2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

tülaycım dikkat et kendine tatlım

kızlar ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar yarın yağmurun yemeği var okula gidecek onları hazırlamam lazım koşar adım alışverişe sonra eve öptüm herkese bebişleri:))

selamlar nabersiniz kızlarra.s. Ben uyudum kendime geldim walla kızlar cumartesi oruca başladım emzirdiğim için ramazanda tutamadığım oruçları tutayım dedim günler kısayken iftarımı hazırladım ezan bekliyom çok acıktım yavs neyse yarımsaat gibi bii ver zatencokacimcoook

allah kabul etsin tatlım.
Ilgin, tylon ve simal merabalar nasılsınız

tutkuncum iyiyiz sen nasılsın sık girmiyorsun bende çıkıyorum tatlım hoşçakal:))))

kızlar ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar yarın yağmurun yemeği var okula gidecek onları hazırlamam lazım koşar adım alışverişe sonra eve öptüm herkese bebişleri:))

tamam canım..hadi bakalım kolay gelsin sana.sende öp kızlarını bizim için. ii akşamlarr opuyorumnanaktan

teşekkürler canım bu arada ismim aynur senin ismi ne? ewt canım doğru diyorsun hiç yememisindense hazır diyorum bende ama ewde malzemeler var bende çalışmıyorum şuan o yüzden bişeyler yapmak istiyorum oğlum için.:emir_bebek:
CANIM ADIM ESRA tutkunu da kullanıyorum sen bilirsin yani...Valla yemek yiyen bebişlere hayranım ya benim kız ne zaman ekmek falan yerki:gitme:

Kız ne oldu sabah sabah kapıştın adamla :uhm:

Arada tutuyor öyle düşüncesizlikleri bacım :eek:klava:

Çok geçmiş olsun bacım ya :çok üzgünüm:

Yap canım ya sayı çoğalsın bizde zevkle bakalım kuzularımın diş buğdayı resimlerine a.s.

Sağolasın canım a.s.

Benim kuzuda hazır meyve yiyor hep. Evde yapılanı sadece babanesinde yiyor zilli kaydirigubbakcemile3
valla bayıldım fotolarınıza bizde mısır yapılır ben mısır üşünüyorum bakalım bi gelsin dişlerde

Merhabalar, kızlar bugün eski bi ark. aradı, buralardan gitmeden önce samimiydik, ama hamileliğimi duyunca aramamıştı, üstelik riskli gebelik dediklerindede haberi oldu yine aramadı, o bu derken 1 yıldır hiççç aramadı, bende niye böyle yaptı diye çokkk üzülmüştüm... hatta ağlamıştım bile neyse, buraya geri dönmüşler, bugün aradı, çokkkk soğuk konuştum, bana gelmek istiyomuş kağana hediye almış fln fln çok yoğunum dedim, kötü günümde benimle olmayan bi sefer bile aramayan iyi günümde hiçççç zahmet etmesin...
valla hayır diyebilmene hayran oldum ben pek diyemem süper yapmışsın ama bi nedenlerini de dinlesemiydin ki?

CANIM ADIM ESRA tutkunu da kullanıyorum sen bilirsin yani...Valla yemek yiyen bebişlere hayranım ya benim kız ne zaman ekmek falan yerki:gitme:

valla bayıldım fotolarınıza bizde mısır yapılır ben mısır üşünüyorum bakalım bi gelsin dişlerde

valla hayır diyebilmene hayran oldum ben pek diyemem süper yapmışsın ama bi nedenlerini de dinlesemiydin ki?

esra memnun oldum canım sanırım facede eklisin bende.benim ismimde aynur canım

iyi akşamlar kızlar, kağanişimi doyurdum şimdi bi yandan işlerimi hallediyorum nasılsınız bakalım , öptük hepiciğiniziiiiiii
aynuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurrr napıyn cnm, iyimisin, ek besin işini naptın alıştımı kuzucuk

kızlar dün çok ıslandım yağmurda ofisin önü su dolmuş arabaya bininceye kadar dizlerime kadar su oldu her yerin şimdide karnım ağrıyor felaket biçimde

Ay canım ya üşüttün heralde aman dikkat et a.s.

pınarcım bende ayrı veriyorum kahvaltısını artık biberon maması ve pirinç unu dışında mama almıyorum bitanem defneme bak maşallah

Ohh ne güzel benim kızım hep hazırcı a.s.

