2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Evet banu bende aynı yapıyorum uzun sÜredır kahvaltıda ne varsa verıyorum zaten vermesemde kendı mamasını yemıyor ılla dıĞerlerınden yıcek:))

ayyy selinime maşallah.ne güzel keşke benim alpişte ewde yaptıklarımı yese.bizimkide bakkal çocuğu olacak benim yaptıklarımı yemiyor halbuki ewde yapılanlar daha doğal.tamam canım tarifi hemen yazdım biyere yoksa unutuyorum.çok teşekkürler.bu arada süt pınarın 6-12 aylık olanından veriyorsundır dimi.bu arada canım meyveleri haşlıyomusun.ben hiç haşlamadım meyve elmayı,armutu genelde cam rendede rendeleyip veriyordum haşlamak dahamı iyi acaba.fisfisfis

Canım evet pınarın sÜtÜnÜ kullanıyorum.yok canım ben sadece havucu haŞlıyorum dıĞerlerını rendelıyorum.

hımm anladım banucumm yoksa daha önce niye söylememiş sana dicektim.çünkü sende bildiğim kadarıyla süt kullanıyorsun.

süt kullanıyorum canım annem sütü direk ne zaman verelim demiş oda biryaşından sonra içebilir demiş ben kullanıyorum tatlım hatta keçi sütünle kahvaltısını yapıyorum bazen birkaç defada sulandırıp vermiştim

Benim Defdef'de yemiyordu ama bu sabah annem mamasına kahvaltılık koyup biberonla verirken yumurtayı ayrıca verdi hep. Aaa bi baktım bizim cadı bi yumurta sarısını güpletti kaydirigubbakcemile3 Bende yarın yumurta ve peyniri ayrıca verip kahvaltılık mamasını ayrı vericem a.s.

Sağolasın canım a.s. Ooo bayağı geç uyumuş. Bizim Defdef eskiden 9 dedi mi gece uykusuna geçerdi ama 15-20 gündür bizimle birlikte yatıyor ve yanımızda yatıyor :çok üzgünüm:

kızlar dün çok ıslandım yağmurda ofisin önü su dolmuş arabaya bininceye kadar dizlerime kadar su oldu her yerin şimdide karnım ağrıyor felaket biçimde

teşekkürler banucum tarifini yazdım.ohh duru hanımnegüzel yemiş öyle bende buhaftasonu başlıyaımbari azar azar yedirmeye.afiyet olsun duru hanıma:ecrin_bebek:

pınarcım bende ayrı veriyorum kahvaltısını artık biberon maması ve pirinç unu dışında mama almıyorum bitanem defneme bak maşallah

teşekkürler banucum tarifini yazdım.ohh duru hanımnegüzel yemiş öyle bende buhaftasonu başlıyaımbari azar azar yedirmeye.afiyet olsun duru hanıma:ecrin_bebek:

evet tatlım artık mamayı pek sevmiyor bizimle yemek istiyor heyecanlanıyor:)))

Selamlar nabersiniz kızlarra.s. ben uyudum kendime geldim walla kızlar cumartesi oruca başladım emzirdiğim için ramazanda tutamadığım oruçları tutayım dedim günler kısayken iftarımı hazırladım ezan bekliyom çok acıktım yavs neyse yarımsaat gibi bii ver zatencokacimcoook

Geçmiş olsun canım inşallah ateşlenmez kuzucuka.s.

Maşallah Duru'ya gözü içinde geçmiş olsun canım geçer hemencik inşallaha.s.

Allah kabul etsin canım

kızlar dün çok ıslandım yağmurda ofisin önü su dolmuş arabaya bininceye kadar dizlerime kadar su oldu her yerin şimdide karnım ağrıyor felaket biçimde

çokmu yağıyor yağmur tülaycım.hemn üzerini değiştir ve sıcak bişeyler iç hemen vitamini bol al.dikkat et kendine.kış çayları var bitki çayları olmadı bi çay demle ohh miss gibi.bide kızlar bol bol salep için tarçınlı ii gelir bağışıklık sisteminiz için.

Allah kabul etsin canım.negüzel ii düşünmüşsün.afiyet olsuna.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…