2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar durum gelmiş doktordan 9.300 olmuş maşallah kilosu gelişimi gayet iyiymiş doktoru bir yaşına kadar bal ve süt harici herşeyi verebilirsiniz sizin yediklerinizide yiyebilir artık demiş gözü içinde enfeksiyon kapmış şampuandan olabilir elinden olabilir demiş damla vermiş boyunuda yazmış gelişim kağıdına annem akşam bakarsın dedi

kocam tutmuş kaz getirmiş! kocaman bişey. düdüklüye sığmaz. fırında da pişmez gibime geliyor ama?? belki bileniniz vardır dedim a.s

banu canım durunun gelişimi nasılmış? döndü mü doktordan?

Canım benim eniştem ava gider hep. O yüzden halama aradım sordum şimdi. O sık pişirir çünkü. Düdüklüde normal et haşlaması yapar gibi bol karabiberli, patatesli, havuçlu pişirirse çok güzel olur dedi a.s.

kızlar merhaba sımdı geldım ofıse cok şükür aşılarımızı olduk hava cok guzel ama esıyo bıraz bı park turu yaptık eve bıraktım onları gorumcem sallıyodu duruyu bende cıktım 8660 olmus kılomuz bezıde vardı çişli:kedi:eek:nu cıkar 8600 gıbı ehh fena degıl galıbaakafamçokkarıştı
eşime suprıs durunun resımlerınden olusan masa takvımı bastırdım bugun esımın ofısıne kargo yaptım bakalım ne tepkı vercek aksamustu elınde olurrr

Maşallah kuzuma gayet iyiymiş a.s.

Çok güzel süpriz olmuş tatlım eşin çok sevinecek eminim a.s.

kızlar durum gelmiş doktordan 9.300 olmuş maşallah kilosu gelişimi gayet iyiymiş doktoru bir yaşına kadar bal ve süt harici herşeyi verebilirsiniz sizin yediklerinizide yiyebilir artık demiş gözü içinde enfeksiyon kapmış şampuandan olabilir elinden olabilir demiş damla vermiş boyunuda yazmış gelişim kağıdına annem akşam bakarsın dedi

Maşallah kuzuma çok iyi gelişimi a.s.

Bende ne yemek yapsam diye düşünüyorum :uhm: Şöyle bol kıymalı bi karnıbahar yemeği mi yapsam :uhm:

Canım benim eniştem ava gider hep. O yüzden halama aradım sordum şimdi. O sık pişirir çünkü. Düdüklüde normal et haşlaması yapar gibi bol karabiberli, patatesli, havuçlu pişirirse çok güzel olur dedi a.s.

sağol teyzesi:)))))))))))

tülaycım dün senin verdiğin tarhanadan yedi durucuk çok sevdi midesinede dokunmadı hiç:) kesenize bereket tatlım

afiyet olsun banucum.annem hep veriri bişey olmadı seline allaha şükür. maşşallahh kilosu gayet iyiymiş.inşallah gözüde geçer hemen.kime gittiniz dr.

ayşecim ablamda fırında tandır usulü yapıyormuş.bide düdüklüde pınarın dediği gibi yapıyormuş.ama iyi pişirsin sert olabilir dedi.

maşallah kuzuya!!
:nazar:

sağol pınarcım ama çok kocaman bi yaratık, düdüklüme sığmazkiakannehir
sığsa zaten atarım hemen pişer:bbo:

Bende ne yemek yapsam diye düşünüyorum :uhm: Şöyle bol kıymalı bi karnıbahar yemeği mi yapsam :uhm:
harika olurcokacimcoook bende acıktım yaa:KK43:( ne yesem acaba??
ayşecim ablamda fırında tandır usulü yapıyormuş.bide düdüklüde pınarın dediği gibi yapıyormuş.ama iyi pişirsin sert olabilir dedi.
fırında tandır usülü naıl oluyor ki bacım?? haşlamadan fırına atsam pişer mi acep?? tarttım,4 kilo geldi:bbo: dediğim gibi,o kadar büyük tencerem yokki:uhm:

sağol teyzesi:)))))))))))

a.s.

tülaycım dün senin verdiğin tarhanadan yedi durucuk çok sevdi midesinede dokunmadı hiç:) kesenize bereket tatlım

Afiyet olsun kuzucuğa a.s.

maşallah kuzuya!!
:nazar:

sağol pınarcım ama çok kocaman bi yaratık, düdüklüme sığmazkiakannehir
sığsa zaten atarım hemen pişer:bbo:

harika olurcokacimcoook bende acıktım yaa:KK43:( ne yesem acaba??

fırında tandır usülü naıl oluyor ki bacım?? haşlamadan fırına atsam pişer mi acep?? tarttım,4 kilo geldi:bbo: dediğim gibi,o kadar büyük tencerem yokki:uhm:

Canım parçalıyomuş halam öyle yapsan da sığmaz mı :uhm:

mrb arkadaşlar;banu canım duruya maşallah kilosuda iyi.ewt bende onu düşünüyordum artuık yedikleirmizden versekmi diye.tülay selin tarhanamı yiyor maşallah kızına. ben 1 defa vermiştim birdaha vermedim bende vereyim bari.pınarcım defne neler yapıyo?ceren bendede ördek vardı buzlukta ama internetteki tarifleri baktım ama doğrudüzgünbişey bulamamıştım.bende bugün mercimekli köfte yapacaktım yarına kaldı artık dün yemekteyizde gördüm canım istedicokacimcoook.bu arada arkadaşlar dahaöncede sormuştum ama bidaha sorayım çünkü artık kafa kalmadı ben muhallebi yapıcam prinç ununfdan nasıl yapıyorsanız bi tarif verseniz çok sevinirim.kaydirigubbakcemile5

mrb arkadaşlar;banu canım duruya maşallah kilosuda iyi.ewt bende onu düşünüyordum artuık yedikleirmizden versekmi diye.tülay selin tarhanamı yiyor maşallah kızına. ben 1 defa vermiştim birdaha vermedim bende vereyim bari.pınarcım defne neler yapıyo?ceren bendede ördek vardı buzlukta ama internetteki tarifleri baktım ama doğrudüzgünbişey bulamamıştım.bende bugün mercimekli köfte yapacaktım yarına kaldı artık dün yemekteyizde gördüm canım istedicokacimcoook.bu arada arkadaşlar dahaöncede sormuştum ama bidaha sorayım çünkü artık kafa kalmadı ben muhallebi yapıcam prinç ununfdan nasıl yapıyorsanız bi tarif verseniz çok sevinirim.kaydirigubbakcemile5

Hoşgeldin canım çok şükür idare ediyoruz sen nasılsın :uhm:

Ben hazır muhallebi kullanıyorum canım o yüzden bişey diyemeyeceğim sana a.s.

Defne öğlen yarım saat uyuduğu için sızdı memede. Yatırdım yerine. Bende bi cornflakes yiyeyim bari. Karnıbaharımı da koyayım da haşlansın biraz a.s.

ayşe canım ablam içini iyice temizleyip kuruladıktan sonra içini tuzlayıp karabiberle iyice ovuyormuş.daha sonra içine bir miktar tereyağı koyup kanatlarını but kısımlarını sabitleyip iple bağlıyormuş. fırnı önceden 200 derecede ısıtsın dedi.içine isterse sarımsakda koysun tercihine kalmış.ayşecim sonra ablam fırının altına fırın kabı koyup telin üzerine kazı yerleştiriyormuş.yaklaşık 2,5 saat pişiriyorum dedi.orta büyüklükteki kazı. sonrada fırın kabına akan suyuyla pilav yapıyormuş.bide çattalla kontrol etsin pişmesine yakın isterse fırın kabına alıp içinde biriken suyu pilav yerine üzaerine döküp kızartmaya devam etsind edi.canım karışık anlatmış olabilirim ablam anlatıyor ben sana yazıyorum:)

aynur canım ben uzun süredir tarhana veriyorum. ben muhallebiyi 1 su br.süte 2 tatlı kaşığı pirinç unu koyuyorum 1 çay kaşığıda pekmez öyle pişiriyorum cnaım.daha sonra evde hangi meyve varsa elma armut muz yada havuçu haşlayıp içine koyup yediriyorum.selin çünkü hazırları yemiyor asla ancak böyle yiyor

sağolun kızlar :))))

tülaycım mehmet beye gidiyorum ben tatlım çok memnunum doğduğundan bugüne kadar ona gittik

şimalcim ben yediklerimizden vermeye başlamıştım az az ama doktorumda onaylayınca artık yediririm bal ve süt haricinde herşey:) pazar günü bizimle kahvaltı yaptı duru küçük ekmekleri domates suyuna reçele batırıp verdim çok sevdi canım ben goglynın pirinç ununu veriyorum su ile hazırlıyorum 100 ml suya iki üç tatlı kaşığı ekliyorum muhallebi kıvamınına gelene kadar pişiriyorum bitanem bazen sade bazende balkabağını haşlayıp içine karıştırıp veriyorum

kızlar bu arada benim sütüm çok azaldı ama ben yinede kahvaltısına falan katıyorum geçen hafta yumurta sarısını ayrı verdim biraz sütümle sulandırdım fazla ezmeden yedirdim pütürlere alışması lazım artık :))

banucum ben kenan beye gittim ama ant.çocuk sağlığına dönüş yapıcam tekrar zaten biliyosun öylesine gitmiştim buna herkes iyi dedi diye ama nsanın alıştığı dr başka.banu niye süt yasak dediki anlamadım benim gittiğim dr çoğu direk değil ama muhallebi ve yoğurtta verirsin dedi. neyse ben bildiğimi yapmaya devam edeyim:)))))))))))

X