Selamlar nabersiniz kızlarra.s. ben uyudum kendime geldim walla kızlar cumartesi oruca başladım emzirdiğim için ramazanda tutamadığım oruçları tutayım dedim günler kısayken iftarımı hazırladım ezan bekliyom çok acıktım yavs neyse yarımsaat gibi bii ver zatencokacimcoook

Ne güzel uyumuşsun canım çok sevindim a.s.

Allah kabul etsin orucunu da a.s.

İyi akşamlar canım kolay gelsin a.s.

Sağolasın canım mısır olayı nasıl oluyor :uhm:

kızlar iyi akşamlar

İyi akşamlar canım a.s.

iyi akşamlar kızlar, kağanişimi doyurdum şimdi bi yandan işlerimi hallediyorum nasılsınız bakalım , öptük hepiciğiniziiiiiii
aynuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurrr napıyn cnm, iyimisin, ek besin işini naptın alıştımı kuzucuk

Ohh afiyet olsun kuzuma a.s.

Bende tavuk suyuna şehriye çorbası ve kıymalı karnıbaharımı pişirdim. Bi makarnam kaldı onu da eşimin gelmesine yakın hallederim a.s.

a.s.

Afiyet olsun kuzucuğa a.s.

Canım parçalıyomuş halam öyle yapsan da sığmaz mı :uhm:

en son olarak parçaladım tatlım:bbo: gitti güzelim kuşkaydirigubbakcemile3

ayşe canım ablam içini iyice temizleyip kuruladıktan sonra içini tuzlayıp karabiberle iyice ovuyormuş.daha sonra içine bir miktar tereyağı koyup kanatlarını but kısımlarını sabitleyip iple bağlıyormuş. fırnı önceden 200 derecede ısıtsın dedi.içine isterse sarımsakda koysun tercihine kalmış.ayşecim sonra ablam fırının altına fırın kabı koyup telin üzerine kazı yerleştiriyormuş.yaklaşık 2,5 saat pişiriyorum dedi.orta büyüklükteki kazı. sonrada fırın kabına akan suyuyla pilav yapıyormuş.bide çattalla kontrol etsin pişmesine yakın isterse fırın kabına alıp içinde biriken suyu pilav yerine üzaerine döküp kızartmaya devam etsind edi.canım karışık anlatmış olabilirim ablam anlatıyor ben sana yazıyorum:)
canım çok teşekkür ederim. zaten derin dondurucuya sığdıramayınca parçalamak zorunda kaldım:kedi: çook yağlı bir hayvancık, içinden nerdeyse yarım kilo yağ çıkardımkafamçokkarıştı

ayşecimm bu arada kazı nerden buldun çok zor bulunan bişey dedi ablam:)
ya Özay'ın okulundaki hademe köyde yaşıyor, onun varmış,yetiştirip satıyomuş. bize de getirmiş bi tane. bende ilk defa gördüm. kaz deyince minik bişey sanmıştımkaydirigubbakcemile3 şok oldum görünceakannehir

naber burcumopuyorumnanaktan

Bende tavuk suyuna şehriye çorbası ve kıymalı karnıbaharımı pişirdim. Bi makarnam kaldı onu da eşimin gelmesine yakın hallederim a.s.
ellerine sağlıkcokacimcoook bizim öyle düzenli bir yemek alışkanlığımız yok malesef. öğlen bi tabak kuru fasulye vardı,eşim onu yedi. ben kahvaltıyı geç yapınca bişi yemedim. akşamda ton balıklı salata yedik.

selam kızlar yoğun bir haftadan sonra evime dönebildim
teyzem hacdan geldi onu görmeye almanyadaki teyzem geldi annemde birlikte olmak istedi
bende anne sen gelme ben getiririm kızı diyince eşimde soğukta çıkarma annenlerde kal dedi 1 haftadır annemdeyim teyzemler ablamlar yeğenler görseniz çok kalabalıktı yoruldum valla
bugün eve geldik Ahseni uyuttum şimdi bende yatıcam bu yorgunluğu nasıl atarım bilmem[
B][/B]

