kocam tutmuş kaz getirmiş! kocaman bişey. düdüklüye sığmaz. fırında da pişmez gibime geliyor ama?? belki bileniniz vardır dedim a.s
banu canım durunun gelişimi nasılmış? döndü mü doktordan?
kızlar merhaba sımdı geldım ofıse cok şükür aşılarımızı olduk hava cok guzel ama esıyo bıraz bı park turu yaptık eve bıraktım onları gorumcem sallıyodu duruyu bende cıktım 8660 olmus kılomuz bezıde vardı çişli:kedinu cıkar 8600 gıbı ehh fena degıl galıbaakafamçokkarıştı
eşime suprıs durunun resımlerınden olusan masa takvımı bastırdım bugun esımın ofısıne kargo yaptım bakalım ne tepkı vercek aksamustu elınde olurrr
kızlar durum gelmiş doktordan 9.300 olmuş maşallah kilosu gelişimi gayet iyiymiş doktoru bir yaşına kadar bal ve süt harici herşeyi verebilirsiniz sizin yediklerinizide yiyebilir artık demiş gözü içinde enfeksiyon kapmış şampuandan olabilir elinden olabilir demiş damla vermiş boyunuda yazmış gelişim kağıdına annem akşam bakarsın dedi
Canım benim eniştem ava gider hep. O yüzden halama aradım sordum şimdi. O sık pişirir çünkü. Düdüklüde normal et haşlaması yapar gibi bol karabiberli, patatesli, havuçlu pişirirse çok güzel olur dedi a.s.
Maşallah kuzuma gayet iyiymiş a.s.
Çok güzel süpriz olmuş tatlım eşin çok sevinecek eminim a.s.
Maşallah kuzuma çok iyi gelişimi a.s.
maşallah kuzuya!!kızlar durum gelmiş doktordan 9.300 olmuş maşallah kilosu gelişimi gayet iyiymiş doktoru bir yaşına kadar bal ve süt harici herşeyi verebilirsiniz sizin yediklerinizide yiyebilir artık demiş gözü içinde enfeksiyon kapmış şampuandan olabilir elinden olabilir demiş damla vermiş boyunuda yazmış gelişim kağıdına annem akşam bakarsın dedi
sağol pınarcım ama çok kocaman bi yaratık, düdüklüme sığmazkiakannehirCanım benim eniştem ava gider hep. O yüzden halama aradım sordum şimdi. O sık pişirir çünkü. Düdüklüde normal et haşlaması yapar gibi bol karabiberli, patatesli, havuçlu pişirirse çok güzel olur dedi a.s.
Maşallah kuzuma gayet iyiymiş a.s.
Çok güzel süpriz olmuş tatlım eşin çok sevinecek eminim a.s.
Maşallah kuzuma çok iyi gelişimi a.s.
harika olurcokacimcoook bende acıktım yaaBende ne yemek yapsam diye düşünüyorum :uhm: Şöyle bol kıymalı bi karnıbahar yemeği mi yapsam :uhm:
fırında tandır usülü naıl oluyor ki bacım?? haşlamadan fırına atsam pişer mi acep?? tarttım,4 kilo geldi:bbo: dediğim gibi,o kadar büyük tencerem yokki:uhm:ayşecim ablamda fırında tandır usulü yapıyormuş.bide düdüklüde pınarın dediği gibi yapıyormuş.ama iyi pişirsin sert olabilir dedi.
sağol teyzesi:)))))))))))
tülaycım dün senin verdiğin tarhanadan yedi durucuk çok sevdi midesinede dokunmadı hiç:) kesenize bereket tatlım
maşallah kuzuya!!
sağol pınarcım ama çok kocaman bi yaratık, düdüklüme sığmazkiakannehir
sığsa zaten atarım hemen pişer:bbo:
harika olurcokacimcoook bende acıktım yaa( ne yesem acaba??
fırında tandır usülü naıl oluyor ki bacım?? haşlamadan fırına atsam pişer mi acep?? tarttım,4 kilo geldi:bbo: dediğim gibi,o kadar büyük tencerem yokki:uhm:
mrb arkadaşlar;banu canım duruya maşallah kilosuda iyi.ewt bende onu düşünüyordum artuık yedikleirmizden versekmi diye.tülay selin tarhanamı yiyor maşallah kızına. ben 1 defa vermiştim birdaha vermedim bende vereyim bari.pınarcım defne neler yapıyo?ceren bendede ördek vardı buzlukta ama internetteki tarifleri baktım ama doğrudüzgünbişey bulamamıştım.bende bugün mercimekli köfte yapacaktım yarına kaldı artık dün yemekteyizde gördüm canım istedicokacimcoook.bu arada arkadaşlar dahaöncede sormuştum ama bidaha sorayım çünkü artık kafa kalmadı ben muhallebi yapıcam prinç ununfdan nasıl yapıyorsanız bi tarif verseniz çok sevinirim.kaydirigubbakcemile5