıvamınına gelene kadar pişiriyorum bitanem bazen sade bazende balkabağını haşlayıp içine karıştırıp veriyorum
teşekkürler banucum tarifini yazdım.ohh duru hanımnegüzel yemiş öyle bende buhaftasonu başlıyaımbari azar azar yedirmeye.afiyet olsun duru hanıma:ecrin_bebek:
kızlar merhaba sımdı geldım ofıse cok şükür aşılarımızı olduk hava cok guzel ama esıyo bıraz bı park turu yaptık eve bıraktım onları gorumcem sallıyodu duruyu bende cıktım 8660 olmus kılomuz bezıde vardı çişli:kedinu cıkar 8600 gıbı ehh fena degıl galıbaakafamçokkarıştı
eşime suprıs durunun resımlerınden olusan masa takvımı bastırdım bugun esımın ofısıne kargo yaptım bakalım ne tepkı vercek aksamustu elınde olurrr
kızlar durum gelmiş doktordan 9.300 olmuş maşallah kilosu gelişimi gayet iyiymiş doktoru bir yaşına kadar bal ve süt harici herşeyi verebilirsiniz sizin yediklerinizide yiyebilir artık demiş gözü içinde enfeksiyon kapmış şampuandan olabilir elinden olabilir demiş damla vermiş boyunuda yazmış gelişim kağıdına annem akşam bakarsın dedi
Geçmiş olsun canım inşallah ateşlenmez kuzucuka.s.
MaşallahDuru'ya gözü içinde geçmiş olsun canım geçer hemencik inşallaha.s.
Selamlar nabersiniz kızlarra.s. ben uyudum kendime geldim walla kızlar cumartesi oruca başladım emzirdiğim için ramazanda tutamadığım oruçları tutayım dedim günler kısayken iftarımı hazırladım ezan bekliyom çok acıktım yavs neyse yarımsaat gibi bii ver zatencokacimcoook
kızlar dün çok ıslandım yağmurda ofisin önü su dolmuş arabaya bininceye kadar dizlerime kadar su oldu her yerin şimdide karnım ağrıyor felaket biçimde
Allah kabul etsin canım
Selamlar nabersiniz kızlarra.s. ben uyudum kendime geldim walla kızlar cumartesi oruca başladım emzirdiğim için ramazanda tutamadığım oruçları tutayım dedim günler kısayken iftarımı hazırladım ezan bekliyom çok acıktım yavs neyse yarımsaat gibi bii ver zatencokacimcoook