Allah kabul etsin cnm senin içinde değişiklik lmuştur, ama özledik yani haberin olsun

günaydın hala hastayımm boğazlarım acıyoo fenayımm

geçmiş olsun...

merhaba kızlarrrrr
dun gece baya sakin gecmiş kımsecıkler yokmus valla öle yorgun oluyorumkı kuzumu uyutup dınlenıyorum ancda sut sagarken bakabılırsem bakıyorum sıteye
bugun 1dede durunun asıları varr saglık ocagında sımdıden kalbım carpmaya basladı neysekı bunlar son aşıları bız en sona kaldık aşıda bakalım kılomuz kac olmus bızım kız basıyo yaygarayı saglık ocagını bı sevemedı o meymenetsızlerı bende sevemedım kuzum haklııııvereliniortak
inşallah atesımız cııkmazzz öff yaa:a015:
banu senın duru'cugunda hayırlı haberlerını beklıyorus

Cnm aşıyıda atlattınız bugün hadi gözünüz aydın 1 sene sonra artık

ya şu gece üstünü acma hıkayesı bızım kızdada var bayadır burnu tıkaLI okyonus suyu sıkıyorum arada ama bı gecmedı kuzumun burnu ya kıpır kıpır uyurken ustunu orturmuyokı ac kapa oynuyorus sabaha kadar sıpaylaa:eek:klava:

anam bu veletlerin hepiciği aynı be

kızlar, kaz nasıl pişer?

Cnm hiç yapmadım,yapanıda görmedim, ama sert diye duydum, bence sen onu parçalara böl, sosta beklet, yumuşsasın,

kızlar merhaba sımdı geldım ofıse cok şükür aşılarımızı olduk hava cok guzel ama esıyo bıraz bı park turu yaptık eve bıraktım onları gorumcem sallıyodu duruyu bende cıktım 8660 olmus kılomuz bezıde vardı çişli:kedi:eek:nu cıkar 8600 gıbı ehh fena degıl galıbaakafamçokkarıştı
eşime suprıs durunun resımlerınden olusan masa takvımı bastırdım bugun esımın ofısıne kargo yaptım bakalım ne tepkı vercek aksamustu elınde olurrr

maş. kuzuma, bide takvim işini çokkk iyi düşünmüşsün cnm

mrb arkadaşlar;banu canım duruya maşallah kilosuda iyi.ewt bende onu düşünüyordum artuık yedikleirmizden versekmi diye.tülay selin tarhanamı yiyor maşallah kızına. ben 1 defa vermiştim birdaha vermedim bende vereyim bari.pınarcım defne neler yapıyo?ceren bendede ördek vardı buzlukta ama internetteki tarifleri baktım ama doğrudüzgünbişey bulamamıştım.bende bugün mercimekli köfte yapacaktım yarına kaldı artık dün yemekteyizde gördüm canım istedicokacimcoook.bu arada arkadaşlar dahaöncede sormuştum ama bidaha sorayım çünkü artık kafa kalmadı ben muhallebi yapıcam prinç ununfdan nasıl yapıyorsanız bi tarif verseniz çok sevinirim.kaydirigubbakcemile5

cnm 3 silme tatlı kaşığı pirinç unu, 1 bardak süt, 1 tatlı kaşığı şekerle yapıyodum, şimdide ara ara değişiklik olsun diye veriyorum

kızlar dün çok ıslandım yağmurda ofisin önü su dolmuş arabaya bininceye kadar dizlerime kadar su oldu her yerin şimdide karnım ağrıyor felaket biçimde

hay Allah ya... çok fena lmuş...

Selamlar nabersiniz kızlarra.s. ben uyudum kendime geldim walla kızlar cumartesi oruca başladım emzirdiğim için ramazanda tutamadığım oruçları tutayım dedim günler kısayken iftarımı hazırladım ezan bekliyom çok acıktım yavs neyse yarımsaat gibi bii ver zatencokacimcoook

Allah kabul etsin cnm

Cnm ordan başka bi ark. daha var aynı dönem gittiler ve yakın yerlerden ev alıp yerleştiler, neyse diğer arkadaş çkkkk fazla güvendiğim özü sözü bir derler ya öyle bi ark. , benim kötü günümde her hafta aradı neredeyse, defalarca Allah razı llsun dedim, hatta diğerinede ara ara deyip durmuş, kendi ağzıyla söyledi, o da ya arıcam da fırsat olmuyo fln fln demiş geçiştirmiş hep, ama bi kere ağzından kaçırmış, onun hattı avea benimki turkcell çok yazar demiş inanabiliymusun ya... ben duydum şok oldum... nasıl insanlar var böyle... artı ben hayırı direk demedim cnm dolaylı yoldan dedim, bence iyi bile davrandım, ki düşün burdan taşınırlarken ona son defa oturmaya gittiğimde onada çocuğunada hatırlasın diye hediyeler aldım götürdüm, o ise turkcellden avea aramamak için bi sefer bile aramadı beni , şimdi ben bu kıza ne diyim, az bile yaptım, en azından kibarca reddettim...

Ay canım ya üşüttün heralde aman dikkat et a.s.

Ohh ne güzel benim kızım hep hazırcı a.s.

Ne güzel uyumuşsun canım çok sevindim a.s.

Allah kabul etsin orucunu da a.s.

İyi akşamlar canım kolay gelsin a.s.

Sağolasın canım mısır olayı nasıl oluyor :uhm:

İyi akşamlar canım a.s.

Ohh afiyet olsun kuzuma a.s.

sağol cnmmmmmmmmm

ohhh afiyetler olsun
en son olarak parçaladım tatlım:bbo: gitti güzelim kuşkaydirigubbakcemile3

canım çok teşekkür ederim. zaten derin dondurucuya sığdıramayınca parçalamak zorunda kaldım:kedi: çook yağlı bir hayvancık, içinden nerdeyse yarım kilo yağ çıkardımkafamçokkarıştı

ya Özay'ın okulundaki hademe köyde yaşıyor, onun varmış,yetiştirip satıyomuş. bize de getirmiş bi tane. bende ilk defa gördüm. kaz deyince minik bişey sanmıştımkaydirigubbakcemile3 şok oldum görünceakannehir

naber burcumopuyorumnanaktan

ellerine sağlıkcokacimcoook bizim öyle düzenli bir yemek alışkanlığımız yok malesef. öğlen bi tabak kuru fasulye vardı,eşim onu yedi. ben kahvaltıyı geç yapınca bişi yemedim. akşamda ton balıklı salata yedik.

Cnmmm iyiyim bidenem sen nasılsınnn paşacık nasıl

geldiiimmm:))) bi gelip bi gidiyorum ben. kocişle köşe kapmaca oynuyozsırnaşık şey kim önce kaparsalülülülülülü
iyiyz canum biz. paşam da iyi. uyudu kaldı yerlerdekaydirigubbakcemile3

geldiiimmm:))) bi gelip bi gidiyorum ben. kocişle köşe kapmaca oynuyozsırnaşık şey kim önce kaparsalülülülülülü
iyiyz canum biz. paşam da iyi. uyudu kaldı yerlerdekaydirigubbakcemile3

kız yemek yiyodum boğazıma takılıyodu nerdeyse püskürdüm, ay çatlaksın sen yaaa, ilahi :)))

birazdan aşağı komşular çaya gelicek görüşürüz.

tmm cnm iyi sohbetler size :)))

merhba kzılar nasılınız?
beni sormayın berbatım
anca fırsatım oldu girmeye okul ev derken işte
adet olmadım bu ay 5 gün gecikti
öylesine test aldım bi yapayım içim rahat etsin diye
pozitif çıktı ya inannamasım şok oldm
eve bugün geldim eşime söyledim dünden beri uyuku muyku yok ne olacaka diye düşünüyorum
eşim sevindi çok hemde nasıl ne güzel işte diyo
dr.la konuşucaz benim için bir problem olmazsa doğrucam karar verdik
inanın kendimde değilim şu an neler yazdığımı bilke bilmiyorum
sonra tekrar uğrarım
iyi akşmalr

Kızlar kağanişin kakası bugün biraz sulu gibi geldi bana, 4 sefer yaptı , son 2 öyleydi, ishal değildir dimi kuzucum....

X